Вкараха Андрю Тейт в съда, вързан с белезници за брат си

"Това е атака срещу влиянието ми", каза инфлуенсърът няколко дни преди да обжалва ареста си

Обратно в новината

Коментари - Вкараха Андрю Тейт в съда, вързан с белезници за брат си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Моят случай не е криминален, а политически. Не става въпрос за правосъдие или справедливост. Става въпрос за атака срещу моето влияние върху света" Да.. пагубното влияние на тоя конплексир@н б@лък. Чакам да се оплаче, че са го изнасилили в панделата, за да му отвърнат тогава всички жени, жертви на изнасилване, че той си го в просел и си го е искал. Нали така обясняваше тоя тънк0пишк0?

Е са ше си почине малко в затвора.

Сган западна демократична,ВЪН ОТ ЗЕМИТЕ НИ! СГАН ПЕДОФИЛСКА,СВОДНИЧЕСКА,НАРКОМАНСКА,ДИЛЪРСКА,СПЕКУЛАТОРСКА...ИЗРОДСКА! ВЪН ОТ ИЗТОЧНА ЕВРОПА И НРЕТЕ В ПЕРВЕРЗИЯТА СИ ХИПАРО-ФАШИСТКА! ДА ЖИВЕЕ АНАРХО-КОМУНИСТИЧЕСКОТО УПРАВЛЕНИЕ НА СВЕТА! ДА ЖИВЕЕ СВОБОДАТА И ВЗАИМОУВАЖЕНИЕТО НА НАРОДИТЕ ! ДОЛУ ПЕРВЕРЗНИЯТ МАСОНСКИ ДЕМОКРАТИЗЪМ,СИРЕЧ ФАШИЗЪМ!

Инфлуенсър ми бил. Това със затвора си е чиста PR акция. Всяко чудо за три дни.

Тоя не го бях чувала, докато не го арестуваха. Не знам на кого влияе, на мен определено не ми влияе. Имал бил 5 милиона последователи и къде го следват? Кой изобщо се интересува от тези "инфлуенсъри"? Не мога да си представя живота ми да е толкова скучен , че да ме в грижа някой когото не познавам какви ги върши или мисли

ХАХАХАХАХ сега ще е TOP G(ъз) в затвора ХАХАХАХ

Дали ще го порят в затвора, как мислите? Хахахахахахахахахха

Ще му дадат смартфон и ще започне нов блог. Лични разквази на кого е любовница и лесно ли е да бъдеш жена.

Къф е тоя? Какво е инфлуенсър? Румънките хубави ли са?

алах бир домус

Палячо , казах ти , пий си редовно лекарствата!

Много сладко му е прокарала косицата отгоре... :)))) Явно и самобръсначки не дават в затвора... Ама, той стана талибан наскоро, та брадата му трябва така или иначе, а като сложи и чалмата изобщо няма да му личи. :))) Или вие не знаехте, че откри религията тоз маймун? :)))

Добре , че го хванаха румънците , а не ние, че вече да е под домашен арест с 1000лв. И подарък билет за Дубай, с може и български парпорт да му издадът.Ние тука сме много независими.Лош късмет брате ,Тйет:(

Научи английски и може и да разбереш.

Там ще си проличи дали е "алфа" (за какъвто се има) или е шибана "бета"

Жените и дъщерите ви са в онлифенс лайв чатове, ама тейт ги бил отвлякъл. Майкооо.

Румънците го арестуваха по нареждане на американското посолство. Така нареждат правителствата и у нас.

Чети повече лузъре.

Не знам дали е участвал в трафик на хора, но парите му 100% не са чисти. Най-малкото е правил схеми и пирамиди... та този бастион на "свободата" е чист колкото някой олигарх. Но овцете му се радват все едно прави нещо друго освен да дрънка публично известни "тайни".

Що реши, че не знам английски? Мислиш ли, че на всеки английско говорящ този трябва да е познат?

На бойко са чисти, мата хари полита кюлчетата.

В българия не е познат, щото ние сме краят на галактиката. Най гледаният и търсен човек в интернет за 2022. Но щом не го дават по планета...

Цялата Матрица плаче за него, ама ние сме извън покрайнините й даже и въобще не сме го чували. Изтървахме световното. Дано да има архив с неговите речи.

С този коментар отговори на въпроса ми кой "следва" непознати хора и/или "инфлуенсъри". Нискоинтелигентни същества на които собственият живот е толкова скучен, че живеят чрез идола си. Бил най-търсен, ама за такива като теб. Аз няма да го потърся защото не ме интересува.

Тъпото копеле ще духа супата... Ще го правят сестричка румънските цигани в панделата

Тези пишман-бабаити, ако дойдат в Люлин ще ги търкаляме от сутрин до вечер! Повече приличат на ваксаджии на обувки, отколкото на инфлуенсъри!

Гиби!

Този май е световен шампион по кикбокс. Съмнявам се, мокрите ти сънища да се осъщаствяват.

кажи ми кой закон забранява да имаш пари и злато!Аз също имам,но никой не се дразни от това.Защо ви дразни,че Бойко има?Има си човекът,имайте си и вие,ама нямате и това ви дразни!

Не говори така за майка си. Не е възпитано. ;)

Napulno prav si!

Прокуратурата е предложила сделка: ще прекрати обвиненията ако бр.Тейт се съгласят Максим Генчев да направи филм за тях!

Май лузърите сте ти и последователите му. ;)

Ще му е удобно да дига крачета като го ебат отзад значи :) нали се сещаш ,че в затвора тея глупости нямат значение и не е диското в студентски ,за трафик на хора ще го сложат при такива дето не са тренирали да се бият щото са били заети да убиват