Владимир Пелов е прострелян с 3 куршума, криел се в Ботевград от месец

От МВР са категорични, че са проверявали всеки сигнал, получен за избягалия затворник

Обратно в новината

Коментари - Владимир Пелов е прострелян с 3 куршума, криел се в Ботевград от месец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е как ще е застрелян в краката...значи аз съм срещу него...с пистолет и той е срещу мен с пистолет и аз му стрелям в краката....хахаха верно ли ...ами аз ще стрелям в трупа...в краката стреляш ако не искаш да ти изляга някой...а това кой го върши ами полицайте...опааааа.

Толкова сте тъпи,че не може различите черното от бялото...айде пак помислете ако имате тикви...дали не е бил убит...дали не казват нарочно друго...какво ще търси по тово време там...откъде ще знае за срещата ....защо човек който го е страх от него ще отива на срещата там...това са ченгетата бе ..тъпи...ехооо.добро утро ...събудихте ли се

Не ви ли стана ясно на всички, че бг полицията хваща бандити САМО, когато са се предали сами или са некви жалки малки нещастни желаещи да са бандити! Защо ама абсолютно никога не хванат някой голям, като братята галеви или някой от техния ранг? И винаги има обяснение, че е бил заловен с помощта на полицията този и този при еди кви си условия! аре бг полицията надолуи! Нещастници с пагони! Иначе по случая- Двама престъпника са се гърмяли в градинка... единия е умрял, другия е зле! Това е бг реалността

коя реалност тая дето ти я казват по телевизията или другата...ти там ли беше...

Да бяха викнали Боко с гранатомета.....

Крещяща некадърност и тотален разпад на държавата ! Да се крие в родният си град и полицията отново да е изненадана, както беше и в случаят с 60 годиншиянт "командос", дето се кри седмица в съседната къща ... Като се назначават неграмотни калинки на високи постове - резултата винаги ще е трагичен !

Визирате, Главният секретар най-малко,а ???

Да разбирам ли от написаното, че е имало по 10-15 сигнала, че този си е у тех си, а полицията пак нищо не е могла да направи?! Като онези 2 случая на застреляни жени от мъжете им, които пак били подавали сигнали...? ОТ цялата полиция, 20-30% да стават за нещо, другите са само за пълнеж ! (и то си личи, всички са като пълнени пуйки)

от снимките личи, че за да станеш полицай, трябва да си дебел...

По важното е да си тъпи корумпиран...

Todor Valkov

Предимство е !!!

ако беше се скрил в перник или във враца щяха да го намерят ама другия път или ако беше се самоубил

Трътлести, разпасани полицаи с ръце в джобовете, типична илюстрация на българския полицай, дето има и претенции отгоре на всичко..

Престъпник обявен за междунорадно издирване цял месец се подвизава из розния си Ботевград, сигурно се е виждал и с роднини и приятели, спал си е вкъщи и т.н. И местното МВР нищо не знаело щото Пелов пуснал брада и ходел с качулка ... ОСТАВКА!

Директорът на ОДМВР-София Георги Григоров се държа изключително нагло на брифинга, все едно ние сме виновни, че те не знаели, че Пелов е с променена визия! Ами логично ве тъп ушев!

Ако оцелее, дебелият незабавно да бъде назначен за министър на вътрешните работи!

тъй ли?!

Тия прасета на снимката, какво са се скупчили на полянката. Да не са намерили трюфел?

..в лицето , под мустака ...Смех

...............................т.е, В УСТАТА !!!

В това лятно време на отпуски, екскурзии, вече и море, добре че са шефовете на МВР да ни разсмиват .

Република България: Министър на Вътрешните Работи-"АК Калашников"! Зам министри-1 Тулски Токарьов-ТТ. 2 Макаров. 3 Валтер!

Цензурата ви е на ниво !

На вниманието на СЕМ! Редакторите на "реформирния" ДИР ми изтриха мчнението за инцидента в Ботевград, тъй като критикувах директно Валентин Радев, Цветан Цветанов и Бойко Борисов. Нищо чудно догодина да сме не на 111 а на последното място по свобода на словото.

Койчо! Кажи им да се онождат с манафите!

Не им се впрягай, виж им само какво става с оценяването та коментарите. Цъкаш за "+", веднага се добавя" -", че даже няколко....

СЕФТЕ!

" Ако знаехме къде се е укривал, щяхме да го заловим". Да се смееш ли, да плачеш ли? Това е родната ни полиция. Ако убиецът оживее, не трябва да лежи в затвора, а да му благодарите и да го наградите за това, че ви е свършил работата.

Добре,че е господ да раздава правосъдие,че иначе с нашата съдебна система,престъпниците се разхождат свободно из центъра на Ботевград.

Преди един ден имаше репортаж за дивия северозапад и Ботевград. Общо взето цигански банди върлуват на воля в този район и няма човек който да не е обиран многократно. То така си е от години. Иначе Премиера оправи Западните Блакани и цяла Европа. Единия патриот обикаля в Слънчев Бряг , другия изнася речи от Москва. Пълна разруха.

,,Разследващите казаха още, че нямат информация за втория затворник - Радослав Колев, който избяга заедно с Пелов в началото на април от Софийския затвор,, Не бързайте изчакайте ТОЙ сам ще се появи: Ще гръмне някой или него ще го гръмнат, ВИЕ само ще броите труповете и гилзите, УСПЕХ !!!

Излиза че , ако искате да не ви разкрият след престъпление е достатъчно да си купите суичър, да си пуснете брада ( или да си залепите) и докато не влезете в любовен многоъгълник сте не разпознаваем .

за милиционерите, но не и за другите ъгли

,,изпозастреляли са се", иначе ще трябва да търсят третия .Време е за лятна ваканция...

Много шум и дандания за 1 затворник "вързал кънките" посред бял ден на всички му пишман пазачи. Да бяха се напънали малко да го хванат, а не "на умряло куче нож да вадят" сега! Само пари знаят да трошат от МВР "за този дети духа"!

През 2007г. в Ботевград имаше 98 служители на полицията.В момента по данни на директора са 67,но може и да са по малко.90 % от тях мечтаят да разкриват престъпления в Интернет и търсят връзки за преместване при специалните антитерористи..10 % чакат с удоволствие пенсиониране и са отсвирили всичко.Заповядайте при нас, а ние ще дойдем при вас.

ДОБРЕ, ЧЕ СЕ ИЗБИВАТ ПОМЕЖДУ СИ... НАДЯВАХ СЕ ПОЛИЦАЙ ДА ЗАСТРЕЛЯ УБИЕЦ. ЩЕ ЧАКАМ...

Рибата се вмирисва от към Главата!!! Докато тя смърди,и обществото ни ще гние!

Той им беше в ръцете,в кърпа вързан,и не можаха да го опазят,сега,когато беше свободен,само наивниците вярваха,че ще го залавят.Два самолета агенти,командирова МВР да го издирват на Бахамските и Сейшелските острови,а той в 12 милионната родна джунгла Ботевград!Абе,професионалисти!

Ако сте търсач на силни усещания, заповядайте в Перник,ако оцелеете отидете в Ботевград, ако все пак се случи невероятното и оцелеете и там вървете в Слънчев бряг. И все пак, единици ще имат късмета да оживеят и там и остава последното 100% сигурно нещо-българска болница!

Порових се за снимки на чужди полицейски служители, които стоят на местопрестъплението. НЯМАШЕ НИТО ЕДИН КАДЪР С ПОЛИЦАЙ, КОИТО ДА ПУШИ, ДА СИ Е БРЪКНАЛ В ДЖОБОВЕТЕ, ДА ПИЕ КАФЕ (БИРА, РАКИЯ...) ИЛИ НЕЩО ПОДОБНО. Правете си изводите.

Още едно разкрито убийство! Кво става с кметицата и замката,ще ги мащат ли?

Ако не го бяха убили на улицата, едва ли щяхме да чуем вече нещо за този.

На 3 от 4 те снимки от огледа има служители на полицията с ръце в джобовете. Мисля,че това трябва да се вземе под внимание,ако след време се прави някакъв паметник възхваляващ успехите на полицията в демократичните времена.

И на мен ми направи впечатление. Жалка картинка: некадърни, немотивирани, корумпирани и мързеливи шкембьовци, които само пушат, ядът и пърдят. Тук слагам и жалката псевдодържава с тромавата си и бездарна администрация и смешното вътрешно министърче, което се заканваше, че този ще го хванат :)

Па добре че не са го гръмнали на 2 юни. Че с тая брада и куршум в челото щеше да прилича на възтановка на Ботевата чета

"Ако знаехме къде се е укривал, щяхме да го заловим"... Е това изречение е достатъчно за да се добие представа за нашите полиционери, воглаве с началниците им...

То, и аз ако знаех кои числа ще изтеглят на тотото, ееех , какъв живот !

Мдаааа законът на джунглата не прощава.

ако не се бяха самоизтрепали, още щеше да си се разхожда по центъра?!

Има ли някой началник от МВР да отговори на елементарен въпрос!Кой е бил длъжен да издирва Пелов? Нямам предвид случайна среща на главната в Ботевград, а издирване на престъпник напуснал затвора въоръжен, осъден на 30 г. и пишещ писма до мвр,прокуратура и нам къде си.Нито един ботевградски пандур няма да прави задържане на Пелов,защото през следващата седмица ще му гори къщата или нещо по сериозно.Факт неоспорим е,че в сектор "Сигурност" цари пълна несигурност и тамошните пазвати не са някакво изключение.

Престъпниците да подписват клетвена декларация, че няма да си пускат брада, да не объркват милиционерите...

а оставки в МВР кога да очакваме?

След "ювелирната" акция в Нови Искър имат картбланш 250 години :))))

Един рецидивист по-малко. Нелоша новина

Ох ох олеле без малко да получа инфаркт.Абе медиите защо никоя от вас не съобщава кой е уби в Ботевград.Цяла сутрин сменям канал подир канал файда йок както е казал нашият брат турчина.Помислих си - да ма прости господ - че са убили президента или премиера.Ама как да разбера като цяла сутрин нашите медии казват колко сме добре и че пенсиите се вдигат главоломно и пенсионерите скоро ще се чудят какво да си правят парите.Е малко ще вдигнем и тока и газта но то е мининко.Та медиите съобщавайте на народа своевременно за какво става дума че да не изпадне в делириум и ви насмете барабар с "народните избранници" че тогава става лошо.

И какво, нямаха ли ги тези 3 куршума в дрисльовците на министър Цецо Хубавеца -кандидат президент на ГРОБ в ЦСГ? Я раздайте по един патлак на чистачките, че да въведат ред в ЦСГ, МС и НС!!!

Цялата полиция и МВР не можаха да открият нагло избягалия от затвора. Оказа се, че пича си е бил в къщи и си е пиел ракията и си е чистил пистолетите съвсем спокойно. Оставката на МВР министъра е най-малкото, което трябва да последва. Нормално е цялото НЕУСПЯЛО И КРАДЛИВО правителство да се махне, но това в Мутраленд няма как да стане.

Забрави че е обгрижвал и жена си. Да запазиш мъжествеността си в ЦСЗ си е геройство.

Досвидания Винету или по скоро Прошчай Гойко!

Време е да си го признаем. Държавата България НЕ съществува! Последният да загаси ламБата и да тръщне силно вратата, че е ръждясала. Край на тази жалка комедия с елементи на ужасТ!!!!

Предлага - до всеки полицай да има куче. Полицаят ще го храни, кучето ще търси, и повече работа ще свърши !

А ако Пелов възкръсне? Като Скрипалите и Бабченко? Сега това е на мода.