Коментари - Карадайъ: Владимир Кузов не е легитимен член на ДПС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Легинтимен е, легинтимен е ... :))))

бе? Нали сте либерали, от Кузов по-либерален накъде?

Независимо,че се турчее,ЧЕСТ му прави,че веднага реагира на общ.мнение и сше отрече от гадовете.А ББ как реагира в такава ситуация?да ви подсетя:"През к... ми,че и оттатъка“ или пък:Да го ду...!".

Аааа, баклавата на този национален предател не е струвала, а и кафе по турки едва ли може да прави....... националните предатели са непротербni....днес с турци утре с цигани... ...и това прибира по 4000 лева месечно заплата....

Мустафата е такова недялано бичиме, че се чудя дали с неговия неотесан начин на мислене и говор е успял да завърши средно училище.

как тези ми звучат като двамата ходжи от Време разделно ...

Е то и цялото дпс е нелегитимно от гледна точка на Конституцията на РБ. Ама не ви връзваме кусури сааа. А и то само този да ви е на карък в вашата сбирщина, ами то колкото искаш такива.

"От медиите разбрахме за един случай - за приема за член на партията на лице, осъждано за педофилия, каза председателят на ДПС и поздрави журналистите за своевременната реакция. За всички нас ДПС е кауза, обща кауза, ние изповядваме общочовешки и европейски ценности, компромиси с ценностите не правим, последователни сме, заяви той." Добро решение безспорно, но пак по темата, остава и един друг въпрос: "Какво е отношението на ръководството на ДПС, за провеждането на Гей парада в София в съвсем близко време?"

Я всички ДПС ари - на КУРс за ограмотяване по български при г-н Кузов

и как малцинството ще им ГЛАСУВА

В.Кузов както обича обръснати ромчета да не ви натисне в ъгъла всички.....не изтървайте сапуна в Де Пее Сеее

и кой точно параграф на устава е нарушен? ми кузов е реабилитиран! а почетният им председател е лежал за тероризъм! що не изключат и него по същият параграф?

ама халката е износена , та затова !!!

Какво значи нелигитимен?! Не сте ли си бъркали по дупките вече?

Не бъркайте партиен устав и посказни европейски ценности с анадолски фолклор :) Едното е в работно време...Второто е на партийни запои.

Карадайъ: Владимир Кузов не е легитимен член на ДПС Ами тогава го направете легитимен "ЧЛЕН'.

гъз член не става ...!!!

Айде стига, глей как лъже и маже турчина ама ние знаем добре какъв е членския състав на ДПС - педофил, манаф, педофил, манаф . . . извратена партия.

Точно Кузов е носител на европейските ценности за които толкова много говорите.

"той не е легитимен член на ДПС." -той е легитимен анус на ДПС..ха.ха.ха

За всички нас ДПС е кауза, обща кауза, ние изповядваме общочовешки и европейски ценности, компромиси с ценностите не правим, последователни сме, заяви той. Ама то и педофилията си е "човещина" бе другарю Карадайь.И Кузов,като вас се изповядва най-вече "общочовешки" и европейски ценности.