Путин: Клеветниците на Тръмп са ”по-лоши от проститутки”

Руският президент Владимир Путин обвини отиващата си американска администрация в опит да подкопае легитимността на избрания президент Доналд Тръмп.

Обратно в новината

Коментари - Путин: Клеветниците на Тръмп са ”по-лоши от проститутки” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъй значи, самодържецът имал богат опит с проститутки. Основно с московските.

A ти?

Обзалагам се, че след като Тръмп встъпи в длъжност, много соросоиди ще станат първи тръмписти.Така беше и след 1989 г. - много комунисти станаха първи демократи и именно те най яростно критикуваха и критикуват комунизма.

На калпаво Килъри, Путин му е крив.

Някои хора са лапнали думата "соросоид" като млада булка чеп и друго не знаят.

А ти?

защо толкова се е загрижил путин за реномето на врага? направо кара дори и наи глупавите да се зачудят..

Може би това му е целта - и най-глупавите да се зачудят ?

Значи, какво излиза? Ако някой в САЩ, например президентът на САЩ си позволи да коментира за руския президент Путин, то това в Кремъл го окачествяват като "намеса във вътрешните работи на Русия". А когато Владимир Путин си позволи да коментира новия президент на САЩ, Доналд Тръмп, това как трябва да го разбираме??? С други думи, какъв дявол в главата на Путин го кара да се интересува от президента на САЩ и да го коментира на всеослушание???

Чети внимателно ! Путин не коментира действия или изказвания на Тръмп , а на ку*вите около него.

Тия са влюбени,май?...

но повече харесва Ердоган.

някога, преди много години (а най-точно на 23 август 1839) Чичко Хитлер и Чичко Сталин подписаха споразумение за започване на Втората световна война (това е небезивестния пакт Молотов-Рибентроп и Секретния протокол към него). От този момент нататък хитлер стана най-близък приятел на СССР. Той беше удостоен с честта да бъде назоваван "другарят Хитлер", а всякакви нападкки срещу нацизма и фашизма са били забранени. Всичко комунистически партии по света са получили нареждане да се сприятелят с Хитлер. И родните комундета, и те "барабар Петко с мъжете" са назовавали Хитлер като "другаря Хитлер". Така де, щом от Кремъл са заповядали ще изпълняваме. И така цяла година и 10 месеца. Нерушима дружба с др. Хитлер. Но..... изведнаж настъпва 22 щни 1941. Хитлер нанася превантивен удар срещу СССР. И за малко да успее. Ако не са се намесили САЩ. След това Хитлер става най-големия гад. По-голям гад от самия Гад Зееви. Защо напомням това ли? Защото тази история се повтаря периодично. И с др. Мао и с червените Кхмери и с кого ли не. Аз я наричам "синдромът на др. Хитлер". Ами сппомнете си преди няколко години отношенията с Ердоган. И не знам защо имам странното чуство че същото ще се случи и с Тръмп. Помнете ми думата.

Що за неграмотно писание ! Пактът за НЕНАПАДЕНИЕ се чете като пакт за Нападение ?Ти глисти ли имаш ? Втората световна война започва с разделянето на Чехословакия, с подписите на западните лайномети, както винаги в историята !

Всички бързате и не четете. Чети какво е написал "KGB", ако нещо не ти е станало ясно, прочети го втори път! Втората Световна Война започва с нападението на Германия над Полша, фактически с поделянето на Полша между Германия и СССР, която също напада Полша малко по-късно. Чети повече документи, повече факти, повече история.

За пактовете на Германия с Франция и Великобритания ПРЕДИ ТОВА нищо не казваш?

Значи, по принцип си прав и съм съгласен с това което си написал, само че защо ти куца толкова много граматиката? Предполагам че е от бързане, не бързай толкова, преглеждай си текста. Предполагам, че си искал да кажеш че Рибентроп и Молотов са подписали пакта през 1939 г. а не 1839 г.? То тогава дори Хитлер не е бил роден.

по-лоши от проститутки Та дори и от Плевнелиев...

Я да видиш ти, какъв вой и слюнка хвърчат от зурлите на соросоиди и русофоби!... Значи Путин и този път успя да им бръкне дълбоко отзад... :-D

Мразя те, отврат си, ЦИНИК! Мраза те, повече, от ТРЪМП! Пиналгъс Декиро ще те бие!

хаааа,обади се руското тролче.Русия няма ли скоро избори за президент!Или този се избира посмъртно!!!!:))))))Бих написал думата идиот,но знам,че ще бъда цензуриран!И все пак е написана!!!

Добрата новина е че Русия ще я има и след Путин.

Добри новини от Руската кочина. #Пропагандата Един от пропагандните тв. канали е уволнил 80 % от персонала си. Става въпрос за тв канал L!feNews и неговият клон в Петербург. На улицата остават 450 човека,които в продължение на последните две години нон стоп разпространявахя путинска пропаганда, лижеха кремълски задници и правиха от мозъците на руснаците компот. Останалите 20 % от персонала са продуценти, оператори и шофьорите им.

Кочината е в задния ти двор... Там където работодателите ти всеки ден уволняват хиляди кравари!

Щом Путин вие на умряло и дава тон за песен на всичките последователи на своя култ, значи докладът за Тръм си е баш актуален.

Путин ли "вие на умряло" бе, малумнико?! Ти къде точно чу или видя, че Путин "вие на умряло"?!... На умряло виете само вие, мръсни, долни соросоиди и подлоги!! Давайте, не ви остана много...

JMM®

Откакто Путин е на власт в Русия, все по голямо напрежение се наблюдава по целия свят и все по голяма несигурност. Факт !

сороститутка с понижена социална отговорност

...защото докато беше Обама, всичко беше спокойно, така ли?! Само дето същият подпали половината свят!

Истината е , че с идването на власт на Путин в глобален план се случиха две основни неща : 1. Русия се върна на полагащото и се място на световна сила, което беше загубила през запойните години на Елцин и 2. Настъпи краят на еднополюсният модел при който света се управляваше от един световен полицай.

Видимо, напрежението е само в задната ти седалищна област...

JMM®

Почти позна, но напрежението ми е отпред и виждам, че желаеш "да олабиш жилата" ...

голем пич тоя Путин. В най-голяма сила това за проститутките важи и за такива като Чехльо Плевнев. Да се надяваме , че следващия не няма да е такъв. Ха дано, ама надали.

Струва ми се че нашите политици отговарят напълно на определението на ВЛАДИМИР ВЛАДИМИРОВИЧ . Политици с понижена социална отговорност

Тука ли са сороститутките с понижена социална отговорност

Не знам дали руските служби следяят американски милиардери (във всеки случай няма доказателства), но има твърди доказателства (грамите на Хилари до посолствата), че американските посолства по света имат задача да събират всякакви данни за бизсмени и политици. По-късно, както се вижда от всичко, с тази и формация те управляват.

Значи клеветниците на Тръмп били по-лоши от Проститутки....... а клеветниците на Плевнелиев, тогава КАКВИ СА ????

Платени к.рви,са!...

леле голяма любов са тия двамата, що не вземат да се вземат

Та смешко много ли рублета изкара днес,направо си овъртайм.То не бе любов към товарищ,а не бе чудо.Ама тук в USA не съм чул един руснак да мечтае да се върне в деревнята Россия!

Братушката като се ядоса. започва да говори интересно. :)

Това джудже с име на женски полов орган да оправи първо неговата кочина. Да даде свобода на народа си- съставен от крепостни селяни на ниво - деревненски пияници и нискоквалифицирани проститутки, задоволяващи в публичните домове с уменията си цял свят. Жените им предпочитат да бъдат шибани и унижавани, но да са далеч от Родину- Капутину!

най качествено обслужване на мъже , терсайки платена любов , имало в Русия ! Г-н Путин ! Най усъвершенствени технологии от гледна точка на физиономията човешка били измислени от никой народ друг , освен корейците .

странно е , че рекламира скъпи тружинки , където тука идват заради смекчена тарифа . Най вероятно , заради кожено венарно лекарско истина , че търсят анално възвлечения . докато при тях това ще се смята като възхитително само за обратните . това , че тук не е проблемно да се оправят от зад вместо да се разсвяваш със последици от вид девет месечен период , новина ли е това ?

Това е речник на държавен глава!

това ти е реплик с речник лингуист ? на бас , и думата yok не разбираш , макар че в годишното от 51-о училище софийското с прочут директор и собствена телевизия те писаха оценки 6+ по чуждо езико познание . при мене , моите хамали в дълбоката провинция , българска , знает повече от четирите основни чужди езици , отколкото ти , даже да станеш преподавател за такива в университета за себе ти подобяващи и подобни . пиши пак : речникът . поне веднъж да си го държал в ръцете си вместо да ононираш .

Този провинциален тъпанар на какъв език е храчил тук,че нищо не се разбира......пробвах и с македонския и пак не става......цигански не зная,явно е този език:))))))))

путин е казал каквото е необходимо ,няма какво да допълним .

странно е , че рекламира скъпи тружинки , където тука идват заради смекчена тарифа .

Китай не финансира Кремъл и заселва Сибир с оризоядци, те с прическата на Тръмп се хванали и с джогинга на Обама.

Този престой на амбразурата на Путин и останалите милиционери от Кремъл в защита на президента на пиндосите подозрително намирисва на колаборационизъм.

Ей мамка му, патката ми скача кат я видя таз широка путинова уста омъзгясана.

Нивото на троловете ни е на нивото на "Америка за България"!

абе сорос-клинтъновите тролове, а защо радан кънев пак разпространява фалшиви новини? не е ли това мръсно интригантство? ви как мислите? :-)))

Гузния негонен бяга. Нещо много интензивно се оправдават Путин и събандитите му от Лубянка.

некой не може да свикне с мисълта . че ша му гепат баницата ; ха-хаа-хааа

Товарищ Путин е пропуснал да коментира Бояришник и тежката социално -икономическа криза в РФ. Вместо да се хаби за Тръмп който вероятно ще свърши с импийчмънт, при това скоро/дори и заради помощници като Путин и компания от Лубянка/, то можеше да каже на народите на РФ/руснаци и окупирани/ колко струва войната в Сирия и какво спечелиха те от това?

ти май нещо си против войските в сирия - а сволач;]

Щото разходите за лекарства и здравеопазване отново са орязани, а то сега болниците приличат на 'бомжоубежища'. Скандален клип в Ютюб :'В поликлинике прооперированная уфимка ползком добиралась до рентген-кабинета' Путинуиди, 'Enjoy'

Свършиха ли проблемите на Русия, че кремълските милиционери са се захванали да се занимават и с проблемите на други идиоти?

хахахахахаха дърти курви а тука нащи травестити щот е модерно с САЩ хахахаха

Глупаво изказване на Путин. Преди всичко защитата на Тръмп от страна на Русия придоби такива размери, че става подозрителна. Второ, подобни изказвани на отговорни държавни дейци на РФ срещу критиците на Тръмп си е чиста намеса във вътрешните работи на чужда държава.Освен това, Путин прави и признание, че в Москва има проституция , тоест идеализираното от него руско общество не може да даде препитание на жените си и те стават проститутки според казаното от самия Путин. И на последно място отново се засяга омразата към Обама от руска страна, което ни говори, че санкциите и енергийната революция като част от доктрината на Обама за икономическа и финансова война са сработили и руснаците вият от болка та причинена от тези неща и щетите които нанесоха на РФ.

Това не е защита, а принципна позиция към клеветниците, интригантите, манипулаторите, лъжците, разпространителите на омраза и всички онез, за които в последно време съвсем ясно се видя, че са от отбора на обама и клинтънови. Да, и в Москва има проституция, но къде няма? Сигурно в държавата даеш няма. Там, където е царството на "умерените" "опозиционери" платени от правителството на обама и клинтън, които са и войни, и на цялото толерастно войнство, което е превърнало света в един своеобразен Армагедон. там ли няма проституция и търговия с деца? :-))) няма действителна енергийна революция. има само фасада, зад която стоят големи апетити и гигантски грабеж.

'клеветниците, интригантите, манипулаторите, лъжците' бяха в кампанията на Тръмп. Лековерниците които се хванаха ще си платят най-скъпo разбира се. Като трагикомичния случай с милия идиот подскачащ от радост че омразната Obamacare ще бъде отменена. Питали го - ти имаш въобще застраховка? А той - че как, аз съм с ACA! (AffordableCareAct-формалното име на Obamacare) Eто какви идиоти избраха Тръмп.

Цитирам: Kosta Radev ( нерегистриран ) 17.01.2017 22:06 Русия е голяма, бедна и зла. Може би затова нейните диктатори са дребни, алчни и отмъстителни. Ако с две думи трябва да се определи руската държава, те ще бъдат Зло и Бездарие. Неспособна на качествено интензивно развитие, Русия е единствената държава, ламтяща за територии. Тя се храни с тях, изсмуква ги, съсипва ги и ги превръща в безплодни военни полигони. При това изисква и да я обичат. Засяга се, ако не я уважаваш. За какво? Заради размерите ли? От чудовище, натъпкано с омраза и въоръжено до зъби, трудно ще се възхитиш, камо ли да го обикнеш. Да се страхуваш това да. Дори е задължително. Този страх е предупреждение; пиянството на тази държава не е шега работа. Питайте всичките й съседи, дори само нахапаните и непогълнатите. Другите, смлените вече в имперския търбух, хич не ги и питайте.

Пълни глупости. Ако я няма Русия, нито ще има МКС, нито някой ще може да се качи в космоса. Това е само един пример, който обезсмисля твоите сатанистки приказки.

А може това да е целта. Ако тези мръсотии се дирижират от извънземни.

нека да мерим : ...Eröffnungsrede hielt der chinesische Staatspräsident Xi Jinping... ; от NZZ.ch. Къде е Владимир ?

ИМА ЛОШИ НО И ГОТИНИ ПРОСТИТУТКИ

Контактите на злото джудже ще си бъдат само с рязаната карабина Ердухан. Никой политик не иска да има нещо общо с него.

искам да питам верно ли е че некво малко зло джудже те е еб нало ?

моле ! превод на бугарски !

Washington Times е направило разследване,в което е намерило доказателства,че протестите срещу Тръмп са платени.Дори са се натъкнали на обява за почасово заплащане.Обявата е била инициирана в повече от 20 града. Предлаганото месечно заплащане е 2500 долара,а почасовото е 50 долара за участие във всяка акция.

Агентите на путин : Бареков, Петното и Мишо Шамара били ли са на контра протест ?

Бареков е депутат в Брюксел. Мишо Шамара кара тир в САЩ. Това петно не го познавам.... Ако заболяването ти на тема агенти на Путиин е сериозно,то можеш да се обърнеш към психолог,платен некадърнико.

моле ! превод на бугарски ! ще е един шифт обувка от производствен цех в северно корейско икономическа зона . или , ако не щат , тогава отпечатани 20 левки с лик на доналд дък . тогава , за какво се тормозиш главата си ?

тези, които денонощно се стараят да навредят по някакъв начин на Тръмп, някак си не осъзнават, че с тези си действия вредят най-много на самата Америка, като в същото време и доразрушиха, и малкото доверие останало в т.нар. "демокрация". Тези хора работят съвсем съзнателно против половината американски избиратели, които са дали доверието си, като са избрали Тръмп. Изборите минаха и би било редно да се изчакат следващите четири години, за да могат да се потвърдят, или отхвърлят "опасенията" на т.нар. "толерантни", които не признават ничие друго мнение, освен своето. и за каква демокрация става дума?

ще дам един типичен пример за внушение, но с истинска, а не фалшива новина от казионните медии: Всички медии и политици наблегнаха на факта, че Тръмп бил казал, че нато бил "obsolet", което даже ни беше обяснено, че значело "ненужен". да, има и такова значение тази дума, но да видим какво бе "изпуснато" съвсем "случайно", че Тръмп същевременно отбелязва, че военният алианс все пак е много важен за него. Сега да видим внушението: Тръмп е против нато, поради което и щайнмаер е обезпокоен, което трябва да обезпокои всички "демократични" хора, а посланието е, че нато е остаряла структура и не служи на целите, на които трябва да служи (борбата с тероризма) и нато подлежи на основен ремонт. но, така е то. някои сами си погребаха натото под собственото си невежество и манипулации... :-)))

Руският президент да адвокатствува на американския.