Депутатите избраха своите представители в новия ВСС

Депутатите избрха 11-те представители от парламентарната квота за членове на новия Висшия съдебен съвет.

Обратно в новината

Коментари - Депутатите избраха своите представители в новия ВСС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БЕЗСРАМНИЦИ !!!!!!!! ПОВРЪЩА МИ СЕ ОТ ВАС !!!!

Предложени на квотен принцип магистрати....За каква реформа в съдебната система говорим! Тези юнаци са тотално зависими от благодетелите си и "гарантират" квотна справедливост. Жалка картинка.

Моят живот мина, няма за кога! Не успях да дочакам правосъдие. Тъжно.

Да ни е честит новият -стар ВСС! Сега старите " муцуни" на ръководни постове и сме ок за дълъг период от време. Корупция няма, да му мислят магистратите и гражданите.

НЕ ИЗБРАХА,А СКЛЮЧИХА СДЕЛКА!!!

Бре кви са тия курви-бабишкери ?

съдии слуги на мафията

Супер пропаднала държава! Закривай! По-добре ще е. Чудя се, с тая корупция, с тия грабежи, отворили да лапнат целия свят, да няма на оня свят да го носят?

Язък. Марешки остана без член.

"Независимата съдебна система"...смях, смях...от безсилие...новите "наши" хора атакуват кариерния връх.

Договаряха се толкова време така че нищо ново и съществено не са направили.. Независим съвет няма как да има след като се избира от дупедавци от парламата а не от професионалисти...

Их, леле, изпълних се с гордост, че "И ний сме дали нещо на света!";) На бг Правосъдието, де;)) "Двама възпитаници на Бургаския свободен университет бяха избрани за членове на Висшия съдебен съвет (ВСС) днес от квотата на парламента. Единият е Калина Чапкънова, която е окръжен прокурор на Бургас. Другият възпитаник на бургаското висше училище е Драгомир Кояджиков. Той бе предложен от БСП за член на Съдийската колегия." Знаех си аз, че БСУ е най-яката ковачница на кадри за Правосъдието Ни! Ай, чиститу!

СЪДЕБНАТА СИСТЕМА ВЕЧЕ Е МЪРТВА!

Хората са уморени. Нямат сили. Примирили сме със съдбата си.Това са близо 30г. геноцид.

Единствен изход, нова партия и нови водачи. Да застане целия народ зад тях и да се отървем , докато не сме измрели. Тези с всеки изминат ден стават все по жестоки . МАФИЯ!

Стига партии

Политическата класа в България така се окопа в съдебната система, че това статукво няма мърдане. Горко и тежко на народа.Всички възлови места са техни хора. За съжаление, честните и достойните са в немилост.Отива си тази държава, загива и връщане назад няма.

След всичко това, което се случва в съдебната система, направо съм отчаян.Възпроизводството върви с пълна сила.Май се задава фашизъм, а?

Депутатите легитимни ли са или са платили да ги впишат в списъка ! Нито един от избраните не свестен има много Калинки с купени дипломи поне 8-9 от тях ! Какво правите бе Дупетати , какво право имате да избирате никъде по света го няма това с квоти ? ДА ? Какво да пожелая , трета Световна или Червени бригади ?

Слави обявявай нова читава и честна Партия , че от тези управляващи смърди на мърша и боклук ! Кога ще унищожим Мафията в България , вече няма сили , няма време остаряхме в чакане и надежда на по-хубав живот като в Европа , а тези Политически величия ни вкарват в Ориенталското блато или wc !

учиндолският тарикат ли ще те оправи

той първо да си докаже неговите пари и имущество от къде са,тогава да пита другите от къде са им парите и имуществото?

Е ЗАТОВА БРЕНДО ЩЕ Е НЕВИНЕН И НА СВОБОДА , КАКТО ДЕСЕТКИТЕ УБИЙЦИ И ПРЕСТЪПНИЦИ С ДЕСЕТКИ ПРЕКРАТЕНИ ДЕЛА !

Депутати избраните от вас Съдии не са легитимни ! Оставка и Референдум точно за тези Съдии които днес си Купихте ! Народа трябва да ги избира ,то няма никаква полза от тяхната работа , Мафията царува !

това беше при социализма?

един куп тарикати и лобисти егоисти! свестните не ги избират, щото са ... свестни и неподкупни!

...... защо мен никой не ме номинира.

Е ЗА ТОЯ " ИЗБОР " БЕШЕ ЦЕЛИЯ ЦИРК С ИЗБОРИТЕ МИНАЛАТА ГОДИНА ЗА ДА РАЗКАРАТ РЕФОРМАТОРИТЕ ДА НЕ ИМ ПРЕЧАТ ПРИ НАЗНАЧАВАНЕТО НА ВИСШИТЕ МАГИСТРАТИ С РАЗНИ ТАМ СЪДЕБНИ РЕФОРМИ . АГОНИЯТА НИ ПРОДЪЛЖАВА .

Тези на снимката депутати ли са или клоуни? Буфосинхронисти в действие?

За провинциалистите - апартаменти, ремонти, мебели, работа за съпрузите, елитни училища за децата. Докато се устроят и то, мандатът приключил.

Една част от ВСС ги избраха с манипулирана електронна система, други от квотата на парламента ги избраха с договорки и задкулисие. Председателя на ВАС от Георги Колев и сие.Е за кякво гаворим?? Пълен тоталитаризъм в съдебната система. Пълна зависимост.Ужас.

колкото по-слаб(идиот) е данъкоплатеца,толкова по-силна е мафията ,измислена от евреи-"комунисти".

деер

Моля, публикувайте последните 100 съдебни решения в интернет на всеки от съдиите! В тази бройка сложете и делата , по които не са докладчици .После като откриете порочна съдебна практика - вкарайте цялото дело в интернет и канторите по страни... и всичко лъсва. За прокурорите - 100 последни случаи - и ще установите една много лоша истина - Съдиите са изпростели и трябва да си опреснят 5 години в университета, а прокурорите и още 4-5 класа от средното образование...

Избраните от провинцията магистрати ще пристигнат в София и то със семейства, близки, познати и т.н. След това няма връщане по родните места. Проблемите от това ги знаем...

а уж съдебната система била независима !!!!?????

Ей няма един истински патриот да мисли за народа бе всичките са за трепане ама няма кой да го стори !!!Драскачи много действия нулеви!!!

Квалифицирано мнозинство - 2/3 от гласовете плюс един глас!

Крум Зарков по всичко много компетентен, че даже и принципен. Смях в залата.

Те са във всичко, принципни???За ВАС, заплата от 300лв ! За тях Ролс Ройс по поръчка!?

Чакайте де, нали съдебната система е (уж) независима ? Какви са тия партийни квоти за магистрати ???

Стастуквото продължава напред с пълна,но с нови лица!

Шило

Хахахаха, като гледам имената на "новия" ВСС, виждам лицата на стария! Хахахахаха.