Вкараха Андрю Тейт в съда, вързан с белезници за брат си

"Това е атака срещу влиянието ми", каза инфлуенсърът няколко дни преди да обжалва ареста си

Обратно в новината

Коментари - Вкараха Андрю Тейт в съда, вързан с белезници за брат си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прокуратурата е предложила сделка: ще прекрати обвиненията ако бр.Тейт се съгласят Максим Генчев да направи филм за тях!

Гиби!

Тези пишман-бабаити, ако дойдат в Люлин ще ги търкаляме от сутрин до вечер! Повече приличат на ваксаджии на обувки, отколкото на инфлуенсъри!

Тъпото копеле ще духа супата... Ще го правят сестричка румънските цигани в панделата

В българия не е познат, щото ние сме краят на галактиката. Най гледаният и търсен човек в интернет за 2022. Но щом не го дават по планета...

Цялата Матрица плаче за него, ама ние сме извън покрайнините й даже и въобще не сме го чували. Изтървахме световното. Дано да има архив с неговите речи.

С този коментар отговори на въпроса ми кой "следва" непознати хора и/или "инфлуенсъри". Нискоинтелигентни същества на които собственият живот е толкова скучен, че живеят чрез идола си. Бил най-търсен, ама за такива като теб. Аз няма да го потърся защото не ме интересува.

Не знам дали е участвал в трафик на хора, но парите му 100% не са чисти. Най-малкото е правил схеми и пирамиди... та този бастион на "свободата" е чист колкото някой олигарх. Но овцете му се радват все едно прави нещо друго освен да дрънка публично известни "тайни".

На бойко са чисти, мата хари полита кюлчетата.

кажи ми кой закон забранява да имаш пари и злато!Аз също имам,но никой не се дразни от това.Защо ви дразни,че Бойко има?Има си човекът,имайте си и вие,ама нямате и това ви дразни!

Жените и дъщерите ви са в онлифенс лайв чатове, ама тейт ги бил отвлякъл. Майкооо.

Не говори така за майка си. Не е възпитано. ;)

Добре , че го хванаха румънците , а не ние, че вече да е под домашен арест с 1000лв. И подарък билет за Дубай, с може и български парпорт да му издадът.Ние тука сме много независими.Лош късмет брате ,Тйет:(

Румънците го арестуваха по нареждане на американското посолство. Така нареждат правителствата и у нас.

Napulno prav si!

Много сладко му е прокарала косицата отгоре... :)))) Явно и самобръсначки не дават в затвора... Ама, той стана талибан наскоро, та брадата му трябва така или иначе, а като сложи и чалмата изобщо няма да му личи. :))) Или вие не знаехте, че откри религията тоз маймун? :)))

алах бир домус

Къф е тоя? Какво е инфлуенсър? Румънките хубави ли са?

Дали ще го порят в затвора, как мислите? Хахахахахахахахахха

Там ще си проличи дали е "алфа" (за какъвто се има) или е шибана "бета"

Този май е световен шампион по кикбокс. Съмнявам се, мокрите ти сънища да се осъщаствяват.

Ще му е удобно да дига крачета като го ебат отзад значи :) нали се сещаш ,че в затвора тея глупости нямат значение и не е диското в студентски ,за трафик на хора ще го сложат при такива дето не са тренирали да се бият щото са били заети да убиват

ХАХАХАХАХ сега ще е TOP G(ъз) в затвора ХАХАХАХ

Тоя не го бях чувала, докато не го арестуваха. Не знам на кого влияе, на мен определено не ми влияе. Имал бил 5 милиона последователи и къде го следват? Кой изобщо се интересува от тези "инфлуенсъри"? Не мога да си представя живота ми да е толкова скучен , че да ме в грижа някой когото не познавам какви ги върши или мисли

Научи английски и може и да разбереш.

Що реши, че не знам английски? Мислиш ли, че на всеки английско говорящ този трябва да е познат?

Инфлуенсър ми бил. Това със затвора си е чиста PR акция. Всяко чудо за три дни.

Сган западна демократична,ВЪН ОТ ЗЕМИТЕ НИ! СГАН ПЕДОФИЛСКА,СВОДНИЧЕСКА,НАРКОМАНСКА,ДИЛЪРСКА,СПЕКУЛАТОРСКА...ИЗРОДСКА! ВЪН ОТ ИЗТОЧНА ЕВРОПА И НРЕТЕ В ПЕРВЕРЗИЯТА СИ ХИПАРО-ФАШИСТКА! ДА ЖИВЕЕ АНАРХО-КОМУНИСТИЧЕСКОТО УПРАВЛЕНИЕ НА СВЕТА! ДА ЖИВЕЕ СВОБОДАТА И ВЗАИМОУВАЖЕНИЕТО НА НАРОДИТЕ ! ДОЛУ ПЕРВЕРЗНИЯТ МАСОНСКИ ДЕМОКРАТИЗЪМ,СИРЕЧ ФАШИЗЪМ!

Палячо , казах ти , пий си редовно лекарствата!

Е са ше си почине малко в затвора.

Ще му дадат смартфон и ще започне нов блог. Лични разквази на кого е любовница и лесно ли е да бъдеш жена.

"Моят случай не е криминален, а политически. Не става въпрос за правосъдие или справедливост. Става въпрос за атака срещу моето влияние върху света" Да.. пагубното влияние на тоя конплексир@н б@лък. Чакам да се оплаче, че са го изнасилили в панделата, за да му отвърнат тогава всички жени, жертви на изнасилване, че той си го в просел и си го е искал. Нали така обясняваше тоя тънк0пишк0?

Чети повече лузъре.

Май лузърите сте ти и последователите му. ;)