ВСС обвини Радан Кънев в безотговорни нападки

Висшият съдебен съвет се противопостави на "направените внушения и коментари" от лидера на ДСБ Радан Кънев в предаването "Панорама" на БНТ.

Обратно в новината

Коментари - ВСС обвини Радан Кънев в безотговорни нападки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не бъди наивен , Кой ще ти смени съдебната система и как ? Всички са за затвора и ББ, Доган , ССтанишев , Първанов , Болен и др са за шлепа . Как ще променят системата ? Те да не с а самоубийци .

Най-после се намери един български политик да застане срещу нас. Но като гледам колко овчи глави има тук, ще се справим и с него.

Тоя заблуден отвсякъде, тепърва ще има да ги ръси де където мине! Пък се и готви да управлява! Веднъж ВСС да заеме достойна позиция, да му се не надяваш! Европейските чиновници се чудят каква глупост да изръсят, за да си оправдаят заплатите. Позволяват си критики защото ние мълчим и се самоунижаваме да ги повтаряме, докато в другите страни, където т.н. организирана престъпност е къде по-добре представена във властта, което е разбираемо с оглед напредналата им демокрация, не смеят и да я споменат. ВИСОКОПЛАТЕНИ ЛИЦЕМЕРИ И ДЕМАГОЗИ!!!

Раданеее, Радане...да те ее кой те фане

Всички здрави сили са включени в оплюването, но подкрепям казаното от Радан Кънев.В България няма равенство пред закона.Има по-равни от другите.Желая му кураж и успех, въпреки че успеха му в нашето развратено общество е съмнителен.

И ГЕРБ и т.н. "рефоратори", пропускат най-важното. И едните и другите са слугинаж на презокеанския им господар. Каквито и промени да направят, или не направят, то това е ще бъде само в интерес на чужди интереси.

Напротив! Ще накърнят интересите на МедвеПут !

НА ВСИЧКИ Е ЯСНО ЧЕ СТЕ НАЙ-ДОЛНАТА СГАН

Тия от ВСС - 'ем посрано 'ем голямо... :))))))))

Виж сега, докато не се промени съдебната система, тя е незаконна и няма право да ме съди, че крада, изнасилвам, продавам наркотици и правя, каквото си искам. Точка по въпроса. Пък колко мои хора киснат по пандизите незаконно осъдени! Трябва да ги амнистираш, Радане!

Какви безотговорни нападки.Не виждате ли господа, че съдебната система е превърната в перачница на МУТРИ!Затворите са пълни с кокошкари, амутритеб си излизат чистички.Браво на Радан!!!.Не се ли вземат мерки за изчистване на съдебната система от мутрите напредък няма да има.И самите вие г-да съдии , прокурори, адвокати ще искате вашите деца да напуснат България, поради помията, която сте сътворили.Вие не заслужавате заплатите си , които получавате от залъка на бедните хора, които са потърпевши от вашата лакомия.

КАКВО ОЧАКВАТЕ ОТ АДВОКАТ КОЙТО НЕ Е СПЕЧЕЛИЛ И ЕДНО ДЕЛО / Н. Филчев от вчера /

Какво очаквате от шизофреника от плод-зеленчука?!

"Троши, кърти, извозва " - слогънът на деформаторите е също като на мангалите.

Един каскет да си тури- няма да го различиш от Ленин. И все кървави идеи са му в главата.

Abu Talib

Висшият съдебен съвет е нелегитимно избран орган, понеже самата негова основа КРБ е приета от напълно незаконосъобразно и неконститтттттуционно ВНС.Защо? Защото имаше създадена Комисия към ВНС, начело с митрополит Панкратий, която следваще да се произнесе върху легитимността на изборите за т.нар.7-мо ВНС. Логично беше тази комисия да се произнесе първо на първо върху своята легитимност, за което беше подсетена! И какво стана? Някой не разреши на тази комисия да се иказва за себе си и за другите 400 привилегировани от криминалната перестройка продажници...Панкратий, горкият, се поболя и се помина, а материалите бяха запечатани в някаква стая, и по-всяка вероятност са изчезнали. Мисля че Луканов изигра всички, като се наложи да не се разрешава корекция на изборите въобще, с което даде възможността на неговите аверчета да станат милионери, съвсем забравяйки, че първо на първо беше длъжен да помисли за своите роднини от Израел, не тези които бяха видимо около него, а другите чиито надежди и до ден днешен не са попарени да се завърнат в земите на дедите си.Там, където има много планини и реки и много долини и където няма да забравят да квасят млакото. Та изводът от цялата тази дандания е, че не бива повече да се дава власт на юдеи да определят собствената си съдба, защото още повече ще объркат света.А който настоява, нека отговори първо на въпроса, дека е Кивотът.Не отговори ли, няма власт, няма постове, няма благинки.

Обвинявайки ВСС и прокуратурата, като част от съдебната система, в мафиотско влияние, на практика се заявява, че България не е демократична и правова държава Той е заявил това, което всички нормални хора изтърпяват от 25 г. насам. Един италианец го каза, че мафията в България си има демокрация, а в Италия Демокрацията си има и мафия.

И същият италианец похвали Цветанов и каза, че заради него има надежда за България.

Абе трол герберски!Какво ни го навираш тоя ЦЦ..въобще не става въпрос за него в случая!

Те нашити съдии са като пандизчиите. Всички са невинни.

Какъв ти Пинотчет ? В Бг трябва ---ХИТЛЕР .... ДА ИЗЧИСТИ ---ЦИГАНИЯТА ,от 26г.

Омбудсманът беше ''КУЛТУРНО''изгонен от СЪД.СИСТЕМА ,за да не пречи на ДАЛАВЕРИТЕ и КРАЙНОНУЖДАЕЩИТЕ СЕ СЪДИИ....

Подкрепям и заставам зад думите на Радан Кънев. Истината не е угодна на съдебната система, която се е сраснала с мафията. Нека да припомним прословутото тефтерче с имената на съдии, които са подчинени на корупцията.

Специалистите от ВСС що не реагират така на критиките от ЕС?

Защото критиките от ЕС са основателни и смислени.

Хора бдете. Като ви кажат, че ще правят промяна в държавата, питайте КАКВА. Защото, който иска да ви открадне държавата със сигурност ще ви залъже със сладки приказки.

В случая Радан Кънев е прав за разлика от Б.Б. От къде на къде ще иска консенсуса на тези търтеи- прокурори и съдии? През тези години нали все на техния консенсус разчитаха. До къде стигнахме? Истината е ,че за този морален разпад на съдии и прокурори най- голяма вина имат пак същите политици като Бойко Борисов и Радан Кънев и други да не ги изброявам.Те се месеха и те "спасяваха " престъпниците от всичките политически партии. Кой пък "ковеше" законите? Уж Народното събрание, а всъщност една шайка престъпници от управляващата партия ,която е завладяла правителства и използва тази държавна власт за обогатяване и кражба от "елитите". ТОВА Е ПОЛИТИЧЕСКАТА ЗАДКУЛИСНОСТ И ПРЕСТЪПНОСТ.

Реформа като тази на Костов и Иван Григоров ? Против сме.

някой си ...

Вий пък кои сте ?

Когато задкулисието, в чийто инструментариум влиза Иван Костов, започне да губи контрол над съдебната система, тогава започва гръмко да говори за "съдебна реформа" . Това се случва за трети път след 1989 год. Искат съдебна реформа, за да подчинят новите появили се магистрати, кото са си въобразили, че могат наистина да бъдат независими.

На обяд си пропуснал илачите.

Мафиотите от съдебната система се правят на ощипана мома.Айде нема нужда!!! Знакови фигури, мафиоти легално се разхождат и продължават да безчинстват, а те милите все нямат доказателства!! Гнила система, а негодуват.

Къде си бай Тошооо,всичките са за СИБИР ,..не за ЛОВЕЧ?

АТАКАТА ЗАПОЧНА ПО ВСИЧКИ ЛИНИИ И С ВСИЧКИ СРЕДСТВА. ДАЖЕ СА ИЗКОПАЛИ НА ПОМОЩ НЕ КОЙ ДА Е, А САМИЯ ОХЛЮВ ФИЛЧЕВ. ДА, СИГУРНО НЯМА ДА ИМА ПРАВИТЕЛСТВО С РЕФОРМАТОРСКИЯ БЛОК, КОЕТО ЩЕ ДОВЕДЕ ДО ТОВА, ДА НАПУСНЕМ БЪЛГАРИЯ В НАЙ-СКОРО ВРЕМЕ.

ЗАЩО ВЕЧЕ НЕ ГО РАЗЛИЧАВАМ ПО АКЪЛ ОТ ВОЛЕН, време е за хапчета и на тоя боклук.

Защо си против ,другото мнение ...?

Бай Рамадан, като говориш за мафиотщина и купуване на гласове, защо още не съм получил отговор на следните въпроси: Защо в хасковско основните гласоподаватели на Реформаторите са от циганските махали? Защо нищо не казват за това, че има осъден в Свиленградско за купуване на гласове за РБ. Защо пак оттам депутат им е синът на хасковския кмет, олицетворение на модела КОЙ на регионално ниво.

И кой е прав ,след като: 1/Всички доклади на ЕК ,от ЕС за България започват ,със: ---''СЛАБА СЪДЕБНА СИСТЕМА ,КОРУПЦИЯ И БЕЗНАКАЗАНОСТ ВЪВ ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ ,НА ВСИЧКИ НИВА ". 2/В интервю ,ОМБУДСМАНЪТ --К.Пенчев ,каза : ---''В Бг-СЪД.СИСТЕМА ТРЯБВА ВСИЧКО ДА СЕ ИЗЧИСТИ ,....ОПОРОЧИХМЕ И МЛАДИТЕ КАДРИ".... КОЙ Е ПРАВ ? ИМА ЛИ ДЪРЖАВНОСТ ? А ОТ ТАМ ,ИМА ЛИ И ----ДЪРЖАВА ?

Прост си като галош. З

някой си ...

По себе си ли съдиш?

не само заплатите а и правилата на играта?

деер

Няма Пиночет да рестартира системата.....

Като се разрових да видя кои са тия дето толкова ненавиждат този човек Костов, ми просветна. ДС и КГБ мразят Костов; Президента мрази Костов; Комунистите мразят Костов; За Доган Костов е Врагът; Царя измами Костов; Волен съска срещу Костов; Янето лае срещу Костов; Кошлуков мрази Костов; Явор Дачков храчи по Костов; Стефан Гамизов лае по Костов; Мафията ръмжи срещу Костов; Ченгетата слагат капани на Костов; Пресата на Тошо хули Костов; Телевизиите очернят Костов; Божидар Димитров мрази Костов; Цацаров храчи по Костов; Баба ти не обича Костов; Дядо ти фъфли срещу Костов; Питах един циганин, и той мрази Костов... И Бойко И Цвърко не харесват Костов... Всички по-горе, мразят Костов... До сега обаче, не ми се е случвало да срещна човек, който да мрази Костов, и той да не се окаже мутра, комунист, ченге или изкуфял глупак.

Какви хора пишели тук. Пази боже.

Ванка, Костов е доказано най-големия продажник на България! Жалко, че не си единственият глупак, вярващ в обратното!

някой си ...

И кой го доказа ?

ВСС да си гледат работата....25 години слуги на БКП и нейната мафия!!! И ВСС и конситуцията трябва да бъдат сменени с читави магистрати!!!

От ВСС всички уволнени, а комунистическата конситуция която действа в момента, тотално подменена с таква която е близка до Европейските ценности!!!

Чупикостов ли каза.

С устни изявления не се прави. И Цветанов го правеше и накрая стана клиент на съда. Винаги съм си задавал въпрос, защо когато Цветанов слагаше имена на акциите на името на съдии, защо не се пребори да реформират правосъдното министерство?! Все пак не забравяйте, че беше вице премиер. Тук вече говорим за некомпетентност, а не за мафия. Не компетентност на борисовите експерти, който не подобриха нито един ресор, не реформираха нито един сектор.

Проблемът е в сегашната Конституция, която беше създадена и приета от КОМУНИСТИ. Тя създава възможности за сегашната ситуация. Те много добре са си я създали и добре им служи до ден днешен.

Има комунисти родолюбци, има комунисти далавераджии. СДС бяха първите псевдодемократи, който дадоха старт на унищожението на България. 89г. България имаше. 2014г. България не съществува като държава.

някой си ...

Бива, бива, ама много ти крива винтовката.

Браво на Радан! Някой публично трябваше да се изсере в устата на мафиотската клика съдебната система.

Горканчовците от ВСС и прокуратурата те. Живи да ги ожалиш милите.

Раданчо трябва да знае, че съдят Цветан Цветанов защото каза, че една съдийка умишлено е освободила от отговорност наркодилър.

Какво точно искаш за кажеш с този пост?!.....?

гузен негонен бяга....

Ами айде направете социологическо проучване пък да видим дали БЪЛГАРИТЕ намират България за правова и демократична държава? ЕК може и да се субективни и да не са прави, че сте боклуци, които пречат на България да просперира, та затова питайте българите. Наистина заслужавате да бъдете интернирани в Либерия заради наглостта си да обвинявате някого, който дипломатично ви обяснява, че ВСС е една от пречките да просперираме. А бе бивш главен прокурор има дело затова, че е заклал жена собственоръчно, а вие имате наглостта да се обиждате за това, че ви критикуват. Ако не е виновен значи прокуратурата е мафия, която може да тормози дори и бивш главен прокурор, ако е виновен то е мафия, защото може да позволи на убиец да стане главен прокурор. То бива наглост, бива ама тия от съдебната система съвсем са се забравили...

Грешката на Радан е, че чака от ВСС да се самореформира, ама то това няма как да стане. Нито пък бат Бойко ще тръгне да прави съдебна реформа. Така че пак стигаме до порочния кръг...

Оооо, горкичките висши кадровици тееее! Знаем, че не сте мафиоти - та никой мафиот от сой няма да остави той и децата му да ходят немили-недраги по разни атрактивни морски и планински общини и да се молят на гадните общинари като "социално нуждаещи се" да им отпускат разни презрени парцели за без пари!

"Обвинявайки ВСС и прокуратурата, като част от съдебната система, в мафиотско влияние, на практика се заявява, че България не е демократична и правова държава, която се управлява според Конституцията и законите на страната" То сякаш не е баш така...

МОТОТО ВИНАГИ Е: ДА СЕ ОБЕДИНИМ ,ЗАЕДНО МОЖЕМ ПОВЕЧЕ ДА КРАДЕМ ...

...под слънцето и нищо ново не е казал човека; Всеки знае, че в БГ си има тарифа за прокурор, следовател, съдия... Нали за това бягат чуждите инвеститори и се хващат за главата, когато идвайки с добри намерения за бизнес ги пращат при някой сътрудник...

ВСС подаде изключително удобна топка за воле в малкото наказателно на Кънев.. Ако сега не отбележи, няма кога.

Абсолютно е прав Радан- ВСС е зависим и депесиран отвсякъде- това е срамна история и тук трябва скалпел!!! Бате е с нежни пръсти и това е проблем.

Борисов, стига с тия комунистически приказки. Отърси се вече от образа на Бай Тошо в главата си. Започни да мислиш дясно, какъвто се представяш, че си. Стига с популизъм!!!

" на практика се заявява, че България не е демократична и правова държава, която се управлява според Конституцията и законите на страната" Че остана ли човек, който да вярва, че България е "правова държава, която се управлява според Конституцията и законите"?

Наследството на Костов Костов отлетя с милиони, а наследството рапони! Незначителни момчета, това са всички Се Де Се-та! Тъпъндрил със трандафори. Кой ли пък с Радан ще спори? Дивотии. Син балон. Дрънка втори ешелон!

Расси,...Радан е точен ....

Като се разрових да видя кои са тия дето толкова ненавиждат този човек Костов, ми просветна. ДС и КГБ мразят Костов; Президента мрази Костов; Комунистите мразят Костов; За Доган Костов е Врагът; Царя измами Костов; Волен съска срещу Костов; Янето лае срещу Костов; Кошлуков мрази Костов; Явор Дачков храчи по Костов; Стефан Гамизов лае по Костов; Мафията ръмжи срещу Костов; Ченгетата слагат капани на Костов; Пресата на Тошо хули Костов; Телевизиите очернят Костов; Божидар Димитров мрази Костов; Баба ти не обича Костов; Дядо ти фъфли срещу Костов; Питах един циганин, и той мрази Костов... И Бойко И Цвърко не харесват Костов... Всички по-горе, мразят Костов... До сега обаче, не ми се е случвало да срещна човек, който да мрази Костов, и той да не се окаже мутра, комунист, ченге или изкуфял глупак.