Кремъл опроверга слухове, че Путин се е оженил за Алина Кабаева

Говорителят на руския президент Владимир Путин - Дмитрий Песков, официално опроверга слухове, че държавният глава се е оженил за бившата олимпийска шампионка по художествена гимнастика Алина Кабаева.

Обратно в новината

Коментари - Кремъл опроверга слухове, че Путин се е оженил за Алина Кабаева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аман от коментари в стил 17 век!не ви интересува личнят живот на когото и да е.

Много минуси, много нещо, при това по съществеуни и основни въпроси, което показва, че хората, т.е. нежната половина от човечеството се опитва да мисли. Винаги съм казвал, че бълг. жени са специални. Потвърждават го и хора от чужбина, които са имали възможност да го установят. Бълг. жена е мъжко момиче - в добрия и в лошия смисъл. И това й прави лоша услуга., а и на мъжа до нея. И на мъжките момичетаим е особено неприятно и неприемливо да приемат някои класически истини. Но от товатези истини не стават по-малко истинни!

Аз мислех, че е верен на Медведев тоя.

като висша мутра нормално да са такова с гимнастички, нищо ново под слънцето, а с котешкото дупе дето нарисува на програмистите ме убеди, че са и на един акъл (мислех, че ще развие некой алгоритъм на децата, пък тоо..)

Случайно или не, през време на дейноста ми в бившият СССР съм бил и в Кабардино Балкария. Никой не можеше да убеди местните ми колеги, че ние не сме един народ. Така поне ме приемаха за свой. От което бях много доволен. След това в Щатите, съпругата на един богат индиец беше чудно красива и привлекателна. Оказа се, че е чиста арийка. На нея и беше добре известно кои са арийците в Европа. И с нея станахме някак си доста близки. Няма как. Атавизъм. Всеки се радва да срещне далечни братовчеди. За иранците вече писах. Това е много хубаво-нали?

с индийката??? иначе тук работя с доста иранци и иранки и са гоуема работа (жените), една идея по сочни, но страхотни лица имат

Определено !

и тази персона ще говори за морал....

Що?Нима нашите политици, като се "поиздигнаха" и станаха много "велики", не си смениха жена си(мъжа си) с много по млади?Простотия е пълна.

Кристиян е по-хубав пък!!

Е сега, да му се не види на Позитано вече празнуват и вие им разваляте кефа.

Сега разбрах кого имитира Волен Не че Деница е гимнастичка, но пък го разведе. Може и дете да и е направил вече

Даааа... - и нагана на колана, пък и значката на ревера на кожената-му премяна...

Стига сте го дъвчили президенту, бре! Баракът за мъжа е винаги грешка. А да се разведеш и ожениш пак е като да поправиш една грешка с втора грешка. Оставете го да поддържа формата, щото това е много важно за за хора като него...Виж нашите управници какви ги вършат, та чак и им помагат за оная работа.

Казват - полетите на Авиоотряда били с прелюбопитен пасажерски профил. (Ех, де да можех да се логна в онез-там сателити... ;-)

Истината, макар и от женски род, не получава покани за вечеря!...

Ами тя да каже кой е бащата на децата й.Той да не е светия дух ?

Аз бих се оженил за нея :)

а бе пич,а с кво ша я храниш??????

Горчиво, горчиво!!

В такива случаи не е зле да си припомняме крилата фраза на Шопинхауер: "Мъжът е войн, жената служи за утеха на война. Всичко останало е безумие." - Т.е. тук е неуместно да се намесват категории като морал и пр.

Е да, ама от онуй-там водка-и-сельодка, казват че вибраторите правели всяка тии-тиит на шапка-пилотка.

Lumberjack, Друг сте се изхождали по-умно. Дори и количмеството на водк-сельодка да е значително, защо мислите, че това пречи на всеки! А доколкото знаем, он не пиел в типичен стил като другите.

на политици и самите политици лъжат и манипулират очевидно нагло и безобразно! Това не се забравя и не се опрощава!

Зо(за) ! - демек WTF, Кремль ?! (На тии-тиит пошли-там с вашими сеньiлниками.)

Борисов искаше отново да се изгаври с Атака както наприви при учредяването на това НС и ако тя беше в НС,то автоматично да я превърне в основен фактор и "виновник" за съществуването и решенията на това правителство.И може би щеше да успее за мнозинството зомбирани малоумници,за които разумът е недостъпен и неразбираем.Обаче този път коварният му номер НЕ МИНА и така има шанс и последния дебил да разбере, че Атака НЕ Е В НИКАКВА КОАЛИЦИЯ и че Борисов е подъл,злобен и вреден слуга на новите ни "приятели".

Волен си пие хабчета редовно... ти значи си Павката Шопов в тоя случай

Абе внимавайте какво пишете, защото може да ви се случат неприятни неща.

ЗАЩО НИ ЗАНИМАВАТЕ С ДРУГИ ДИКТАТОРИ,НИЕ СИ ИМАМЕ ЕДИН БАЛКАНСКИ,БАНКЯНСКИ ДИКТАТОР,КОЙТО Е 100 ПЪТИ ПО ДИКТАТОР ОТ ПУТИН!

За тези от нас, които често посещават руски сайтове, отдавна е известна връзката между Путин и Алина. Не беше далеко времето, когато спортият свят беше покорен от таланта и женското обаяние на Алина. Като важна подробност ще спомена и факта, че съм работил в Толияти и много добре зная, какви прекрасни деца се раждат от смесените бракове между рускиня и татарин. И още нещо за татарите. Там живеят около 5 милиона българи. Сега цял Татарстан вика - не сме ние никакви татари. Ние сме истинските българи.Така че, според мен, тая връзка между две световно известни личности трябва да се приема като нещо, което се разбира по само себе си. Отделен въпрос е, че аз лично приемам, че тя е наполовина българка. Желая им дълги години щаслив семеен живот.

татарите са българи? тогава и българите са татари, следователно македонската научна школа е право говорейки за татаро-булгарите и борбата на славянското население на Балканите против тяхното нашествие. Хвала!

Бъэлгарите нямат нищо общо с татарите. Това население, което се има предвид когато се говори за татари в днешна Русия , са българи, които др. Сталин по причини, за които офиц. мълчи е нарекъл татари и ги е размествал из руските земи. Впрочем достатъчно е да се изходи от физ. расови черти на едно население, за да се определи неговият произход и род. Каквито и етикети да лепим, нищо не може да се промени. Колкото до макетата и езикът им, това са политически игри на св. интернационал още от времето на Сталин, зад който стоят едни хубави хора, които нямат интерес България да съществува в реалните си исторически граници. Все пак като боравите с такива категорични "факти" би трябвало да проучите въпросите, а не да повтаряте чужди мисли и да вървите по лекото съпротивление, поддавайки се на манипулации, просто защото шопът го е казал много ясно: Най-мразим да мислим. - защото мисленето изисква усилия, а илюзиите са удобното извинение за това.

Хубава работа, Колега ! (Може ли такива сенилници да пожелавате за съпрузи на Българките ?!)

Здрасти, Вовка !

че тя цялата губерния е една селения като нашата

Не е нещо особено тая. Пък и вече на 30 е стара мома.

защо ни занимавате а азиатски диктатори

Не е , не ее..:)) Само я чука - безплатно , по комунистически ::))) Лидера на великата расия ::))) хахахааа..:))))

Не знам след толкова водка как ли я чука?

Путин не пие и не пуши, полумозък

:-))))))) Казват - то аслъ от мизивирлъка още от Берлин, комай ти-тиита-му си'й отишъл якодим.

Вовка яко съ наперчи... - Ко да прайш ?! Нека съ чумерчи !

Симпатична е мацката. Само не разбрах що не я е взел Путин.

Путин е голям играч, но определено няма вкус за жени :) Да може да избира от най-красивите жени на света и да скочи на тази мома :) Та тя има толкова селско излъчване. Влад, вземи се в ръце ! Ако не можеш да се справиш, свиркай и ще помагаме :)

Не УдУбрявам нИговата постъпка я! Женен или не,т`ва не са `убави работи. Що нИ вземе пример за здрав брак от оня Зам.ПУсланик на гей парада`дето се яви с еба...ъъъъъъъ..с мъжО си исках да кажа...... Така сИ създават здрави УбщИства я!!!!

Далтон получи Незабавна вътрешна Нота от Овалния.

Е,Путин от кого да получи нота? Че той е най висшестоящият там! Сам себе си ли да мъмри човекът?

Ало, извратеняци - кво ви дреме кво прави Путин и/или Кабаева под чаршафите?

алиночка отдавна му е омразнала. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тя цяла Русия е на Путин, така че много го интересува какво мислят.

Товарищ Динков, Вы случайно не из тех?

Ми, що не се ожени, па да замине на на сватбено пътешествие с еднопосочен билет за Марс. Та да има повод цяла Русия да отпразнува сватбата.

Ето това е светъл пример за "чист" комунистически идеал.

В грешка си. Комунисти са например любителките на замразено пилешко от 'пъси райът'.

но като Путина ще е по-сладка!

Абе, когато си публична личност, представляваща дадена нация, някак не може да имаш чисто личен живот. Не случайно в много страни има задължително условие президентът да е женен/омъжен.

Това което пишеш е първото условие! Второто е личната му асистентка да се казва Моника Люински!

Джудисти и гимнастички - класика в жанра!

Точно за това се е развел, защото си е хванал младо гадже и от някакво уважение към жена си поне да не я срами, докато имат брак. Но е разбираемо, от толкова стрес и напрежение човек трябва да освобождава напрежението.

Путин е сменил жена си с младо гадже.Достойна постъпка за най-православния и най-религиозен християнин на всички времен....

Какви ги дрънкаш, бе? Комунист-православен християнин. Всички комунисти са върли атеисти.

Руският кръст Не Е Нашия, Колега. (Извинете ! ... просто - Вижте.)

Путин би се омъжил само за Медведев. Не го занимавайте с гадни жени него

Нкой не се жени за любовницата си!

Може да не са се женили, но да правят секс.

Идиотът блогър - значи щом манастирът са го охранявали, Путин се е оженил. Малоумникът явно се нуждае от таблетки...и то много.

Като не се е оженил, защо му беше да се развежда тогава?

Според тебе който се разведе веднага се жени пак ли?

Не, разбира се. Само че на този пост, след 30-годишен брак причината "несходство в характерите" не е приложима и една от вероятностите за развод е бързане за нов брак. Иначе просто няма смисъл. Не сме чули Людмила Путина да е подала молбата за развод....

Винаги съм уважавал гимнастичките, особено гимнастичките по гимнастика. Вярвам, че същото важи и за редакторката по редактиране, която е писала новината.

delly

Прав/а сте, благодарим за забележката! Хубав ден!

Кое му е хубавото на деня? Недей да лъжеш.