Владимир Пелов е прострелян с 3 куршума, криел се в Ботевград от месец

От МВР са категорични, че са проверявали всеки сигнал, получен за избягалия затворник

Обратно в новината

Коментари - Владимир Пелов е прострелян с 3 куршума, криел се в Ботевград от месец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Май са го търсили на западните балкани, а той си бил в Ботевград. Ей какво акция са провели МВРто след йато лицето си е останало в Ботевград.

"Ако знаехме къде се е укривал, щяхме да го заловим", допълни Георги Григоров." Тозе се изказва по - акуратно и задълбочено и от Валери Божинов .

ChatGPT

Като гледам тее трима полюцаи с "ръките у джобите" и ми става ясно колко са го търсили. Изобщо не се е криел а си е живуркал там необезпокояван

Трудна е милиционерската работа, Ботевград е огромен метрополис, никой никого не познава, всеки ден пристигат хиляди хора от къде ли не, много от тях са бивши или избягали затворници, кои с бради, кои без бради, някои даже със суичъри. Заслужават по една пържолка, добре са се справили с броенето на гилзите.

Ботевград е един голям и пренаселен град.Много е трудно,почти невъзможно,да локализираш и заловиш въоръжен опасен белглец.Както винаги,МВР са се трудили денонощно по случая,но....все пак,браво на тях.А и 100 %,БСП има вина за случката.Така,според мен,биха обяснили ситуацията др.Цветан Цветанов и вътрешният Министър./понеже Нинова искала да го изслушва в НС/.

Аз като се крия не ходя да пия кафе и да се стрелям из центъра на града .... от полицията ни и чеп за зеле не става , както и от управляващите ни , но не дайде още пари и власт на ушев дето не върши НИКАКВА работа. Бахти и държавата.

така де той се разхожда дегизиран, но въпреки тона всички го разпознават само органите на МВР не могат! Предлагам МВР да се закрие - няма файда! Както и съдебната система! Една камара тумбаци на гърба на данъкоплатците от които файда няма - и с тях и без тях все е тая

Уаууууу, пулюцаите сутринта брояха до 1 /труп/, а вече могат до три /гилзи/. Браво, впечатлен сьм.

Мдаа, криел се е в Ботевград от месец. В родният си град. Разхождал се по главната улица. На най-скришното място на света! То, при нашата полиция, ако те издирват, трябва или да се предадеш, или да те гръмне някой, че да те хванат.

Ботевград колко милиона жители има, че да се крие този тип там цял месец и никой да не го забележи ? За един приятел питам

АЛОООО НА ЛУДИ ЛИ НИ ПРАВИТЕ , НЕ ВЯРВАМЕ ДОКАТО НЕ ВИДИМЕ ТРУПЪТ МУ !!!!!????????

не става от служителите на МВР. Ама наистина НИЩО!

Ами тоя "въоръжен и опасен престъпник", издирван по цял свят, като нищо можеше да доживее до пенсия в родният си град, ако не го беше гръмнал аверът му!

Ботевград скоро май ще се именува "Каубойсити" ако продължава така! Пък и доста тъмнозелени "индианци" има! Жалко за Ботев! Явно шерифът и помощниците не си вършат правилно работата! А иначе симпатично градче с много честни и ведри хора!

Добре, че им го утрепаха, че да го намерят некадърниците!!!

Ах, родната полиция ни пази ! Тия овен да си избиват комплексите върху нормалните граждани друго не могат.

на милицията! Един бандит по-малко. Страхотна акция, с много хитра тактика милиционерите са накарали двамата бандити да се застрелят. Урааа...

И коя точно от трите рани е смъртоносната - в крака или под мустака? Ако оръжията са три, а това на Пелов е неизвадено, кой е стрелял по Панчев, а най-вероятно и по Пелов? Защо са избрали място без камери, като и двамата са безспорно ясни - единият е мъртъв, а другият почти, във всеки случай е в болница? Напомня ми за самоубития Росен със заглушителя.

Този случай нагледно показва некадърността и безпомощността на цялата ни държава. Няма скоро да ни приемат в никоя от така желаните Европейски институции просто защото сме несъвместими с тях.

Ако беше седял в затвора щеше да е още жив.каквото повикало такова се обадило.

много не стана ясно как в Ботевград е стоял цял месец и не е засечен въпреки че очевидно не е стоял затворен а се е движил свободно?Това не е нито София,нито Пловдив,Варна,Бургас ,Зл.Пясъци или Сл. Бряг,така че нови лица сигурно,особено пребиваващи за повече от няколко дена,сигурно се забелязват лесно?По време на престоят трябва да е спял някъде,да е купувал храна и т.н. Ако МВР е разполагало с оперативна информация относно контактите на Пелов с криминалният контингент,защо не са я взели под внимание при ОИМ и явно не е имало поне елементарни проверки поне на адресът на регистрация на тези лица

Малеее...като гледам на снимката дебелия полицай дето се е навел и ще му се спукат гащите, а другия с ръце в джобовете, веднага разбирам каква ни е полицията. Как ги избират тия полицаи бе - по килограми, гладък мозък и мързел ли?

само бегло огледайте сцената на снимката - двама нещо замерват на асфалта със стик за голф и явен ентусиазъм - един над тях спи - един приклекнал и нещо се напъва - зад него друг с ръце в джобовете гледа какво ще излезе - и още един в гръб най вер пие кафе р.s. другите професионалисти не са уловени в кадъра

Не, честно, тази случка отразява правдиво състоянието на полицията у нас. Избягал затворник се разхожда необезпокояван, движи си собствени дела и не показва никакво притеснение. Родната полиция няма информатори, профайлъри, агенти. Отива да го търси, но не го намира... Абе, хора-полицаи, сигурни ли сте, че разбирате какво вършите?

Поредното доказателство че полицията бездейства, а боко, министърчетата и прехвалените ни служби изпълняваши едиснтвено политически поръчки нехаят за сигурнлстта на гражданите! Скандалното тук е не стрелбата междъ някакви гангстери! Скандслното е че избягал затворник през парадния вход на затвора, си живурка в ботевград, родното му място, където пошицията би следвала да е най-осторожна, тъй като района му е най-познат. Това са малки гадове където хората ако не лично то масово се познават по физиономии. Това не са някакви американски мегаполиси където можеш просто да потънеш . Смях смях за българските служби с всевъзможни съкращения. Боко нищо не става вече от тази държава, благодарение на теб и приближените ти.

с връзки

Да бе! Сигурни са. Не виждаш ли, че нищо не вършат!?

Брадясваш, слагаш си "суичър" /по-точно суетшърт, ама кой да учи английски/ и ставаш неузнаваем и неоткриваем.

Те не са го хванали, защото се бил маскирал. Бил е с брада и суичър с качулка! Неузнаваем направо! Човек ще каже, че е бил в Южна Америка и си е направил пластична операция, та наште не могли да го познаят, а то пуснал брада човекът...

Ето това е истинското правосъдие! То и друго няма!

Вече 25 години се случва едно и също. Всяко правителство трърди, че идва с вятърът на промяната, но в действителност идва с една единствена цел, а именно лично облагодетелствуване. В същото време държавните служители от всички сфери искат увеличение на заплатите, но срещу какво!? Срещу нищо. Как може полицията и надзирателите от затвора да изпуснат опасен престъпник да избяга от затвора, а после да го "издирват" под дърво и камък, а той да се разхожда в родният си град и да върши отново престъпления?! Питам аз, за каква Шенгенска зона плачем след като ние не би трябвало да сме в европейският съюз!

Ето , че се появи нова версия на "полулегален".Ти не се криеш и никой не те търси.

Добре дошли в дивия запад.

Ами като са знаели (може би) къде се крие избягалия затворник ЩО НЕ ГО ВЪРНАХТЕ В ЗАТВОРА)..ха.ха.ха

по 10-15 души немилиционери на ден го разпознали така дегизиран

На брифинга в съдебната палата казаха: 3 пистолета, по един у бандюгите и един - захвърлен в тревата плюс 7 гилзи ? Някой друг е "самоубил" тия двамата ? Не ви ли се струва, че 90-те години славно се завръщат ?!

Браво на МВР. По случая с избягалите затворници постигнаха 50% разкриваемост. Предлагам на всички престъпници да легнат мъртви в центъра на някой градец, за да ги намерят, а за по-лесно, може и пред сградата на МВР.

тъжна работа. лесно бягство, половин Ботевград го е знаел къде е, докато го "търсят"(сетих се за другия "търсен", който застреля петима, но си плащал изрясно интернета години наред, или "търсения" ромоид, който уби Вероника, докато работи при брат си и още много, много "търсени"), обичайния другарски разстрел "заради жена"....но цяла сутрин гледаме тонове милицаи да вършат обичайната си важна работа-да сложат жълти лентички, да преброят гилзите, да гледат важно и да се коркат със също толкова гламавите и безсмислени "журналисти", крякащи глупости по телевизиите. тъжна работа...

Ми полицията се надява на "пречупения гръбнак" на организираната престъпност, според един бивш МВР министър, подвизаващ се като "народен представител" и зам. председател на една много известна "партия" от мафиотски тип, и за това не се занимава вече с бандитите! Оставила е да се самоизтрепват останалите вълци-единаци, обаче тея хич не са малко...Сигурно наброяват поне няколко хиляди, все момчета с стероидни мускули, два пръста чело и все още по анцузи "АдиБас". Има ги, и то не малко, във всеки град и си се разхождат необезпокоявани от полицията, въпреки че са с цял ферман присъди...

Пълна пародия е нашата полиция, пича си излезе през парадния вход и се разкарва из центъра на ботевград без проблем. Айде честито, дано пак да вдигнат заплатите на фатмаците.

Около 60млн...

повечко бандити, та да се изгребват един другиго. Че ако чакахме на полицията да ги хване или надзирателите да ги пазят по затворите...

А бе, колко полицаи трябват, за да се завърти една крушка, че тези ми изглеждат малко в повече.

Значи сега ще му проследите маршрута, а преди това не можахте, човечеца си се е разхождал съвсем спокойно по Ботевград, ама мвр-то нещо са се правили на луди, да не би да сте го пуснали да избяга за да го убиете щото нещо ви е неудобен А?

Значи Пелов пише писмо,че е невинен,отива при този,който го е натопил (някакъв престъпник,информатор на полицията) и се оптива да се саморазправи с него,иМВР не може да предвиди тези негови планове,и действия?!

Поредният грандиозен позор за скапаната ни "полиция". Безкомпромисна работа както винаги, господа тюфлеци.

ДОКОГА ЩЕ НИ ЗАНИМАВАТА ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР С ИЗМЕТА И ПОМИЯТА НА ОБЩЕСТВОТО , това ли ви интересува във вашия живот ,това ли ви е ценностната система или така ви налагат боклуците ,които ви плащат ???? Тази новина и подобни с малки букви накрая на новините !!!

Добре,че се тепат сами,инак ченгелите ще ги хванат за киприте...крачета.Хайде сега да започнат да квичат,господата тюфлеци,как нямало пари,за заплати,за техника,за кадри - гаранция всички квартални куки са знаели къде е,а няма и да се учудя ако и са помагали да се скрие избягалия затворник.

Имам оперативна информация, че нивото на IQ в мевере е под средното за страната.

Спокойно хора-"родната полиция ни пази"!Нещастници прости.