Владимир Кисьов: Синята идея не е погребана

Първият преговарящ за еврочленството на България заяви, че още не е ясно дали ГЕРБ и СДС ще тръгнат заедно на избори

Обратно в новината

Коментари - Владимир Кисьов: Синята идея не е погребана | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези вече нямат и един свестен поддържник, щом тоя тулуп са го мобилизирали да ги защитава по медиите.

да издигнат Нинова на избираемо място от СДС, та нали тя беше в ръководството им, нали тя колеше ш бесеше след Костов, а после се питате защо е погребана СДС - стратегия и тактика му е майката.

Аз

Така си е. Не е погребана. Гние и смърди на открито. Нали и герберастките мършояди трябва да плюскат...

Защо СДС се коалира с ГЕРБ, а не с БСП. Нали Нинова беше дясна ръка на Костов и лоша дума не е казала за него

зАЩО НЕ СЕ КОАЛИРА ѝсдс С бсп?! пОМНЯ - БЕШЕ ОТДАВНА ПРИ ПЪРВОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА герб. сдс БЕШЕ ОЩЕ МВ ПАРЛАМЕНТА И ПОМНЯ ПРИ ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ ГЛАСУВА ЗАЕДНО ПРОТИВ герб СЪС бсп. а ИМАХА РАЗЛИЧНИ ОПЦИ - НАПР. ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ, ДА ИЗЛЕЗНАТ В МОМЕНТА НА ГЛАСУВАНЕТО ОТ ПАРЛАМЕНТА И ДР, А ТЕ С - БСП - БРАВО. НАГАЖДАЧИ, ИЗМЕКЯРИ

Мъртво е СДС ! А ти Кисьов си мъртъв Маймун , който 30 години лапаш от Държавата пари и си кюташ на Лаврите Фалшиви ! Кой ти скри Досието Доноснико ? Щеше да си Съвсем Мъртав ,ако го бяха видели хората !

СДС отдавна е на битака, има някакви стари изпотрошени вехтории и дрипави парцалки, но може някой все още да даде някоя стотинка за тях, разпродавайте боклуците. Жалко за спомена.

Щом толкова се обичат "младите", нека се вземат;)))

щом другарете така врякат означава че това е вярното решение

Тази нова коалиция "ГЕРБ + СДС" е джакпот за ББ - ще обере гласовете на СДС и ще повиши процента си, а електората му преференциално ще изхвърли "седесарската кукувицата" на неизбираемо място.

е кой ще гласува за СДС??? само марсиянци гласуват за тях

Г-н Кисьов, назовете жребците, които ще теглят каруцата към Европа. Всички трябва ги да знаят, за да ги преценят и евент. оценят. Защото борбата се очертава като борба между личности, кой ще ти чете тука програми. И предвид нашия манталитет, едва ли ще се промени моделът „един против друг“ вместо „програма срещу програма“. Та, кои са ви най-добрите жребци в обора?

А някога имаше едно СДС което пълнеше булеварди и площади с хиляди хора! Ех времена, ех илюзии, ех манипулации... Няма вече СДС, няма и дясна идея! Всички сегашни остатъци от някогашните сини се боричкат за домогване до властта.Опитват също да се харесат на сегашния лидер на мутрите и го охажват с едничката цел достъп до управлението и парите от къде? Ами от еврофондовете разбира се от къде другаде да е!

Валерката Кисьов ще бъде отместен от гласоподавателите на Герб. Добре, че Герб ще оправят грешката с преференцията (Тарикатщините на Дани) . Лошото е, че ако имаът свестен водач на листата, то той ще трябва да се смени. Заради половин- един процент гласове в повече Все пак да се поприсетим за приказката за новия бардак и старите служителки.

СДС ще си изиграе ролята и ще залезе- това ще е лебедовата им песен, но тя все пак ще вкара повече български проевропейски кандидати в ЕП, отколкото ще са евроскептичните такива... един последен полъх а-ла- костов.

Синята идея....е отдавна мъртва.Този човек е един от гробокопачите й.Докато играеше белот,като шеф на ОС В СО,при Софиянски.С Бакърджиев си направиха бъдещето розово от към финанси.Е,може и да ги е посвършил.Щом е готов,да падне толкова ниско,за да се коалира с ГЕРБ.

Не, не е погребана. От 10 години чака кремация.

Прав си чиче бкп ви създадв за параван 89 та сега детото на бкп герб ви ползва да се прави на дясна партия

Тоя Кисьов е на 72 години, къде се подредил тепърва?

Сините пробутаха идеята за избирателното място.Ефектът от нея е, че няма ефект за народа, а само за определени олигарси и Сие. порочна е също тнака тактиката да се поставя някой лидер на първа позиция в листите, за да дърпа някой напред, тъй като му е предоставено правото да излбира от кой район да се впише като народен представител.Обикновено е избиран на две места, но отказвайки се от едното, в същност вече е издигнал онзи, който е съвсем близо до кввотата.

Аз пък съм български настроен........само да кажа, че за съжаление в ЕС започват да се опорочават изначалните идед...малко взе да се получава като социализЪма----всичко започва с едни хубави, иделични цели---и завършва с болен от ишиас, и пакета Макрон--- на практика започва да се пречи на свободата!

Да синята идея не е погребана, но борбата за власт я унищожи. Спомнете си: много сме, силни сме... така се скандираше. Сега въпросът е : къде сте? Преди 10.11. 89 г. имаше две партии, на 11.11.89 г. те бяха сто. Въпросът е същият. Няма партии, няма идеи има интереси. Има кланяне на чужди интереси и стремеж за заличаване на България.

Този и другите мизерници около него имащи наглостта да говорят за Синята идея за пореден път се опитват да я отровят с присламчването към мафиотската структура ГЕРБ!

не е погребана, музеен експонат е

Щях да гласувам за ГЕРБ, но след тези разкрития за корупция и лично облагодетелстване, след това пришиване на хора като този Кисьов, се отказвам.Защо давате този шанс и отговорност на случайни хора, с нищо не доказали се, на обикновени кариеристи?Защо???

ХОДИ ГЛАСУВАЙ И ПОСЛЕ ПАК ПИТАЙ ЗАЩО. КРЕТЕН!

Синята идея отиде в джобовете на Иван Костов, Стефан Софиянски, Надето...ква беше там и другите лайкучки от ръководството на СДС.

терминал 2 работи денонощно.... България и Българите са прокълнати да бъдат грабени за вечни времена....

Ако "синята идея = европейската ценностна система" предвижда поне един апартамент от 500 евра то аз съм за. После е му мисля за допълненията към от. акт.

Синята идея.... ма тя умряла ма....

Има просто обяснение. Тиквата хем се подмаза на старчетата в ЕНП, хем си намери виновник за провала на изборите. Мутрака не е никак умен, но е много хитър. Все едно е расъл в циганската махала.

Драгалевския поп е опя ...

Владимир Кисьов: Синята идея не е погребана Е, на тези избори ще ви погребем с ГЕРБ в общ гроб. Хем масрафа ще е по-малко, хем ще сте заедно с братята си по интелект от ГЕРБ.

Този много ми прилича на милиционер от ДС. Ама много. Изобщо не го знам кой е, но има фейс на заклет милиционер.

Дори и ДС вече не се интересува от политически трупове.

Работил е в Института по съобщителна промишленост в София като конструктор (1971 – 1974 г.) и ръководител секция (1974 – 1976 г.). Също така е бил ръководител на отдел “Радио-връзки” към Института по Радио-електроника (1976 – 1992 г.).

и до 1997 се привежда и за Синята идея така и не се сеща.

Има визия на кубе, което прехвърля.

Евентуално явяване на СДС и ГЕРБ заедно на евроизборите няма да погребе синята идея, И ти ли Бруте се нареди на хранилката

Разсмърдя се на политически трупове. Гнуссссс!

Прав си Кисьов ,че,, Синята идея" не е погребана.Тя ,,Синята идея"чисто и просто умря с Костов и вече години се вмирисва без да бъде извършено ритуалното и погребение.

Чета коментарите и не мога да повярвам на преобладаващото мнение, че ГЕРБ е дясно и е различно от БСП! Трагедията на България е в : - простотията на народа - русофилството - географското разположение - и може би най важното, че в България никога не е имало истински глад (както в Полша например през 80-те години) защото това би елиминирало до голяма степен влиянието на първите три!

Забрави да споменеш и соросоидството. Особено платеното с американски долари.

не е погребана, че иначе щеше да се наложи и спешна ексхумация! Впрочем, кой ще е новият син шаман, който ще бъде натоварен с мисията да я съживява?!

Синята идея....!)))))) А няма ли да върнете и И.Костов от нафталина ?))) Пълни простотии....сякаш и сега няма кой да ни краде,че и тия измикяри пак да ни натресват !

Сериозно ли говориш бе, Владо? Ти обикалял ли си страната след "синята идея". Или колкото повече разруха има, толкова по стабилна е демокрацията ни.

От водеща политическа партия през 90- те, станахте патерица на една крадлива шайка. Какво падение.

Г-н Председател, моля да бъда изключен от редовете на СДС. Ще устоявам принципите си да не подкрепя тази шайка. Обещавам с труда си да оправдая оказаното доверие.

напомни ми каква беше "синята идея",че нещо не си я спомням?!В прегръдката с другите боклуци от ГЕРБ ли ще я реанимираш ?!нещастник !!!

Тоя вече се вижда като евродепутат на крилете на ГЕРБ! Жалка история и най-вече обида на електората на ГЕРБ, който ще бъде ползван за уреждането на един или двама кретени.

Вземи и прочети сатията, преди да пишеш, плюеш и тролиш. А там пише (за грамотните които могат и да четат), че той „няма да се бори за депутатско място в европарламента“.

Няма да се бори, щото са му го обещали. После, ако не го питаш в листите, на кого ще се оплаче? На Нада ли? Тя поне гараж гепи.

ГЕРБ и всички десни партии бяха политическо изражение на Потопа!!! С лозунги и красиви думи ни накараха нас много младите през 90те да вярваме в убаво Бъдеще, докато ни Откраднаха и Настоящето и Бъдещето!! ... 30 г. по-късно можем спокойно да заяви че Десните партии Разрушиха България, Въпреки че медиите със западни собственици и НПОтата на Сорос ни сочат бесепарите.

Този Кисьов има харизмата на неумрялата синя идея и затова е представителен извад.

Koi sa tezi ne biacha Li Na ziganina

Над входа на Народното събрание е написано СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА. Цитират го всички, винаги и по всеки повод във възторжените си речи. Сега когато е възможно да се осъществи, започва олелията „ама чакай, кои сте вие, ама колко сте вие, ама вие защо тогава направихте туй, а не онуй...“. Няма логично обяснение защо всички десни да не са заедно. Сами нищо не могат да постигнат. При буря горите не загиват лесно, за разлика от бруленето на едно дръвче. А силна десница е необходима. Няма същностна разлика в програмите им. Има разлика предимно в лидерите и в егото им. Но все пак и у нас честните и стойностни хора не са свършили и могат да се открият дори в „един файтон хора“.

ГЕРБ Е ПАРТИЯТА ОБЕДИНИТЕЛ!!! ГЕРБ Е ПАРТИЯТА ПОБЕДИТЕЛ!!! КОМУНИСТИТЕ СЕ ИЗЯДОХА С ПАРЦАЛИТЕ МУРЗИЛКИТЕ В КОМА ДЯСНОТО СЕ ОБЕДИНЯВА В ГЕРБ!!! ВСИЧКИ ДЯСНИ ПАРТИЙ СЕ ВЛИВАТ В ГЕРБ ЕДИНСТВЕННАТА АФТЕНТИЧНА ДЯСНА ЛЕГИТИМНА ЕВРОПЕЙСКА НАРОДНА ПАРТИЯ И КОМУНЯЦИТЕ ЩЕ БЪДАТ РАЗМАЗАНИ НА ВСИЧКИ ИЗБОРИ И ВКАРАНИ ВЪВ ЗАТВОРЪТ!!!

пич, не вървиш, дай друго

Ако излязат с обща листа ,СДС ще дръпнат и ГЕРБ назад.

Ако номинират Станислав Благов, може и да спечелят още две места. Благов отдавна е познат в ЕВропа, има награда оттам.

Ами докато има такива като теб няма как да я погребът защото няма да има на какво да се перчите за шефове.. Видяхме ви ''синята идея'' - кради колкото можеш докато си на власт за сметка на бунаците дето скачаха по командата на бъдещите милионери....

Ами погребете я некрофили. Не виждате ли че отдавна е мъртва.