Бурята във Враца: Гръмотевиците бяха като бомби

Ураганен вятър със скорост от над 160 км/ч отнесе покриви на къщи във врачанския квартал „Култа”. Възрастните хора не помнят подобна буря в квартала.

Обратно в новината

Коментари - Бурята във Враца: Гръмотевиците бяха като бомби | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

може ли да ми кажеш коя архитектурна мисъл проектира покривите на панелките да са като басейн....има хидроизолация но при температурни разлики блока "диша"....къса изолацията и тече както си иска.Живея в къща и нямам тия проблеми но знам зиме и лете вратите ми как реагират.

Вместо при всяка буря пострадалите да се вайкат и да чакат милостиня от държавата, да вземат да се научат да си застраховат имуществото!Особенно в районите с увелечена честота на такива явления.Една застраховка от 30-40 лв е по възможностите на всеки. Та това са 7-8 кутии цигари! Просто българинът е научен (и чака) все някой друг да му помогне. Всеки казва на мен няма да се случи, а като се случи - оле мале, давайте ни сега!

Лъжльо, тези застрахователи как само изплащат щети, по скоро ще получиш от умрял писмо.

Ти си лъжлю! Аз редовно си застраховам жилището.При това живея в апартамент. Преди няколко години ми се пукна тръба в тоалетната. От застраховката взех 80 лв, а ремонтът ми излезе палко над 40 лв! И не се молих на никого да ми решава проблемите. Колкото и малко да е обезщетението по една застраховка, пак ще е много по-голямо от една еднокротна държавна помощ.

Явно шопските покриви имат повечко късмет

Все нещо в тоя скапан северозапад и град е зле...

господ ни наказва за отношението ни спрямо бежанците и ромите

знаете ли го тоя виц дето Ваньо Врачанинът вкарал жена си у банята. в панелката. докато я либел, казал и поетапно да пуска и спира ламбата. после Димитричка, жена му, трябвало ритал една поцинкована кофа. по между другото. после и казал да пусне и душа. се едно е буря... ламбата присветква. се едно падат светкавици. кофата, поцинкованата, дрънчи. се едно падат гръмотевици. душа пръска. се едно вали дъжд. и Ваньо Врачанинът връти любовта... Димитричка, жена му, тръпяла-тръпяла, спряла любовното забавляние и казала: -Ваньо, бегай! Кой ебе в такова време?!?

Вица не е преразказан как требва

ВЕТРОВЕ С СКОРОСТ 360 КМ/Ч, МЪЛНИИ-УБИЙЦИ, ГРЪМОТЕВИЦИ-БОМВИ, КРАЯТ Е БЛИЗО!!!

Врачанският вятър бил извън темата, според дежурния модератор.

Скапаната държава едно свлачище не може да разчисти 2 седмици вече докато управниците си барат макарите.. вие за некъв лек ветрец се кахърите..

Щом имат пари има за джамии, за друго не има трябва!

Пари има, държава няма..

Лилия Чалева е живото доказателство, че от всяко дърво свирка не става. Дайте на женицата работа, с която се справя. Журналистиката не е за нея, очевАдно е.

Айде сега вярващите малоумници да обяснят на пострадалите Божията промисъл! "Бог не наказва, когото мрази..." - кой ли беше казал със сарказъм тази псевдоистина?!

Я пак, че не стана ясно какво искаш да кажеш..

ограмоти се малко

До тия с минусите: "Свещена простота!"

Бог няма да ти спаси къщата от урагана. Бог ще ти вдъхне сили да го преодолееш.

Нямате ли редактори, коректори? Непрофесионално е да публикувате статии с толкова много грешки!!! И не само непрофесионално, тъжно е...

че развенча мита за бедните северозападнали,гледай какви къщи имат,а и имущество спасявали,бедните нямат имущество,имат по една риза на гърба си,това е бедност,не българската лакомия дето й казвате бедност,беден ама с имот,това го има само в бълХария

Драги, срамота е да завиждаш на бедните и болните.

тая къща е строена през 1960-1970 г. по онова време северозападът не беше беден

Да,по комунистическите критерии не беше беден,ама сега сме в Европа.

Ей, неграмотници! Оправете си заглавието. И гледайте когато пишете статии, това не ви е чат във фъсбука, с някоя трътка.

Какъв е този квартал "Култа"? Култ към какво?

Кулата май се опитала да напише