Виргиниюс Синкявичюс: България не е кандидатствала за помощ от ЕС за щетите от наводнения

Обикновено превенцията излиза доста по-евтино, отколкото справянето с последиците от бедствията, заяви еврокомисарят

Обратно в новината

Коментари - Виргиниюс Синкявичюс: България не е кандидатствала за помощ от ЕС за щетите от наводнения | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От това интервю се казва по недвусмислен начин, че правителството и институциите не си вършат работата и не се възползват от възможности в полза на народа, който ги е избрал.

Къде ли ще отидат помощите ....????? Пак ке строят хотел на морето

Ние сме богати, затова само раздаваме.

България живее само за да усвоява евросредства, но има един проблем. Възможностите са толкова много и калинките по министерства и агенции не могат да се ориентират в нормативната уредба кога какво да искат.

Никога нищо няма да знаят тия боклуци, попаднали с измами по министерствата - кретени, престъпници, крадци и лъжци .... а какви хора управляваха държавата преди фаталната за България 89-та година!?!?

на тях единствената им грижа е Украйна и ако могат да ни вкарат във война с Русия. Цяло правителство, президент, вицепрезидент, депутати, евродепутати и никой не се е поинтересувал какви са възможностите да получим финансиране от еврофондовете. Защо тогава членуваме в ЕС и плащаме членски внос.

И спасяват сухоземни костенурки.

Това са са идиоти....набелязали са пет- шест цели за крадене и друго не ги интересува, ако ще потоп да удави цяла България.

А защо да кандидатства при положение, че си мрази гражданите и иска да ги премахне от територията на страната, която продава?

А защо гражданите си мълчат като путки и гласуват за масони?

Ми за кого, някое магаренце да ни предложат. Поне ще е с ниска издръжка и не може да нанася толкова щети.

Разпродажба! Уникален и компактен видео-рекордер със сензори за движение и удар, нощно виждане, цифрово увеличение и запис във формат Full HD 1080p.!! Той ще ви предпази на пътя само на половин цена:-----> marketl.ink/carcam

Че политическият боклук няма как да ги знае тези неща. Те разбират откражби, лъжи, Украйна и посолството.

много объркаха нашите управляващи - те си знаят. Фирма кандидатства по европейски проект в моето ведомство, аз си спирам процента, а тя получава парите от ЕС. После за контрола по изпълнение ще се разберем. Сега какво - държавата трябва да кандидаства н- значи някой трябва да работи - ама кой? По механизма на Гражданска защита - ааааааа ние такова животно нямаме (закрихме го). Някое министерство трябва да кандидства .. ама не знаем кое. И накрая - те парите отиват в бюджета ... и кой тогава ще вземе процента и кога ... не си заслужава. Ще се направим, че не сме разбрали.

Патриотите не искат помощ от гейропа.

Ама защо да искат помощ? Българите кучета ги яли. Сглобката си гледа личния интерес и този на посолството.

Управлявана си от изроди за лудница, затвор и разстрел,

Няма нужда да се кандидатства за подобни средства. Пострадалите могат да се справят без чужда помощ и така да се даде възможност с тези средства да се закупят допълнително снаряди по програмата "1 млн. снаряда за мир" и да се подпомогне Украйна, която наистина страда в изпълнение на своя евроатлантически дълг!

Добро утро!!!!Това го знаем още на другия ден като се случи .Тия мислят само как да краднат и да се докопат до сладки места на изборите.Те не се считат че управляват държава ,и я имат за частна фирма.

украйна по каква линия кандидатства

Няма далавера, следователно няма воля. Така е заключил още Алеко Константинов.

Оставка на всички хрантутници в Министерствата.

Нали помагаме на усраинците!!!

Нямат време за глупости.Важното и първостепенно е Осрайна :(((

доказва, колко некадърни и невежи са поставени в така нареченото правителство..

Всичките от това наше слугинско правителство имат робския манталитет само да изпълняват нареждания и да се подлагат на господарите си! Нямат и грам достойнство, за да ударят с юмрук по масата и да си поискат полагаемото! Всъщност това е манталитета на късната соц номенклатура , която така възпита и децата, че и внуците си! Ние трябва да ги изгоним с камъни тия мръсни, чужди слуги!

Сглобкаджиите са толкова наведени, че дори не смеят да поискат това което ни се полага

Напротив, явно за тях няма да има далавера и затова си трайкат.