Путин: Русофобията прелива, укрепваме военния потенциал

Президентът на Русия Владимир Путин проведе традиционната си среща с ръководителите на чуждестранни медии в рамките на Петербургския икономически форум.

Обратно в новината

Коментари - Путин: Русофобията прелива, укрепваме военния потенциал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Русия 10 години води от София и Белград кампания за дестабилизиране на Македония, твърди разследване Руски шпиони и дипломати участват от близо десетилетие в разпространяване на пропаганда и провокиране на нестабилност в Македония като част от кампания на Балканите срещу разширяването на НАТО в района и създаване на пояс от необвързани държави.

Не русофобията,а путинофобията прелива,таварищ путин!Бъркаш ,като олицетворяваш Русия със себе си...

си парцалките, и без тва отдавна си на мушка

цяла България мрази степните диваци. И това се засилва.

Е то 'руските интереси' са по-големи и от американските такива - то не са полша, то не са проливите, то не е кирилицата. Надути копеета. Казано ми от сърбин - 'вас повече ви харесвам българите, руснаците като се видят с пари и стават супер надути'. Да не се дуе путин толкова - мразят ги защото се държат като нещо повече от другите. За нас като българи е най-добре да сме добре с всичките си съседи с които живеем - а големия брат - да не пречи , ако помага - добре, но по-важно е да не пречи и да не се дуе.

Тук Русо-робията прелива отвсякъде В Свищов се готвят да сложат руско чучело - паметник за да замажат факта , че руската армия два пъти опожарява Свищов през 19 век.

Три основни щата отказват да се подчинят на президентското си решение за климата, "САЩ" явно е на път да се превърне в "РАЩ - Разединените Американски Щати", така че.... гоу гоу, Тръмп! )))

От България задигна АЗБУКАТА! От Украйна-КРИМ, ЛУГАНСК, ДОНЕЦК. От Грузия-Абхазия, .......

Курилските острови. При това Япония не нападна СССР през ВСВ, което позволи на мурзилките да прехвърлят тамошните дивизии на запад и да си спасят задника от немския ..й. Иначе бяха загубили и война и всичко. За благодарност нечовеците ги нападнаха в края на войната и окупираха южнокурилските острови/когато Япония бе с изути гащи/ и още нямат подписан мирен договор. Затова рашките ще ядат хурката докато ги има на този свят. На онзи - също!

И на Хитлер му бяха криви тези, които го критикуваха.Лагери създаде, раздаде правосъдие (какво тук значи някаква си личност, 20-30 милиона избити)-та и другаря Путин е същия.

Само вчера дираджиици са написали 3 статии за Путин. Знаем, че искате да му ядете комунистическия к*р, ама поспрете се малко бре.

Просто това е ПР от русското пасольство - пращат статийки и снимки на Путkин да пълнят ефира. И да получава подигравки.

това е най важният човек на планетата. Ето назначи президентът на Ю ЕС ЕЙ, решава съдбата на Сирия, и всички му ходят на крака в Москва

Явно ти е студено на краката. Завий се и продължавай да спиш!

Явно си пропуснал как Макрон викна жужи в Париж и публично му наби канчето :))

Русофобията в БГ се поддържа от една долна измет в България, която бай Тошо с право я караше по Белене за да чука камъни, за да се научи на труд!

Какво сте се вторачили в този Путин бе, погледнете останалата западна сволоч - "политици", та тя с какво е по добра...всичко е интереси на дебели и преяли с власт и пари дърти пенсионери!

има много хляб да ядат докато стигнат Сечинци и Чайки на които даже децата са милиардери.

БЪЛГАРИЯ върви в правилната посока. Бог да пази България от психо десните боклуци. Амин. Hajde sega psihoi desnite da si pi[at ++++++++Важното е да четаът ИСТИНАТА а тя е: психо десните боклуци изтекоха в мръсния канал и никога повече няма да помиришат лидерски постове! НАРОДА ги изрита със артелерииски ШУТ в продажните задници!

Браво на Путин, това е политик, президент и главнокомандващ на една нация която е доказала себе си като един велик народ...Браво!

Ако беше велик народ нямаше провинцията да е на ниво 1500 година и единственото удоволствие в живота да им е боярищник

Фашисткото жуже Пу успя да си придаде особено мъжествен имидж. Но всъщност е един женски репродуктивен орган. В Чечня клекна и сложи Кадиров-протежето, за да не режат чеченците руски глави. Демек-капитулация. В Украйна - протежето Янукович. Демек-капитулация. В Болгария - Пятая колонна - паплач от продажници и копейкаджии-еничари. "Освободените, и те ли не ни обичат?" Да, представете си, и те не ви обичат. Реално "фашисткий карлик" никъде не постигнал нищо без рушвети, проституция и надупване. И платена пропаганда. Какая мужчина, божеееееее...

Как този глупав и обиден коментар без капка стойност има 34 + и няма - ??? Обясмете моля !

4 минуса от събратята ти русските свини - тролчетата от трол центъра в Санк-Петербург. ХОЙ ЗА ВАС!

Бях русофил, до момента, в който това фашизирано лайнице започна да е агресивнощи да облича пропагандата си в опорни точки като "панправославие", "панславянство", и други руски-имперски инструменти за влияние.

Да те укрепят тебе, до Ленин и Леонид Илич в мавзолея, хазарско изчадие пършиво!

БЪЛГАРИЯ върви в правилната посока. Бог да пази България от психо десните боклуци. Амин. Hajde sega psihoi desnite da si pi[at ++++++++Важното е да четаът ИСТИНАТА а тя е: психо десните боклуци изтекоха в мръсния канал и никога повече няма да помиришат лидерски постове! НАРОДА ги изрита със артелерииски ШУТ в продажните задници!

КО КАЗА КО..

Те т.н. "десни" са пребоядисани комунисти, в България десни има толкова, колкото има щрауси и камили.

СВЕТА Е ПРОТИВ ТЕБЕ БЕ ДЖУДЖЕ, А НЕ ПРОТИВ РУСИЯ!!!

Вижте в тубата как пияни тьоткибпреравят куфарите на убитите от онзи самолет който пияната им армия свали...

Нормалните хора по света се отвращават от азиатската кочина - рассия ...

съгласен с теб, но тези които винаги се съгласяват сега са против. Само у нас има русофили, но да ти кажа - след изкихването ти на 24 май и те намаляха чувствително. Продължавай в същия дух.

Е най-големия враг на руси и Българи. Монголоидът Ограбва всички и ръга окраденото в офшорните си сметки.

Пази Боже руснак да те освобождава и грък да има да то дава!

ти помисли ли защо ресофобията прелива - явно има защо. Но за твое успокоение - единствени българите са русифили.

Да ходи на пуйка си Ленинова болшевишка! Не е желан у нас след това което кзсра преди няколко дни!

За разлика от Русофобчетата на Сорос,много хора по света мечтаят за президент като Путин.... не е като Плевнев,Макрон,Меркел или поросенко например?? ,ама заразата да казвате на черното-бяло ви е останала от комунизъмът??

Абе те много са си мечтали и за Сталин, ама не са знаели какво ги чака. Най-голямата перверзия на сталинизма е че сталин е избил много повече комунисти от Хитлер , Мусолини и всички фашистки диктатори взети заедно. А тези, които са си мечтаели за съветска власт са изяли дървото когато мечтите им са станали реалност и смрадливият съветски ботуш ги е прегазил. Та и с Путьо същата работа. Когато в Крим, след анексията му от Русия през 2014 руснаците с еопуитаха да направят митинг в подкрепа на Путьо, не против него им беше обяснено че това не им е Украйна да си правят митинги на когото както му харесва. Но най-интересно ще ми бъде какви ще са коментарите след смърта на Путьо - великия, незабравимия вожд. И дали пък няма да го сложат в Мавзоляе до престъпника Ленин

Обръщам се към DIR-а. Дългогодишен ваш читател съм, но през последните няколко дни наблюдавам МАНИПУЛИРАНЕ НА ВОТА с плюсовете и минусите. Определено смятам, че и други съфорумци са забелязали това. Моля, оправете си системата така, че това да не се случва повече и за да продължим да имаме доверие във вас. Може да приемете, че коментарът не е по темата

Дори да приемем че Путин е прав в това което казва би било добре да бъде запитан как той вижда света през своите очи в бъдеще?Първо никой не е вечен.Веднага пример в Китай идва ново ръководство на Компартията.И реши да смени курса повярвали са или знаят че вече са първа сила в света.В САЩ дори да се случи импийчмънт по добре за Русия няма да стане.Русия беше в Г-8 ако искаха да унищожат Русия те щяха в епохата на Елцин да го направят.Мисля си че Путин пресилва и пресолява нещата.

Не сте ли чели рашистките мераци ? Искат пълно възстановяване влиянието на рашия в страните от бившия соцконц лагер, излизането им от НАТО и ЕС.

путин и пич за разлика от вас ... и на пиене ще ви бие и на бои ! ха ха ха

БЪЛГАРИЯ върви в правилната посока. Бог да пази България от психо десните боклуци. Амин. Hajde sega psihoi desnite da si pi[at ++++++++Важното е да четаът ИСТИНАТА а тя е: психо десните боклуци изтекоха в мръсния канал и никога повече няма да помиришат лидерски постове! НАРОДА ги изрита със артелерииски ШУТ в продажните задници!

в България няма русофоби. Тук има само русофили и патриоти.

Очевидно България е улицата на която живееш и оттам ти е статистиката. Щото иначе е по-различно...

Но след 24.05.2017 99.9% от българите са Путкинофоби. Предай на твоя джуджак.

За Курилитие японците да забравят. В редицата има проливи, през които руските атомни подводници от Владивосток излизат в Тихия океан. Да се разположат там американците, да затворят достъпа на Русия до океана ? Няма как да стане. Все едно Русия да разположи ПРО в Панама и да държи Панамския канал. Зона на жизнени интереси.

Във всички бивши социалистически държави, мразят Русия!!!!!!!!!! Интересно, защо ли???????!!!!!!!!

Защото така пишат вестниците. Които до един са западни. Но къде са западните вестници, къде са народите на Източна Европа ...

Само откачени родоотстъпници продължават да се прекланят пред довчерашните ни окупатори и днешни ястреби. Да обичаш Русия, значи да мразиш останалия свят!

Жалко комплексирано човече.......

Във всички бивши социалистически държави, мразят Русия!!!!!!!!!! Интересно, защо ли???????!!!!!!!!

Никой не обича поробителя си, дори и бившия си. Другото е по-нелогично. У нас е насадена противоестествена любов към Русия, въпреки всичките злини, които ни е сторила и продължава да ни доставя с садистично удоволствие.

Микронеее.... на 24 май и мен ме преля в русофобията !!!!!

Путята пробутва една и съща съветско-руска мантра и опорна точка. Колко са добрички руснаците, но за съжаление останалият свят е много тъп и все не ги разбира, а като капак на всичко гнусният световен империализъм чрез долнопробната си пропаганда насажда негативни чувства към Русия. Ей така, щото руснаците са върха на световната цивилизация, носители единствено на мир и просперитет и цялата соросоидна гмеж им завижда заради това, че руската душа е необятна като празен хамбар.

Точно! Точно! Нямам повече думи! ++++++++++++++++++++++++++

Това кой?

Източник на русофобията е самата Русия и по-точно политиката, която води! Не случайно всички съседи на Русия са притеснени и мразят руснаците.

Ами започнете да правите нещо хубаво за хората, за да ви харесват. Само със заплахи, закани и злини по руски - не става по Света.

Ами да! Добрите неща се правят от американската демокрация налагана с войни и то мнооого демократични войни в името на демокрацията и свободата на личността.

БЪЛГАРИЯ върви в правилната посока. Бог да пази България от психо десните боклуци. Амин.

Прав си бе, нормални хора са сега - Антон Тодоров, Спас Гърневски, Георги Марков, Караянчева, нежния Георг, Цв., Главанавчев и още и още все интелегентни, толерантни, внимателни, просто еталон, ама май за улигофренизъм, кретенизъм и бандитизъм.

Абе пич, к'во се правиш на удрен? Докато водите такава политика, естествено, че нормалните хора и държави ще ви мразят. Просто е като фасул! Стига пак си баламосвал. Айде у лево!

Когато Путьо прави няккаво изявление никога не мога да разбера дали е седнал, дали е прав или е с обувки на токчета. Какъв богатир! Какъв витяз! Метър и 50 има-няма. Типичен славянин - висок строен.... Но както и да е доста са "поработили" всякакви народи в матушка Русь - от половецките племена, през татарските орди, дявол знае кой си е хвърлил семето там. Няма лошо, да с еоблагородява нацията. Но някак си не мога да ги възприема тия дребнички"славяни" с дръпнати очи и къси криви крачета. Що с еотнася до русофобията, основна причина за това е неадекватната политика на Русия. Русия се опитв ада се меси навсякъде. Особено във вътрешните работои на съседни ней държави. Обикновено с войска. След като един заклет русофил като Дядо Вазов руснаците са успяли да го направят русофоб с неадекватната си политика какво да приказваме за финландци, естонци, латиши, литовци, поляци, унгарци, чехи, румунци, грузинци и кой ли още не. Никой не обича да вижда чужди войски в собствения си двор. Особено ако му се представят като освободители, а са по-лоши от хуните. А като го "освободят" после не щат да си ходят. А ако си отидат по някое време само да търтсятъ повод пак да влязат. Ето от там идва русофобията. Аз не съм чувал да има финландофобия. Или исландофобия. Или швейцарофобия. Няма, бе! И има защо да няма. А докато такива като Путьо водят агресивна политика в Русия винаги ще има русофобия.