Висок тон и в стаята на „Възраждане“: Петков и Костадинов се обвиниха в неадекватност (видео)

Съпредседателят на ПП-ДБ отиде да търси сметка на депутатите на Костадин Костадинов за това, че не допуснаха Явор Божанков да вземе думата от трибуната в НС

Обратно в новината

Коментари - Висок тон и в стаята на „Възраждане“: Петков и Костадинов се обвиниха в неадекватност (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те може да се карат но като дойдат парите по плана за възстановяване ще има яко крадене а за вас нищо .30години ви мамиха и пак ще ви мамят

На крадливия мафиотски кабинет

Да ти го начукам

Разбирам го костадинов, Петков влиза без да чука на вратата, докато двамата с цончо са се усамотили и разискват мъжки теми.

Божанков е неосъзнат гей

Хахахах, 2-мата най-големи олигофрени се събраха в една стая.

Аз ако бях на мястото на Костя щях да му вкарам един десен прав и после един в диафрагмата, та да повръща цял ден след това. Това гнусно канадско леке заслужава здрава обработка.

Пази боже България и от двамата.

Всичките от Възраждане са за Курило при д-р Гълъбова. Но като знам,че тя е човек на президента,сигурно ще им постави диагноза"здрави".

Кирил вече се е взел за ''собственик'' на всички и се вре навсякъде за да увонява пространството.. Като какъв се навира в чужда стая????, че мястото отвън му е тясно за поредните тъпизми....

Копейкин и сие твърдо работят да се самоунищожът като сериозна партия, Като последни глупаци се хванаха на въдицата на Божанков и ще ближат рани. Гарантирано референдума ще го провалят те самите. Хората са отвратени от поведението им - нагло и просташко. Особено на оня ненормалник Ганев.

Репликите манипулират

Са зло. Даже Воленчо имаше по-смислени изказвания от тези. И тяхното време изтича

И какъв го търси при това ''зло'' реалното зло за България??? Истината боли, особено когато вече си се омазал от всякъде и няма с какво да се позабършеш, че едно и също плямпане вече мухляса..

номера на Простото е като да влезеш гол гол в женската баня на една магистралка.

То в България все подлоги ни управляват. Единия сеташниа ходи постоянно в посолството,а другия козируваше като войник и слуга в ЕС на хора,които са му равни по ранг. Охлювиии за нищо не ставате.

Подлогите от ПП-ДБ паднаха толкова ниско,че за да променят конституцията на България избраха най-големия намагнитизиран мафиот в държавата. Целта е да заложат такива текстове в конституцията,че дори да крадат явно да бъдат недосегаеми и другата цел е да орежат всички функции на Президента и да го направят едво чучело без всякоква власт. На всички гласували за ПП-ДП честит да ви е мафиота Пеевски заслужихте си го. Сега новата коалиция ПП-ДБ,ГЕРБ остава да върнан член 1 в конституцията и да бъдат следващото БКП за следващите 40 години,а България да стане страна не от третия,а от четвъртия свят. Честито ви управление и ново крадене с Герб,заслужихте си го.

Улигофрения пълна и едните и другите ,и всичките 240 . Смрад та се не трае

Костадинов старши, бащата на Коце. Може да ме разпознаете от протеста на площада срещу правителството. Бях чисто гол, този с огромното шкембе, и си показвах безчурката, ама те ми направили фотошоп и покрили с черно мършата ми.

и кьорав да си, като видиш очите на канадското лайно, ти става ясно че е яко друсан!!! Очевадно е!

Про100Киро пак е на кристали!!!!!

КАКЪВ ИДИОТ ТРЯБВА ДА СИ ЗА ДА ГЛАСУВАШ ЗА ПРОСТОКИРО И ПРОСТОБЦЕ?? ПИТАМ ОТ СУМА ВРЕМЕ....... СПИТЕ ЛИ БЪЛГАРИ?!?!?! СМАХНАТИ ИДИОТИ!!!! ЗАКУПИХТЕ ЛИ СИ ВАЗЕЛИНА ВЕЧЕ???? ШОПАРА ПЕЕВСКИ ЩЕ ПРОМЕНЯ КОНСТИТУЦИЯТА.... ВОЕННИЯ МИНИСТЪР ИСКА ПОБЕДА НА УКРАЙНА НА ВСЯКА ЦЕНА .... СПИТЕ ЛИ БЪЛГАРИ????? СПЕТЕ...СПЕТЕ...

РОГА И КОПИТА 2023 година

Киро още ли не е разбрал, че този парламент е разпускане?

Всички са маскари.

Държава от дебили какви искате да подкрепят естествено дебилни тука има тука няма, без грам възпитание ,лъжат и треперят за пари Кой кой е Възраждане, пуяците.

Възраждане са психопати.

Много ги е жегнал с "меки китки"

"Това е атака към демократичния ред", каза самият Божанков пред БНТ. "Не се страхувам. Никой не може да суспендира Конституцията и никой не е над закона, включително и "Възраждане"", каза още той." ......не си прав Божнков... киро тъп0т0 е над конситуцията

Влиза Кирил Петков в стаята на ВГЪЗРАЖДАНИ и казва: - Ебаси, ебаси, няма празни маси, пълно с педераси!

А на неговата маса само един! Любимият му саратник!

Завалията пак останал на сухо и се чуди защо само в тяхната стая на ПП има реални педераси бол, ама вече преминали през взаимната цедка на групировката им...и търси ли търси Кирил нещо ново ама все на камък удря..

Този циганин ор Аспарухово, подлога на Москва не спря да лае! Няма такава долна сган!

Късо пишков не млъкна , голяма латерна е станал ! Имах чувството , че чак от задника му излизаше: Напуснете нашата стая! Абе, Кокопейкин, абе Късо пишков стига с тия нациоАНАЛНИ ценности, разбрахме те! Имате меки китки и затова отваряте големи усти и от там ако не излизат простотии, хвърчат плюнки навсякъде!

Я вижте с кви плакати са облепили спирките в София!!! Какво казват на децата ви - бъдете педераси, българското правителство е с вас и няма да ви пречи.....А българската православна църква явно е съгласна, щот траят като юдовци от страх пред сатаната...

На тези от Възраждане да им забранят да влизат в парламента като не могат да се държат като нормални и отговорни възрастни хора. Те са като едни разпуснати , невъзпитани деца, без обноски и поведение за пред хората. Може да им назначат ресурсен психолог да ги лекува.

Как ще забраняваш на законно избрана партия да влиза в парламента?

За Възраждане са гласували 360 000 българи, от които 65 000 в София. Тяхното поведение е правилно, защото Яворка Божанкова ги обижда на лична основа. Възраждане винаги оценяват на принципна основа.

Бях готов, насъбрал много плюнка, да започна да плюя навсякъде, ама Коцето( тоест шефа) рече : Сакън, в нашата стая сме, Ша на наводниш! Хмм, следващият път ще ги наплюя яко! Аз, Плюнчо Ганчев от ВГЪЗРАЖДАНИ обещавам да защитавам независимостта на България и нациоАНАЛНИТе ценности на Коцето с много, много плюнки!

И без това стигнахме до точката, в която всички усещаме, че ако не убием тия еврокраварски педераси , те ще ни избият с извратенящина им и войните им и вдигане на всички цени

Ала бала измамници!Арест и съд!

До всички Българи вечерно време избиваите фашисти предатели теса заплаха за България. Започна подписка за помощ от Русия за освобождаване на окопирана България от фашисти

Късопишковците защо използват американски социални мрежи за пропутинската си пропаганда?

Бе, много прости и неграмотни сте туй от "Възбуждане"! Нали имало няколко висшисти в тълпата. Що не ги пусне Късата пишка да пишат по форумите. Няма значение, че са си купили дипломите.

изграждане настъпи мотиката хахахахах

Излезе като насрано лайно от стаята.

Гледа доста съмнително. Белото му е дошло в повече :))).

С разширените зеници. Това от дрогата на Ицето Хазарта ли е?

А някой ще потърси ли сметка на Божанков за изричаните лъжи и инсинуации от парламентарната трибуна? Какво става с раздадените четири милиарда за четири дни? Бившият премиер твърди, че няма такова нещо! Тогава? Какво правим?

Късопишков има много тънък гласец. На фалцет бие. Май му треперят коленцата.

Костадинов има доста лоши гени. На 43 години е, а изглежда като на 63. Все едно е баща на Кирил Петков, а са на една и съща възраст. Освен това няма симетрия в лицето му. Главата му е като сплескана.

Сигурно, ама как нацепва подлогите ... :Д

Май само него нацепват. Нали е късопишков и жена му си има любовник и се е развела късопишков.

Само като му чуят името почервеняват и почва да им излиза пара от ушите, истината боли... Толкова е точен с думите си. Подлогите какво да изкарат насреща? Късопишков, копейки тинтири-минтири :Д Ако беше тъй Шрек отдавна да го е опандизил. А Костя какво прави? С две думи изказа цялата работа: "Вие не представлявате никого освен щатския посланик"! Ха кажи че не е тъй?

Не ме вбесява Костя Копейкин за това, че агитира против COVID ваксините. Самият аз не съм се ваксинирал и съм против тях. Вбесява ме факта, че както се установи, Копейкин СЕ Е ВАКСИНИРАЛ, обаче лъже най-нахално че не се е ваксинирал!!!

Е хайде, хайде, стига сте се правили на приятно разсеяни. Човекът говореше против задължителното ваксиниране, а не против ваксинирането въобще. Същото и с Еврото, Костя казва "референдум" за/против, не "референдум против".

Не знам какви са гените на Костадинов, но като гледам Петков и особено Бойкикев и прилежащото му генералче . си мисля, че те имат по-голям проблем с лошите гени.

Върховен дълг на всеки истински българин е да насере от бой всеки умнокрасив ,продажен трансджендър от ПППЛГДБ!

Тоз Кирил Петков е много невъзпитан човек, как може да ходи в чужда стая да прави скандали?

26 смъртни гряха на Кадафи 1. Бензинът в Либия беше по-евтин от водата: 1 литър бензин – 0.14 $. 2. Напълно безплатно образование и здравеопазване. 3. Всеки либиец получаваше от държавата 1000 $ дотации за година. 4. Помощ за безработни – 730 $. 5. Всички бази на НАТО бяха закрити. 6. Заплата на медицинска сестра – 1000 $. 7. За всяко новородено – 7000 $. 8. За започване на частен бизнес – 20 000 $. 9. Липса на данъци и такси за гражданите. 10. Образование и стаж зад граница – за сметка на държавата. 11. Мрежа от магазини за многодетни семейства със стоки на символични цени на основните хранителни продукти. 12. При продажба на стоки с изтекъл срок на годност – огромна глоба и арест. 13. Специални аптеки за безплатни лекарства. 14. При производство и продажба на фалшиви лекарства – смъртно наказание. 15. Безплатна електроенергия за всички граждани на Либия. 16. Забрана за продажба и употреба на алкохол. 17. Безлихвени кредити за закупуване на жилище. 18. Безлихвени кредити за закупуване на автомобил. 19. Държавата предоставя 50 % от цената при закупуване на автомобил, 65 % за бойците от народното опълчение. 20. С идването си на власт Кадафи изгони от Либия международните корпорации. 21. Едва при Кадафи негрите от юга получиха човешки права. 22. По време на управлението на Кадафи населението на страната нарасна 3 пъти. 23. Детската смъртност намаля 9 пъти. 24. Продължителността на живот в Либия се увеличи от 51.5 г. до 74.5 години. 25. Кадафи изведе Либия от световната банкова система, а примерът му щеше да бъде последван от още 12 арабски държави. 26. Кадафи поиска да създаде “златния динар“, с което щеше да откъсна страната от долара.

Либийците дето му разпориха гъза с нож, май са били на друго мнение по въпроса. Нали си гледал как собственият му народ го преследваше и изкара от онзи канал?

Бяха сас от англия

200 натовски генерала облечени с рокли бяха. Дето крайцера Москва после ги гръмна в оня бункер.

Тези либийци се вляха в ИДИЛ после...

Един смъртен грях само ще ти кажа за Кадафи: Че позволи на всеки либиец да си има до пет жени. За всички останали негови заслуги либийците СА ГОТОВИ ДА ГО ОБЕСЯТ НА НАЙ-БЛИЗКАТА ПАЛМА КАТО КУЧЕ! Това от либиец съм го чувал! Беше в София да си прави операция на очите. Покани ме на гости и си лафихме цяла вечер. Двамата изпихме две каси бира със цяла тенджера кебапчета!!! Кадафи им забранява и алкохола, затова човека се напи като талпа!

Типична сицилианска долина станахме.

Все повече прилича на Волен Сидеров. В следващия парламент може да не бъде в България. Незаконен премиер, с чуждо гражданство, назначен от Радев с цел опропастяване на държавата. Дано Костадинов го осъди !

копейкин е едно нищожество лошо копие ва хитлер ДА СЕ ЗАБРАНИ ПАРГИЯ ВЪЗРАЖДАНЕ ТЕ ЩЕ ДОВЕДАТ СТРАНАТА ДО ГРЯЖДАНСКА ВОЙНА