Кметът на Габрово: На места в града картината е апокалиптична

Остава в сила обявеното от снощи бедствено положение в община Габрово заради ураганния вятър със скорост над 120 километра в час, който бушува в района 8 часа вчера. В Дряново и Трявна също е обявено бедствено положение. До късно снощи в МВР са постъпили над 300 сигнала за бедствия. За днес е обявен оранжев код в Сливенска област. Очаква се повишение на реките в почти цялата страна.

Обратно в новината

Коментари - Кметът на Габрово: На места в града картината е апокалиптична | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Престанете да политизирте проблема бе драскачи.Това е природно бедствие.Ние от Габрово си понасяме щетите без да мърморим.Бъдете малко по съпричастни поне! И не се притеснявайте ще си получите хонорара от СерГейчо!

Браво ,госпожо завряхте червените боклуци където им е мястото..на 12 май всички заедно да кажем!- Да се забрани криминалната шайка БСП със закон като в Полша!!

До къде ни докара това управление на ГЕРБ...

. . . до първият ураган в следосвобожденската история на България . . .

Братя българи, поне на мен много лошо впечатление ми прави липсата на реакция на човек, който обикновено бърза да дава акъл на бедния ни народ - еврокомисарката Сталинка (Кристалина) Георгиева, която отговаря именно по кризите. Сега е момента не просто да се помогне, а въобще ако трябва изцяло да се изгражда инфраструктурата на Габрово с милиони евро от Евросъюза! Добрите дипломати знаят как да добият нужното за България! Въпросът е имаме ли ги?

Прав си. Това, което ще кажа е, че дори/когато вземем 'милионите от ЕС' и започне да се изгражда инфраструктура - всички ще наскачате, че не ядете асфалт и че от тези милиони половината отиват за комисионни на приближени до властта. На нашия народ не може да се угоди. Може би само, ако се раздават пари на ръка и то ако ти ги носят на крака у вас, щото само мързелЪТ и устата са ни големи!

васко

Някой да ти е казал че става дума за Асфалт.

Инфраструктура е необходима, за да се ползва от хората. Обаче къде са хората? Няма ги! Младите хора от Габрово са или в София, или в чужбина. Както е тръгнало скоро само инфраструктурата ще остане в България. А може би това е целта?!

Покрай,това а и други природни бедствия,се сещам за една наредба по ЗУТ за временните преместваеми убекти,че не трябва да бъдат закрепвани за земята,в резултат на което,картината след по силен вятър са натъркаляни и разглобени по улиците,будки,лавки,навеси и тем подобни неукрепени съоръжения ,като не рядко се стига и до най лошото като вчера в Габрово.

Убиктите защото убиват...

лоша работа, а как е по планините- коментари.