17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички медий,доктори,професори,академици и политици които лъжат и манипулират и принуждават народа за да се ваксинира са долни и продажни лицемери ! Истината е отпор с всички средства . Каквото повикало такова се обадило.

Тази и тя ще става академик, натам вървят нещата!

Проф. Иво Петров: Основният страничен ефект на незащитеното заразяване е смърт

Пре вероятност за оцеляване .999..... ама разбира се! Плашило!

Хайде да погледнем от друг ъгъл на нещата - за добро или лошо , но факт -в родината 75% са антиваксъри и 25 проваксъри . Защо по медиите тече истерична кампания с участие на фанатични защитници на имунизацията . Защо не се даде гласност и на другата страна !? Сигурно колкото и да са " прости , невежи и т.н. сигурно има какво да кажат ? Много вероятно е , че изтичащият срок на ваксините е причина да ги налагат така грубо на населението , използвайки най-мръсни похвати като това да оотавиш хора без работа в навечерието на зимата .

Тия дето бабите им починаха най-накрая и се добраха до заветния апартамент или нива... Продавайте сега, че още много имот ще излиза на пазара и цените ще падат... Едниствения ви шанс е големите играчи да почнат да изкупуват, за да държат цените, ама аз не бих разчитал много, много на това.

Чета ви проваксинациинните коментари и се смея ПРОСТАЦИ ПРОСТИ , ПЛАТЕНИ Още не сте разбрали , че тази манипулация е във всшият телевизор

Госпожо гломб, виждал сим вълни по 15 метра, и когото идваха към кораба усещах как цялото ми тяло трепери от прилива на адреналин. Ни ма мислите, че човек би могъл се бори с вълна, това е абсурд. Все едно Вие да се борите с бенгалски тигър

таз кокошка не знае ли че във вълнение трябва да се плува а не да се бори туй да не е дорба свободен стил трябва да си ваксинира главата току виж и дошъл акъла и след 6месеца пак че да не изветрее

Много си отворен, ама адски неграмотен, та нищо не ти разбрахме

Г-жо, в малките населени места около София никой не спазва правилата! Точно учениците пътуват без маски в междуградския транспорт! За какви мерки и сертификати говорим?!

Да ги спазват, какво им пречи на селяните прости да гледат новини и да спазват

_stankow

Г-жа Гломб е завеждаща отдел “Вирусология”. В този отдел има Национална референтна лаборатория "Грип и ОРЗ". Където се изследва ковид вирусите. Е защо ? Нали не бяха грип ? Нали бяха ама много, много страшен неизвестен вирус ? Какво стана със статистиката на грипа и ОРЗ ? В тях влиза ли ковида ? Защо го отделиха ? А като го отделиха, защо заболяванията от грип се сринаха, в сравнение миналите години ? Угодливо подхранваме паниката с "научни" данни ? Ето тука: https://grippe.gateway.bg/ Грипните заболявания вървят на спад. А коронавирусите - на увеличение, така ли ? Че нали е едно и също ? Същият механизъм на разпространение, същите предпазни меркит, същия коефициент на репродукция. Защо грипна епидемия се обявява при 200 на 10,000 заболели, а ковид епидемия се обявява когато му хрумне на министъра, в момента са 40 на 10,000 ? Закон за него няма ли ? Или и законът го подправят така, както им е изгодно на фармафиотските фирми ? Иначе не съм против ваксинацията. Ваксиниран съм против ковид от лятото и даже против грип, с Инфлувак, 4-валентна ваксина, от тази седмица. Но да си казваме нещата честно. Щото хората чувстват фалша и с основание теглят майна на управниците.

Типичен пример за българин. Не знае, не прочел, не иска да прочете, но има мнение и го защитава пламенно. Грипа от това, че не си се загащил ли се хваща според тебе? Или че си изпил по-малко от кило и канче предната вечер? Това, за да остане човек толкова неосведомен на твоята възраст, трябва да е полагал бая усилия нищо да не научи. п.п. Вие изразява уважение и затова не мога да ти говоря на Вие.

Ас сам тъп Антиваксер, ште гласувам за Вазеаждане, наската ми е долу и ниама да се ваксинираааааам!

Щото на много антиваксъри им почерняха фейсбуците и бързо станаха първи на редичката

кой те лъже така?

Пломбата да ходи да чепка вълната. Започна да омръзва.

Права е - спазваите правилата и мерките! Не ходете в заведенияте, моловете и големите магазини... Земете си кеша от банките да не ходите и там да се редите по опашки и да се заразявате... Свободния пазар ще реши веднага - като доходите им се сринат и молият за промяна на сертификата....

Някой магазини, като Декатлон, опитват алтернативи. Но за заведенията няма такива. Както каза един ресторантьор, никой няма да се тества че да яде една супа на обед!

Вече всичко е напук! Който оцелее... оцелее! Писна ни!