17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Личи си че си рускиня именно рускиня, а не руснак. Никой не се съмнява, че самолета над завзетите от русия територии на Украйна е свален от БУК собственост на тусия. В нета има изписано маса,а съдът е холандски, не е руски или български. Значи може да му се вярва. Но не загова ти пиша...сега американците ще платят милиони обезщетения на близките на загиналите, а русия ще спори до последно че е невинна, понеже е турбо бедна държава и руснаците, без живущите в няколко града, гладни лягат, корназ стават с вик крим наш... да милионите няма да върнат никого от онзи свят, но уверявам те, че на близките на загиналите, които получат милиони...жертвите на двата боинга ще бъде малко по добре, отколкото на жертвите, на малайзийския самолет.

tonk11

Я па тоя. Дреме ти на шапката. Както те посъветва Тръмп сменяй името и давай напред. Кво като падат?

Уж руските самолети били боклуци .....а то !

Имам чувството, че все още не им е ясно в какво точно е проблема. Ако беше ясно до сега да беше поне обявен. Загубите вече сигурно са огромни.

"Не се знае кога самолетите 737 МАКС ще полетят отново" а бе те първо да почнат да кацат, а излитането е лесно.

Моля извиненията в седемцифрени доларови суми

Извинявай човече! Всичко е точно! Ще спестим от някой друг сензор догодина и ще направим платен апп за отключеане на опциите на бойнга. Нахални американски лайна!!

Извинил се! А Русия съдят за катастрофа, която не е доказано/ не може да се докаже, че те са виновни. Просто някой е решил, че са виновни

Върви в Русия и остани.

на майкати между баджаците ще намине, та после за русия

В Русия колкото и да съдят, виновни са самолетни катастрофи няма.