От 1 май 2017 г. започва отпадането на визите за Канада

Канадският премиер Джъстин Трюдо увери Министър-председателят Бойко Борисов, че от 1 май 2017 г. до Канада без визи ще могат да пътуват български граждани.

Обратно в новината

Коментари - От 1 май 2017 г. започва отпадането на визите за Канада | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГИ ПУБЛИКУВАТ ЗА ВСИЧКИ, ТЪЙ КАТО Е ДОБРЕ ДА СА ИНФОРМИРАНИ ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ, ЧЕ ПЪТУВАНЕТО НА "ЗАПАД" ОТПАДНА ПРЕЗ 89Г. И ЧЕ НИ ОМРЪЗНА ДА СЛУШАМЕ ПО МАГАЗИНИ, КАФЕНЕТА И Т.Н., ЧЕ ЗАПЛАЩАНЕТО Е МНОГО НИСКО В БГ

С една дума нищо, ама от сърце!

Тия се гъбаркат с нас. Две години иска канадския тюфлек отсрочка да си пренастройвал "системите"! Преди 15 години се отказах от канадско "перманент ресиденс". По желание не бих и пикал там вече!

ЯВНО ПИКАЕШ МНОГО "ЕКСТРАВАГАНТНО" ИЛИ НЕЩО ДРУГО?????????

Ами ценя си пикнята. Кво да правя, принципи.

и без пари да пътуват.

Кой е свидетел на тези разговори, та да се казва "премиерът на Канада увери"? Да не би да се цитира прессъобщение от предизборния щаб на ГЕРБ?

ГОЛИ ОБЕЩАНИЯ!!!!!!!!!!!!

Там например във Канада няма манджички и боза, няма даже лимонада, и иман-баялдъ. Няма там вити зелеви сърмички, или пък да кажем, топло гювече. Няма там бистра нашенска ракия, а пък за кебапче забрави въобще!

много важно, колко от нас могат да си позволят да отидат там?

Явно канадската образователна система съвсем се е скапала, след като са решили да внасят мозъци, създадени от нашата образователна система ...

ОТКЪДЕ БОКО РАЗБРА КАКВО КАЗВА КАНАДЕЦА ИЛИ ДАЛИ ТОВА НЕ Е БИЛ НЯКОЙ ТЕЛЕФОНЕН ИЗМАМНИК КОЙТО МУ Е ГОВОРЕЛ НА ЧИСТ ЦИГАНСКИ ?

ГЕРБАВИ ИДИОТИ

Първо става въпрос за туристически визи. Никой не си отваря пазара на труда. Второ, наистина ли вярвате, че сте адски големи специалисти, но шефа не ви цени? :))))

Искам само да подчертая, че и в момента в Канада има няколко хиляди души които са потънали в дън земя и са без никакъв статут, но работят и даже си имат легален бизнес.

пазара на тази джунгла Канада е отдавна отворен за куцо и сакато, но за съжаление никой освен мюслита без образование не се интересуват от него.

Искат ни визи!! Мръсници!! Ще махат визите!!! Мръсници!!! Каквото и да стане вие си искате само СССР2, нали? :) Ами получавате си го. Не ви ли харесва? :)))

Бих искал да знам изискват ли се визи за посещения в България за канадски граждани и такива от САЩ? Има ли така наречената реципрочност, което е основен принцип в междудържавните отнишения?

Не, не се изискват. Това се направи за привличане на капитали от САЩ и Канада.

И какво "привлякохме" през последните години?

А, на какъв език са говорили, защото канадецът едва ли знае български?! Да не се окаже "изгубени в превода".

Решението за безвизов режим за Канада не е добро за България. То е крачка към трансатлантическото съвокупление и окончателно поробване на масите от световните кукловоди.

Значи е хубаво да има визи, така ли? :))

КОГА ЩЕ ОТПАДНАТ И ВИЗИТЕ ЗА СЕВЕРОЮЖНИЯ ПОЛЮС ГОСПОДА ЧЕРВЕНИ ГЕРБАВИ БОКЛУЦИ

За теб виза не се изисква.

БОЙКО ЩЕ ДАДЕ ПРАВИТЕЛСТВЕНИЯ САМОЛЕТ ДА ИДЕМЕ ДО КАНАДА - ОНЯ БЕЗ КОЛЕСНИКА!

..."които вече са посещавали страната, притежателите на визи за САЩ, както и представителите на бизнеса." от 20 години е така :)

E, не е така. Аз съм с 3-та многократна виза.

не е така?

Защо се го изписали този министър-председател с главна буква? Първо, той не заслужава това, и второ, ами, просто длъжностите се пишат с малка буква.

трябва да е с кратък член, защото не е подлог. Нова калинка ли сте си назначили?

Това е една прекрасна новина, като родител на 3 деца сериозно обмислям да замина там. Тук не виждам вече никакво бъдеще за моите деца.

за пътуване в Канада ДО ТРИ МЕСЕЦА.

ха това са визи за посещение без право на работа! там работа нямаш шанс да намериш без да имаш право да работиш - това не е САЩ :) Освен ако не мислиш да живееш с децатаа си до кофите за боклук плана ти е пълен провал да го знаеш от мен

Ха-ха! Я ако си компютърен специалист, пътен инженер или сръчен плочкаджия! И къща ще ти дадат и безплатен курс по английски/френски за семейството.

има визи за Канада, като няма за UK?!? Нали и на двете държавен глава е Нейно величество.

Йдваме.е.е.Но после да не каажете,че кражбите и изнасилванията са зачес- тили!

Като те Ви пратят на Север, ще изнасилвате белите мечки (или те Вас). Така България ще стане както е казал Апостола "чиста и свята република"

Има ли свински опашки на границата за българите мигранти- пришълци в Канада ?

Що така, бе!? Робите са ви на привършване ли? Улеснявате достъпа на новите ли? :)))))

Заменят пътуване срещу наша територия и зависимост.

През кура ми е -когато тук има по зле отпришалците.

Благодаря.Ще дойдем.

Как ги посрещат българските мигранти- бежанци в Канада ?

Хубавото е, че Борисов може и да не се грижи да осигури по-добър живот на гражданите си тук в страната, но поне се грижи да им осигури пътища за имиграция.

Вярваш ли ,че ако зависеше от него щеше да уреди нещо? Добре ,че сме пакет с Румъния, а там имат и политици и дипломати на ниво,които доста труд положиха за да го има този резултат!

Айде и за щатите така и в Бг на мутрата ще останат да слугуват само цигани, пенсионери и държавни служители ма сладки постчета. Браво!

Дреме ми за визите. Но ме притесняват разни съглашения от сорта на TTIP.

Ххиххихи "яко" изказване от глобалист. Путин не мрази ли и Канада, че нямаш мнение ?

канада е българска колоня, в която български колонизатори просперират, а канадският генерал-губернатор се обажда да се отчете на цар бокос първии!

Филмът не бил шведски, а съветски..

Да живееш в Канада,е като да живееш в сибир.

На село е по-убаво,нали

Бойко и Джъстин.... Предстявям си ги един до друг - единия метър на метър, другия висок и снажен. За Джъстин гласувах и пак ще гласувам, ама като се сетя,че се прекарах да гласувам за Бойко националния предател, лошо ми става.

"Бойко Борисов обсъди с канадския си колега Джъстин Трюдо въпроса с отпадането на визите за български граждани в телефонен разговор, продължил близо час..." Как ли протича един такъв разговор? Сигурно отстрани е доста забавно. Горките канадски преводачи! Как ли се оправят с "изящния" изказ и със словореда на Баце?1

Ехх, Канада, ех Канада, ще продам колибата на баба, Ехх, Канада, ех Канада, с Гризли ще живея във гората, Ехх, Канада, ех Канада, тук оставям майката ми Цецка, Ехх, Канада, ех Канада, Бойко Пича, да я, коландрисва...

До 1 май Борисов ще е отпаднал отвсякъде...

Сега ще се напълни в България с Канадци . Бойко не бива да им маха визи. Ебати..как се размечтах

Ужас! Там много студено!

и аз се замислих за това. ако ще ходи човек в северна страна по-добре да е в Русия. само да не е Москва, че там стандарта е убийствено висок. това е най-скъпият град в света, поне беше до преди 2-3 години.

Кога си бил в Канада, че знаеш какво е времето? На север е студено, в Торонто и Монтреал лятото беше по-горещо от София, и все още е топло.

Точно пък в Монтреал зимата е -30 градуса. Пълно е с филипино, китайци, африкани, араби. Преди 2 год. като преобладаваща част от населението излязоха на протест и забраниха честването на Коледа! И Коледа нямаше-никви украси, чествания и т.н.

еми един приятел казва, че съседите му плуват в басеините си с неопренови костюми.

Егати куриоза, американското посолство ще го играе консулски отдел на канадското правителство... и както обикновено който работи в полза на канадската икономика ще се ползва от безвизов режим.

И тези ни лъжат и мотаят. Обаче тъй като ме лъжат по същия начин цял живот, вече са ми ясни.

кои е луд да ходи в канадистан?

МУТРА АГА Е ГЕНИАЛЕН СТРАТЕГ : ... - ИЗСЕЛВА БЪЛГАРИТЕ В КАНАДА ... - И ПРАВИ ХАЛИФАТ НА МУТРИТЕ В БЪЛГАРИЯ С КАЧЕСТВЕН АФГАНИСТАНСКИ И АРБО - ТУРСКИ МАТЕРИАЛ :)

Кофти ти е нещо, да не видим какъв клошар си а?

Браво на Бойко Борисов. Най-после ще мога да отида да работя в бяла страна. А и Канада отдавна си ми е мечта. :) Но да се занимавам с визи не ми се искаше...искам да е като в ЕС свободно да мога да отида и да си работя там. Е, след 1 година, максимум 1,5 год. ще стане. Браво още веднъж.

Те тук само теб чакат.

Нямада можеш, не е зелена карта! Иди, види и............

И когато започнеш работа ела и ми се обади.

Канада бяла страна?!? че там изобилства от "бели" хора, които ходят на море и са целогодишно с шоколадов или ваксен тен.

...аз умора нямам аз лъжа кат дърт банкянски сиганин

МИТНИЧАРЯ В УИНДЗЪР ( НА ГРАНИЦАТА В ДЕТРОЙТА) МЕ ПОСРЕЩА ТОПЛО : "ОТКАЧЕНАТА БЪЛГАРСКА КУЧКА ОТИВА ПАК В ТОРОНТО СТОЛИЦАТА НА ЩАТА ОНТАРИО " .... .. ЗАЩО ? ВИНАГИ КОГАТО МЕ ПИТАТ КЪДЕ ОТИВАМ ИМ КАЗВАМ ТОРОНТО - ЩАТА ОНТАРИО И ТЕ СЕ БЪЗКАТ :))

АИМА ЕДНО ЧЕРНОКОСО КАНАДСКО МЪНИЧЕ СЪС СИНИ ОЧИЧКИ - НОРМА ... ВИКА : "АКО ОЩЕ ВЕДНЪЖ КАЖЕШ ЧЕ ДЕТРОЙТ РЕД УИНГС СА НАЙ-ПОПУЛЯРНИЯ ХОКЕЕН ТИМ В ОНТАРИО , ЩЕ ИМА КАВИТИ СЪРЧ ( ПРОВЕРКА ПО ДУПКИТЕ ЗА НАРКОТИЦИ ) ":)) ИНАЧЕ Е СЛАДУРАНА :))

Ти къде си? Последно в САЩ или Канада? :) Защо си мислех до сега, че си в щатите?! Не че си казвал/а де... Я дай малко инфо, мъж ли си жена ли си, години, учиш или работиш, и в кой град си? :) Понеже често те чета тук в дира, затова за инфо просто. Мерси предварително. :)

А за Русия кога?! Знаете ли какви са опашките?

"Трюдо пое ангажимент от 1 май 2017 г. до Канада без визи да могат да пътуват българските граждани, които вече са посещавали страната, притежателите на визи за САЩ.." Тея от кога станаха колония на САЩ, та да вземат одобрени от краварите хора само?

не им трябват овчари като тебе, затова така.

Те винаги са си били.

Ти,русофилска отрепко си без право на глас

Разсъждаваш типично като 100%-тово зомби. Къде видя да съм писал нещо за Русия? Та сетих се за оня виц: дето някакъв каквото и да погледнел - все цици виждал....