От ВМРО заподозряха, че Истанбулската конвенция влиза в Закона за домашното насилие

Въвеждат се полово неутрални термини, разширяването на дефиницията за семейно съжителство позволява и еднополовите съюзи, смятат депутати

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дойде ми до гуша от тая педерастия, ще вземат да радикализират нормални хора...

Единствено вярвам на Каракачанов ,дано се справят ! Борисов за пореден път доказа ,че не може да му се вярва ,това шикалкавене ,двуличие и непостоянство съсипва ,той е нестабилен човек ,щом е за истанбулската конвенция и ако не го спряха ОП ,щеше да я подпише покорно ,защото така са казали началниците ,повръща ми се ....!

Хора изпишете "Римски клуб " и четете ,ето всичко това е следствие техните решения ,просто редукция ....,джендър не ражда !!!!!!!

Ако прокарат тези гейски и джендарски истории законно при нас сме приключили. Аман от джендари. Няма да имаме нормални бракове ей.

Имай малко повече вяра де, младите не са всичките педеруги. А ако са дали с или без конвенция пак ще се плющът. Или те е страх ТИ да не се изпедерастиш? Мислиш ли, че има такава опасност?

Предполагам че пердерастията няма да е задължителна ... нядвам се ... Повече ме притеснява, като разрешат на такива да осиновяват деца ... !!! Там какво ще се случи вече е притеснително ...

Излиза така ,че ако не са ОП да слагат спирачки , ГЕРБ досега да са приели истанбулската конвенция и да са продали България на комунистическите психари от Македония ! Жалко ,пореден провал на Борисов ,но идват избори и човек си поправя грешките .....!

ГЕРБ си подписват "смъртната присъда" за предстоящите избори...!

Тези депутати, май им е по зор, да не ги затворят тях по новия закон, затова драпат с всички сили, да не мине.

НЕ НА ИСТАМБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ! Не на опитите да се узаконят хомосексуалистите като група от обществото ни. Който иска, границите са отворени. На запад се живее по-добре, отидете там и се забавлявайте. Не превръщайте децата ни в гейове.

ПАРТИЯ ГЕРБ - са истинските продажници, всичко ще продадат само пари да правят. До девето коляно........

тия мръсни копелета никога няма да се откажат ако не бъдат изгонени с камъни от държавата. Да отидат в скандинавските държави или в САЩ и там да си играят на педали и джендъри. Тук не ги искаме.

Скандално !!! За кой ли път ГЕРБ показват, че не зачитат КОНСТИТУЦИЯТА на Република България! Не може да си в Народното събрание и или начело на Държавата и постоянно да нарушаваш Конституцията! ОСТАВКА, мръсни Гербери!

За съжаление май "патриотите" на шкембе войводата и Симеонов са единствените които се борят с тая чума, наще не разбирам какво се ослушват, мислят си че щом е Истанбулска значи е халал ли? Не знам какво да правя, ако гласувам за "патриот" ще земе да ми исъхне ръката, а джендъризма и войнстващата либеращина е вододела днес, по другите точки всички блеят едни и същи мантри "блябля просперитет бля бля високи доходи"

Нещо съ обърка турчино хехехех! Ако така наречените патриоти се бориха нямаше да са в коалиция с ГЕРБ и ДПС! Просто идат избори заблуждават малко останалите им симпатизанти и се опитват да се договорят с Борисов колко мъртви души да им отпусни та пак да са в НС! Ти кажи турчино ДПС защо си пада по извращенията ?

Абе вашта .... непрокопсана! По така изписаната ви дефиниция за икономическо насилие, детето ви може да ви "натопи" за отказ да му купите 6-и сладолед за деня, например.

Аман от гъзолизци. Байдън изгони Тръмп и веднага започна назначения на педераси, лесбийки, джендъри, транссексуални и незнам още какви извратеняци в администрацията си, че и в армията отмени забраната. И соросоидите веднага плъзнаха като хлебарки. А, че циганите превзеха държавата - какво им пука. Кога ще приемат закони забраняващи на циганите да се женят на 12-13 години. Ако българин го направи веднага в затвор за педофилия. И само това ли? Кой циганин се осигурява, кой работи и кой спазва законите и нормите на обществото? Вкарайте първо тях в пътя, тогава и извратеняци няма да има!

е то това не е домашно насилие

Предателството на Борисов няма граници. В съчетание с ниския интелект и образование се създават комплекси, които избиват на постоянно съглашение с това, което му наредят началниците. А създаването на понятието ,,началници" също е част от комплекса му за малоценност.

Ей, не мирясаха педерастите и другите видове извратеняци да се вайкат,и да плачат , за да бъдат равнопоставени с нормалните в сексуално отношение хора.Ако природата в своята безкрайна мъдрост смяташе ,че такива същества са необходими за оцеляването и развитието на вида щеше да им даде възможности , а не да протягат мръсните си грабливи ръце към децата на нормалните хора.Те просто искат да се мултиплицират чрез децата на нормалните хора.Очаква се следващата стъпка , да бъде признанието за нормални на педофилите ,геронтофилите,некрофилите ,купрофилите ,зоофилите и всякакви други видове сексуални и противоестествени перверзии.Нашите продажни депутати ще гласуват това ,което им заповядат от ЕС , САЩ , сороските платени организации като "Америка ЗАД България","Затворено общество " и основният грантополучател БХК ,не точно в този ред.Използув се ситуацията около пандемията ,воплите на ресторантьори ,алкохолици и др.,за да пробутат тихо и незабелязано проекта.Не е нужен такъв закон за защита от домашно насилие,защото ,ако той не се прилага както се прави в България ,той ще е просто един носител за прокарване /пробутване на ИК/. Жените трябва да бъдат защитени от прилагането на семейният кодекс и най-вече на наказателният кодекс, и тяхното реално прилагане , не случаите да бъдат неглижирани .Българският народ може да има редица недостатъци ,но има твърд ,ясен компас ,за да разбере на какви перверзии и разлушения на човешките цености го подлага ИК

Ликвидирането на защитената местност „Камчийски пясъци“ започва през 2005 г., когато коалиционният кабинет на Симеон Сакскобургготски, подкрепян от НДСВ и ДПС, изключва от площта на плажа 1500 декара от крайбрежната ивица в землищата на селата Шкорпиловци и Долни Чифлик. Успоредно с това Министерският съвет преобразува собствеността върху тези имоти от изключителна държавна собственост в частна държавна, въпреки че това е в нарушение на Закона за защитените територии. Следва решение на тричленен състав на ВАС, председателстван от съдия Андрей Икономов, според което заповедта за обявяване на защитената местност всъщност е нищожна. Мотивите за това са, че през 1980 г. въпросната заповед е била подписана от председателя на тогавашния Комитет по опазване на природната среда, а не от министъра на горите и горските ресурси, който според съда единствен е имал това правомощие. Петчленен състав на ВАС с председател Константин Пенчев окончателно заличава защитената местност „Камчийски пясъци“. След като предназначението на тези парцели е променено от „морски плаж“ в „пасище“, в началото на 2007 г. тогавашният земеделски министър Нихат Кабил (ДПС) сключва договор за замяна с дружеството „Мет Риъл Естейт“, според който то придобива над 1000 декара дюни на оценка от 18 стотинки/кв.м. През същата година „Мирта Инженеринг“ и „Бета форест“ също правят замени за общо 2709 дка държавни гори в района на „Камчийски пясъци“, които са оценени на 9 лв./кв.м. На 8 септември 2008 г. подкрепяното от БСП, НДСВ и БСП правителство на Сергей Станишев взима решение за промяна на предназначението на тези земи и ги изключва от горския фонд, за да бъде реализиран проектът „Камчия парк“. Така имотите на „Бета Форест” и „Мирта Инженеринг” стават част от подробните устройствени планове на селата Ново Оряхово и Шкорпиловци, одобрени през март 2008 г. Според оценка на природозащитници само замяната на тези гори е ощетила държавата десетки пъти, тъй като реалната им пазарна стойност в момента на сключването на договора е варирала между 60 и 100 лв./кв.м. По техни сметки само с тези две замени въпросните фирми са се облагодетелствали от държавата с около 250 млн. лв., на колкото възлиза разликата между цената по договор и реалната пазарна стойност на парцелите в онзи момент.

И това какво общо има с перверзната ИК

Аман от федерастии през последните години! Това противоконституционно!!! Друг е въпроса че трябва референдум за хомосексуалните бракове! Аз не съм съгласен тези хора да осиновяват и отглеждат деца! 100 процента ще измислят как да взимат децата на нормалните и да ги дават на извратеняците!!!

От педерасите оттърване няма.То държавата от 30 години защото се управлява от педераси е на това дереже.Даже имаше и един (известен и колко неизвестни) педофил в Народното събрание.

Член 46 от конституцията, бракът е съюз между мъж и жена. Всичко друго и противоречи, и когато пишете закони първо прочетете основния закон

Новите граНтове за прокарване на Содомията в Българското Общество ,вече дават плодове.Побърза да се облажи и продажният омбудсман.Мимикрията на депутатите от колониалната администрация бележи нови върхове .Ще гласуват содомиският противо конституционен закон зависи от нас ,дали ще им го позволим или ще си коментираме и протестираме от диВана, докато продажниците продават вече и семейните ни ценности ,то друго май не остана за продаване

Нация от ваксинирани джендъри!

"опит за вкарване на Истанбулската конвенция през задната врата, твърди trud.bg. " В Труд нищо не се казва "задната врата" очевидно Аделина, като го е пикала си е мислила друго....

Продажните ни депутати са готови на всичко.

Предлагам всеки национален празник да се отбелязва с гей парад

Не е смешно , могат и да го приемат.На втори юни ,с кръшни стъпки и шарени знаменца да се провежда

Какво общо има домашното насилие изразено в бой и тормоз с мандърсането на еднополови ? Не ли време да се преустанови практиката м/у първо и второ четене пробутването на нямащо нищо общо с разглежданият законопроект ?

"""Какво общо има домашното насилие изразено в бой и тормоз с мандърсането на еднополови""" Нищо общо няма ,но е повод да пробутат и перверзниците.Кой знае колко има в НС.Ще правят каквото им заповядат ,не е наредят ,/а заповядат/

Истината е, че докато на тези Герб-ави манафи не им наврем дружно тези хитри предложения, заедно с по един кол в анал?ото отв?рстие, те няма да мирнат и все ще хитруват. Забравете изборите и да действаме сега, защото изборите, те са зокидирани нумерологично-магически на провал и изстъпления. Питаите някои истински нумеролог или кабалист или масон какво значи избори на дата 4.4.4 (третата четворка идва от сумиране на дата+месец+година и редуцирано до една цифра)..и ще ви кажат, че там ще играят окултни сили, ще има сатаниснки рутуал и всичко ще е на провал за хората търсещи честен и свободен избор!, справедливост!, просперитет! и свобода! ..само провал, робство и жертви са кодирани в тази дата хитро пробутата ни от посветени сатанисти и кабалисти за изборна.

Чичко Паричко Еврев ще уреди нещата както винаги-ще съжителстваме и не- щели

Трябва да си пълен мракобесник и таен агент на Талибан, че да се обявяваш против такива меки дефиниции. Милион и повече българи живеят напълно интегрирани в държави с далеч по- строго законодателство по отношение правата и свободите. И живеят добре. ВМРО искат да управляват като Аятоласи, но да живеят като Емири. Ми не може. Да отнемаш и да не признаваш права и да разпределяш държавни поръчки с откат за лично обогатяване.

Pпocитĸлният плoн зo 1,9 тpлн. дeлopo нo нeвия пpĸзидĸнт нo PMЩ Джe Бoйдън ĸ cвъpзoн c aeлecoлнo пe poзмĸpитĸ cи cyмo, нe ecвĸн тeвo и щĸ бъдĸ eт пeмeщ нo oбceлютнe вcичaи oмĸpиaoнcaи фиpми, aeитe гopoнтиpoт зoĸтecттo нo cлyжитĸлитĸ cи. Ceвo aeмĸнтиpo бившият финoнceв миниcтъp Pимĸeн Дянaeв, цитиpo дyмитĸ мy Би Cи Hи. „Зo мĸн тeвo бĸшĸ ĸднo eт нoй-интĸpĸcнитĸ нeвини, aeитe идвoт eт aoбинĸтo нo пpĸзидĸнтo Бoйдън. Ceвo eбиaнeвĸнe ĸ дяcнo пeлитиao, o pĸoлнe идвo eт дĸмeapoтитĸ eтлявe. Щĸ пeдпeмeгнĸ вcĸaи бизнĸc, aeйтe, oae зoпoзи eпpĸдĸлĸн бpeй poбeтници, щĸ мy cĸ нoмoлят apĸдититĸ. Ceвo ĸ мнeгe дeбpo идĸя зo Бългopия и, aoтe цялe, зo Aвpeпo“, пeceчи тeй. H eтгeвep нo въпpec Дянaeв зoяви и чĸ, пeдeбнo мяpao ĸ пpилeжимo и в Бългopия. Дpyг вoжĸн ĸлĸмĸнт eт плoнeвĸтĸ нo Бoйдън ĸ вoacиниpoнĸтe нo 100 млн. oмĸpиaoнци пpĸз пъpвитĸ мy 100 дни нo пecтo. „Oчoaвoмĸ мнeгe пe-бъpзe poзвитиĸ нo вoacиниpoнĸтe. Зo минoлoтo cĸдмицo пeчти cтигнoxмĸ 1 млн. нo дĸн. Гeлямo чocт eт Aвpeпo изecтoвo“, eтбĸлязo бившият финoнceв миниcтъp.

ПУСКАМЕ НА ПАЗАРА В РУСИЯ ЧЕТВЪРТИТИ БРАДАВИЧЕСТИ ПЕЕЩИ "ШИРАКА ХАЛКА МАЯ РАДНАЯ " АНАДОЛСКИ СТРАПОНИ С ВГРАДЕН МИКСЕР , КОЙТО МИКСИРА И ГАЗИРА АКОТАТА НА РАШКИТЕ , А СЛЕД ТОВА МОЖЕ ДА СИ ГО СИПВАТ НАЙ СПОКОЙНО В ЧАШКИТЕ , МНОГО Е ПИВКО И ПРИЯТНО НА ВКУС

Днес да заработиш за един Джак или ти плащат като за Савой?

Какъв Савой , ще получи шльокавица в пластмасова бутилка от минерална вода

Всички изпитания на новия превъзходен страпон съм провел на собствения си пърдялник.Малко ми цъфна халката,но преживяването е неописуемо.

Така нареченото българско правителство е 100% чужда резидентура. Не биха се поколебали да гласуват и прокарат всико, което им наредят, даже и физическото унищожение на България. И тези хора имат закичени по стените на кабинетите си образа на Васил Левски ....

От тук само третата точка е спорна - тази за фактическото съжителство. За икономическото и психическо насилие съм с 2 ръце за да се приемат като легалти дефиниции

Което автоматично те превръща в лицемерка! Искаш само ти да си добре. Аз пък съм само за т.3 и против т.1 и т.2. Добре ли е така? Имаш мозък, не се колебай да го ползваш

и двете са така формулирани че са достатъчно смешни

Усещате ли,как някой бута този свят към пропаст? Въвеждане на беззаконие и промиване на мозъците на хората да мислят единствено за плътски удоволствия и пари,как да изкарват пари и все повече и повече пари... И до къде ще стигнем така? Особено с беззаконието,с всичко,което е срещу морала и божите закони,до къде си мислите,че ще стигнем? Преди потопа е било същото,разврат,пиене,живот в името на плътските облаги и накрая всичко е свършило с потоп! Содом и Гомор пак същото е било,накрая са изтрити от земята,сега,какво мислите,че ще стане,ако се отдадем отново на същото? Явно този някой,който се опитва да бутне света в пропастта трябва да му се даде отпор и с Божията помощ ние да го бутнем него там...

Почва се, алчността и глупостта са безкрайни.

луд умора нема

Излиза, че педофилията вече не е престъпно деяние!? Още какви простотии ще ни натресат?

Всичко си разбрал, невероятен си. Точно така пише с статията.

То се. Подразбира. Чети между редовете!

Ако им позволим

НИМА ИМА ПО ГОЛЯМА КРАСОТА ОТ КРЕМЪЛСКАТА ДВОЙКА вЛАДИМИР МУТИН И НЕГОВИЯ БОЙФРЕНД ДМИТРИЙ ПЕДВЕДЕВ ? ТОВА Е НАЙ ВЛИЯТЕЛНАТА СОДОМИТСКА ДВОЙКА В СВЕТА ,СЛАВА ,СЛАВА , СЛАВА НА СКРИТАТА ЗАДНА НАСЛАДА !

Педал Навални - тъй ли да го разбирам?

По-добре педофили като Епстийн, Байдън, Клинтън, принц Андрю и подобни? Не си далече от истината, и двата типа членуват в ЛГБТ +

Мата Хари е ли домашен насилник?

Вместо да ни пробутват скапаната Конвенция, по-добре да премахнат срамната ограда пред Съдебната палата.

ПРИ НАС НЯМА ДЖЕНДЪРИ , НИЕ СМЕ СКРИТИ ДОЛНИ ЛЕВИ ПЕДАЛИ НА ВОЛГА ! ОБИЧАМЕ ТАЙНО ДА ЛАПАМЕ И ПУСКАМЕ В ХАЛКИТЕ СИ ДО НАСИТА ГОЛЕМИ ПУЛСИРАЩИ ПИШУРКИ ! НОСЕТЕ СИ ВЪЗЕЛИН НА ПРОТЕСТА СРЕЩУ ПРАВИТЕЛСТВОТО , ПРОКУРАТУРАТА , ИМУНИЗАЦИЯТА И ДЖЕНДЪРИТЕ , ЗАЩОТО СЛЕД ТОВА ЩЕ СЕ ОТДАДЕМ НА СКРИТА НЕОБУЗДАНА ПРАВОСЛАВНА ЗАДНА СОДОМИЯ

Световният комунизъм в действие. Преиначавайте свободата до свободия и идиотия. Разбитата свобода на запада ще насочи здравомислещите към що годе изглеждащата нормално на фона на САЩ Русия. Пък докато се люшкат леви -десни, леви-десни в Телавив ще пеем песни!

Както в Конституционния съд така и в Правосъдното е пълно с педерасти, курви, джендъри и всякаква друга продажна пасмина!

Това кой с кого спи определя дали си продажна пасмина, а не това дали си бандюга. Сутеньорите - мъже на място

Сутеньорие поне не се натрапват по целий свет

От много пари се извращават.

конституционният съд се произнесе СРЕЩУ истанбулската конвенция...

спазвай малко благоприличие , конституционния съд тикна прът в колелото на джендъризма, да им се ненадява човек.

Семейство в което ОТНОШЕНИЯТА между членовете му се уреждат СИЛОВО и ПРИНУДИТЕЛНО от Властимащите НЕ е СЕМЕЙСТВО а ДЕГРАДИРАЛА и БОЛЕЗНЕНА КОЧИНА която ДЕГРАДИРА и членовете на Семейството и ОБЩЕСТВОТО! СЕМЕЙСТВОТО е СВЯТО и ПРИНУДИТЕЛНИ, СИЛОВИ и "КАЗАРМЕНИ" действия и т.п. ВМЕШАТЕЛСТВА от Властимащите и Държавата НЕ трябва АБСОЛЮТНО да се ТОЛЕРИРАТ и ДОПУСКАТ!

Свещено право да бием жените си, облечено в тъпизми

Ако някоя я бият - събира си багажа, отива в РПУто, пуска си жалба и завежда дело. Законово е уредено, а ти си наясно с това, ама опорката трябва да се изповръща.

Я ми кажи сега, семейство, в което мъжът урежда отношенията силово... има ли истински мъж в него? Или само пълнолетено лице с неясен пол? А семейство, в което жената урежда отношенията силово? Ако ги урежда тъщата, тогава разбирам, но иначе има ли в него истински мъж, или само пълнолетно лице с неясен пол?

Истанбул символ на исляма и третирането на жената от мюслимите, според курана. Как може да се ползва това омърсено османската империя и нейните извращения нечовешки, име, да се ползва за права на жените?

Ха, де..

А метрото кога ще отварят?

"Когато си зъл или просто нагъл, се опитваш да направиш и другите като себе си"

омбудсманът Диана Ковачева е човек на Сорос? НПО-тата са ѝ първи съветници!

Сорос и на 100 години още владее света. Въпреки всички мъже на място като Путин, Орбан и Нинова

Не разбрах определението “лице” за човек или за куче се отнася ?

ЗА ДОЛНИЯТ КРАЙ НА ГРЪБНАЧНИЯ СТЪЛБ!

""" И учениците да се тестват за COVID-19, искат учителите в Бургас """

Ах, колко обичам интелигентни мъже, разбиращи, които говорят и пишат без простащини. От едно поколение нататък надеждата да има такива мъже е загубена. Но има и други поколения прекрасни мъже. Ето сега съм сигурна, че това, че обичам истински и напредничави мъже, ще повлече омраза и просташки коментари от тези, които не харесвам. Сега ще видите. Ха- ха!

а след година мъжете със свещ ще ги търсиш застигна ни 'проклятието на джендъра' дано греша

Знаеш ли колко "напредничави" като нея познавам и всичките до една имат проблеми с намирането на свестен мъж. А всички свестни мъже, които познавам бягат като дявол от тамян от този тип жени. Лошото е, че стават все повече.

"Какво тук значи някаква си личност?" Айде да не ни занимаваш с личните си предпочитания и вкусове! Кралят Слънце се е споминал отдавна.

Ах, колко "обичам" феминистки пък аз. Мъжкарани, дето за всичко все хетеро мъжете са им виновни.