ВСС отстрани шефа на Спецпрокуратурата Светлозар Костов

Висшият съдебен съвет освободи от длъжност ръководителя на Специализираната прокуратура Светлозар Костов, срещу когото се водят 4 дисциплинарни проверки.

Обратно в новината

Коментари - ВСС отстрани шефа на Спецпрокуратурата Светлозар Костов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Точно това мега недоразумение , визуално и интектуално , си е направо за линч ;))) Знаете как е - пера и катран ;)) Да си тъп и грозен не е достатъчно - трябва да си и продажен ! Ето я грозната мутра / една от многото / на продажната кривосъдна система ;)) Време е , хора ! Когато Държавата е на колене , Народът трябва да се вдигне !

аиде сега и съдии като крънчева и др .

Не слушка! Не слушка! Или не е кадърен, да изработва качествени обвинения срещу поръчаните му от ГЕРБ лица! Май, риформъта в Съдебната система върви, повече от успешно!

ЕДНА ГНИЛА ЯБЪЛКА ПО-МАЛКО!!!АМА ОЩЕ ИМА МНОГО ЗА БРАК!!!

Чудесно,време беше. Сега остават и съдиите които са с над 10 нарушения за бавене на дела, да се сбогуват с длъжността си.

4 бяха против, а 3 се въздържаха, - ей ги мишоците

А Боко, постоянно БИЕ Цецо с камшик по голия" гс ! А сега pбърка момчето че чак така да го осерът ? Нещастници, вижда ви се скоро края и на вашия път:(+) Амин! Дядо поп Никола, от града на Колтурата. Момци се бият, за големи терени! Ас опслужва литоргийте и вика "САМО БОТЕВЪ" Законно потслушане. Майор от 6-то: Ушев

Всичко се връща. Вече почвам да го вярвам.

Всеки светсен там ще бъде изплюва като чуждо тяло!!!

Мдааа...който е тръгнал срещу трактора го отстрелват...Нищо чудно да изкарат Альошата герой...

"Спецпрокуратурата не се справяла с финансовите и данъчни дела заради неопитността на колегите му. " Е, това е вярно! Има много некадърни прокурори, които са попаднали там с връзки, без необходимите за това познания. Имат нужда не само от прависти, но и от финансисти. Толкова са зле в тази сфера, че се знае предварително за изхода от съдебното производство.

Някой беше казал: ---ГНИЛИ ЯБЪЛКИ!

Висш Съвет Съдебен, за народа НЕПОТРЕБЕН.....