ВКС оправда окончателно Николай Ненчев за военните униформи

Върховните съдии не приеха обвиненията на прокуратурата за нанесени вреди на министерството

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Според съда по казуса не са налице настъпили значителни вредни последици. Държавното обвинение бе приело, че на военното министерство са причинени вреди в размер на 259 773,78 лв., платени на "Интендантско обслужване" ЕАД, изразяващи се в разликата в ценовите предложения на "Лортън" и Интендантско обслужване." За наште хора 260х лв не са "значителни вредни последици".

Гербераски властник или негова подлога никога няма да получат реално правосъдие докато назначените от тях по тези институции са там...Значи на министерството ''няма вреди'' ама това че на един куп хора са причинени такива защото са се излъгали за прехраната си да са подопечни на тоя няма никакво значение????

А, не сме очаквали друго, все пак нали затова си сложиха Цацаров. Имаме съд но нямаме съдебна система, по скоро имаме пералня която пере без накисване. Влизат вътре мръсни до ушите в далавери и кражби, но тази съдебна система изпира всички и излизат чисти като сняг. Браво другари комунисти,масони и долни евреи, построихте си комунизма окончателно. Сега може да крадете,убивате спокойно.......

И още една соц-лъжа отпадна.

Поредният съдебен фарст приключи по обияайния начин.

Дай боже скоро да падне тиквения крал друга песен ще запеят тричленните състави...

Нещастието и обречеността на България се казва Съдебна система. Ако тя функционираше и политиците нямаше да крадат така безогледно. От там трябва да започне тотална чистка на навързаните черва, иначе наистина сме загубени. Съдебните власти в този си вид са само слуги на политиците, затова и не ги е страх от наказание. Това на разбираем език се нарича мафия.

Тия смешни милиционери тип Бате Бойко дето все хващат някой и после някой гу пускал са само показни лъжи да опетнят името на някой. Гледате грешната страна. Не е виновен съда. Проблемът е че някой казва тоя е крадец, но няма доказателства. И простия българин вярва. Както за Костов говорят и до ден днешем. Просто няма доказателства и който вярва на тези обвинения без доказателство е много проста овца. Може и за вас да стане така утре.

Този човек беше много слаб министър, но пак иска да се нареди на трапезата. Властта е много сладко нещо и трудно се преглъща да останеш извън нея. Чух, че сега е член на нова формация, но като ги гледам всичките в тази "...нещо-си... България" пак са познати лица на хора, които досега нищо съществено не са направили. Надявам се по-бързо да отидат в историята и повече да не ни занимават със себе си.

А кога Проскубаната Перука, ще върне 80-те милиона за самолетните двигатели, които не работят

Абе,няйой да е очаквал да го осъдят. Ами тия са,халваджията - за бозаджията А,отрязаха едно черво,а се разпадна цялата верига от свин..ски черва. ГРБЕРастите са ”чисти” като сълза. НИЩОООО! ЩЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕ ДА ГИ СЪДИ НАРОДЕН СЪД. НЯМА ДА ИМ СЕ РАЗМИНЕ.И НА ТУПЕТО- СЪЩО....

България е прокурорска република.

Щетата е факт -280 000 лв, но не и за тукашните "съдии". Сигурно много са се възмутили от малкия размер, дават му нов шанс да се поправи :)

От кога Съда започна да защитава крадците ???? Този ненчев трябва да лежи за кражба те го оневиняват , ега си Съда ! Време е за Самосъд над престъпниците !

И тоя е ''НЕВИНЕН''! Ето как се борят с корупцията в Бг !

Добро момче.Слушка и папка

Дал поръчка на държавна фирма, а не на частна.. И дори за това го съдят!

прокуратурата - политическа бухалка

Прокуратура - УНИКУМ!

какво да очакваме друго.мутра на мутра око не вади.тоя любовчия си поигра във военното ведомство,гушна си някой милион и сега да духат супата всички.мутренски време на това е

Верно сте 80% като гледам колко минуса сте написали......