Коментари - Отложиха стотици полети в Москва заради силен дъжд и вятър | dnes.dir.bg
назад

Отложиха стотици полети в Москва заради силен дъжд и вятър

Отложените полети по московските летища станаха 450, а 41 бяха отменени, предадоха ТАСС и БТА, позовавайки се на информация от самите аерогари.

Обратно в новината

Коментари - Отложиха стотици полети в Москва заради силен дъжд и вятър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

SORRY, get used to it.

Не може да я уплаши някакво си време.

Изсякоха горите в тайгата за пари.Изнесоха дървесината в Китай и натрупаха дебели пачки .А сега циклоните пристигат безпрепятствено от север и предизвикват урагани!

Шило

Възможно е! Наистина, човекът съсипа баланса в природата и сега се чуди, откъде му идва всичко. То не бяха урагани, цунами, торнадо, градушки, земетресения /айде, те не са чак в такава зависимост от човешката дейност/.

Шило

Щом като смесват природа и фобство, ясно колко са "неплатени" немалка част от пишещите.

Ребята нам пришол пиздец.Хателас по -лучше получилас как всегда.Въипит хочитса а деньги нето.

сука то какая долная - американо еврейска пиздец уйдеть а тъй всегда будеш пизда !!! НАЗДАРОВЯ!!!

да се наричам, първа радост е за мене.

Графе, щом си решил да пишеш на руски най-напред го научи и после си изливай екстрементите във форума. Щом няма пари, на руски е "денег нет", а не денги нет.

Природата очевидно не се шегува .То вече май навсякъде или градушки урагани и порои или невероятни жеги .

Защо мислиш Европа безропотно приема т.нар бежанци, а те искат по на север? Защото Сахара чука на вратата ни. Скоро и ние ще сме бежанци.

Не разбирам големия интерес към това дали Ленин ще остане в мавзолея или ще го погребат!Според мен е най-добре да го погребат ,да му сложат един паметник и толкова!но това трябва да си решат руснаците!...Учуден съм на тия които проявяват такъв бих казал нездрав интерес!Трябва да се успокоят Ленен няма да стане и да организира нова революция,национализация и да разстрелва за корупция,черна борса и т.н.!Но трябва да се внимава за други,те могат да го направят и го правят сега -Китай!

Айде стана ракиено време ,а за руснаците антифризово ,парфюмно или шампоанно за вана , на здраве .

Айде стана време за трева, кока и хероинче, че мексиканците са думнали пак една партида от 5 тона при говедата. Знаеш ли колко говеда колабират ВСЕКИ ЧАС от свръхдоза бе дрисня???

niki_nikolov116@abv.bg

Със сигурност световния рекорд е във великия трети рим центъра на световния тероризъм .

Най-много хероинови наркомани на глава от населението има в Русия. Факт!

Аве палячо що си не пиеш шамппанското приготвено в кочините ми си се разквичал от сутринта}:-)))

?

Добре де тоя агент Хлебаркян не ви ли си струва малко бавен? С тия мустачки от реквизита на старото ДС, които са с вградена камера и микрофон не си ли личи от 200 метра, че е от службите...също като ония агент адвокат Патков. бавен - в съвременния градски мета език се използва за човек със слаби интелектуални възмопжности.

Руското посолство организира екскурзия до гей мавзолея на Ленин в Москва ,това е единственият гей мавзолей с по- голяма историческа стойност от Хеопсовата пирамида.

Това от новото лиШче ли е? Брей, много бързо реагираха на критиката ми, инструкторите ви от мекокитковските НПО. Пак ли ви излъгаха, за кой ли път, че ще ви платят? :))))))

niki_nikolov116@abv.bg

Много хубаво пишеш на руския компютър или лаптоп ,завиждам ти.

Разбира се, че има историческа стойност. Най- малкото защото Ленин така разквича западналяшките говеда, че ги доведе до ужас, някй да не им вземе парите и имотите, спечелени с измама. 3% ог западналяците притежават 97% от собствеността, останалите преживяват с "отпуснатото" от крадливи олигарси. Още много има да квичат, щото НА СТРАХА ОЧИТЕ СА ГОЛЕМИ.

Така се разквича, че десетки милиони руснаци умряха през неговото и на наследника му сталин, управление. Грандиозен успех. Даже монголите не са затрили толкова много хора.

И за се радвам, като имат такива проблеми. Така не им трябва да измислят проблеми, за да разсейват хората от ежедневието. Сумати войни започнаха с тази цел.

Аз пък не се радвам, че производството на свинско от 27 години намалява, а броят на кретените расте.

Колко проЗт трябва да си, за да се кефиш, че времето в Русия е причина за няколкостотин отменени полета. Коментарите към тая новина помагат за да се преброят естествените идиоти във форума. Колкото и да се напиньят обаче, естествен идиот 1 на България си остава "президента" Плевньо. :))

В подобни ситуации винаги се сещам за онзи виц с лорда и гей парада. И категоричната констатация на иконома : "пе... сти сър". Ти какво очакваш от тотално сбъркани същества, каквито са простестърите? Нормални човешки реакции, емоции, расъждения, чувства? Абсурд, просто няма начин. Така че забавлявай се с тях, подигравай им се и не ги вземай на сериозно... простестъри, сър. :))))

Пийте водка товарищи, тя дава смелост при природни бедствия.

Ама няма рубли за евтина водка...само химия за кенефи се поема в тайгата.

Кви са тия смешни имена - Демодедово, Внуково, Шереметево.....бил съм на Шереметево - пълна скръб като летище, ама не очаквам и нещо по добро от рашистите. Цялата им работа е такава мърша !!!

Смешен и жалък си ти, дядка с внучета мулатчета. Домодедово е , а не както ти си написал. Колкото до Шереметьево, бил си там, обаче на сън и то сън на гладно, иначе нямаше да пишеш идиотщини за това летище. Между другото със завършването на терминали В и С през пролетта на следващата година, ще стане едно от най-големите летища в света.

И рашките ще почнат да живеят добре, като германци, французи и белгийци ли? Дано с новите терминали им останат малко пари за евтина водка, че с тези перилни препарати, дето ги пият пак ще изберат путеф за шеф, баща, бог и цар.

Тъжно е да си го призная, но когато се случват лоши неща на руснаците, някак вътрешно се радвам. Знам, че не е правилно, но толкова ми е дошло догуша от тях напоследък...

Климатичните промени засягат всички. По-скоро дайте да направим нещо, така че да няма такова време. Четейки това се пренасям във филми като "След утрешния ден"

" на роби, държава и армия не се създават, защото робите са винаги предагели и неблагодарници " Юлий Цезар Това не е знаел Александър Втори и е направил грешка. Нужно е било потурнаците да си останат в потурите и да сервират на турците, докато опъват скапаните им жени

Промит мозък! Какво са ти направили руснаците? Какво генерира омразата? Една от причините да живеем толкова тъпо в бг, е омразата, която се излива на всички нива - много български специалитет.

niki_nikolov116@abv.bg

Най - малкото караш със скъп бензин заради Лукойл ,който не внася данъци ,Газпром ограбила народа ни с газта, 1944 руснаците са избили 30 000 българи и стотици хиляди в Сталинските лагери.

Тъжно е да си го призная, но когато се гърчат от безсилие и злоба соросоидите, някак вътрешно се радвам. Знам, че не е правилно, но толкова ми е дошло догуша от тях напоследък...

... с какво точно са ти досадили та ти е дошло до гуша от тях? На мен също ми е дошло до гуша от политпропаганда дори и в готварските рецепти ама ....

не ми изглежда естествено това, което се случва в Европа и Азия от гледна точка на климата. За каквото и глобално затопляне да говорим, това в момента е последица на човешко вмешателство или на така нареченото климатично оръжие. Играта на богове ще ни излезе солено на всички; включително и на "боговете"!

"..екстремални усилване на вятъра...за няколко часа са паднали количества дъжд, равни на 70 процента от месечната норма на валежите" Господ праща наказания на злодеите. Окаквайте библейските кървави реки, язви, лишаване от първородните.

Лошо е никой да не те брои за човек и да не ти обръща внимание, а?

Тогава ти си следващия! Омразата ти ще се върне като бумеранг.

Леле, стотици полети ли има от Бургас?

Москва е световна дестинация и до там има полети от всички по-големи летища, не само от Бургас. Нормално е да са спрени всички полети и в Москва да не се каца изобщо. Ама сте умни ....

И Аерофлот е авиаоператор от световна величина. Току що си поръча 28 нови Airbus-a. Нещо нямат доверие на МС-21, в този живот.