Путин реши ”Южен поток” да бъде спрян заради България

Руският президент Владимир Путин лично реши да бъде спрян проектът за газопровод "Южен поток", обяви руският министър на енергетиката Александър Новак.

Обратно в новината

Коментари - Путин реши ”Южен поток” да бъде спрян заради България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еййй, тука българофили нема!!?!

И в лето Господне ..., дойде Путин и показа на бугресите , че са ..ПУТКИ!?!?

Кръстопът, бате!!! Кой от където иде - тука си е оставил семето!?

Боко що разчита, че Падишахът ша ни дава от газта?? Ми ,ако реши да не ни дава?? ..Ей така- да си изгорим първо сламата и царевичака!? Бее-потурлии сме си!!

Повече от 5 века сме получавали всичко наготово от Падишаха!!? Та сега за едната газ ли да си разваляме рахатлъка?! Падишахът ще даде!

Тука салам и рахатлък , май...са тъждествени?! Тогава ще лапаме "дебелия" !?

А ние ще строим тука с ръшите централа "Хак.куро.." ! хак да ни е!?

ердоган и путин са пример как се yстоява интереса на една нация наи вече икономически. браво!

изглежда нашата роля в ес ще бъде да ни карат да правим онова, което други страни не желаят да направят...и после да се обяснява, че нещо не е станало заради нас. защо ли това трябва да ни харесва?

всеки вече е свободен-Русия от България, България от Русия. За какво да се дерем още по форумите?

Е да, ама нека да прочетем "братския" договор - нещо за криене ли има в него?

В Бг затуй сме все последни, щото от тъп народ няма как да се пръкнат умни и кадърни политици и икономисти!Относно Южен подскок може да се каже, че Шуткин ни прави услуга, щото ни спаси от едни 4-5 млрд. лв, които Бг щеше да тегли заем от руска банка и после 25 години нямаше да получим стотинка за транзит на газ!Де факто щяхме да платим на Раша да си построи тръба в Бг и да я ползва безплатно!А някой може ли да каже, дали след 15 години газта ще е основен енергиен ресурс?!Може да е ток от синтез

Путин да ходи да си наПути матрьошката..

Отървахме се ....

Защо никой не споменава, че първите 20 години няма да получаваме транзитни такси? В момента цената на природния газ е 3,8 щ.д., а преди десет години беше 13,8 щ.д. След двадесет години ще е 0,5 цента. Така е направено всичко, че България ще бъде използвана. След двадесет години потреблението на природен газ ще е намаляло драстично, поради алтернативните източници.

След няколко години Турция ще влезе в рецесия. Типично е след декада икономически бум. Тогава и няма да запълва капацитета на такъв газопровод. Тогава обаче Путин няма да го има. А руският народ ще си плаща на келеша хрумванията. Лошото е, че тогава друг ще прави простотии, но алкохолът ще потуши спомените, от които се вадят изводи. И така ще я кара руснакът със срамно нисък стандарт на живот на фона на природните богатства, с които е захранена Русия. А когато се наложат други енергоизточници, тежко й на тази държава. Този момент наближава, докато Путин размятква газови шлангове за парлама. Само кога и къде са иновациите, които до преди 2 години щешеш да постига Русия? Май нещо не се сбъдна там? И защо ли? Путин се вписва вече като недалновидният и неуспял политик на съществена част то руския преход към нормално и балансирано общество. Въпреки че опита да не е.

Путин ще е император още поне 20 години ...

..ако съдим от..Брежнев!?.... ДА!...

И рече Путин - Йок! Край за Вас Южен Поток!

Следите ли мисълта ми- Фасул, газ, процъфтяваща Бг икономика! Повече Боб - повече газ - цъфтим и вързваме! Ще станем регионална газова сила! Може и да изнасяме по някое време!

драги сънародници, днес е повод за празнуване, защото нашата малка, но свободна родина натри носа на най-големия агресор и неговата колониална политика! самият путин косвено призна това.

и сега кой Газ пикае? който газ няма!

Сега вече европейския съюз е в краката на турция. Ще зависи енергийно от нея.

ЕС получава газ по няколко газопровода. Не знам кка ти се видя зависимост от Турция. Просто не знам как сънувате ипосле ви се вижда наяве.

Когато големите си мерят, патят малките, като нас! А ние, ние сме голямата работа в послушанието, т.е. определени хора да бъдат харесани в Европа. Пък народът има яка гърбина, ще плаща и това е.

Д а го духате тъпаци, мове а минете на възобновяеми енергийни източници - дърва, доколкото са останали и не са откраднати от мутрите, които ви "управляват", т.е. унищожават.

България отдавна е в поза партер но със задника към ЕС и Брюксел, Цар тиква първи и неговата подлога плевнелиев винаги са били с разтворени бузи натам и искат всички да са като тях. Е мерси не ща. Не искам да живея в колония и като не става да не сме колония ще се разкарам от тук.

ни розово бъдеще, ни социализъм, ни Белене, ни паток.. само лъжи. скъпи за нас лъжи. но с любов. ..аз като ударя бутилка водка поне не ви крада. дори и на руски да ви пиша.

Русия - това съм аз. И то демократично избран и ще бъда избиран.

Кой е Путин, че да реши??! Просто ние го спираме при Истъра!!? Щото сме мого ВЕЛИКИ...и гламави!?

Да се внушава на българите руски лъжи, чрез използване на български светини от миналото!

да ни беше пуснал да мине и друг газ по тръба минаваща през нас. а за парите, които евентуално... и ако... дрън-дрън или бля-бля.

rado_7_6@

Нацупено джудже и разлютени рубладжийски мурзилки по форумите. Изключително хубав ден за Българската демокрация, вече официално не сме задунайска губерния. Остава само да падне шмайзера

Жужуто не само се нацупи, а ми и се надупи на Ердоган! И по ръст не може да се мери с него! След 5 години Турция задминава Русия по БВП!

Турция наклони Русия или ердоган наклони путин за цената на газа две империи , и двете са ни владели , и двете са ни експлоатирали ...

Америка и Австралия и Африка руски газ не купуват !!!! Кой купува руски газ ? Европа . Да го докарват до границата на европа и да предлагат ... Цените паднаха ... трябва да продават повече ... цените още падат ... Кинти да имаш - газ ще ти докарат ако искаш !

Причината не е България, а законите на ЕС. След като България е в ЕС и е първа спирка на Южен поток някой решил че сме виновни. Успех! Газ не ни трябва ние си имаме находища. Руската мафия обаче налива пари за да съботира проучванията.

Айде руснаците взеха и нас на прицел. Бегеец, пъстрата де сте бе? Нали щяхте да сте първи на фронта?

Взеха ни на прицел, заставайки "раком"! Надявам се че разбираш малко руски!

Cenata na Gazta za BG vinagi si osatava visoka ot Rusia, nezavisimo ot pegovorite s Gazprom. Zashto li? Turcia ot edin pat postigna ceni na gazta, ednakvi s tezi na Germania. Znaci Putin mojelo da klekne - v Turcia.

1. за 2.5 млрд долара в САЩ вече има 550 меговатов фотоволтаик. 2. Lockheed Martin обяви пробив при създаване на термоядрен реактор, който може да се монтира на камион. 3. вижте т1 и помислете колко нещо е откраднато от политиците ни само за година. 4. какво още ще се промени в технологиите, докато бихме почнали да получаваме пари от ЮП. 5. Какво ви кара да мислите, че Путин наистина е имал намерение да строи ЮП? За да се гледаме тук накриво за две заварени тръби, които не знам дали още са там?!

Ти си толкова в грешка, че не можеш да си повече от това в грешка. Не върху камион, а върху каквото и да е, човечеството няма идея, как да направи термоядрен реактор. Може да прави термоядрени бомби, но там процесът не се управлява, казва "бум" и толкова. Единствен успех (задърване на процеса няколко милионни от секундата) е постигнала съветската инсталация ТОКАМАК.

ша вращат ли? Кой ша ги върне? Кой подписва такива договори скъпи за да понатиска Украйна за малко?

Най-накрая Путин призна себе си за нищожество, а България за Велика Държава! След като проспа 15 години!

Величието на България се изразява в това, че след турско сме били винаги на грешната страна и посока.

The boxer

Така е! Ние сме най-великите. Велики са ни постиженията в науката - можем да ползваме енергия от вакуума, защото такова ще тече в газовата тръба от Украйна. Можем да генерираме енергия и от неизградения АЕЦ Белене. Ние сме велики, ЗАЕБИ! Най-великите теоретици и практици на предателството към чужди и свои. Викайте УРА и се напийте довечера с нелегална ракия..

Вувузел

Нелегална ракия има само в Русия! Нарича се самогон или сивуха, сещай се защо!

утин да дава съвети на неговите кагебарски подлоги в кремъл и думата, вместо да си пъха носа в нашите собствени дела. путин достатъчно нагази лука в украйна, така че нямаме нужда от неговите "полититико-икономически проекти". ако трябва ще внасяме газ от азия или Америка, но никога повече не трябва да допуснем зависимост на 100% от съветски или руски комунисти. слава Богу, че вече можем да си позволим да сме независими от руснаците, а не да сме съветски сателит, какъвто бяхме само допреди 25 години.

Много си прост,,injener Ganev".В полираният ти мозък отекват още залповете на крайцера ,,Аврора,,.За какво КГБ, за какви комунисти, бълнуваш.Русия и България от одавна са капиталистически държави да не говорим за САЩ и борбата е за пазари, икономическо влияние и на база на това политика.След 9.09.1944, 45 години се борихме с пропаганда срещу фашизма и капитализма, а сега сигурно още 25 години политически дебили и политизирани граждани ще пропагандират и манипулират хората с борба срещу комунизма, ДС и прочие несъществуващи цели.Извода е, че некадърните ни политици ,за потупване по рамото или 30 сребърника са готови на всичко, което не е в интерес на България.Това е характерна българска национална черта на народ с увреден чип.

много е малка тая българия дето ще влияе на русия все едно бълха на г ъ з а на слон

Да, ама Путин я призна за Велика, щото го прекара!

честито на всички които прецакаха наистина една добра сделка....мн работни места тук и мн пари от такси честито българчета ЧЕСТИТО ЗА ЗАГУБАТА

Ква загуба? Нали гъзопровода ще не ще, ще стигне до Резово! А после Путин пак ще се моли на Бойко, да му пусне малко аванта! Учете Географията!

Пълно веселие. Полша и Дания - дипломатически скандал заради педофилия, Украйна не си е предплатила газа и вече краде от транзита. Южен поток спрян.... Според САЩ - отказа от ЮП е елиминиране на политическия шантаж, според ЕС - е политически и газов шантаж. А ние "изстудяваме" супата както винаги

иска да персонализира вината. Иначе няма как да се съди с някого. Кокошкари..

Това най-Предателско правителство трябва да бъде Свалено веднага , и предателите осъдени ! Никога Не гласувайте за Партиите тази най-Унищожителна урудлива "коалиция " ! !!! ГЕРБ-РБ-АБВ-ПФ !!! 8+4 МИЛИАРДА Нов Дълг ! Целенасочена Загуба/Убиване на проекта Ю .Поток !! Това само за 2 Месеца !!! .. Виждали сме какво ли не , Но тези нихвърлиха на САЩските Чакали ! И деца,Внуци и Правнуци ! Сваляне и съд за Убииците на Бъдеще !!!

защо не споменеш и всички предишни правителства - политическата линия е една

Предишните правителства без ГЕРБ-РБ... работеха За АЕЦ Белене За Южен Поток За Бургас-Александруполис Намаляваа Дълга на България(Станишев го свали с 4Млрд) ... ГЕРБ-РБ-СДСлюспи Работиха неуморно да ЗАГУБИ/Убием горните Огромни Енергиини проекти! .. ГЕРБ Похарчиха 6-8 Милиарда Наследени от БСП през 2009 ... сега за 2 месеца ..Вече ни Натовариха с 12 Милиарда Нов Дълг! Ето разликата !При ГЕРБ изчезват Милиарди !!!

Най-после Путин призна България за Велика Държава, след като пропърдя 15 години!

Сигурно Турция не се е надупила така като България.

Путин и се надупи!

Така става когато централните плановици планират.

Не се притеснявайте нали ББ подписа с Ердоган за мъртвия "НАБУКО". Да му направим дишане уста в уста и от там ще потече газ....

стига си се повтарял като папагал.

Ivan Nenov

ДА ВИ ЧЕСТИТА НОВАТА ЦИГАНСКА ДЪРЖАВА

И президента на Република Сръбска Милорад Додик обвини ЕС в спирането на "Южен поток". След като Европа построи на същите условия "Северен поток" защо "ние трябва да зависим от поставките от Украйна и да не можем да имаме енергийна независимост"?

да си прекарат малко северен паток. Какво се пенят на ЕС..

Умирам от КЕФ че ще спре ЮП. Направете си Колко комунистически задници са се подредили да лапат пари от там?

поемаш евровурста на кончита отзад нали?:) Докато лапаш черния банан и тио за да проадеш родината си:) НАЛИ ТАКА?:)

Видно е как вси4ки комунисти ревът на умряло.Местото на България е в ЕС , а не в Евразия.