Добрев: Не съм виновен за АЕЦ ”Белене” и ще го докажа в съда

Не съм виновен за нищо, това много бързо ще се докаже в съда, заяви депутатът от ГЕРБ Делян Добрев по повод предстоящото обвинение срещу него за АЕЦ "Белене".

Обратно в новината

Коментари - Добрев: Не съм виновен за АЕЦ ”Белене” и ще го докажа в съда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добрев, мястото ти е на острова срещу АЕЦ-а, който твоите господари съсипаха. Някой ден ние пак ще сме на власт.

Адвокате, адвокате! бързо ме измъквай, брате! Хичне ми се влиза във пандиза!

Да не стане накрая като оная министърка на здравеопазването, дето я срещнал на едно кръстовище ли беше...

Чакайте, кой го предложи на Бойко този Делян!? Май май ще го похарчат накрая за да излязат сухи!!

Докато ние се гъбаркаме на твой гръб ,г-н Добрев ,някой брои пари изкарани на твой гръб

:(За съжаление нищо няма да докажеш-боса май те похарчи

Искренно му съчувсвам на господин Добрев.Той никога не е чул неговият гуро какво говори в медийното пространство.А той казва така-АЗ приятели нямам,АЗ ще заставя моите депутати,АЗ ще разпоредя на министрите си.АЗ така,АЗ онака и накрая защо само АЗ да нося отговорност:((((

Pesh0

Той международния съд , вече каза кой е виновен и защо . Виновен е този които е правил плащания за реактора , по мемурандум , без да има крайна цена и подписан договор. Рака сме подвели руската компания , че има поръчка , без да е определена крайната цена . Интересно , защо точно тези хора , нашата прокуратура не им го тура ?

Странно, кой вярва у нас на институциите изобщо? У нас има около 400 000 души администрация! Всякакви служби, служби на службите и служители през службите!Съвместно с началниците си у нас и в чужбина, всички са заети основно с разпродажба и присвояване на всичко ценно в държавата, както и с терор и отръскване на полуживите от зор и притес, граждани, вършещи някаква реална съзидателна работа. Освен това за десерт всячески се стремятда спъвати пречат на същите тези граждани. Естествено, че този крадльо ще го оправдаят..Дори няма смисъл да им се занимаваме със сеирите. До сега един Платежоспособен...Не съм видял осъден! Виж ако се противопоставиш на крадци и не дадеш всичко що са си харесали, тогава шанса да те осъдят вече е голям...Особено ако си с празни джобове. При тази гнилоч вече нищо не работи. Времената са такива, че май всеки трябва сам да си търси своята Темида!

Темида е болна легнала,болна,че още кьорава. Много пара е докачена,а парите както ни е известно не миришат в кошницата за плодовел

"КОСТИНБРОД ІІ".Нали и преди две години в аферата"КОСТИНБРОД І" Цацаратурата пак бързо,бързо се самосезира.Искат да изпреварят изводите и решенията на анкетната комисия за АЕЦ"БЕЛЕНЕ" за да спасят главните виновници,както досега.Ние нямаме прокуратура,имаме Цацаратура.

Не мога да ти разбера мисълта?Ти някакъв заблуден ли си?Нали видя ,показаха,преброиха 350 000 бюлетини надпечат годни за експедция в частната печатница на съветника от ГЕРБ.Но като се върнаха ГЕРБ във властта го замазаха,защото живеем в Бойковистан!Няма управия!

Към "806" Абе човек, ти защо се правиш, че не разбираш - толкова продажници има в България. Каква е гаранцията, че този собственик на печатницата като го пишете за човек на ГЕРБ НЕ Е ПРОВОКАТОР? Вие сте "черната овца", вие сте способните да крадете и правите провокациите. Продажници в тая държава има на всяка крачка! Едно и също дрънкате с години, виждате,че народът гласува за ГЕРБ и пак продължавате. Няма ли да е по-добре да се смирите и да заработите заедно за България. Крали сте, крали сте, хайде направете нещо добро за този народ- омръзнахте ни да ни въртите разни номера. Насищане нямате.

за съжление тези дърва които слушат само команди не разбират даже какво правят Всичко което се прави е от вът ОУШЪНА - дърво не гори без пламък

Още по обяд ви написах,че всичко е ала бала и виновни няма.Що се морите?

А,ДОБРЕВ ВИНОВЕН???ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА МИНИСТРИТЕ ПРОСПАЛ ЛИ Е ТОЗИ"ДРЕБЕН"ПРОБЛЕМ С ГОЛЕМИТЕ ФИНАНСОФИ ЗАГУБИ???ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ЩЕ ПРОЛИЧИ,ЧЕ В БЪЛГАРИЯ МАФИЯТА СИ ИМА ДЪРЖАВА!!!

Абе нещо имаше една пушилка около руснаците,та уволниха Трайков при Борисов 1 и сложиха този " умния",дето е " невинен" ,че плащал след като собстврноръчно подписал прекратяването!Ей " умно" момче,ей сега при прокурора!

Хайде на бас на 10000Еур, с колкото искате от вас, че ще го осъдят и ще излежава ефективна присъда!

Не бъди толкова сигурен че ще го осъдят и не си предлагай парите че някой може и да ги вземе !!!Стига да знае как да застане в залата, а той знае бъде сигурен но ти не знаеш за какво ти пиша, а други от форума знаят знаят...така че пази си парите :))) !!!

Публично или писмено обещани пери се дължат и който знае как - ще ти ги вземе, охлюв!

Добрев смята,че след е от ГЕРБ никога не е виновен за нищо!Тази упоритост е безпочвена след като е доказано, че въпреки решението на МС и НС за спиране плащанията са продължили и именно това е подвело руснаците да продължат изграждането на реакторите,а не съвсем на своя глава!Изобщо тотална неадекватност!Така,че сори и ако смятат от ГЕРБ да му слагат чадър сами си клатят стола!Колкото до първите двама виновни , са си виновни по принцип и това дори да се оспорва има множеството факти срещу тях!Проблема е дали действително ще има ли осъдени ,че нещо с този натиск както се прилага от " якичките не е на добре!Важното е да се обхванат всички по веригата,а не избирателно!

Г-н Вицепримиер, невинността не се доказва! "Всеки е невинен до доказване на противното". Това е принпип от древен Рим и се надявам и вие да го имате предвид при изказванията си.

ГРОБари, не защо спряхте Белене, а защо не го построихте, след като руснаците даваха 100 % стоков кредит с държавна гаранция???! Защо бе предатели? Услужихнте на янките и на турците. Те сега строят 4 пъти по-големи АЕЦ и два пъти по-скъпи всяка със същата руска технология! Щеше вече да бълва евтин ток, а не вашите измамни ВЕИта с 20 пъти по-високи цени!!! Заради това сте за затвор, даже за разстрел. Ама оня над теб, дето се тупа повече от всички, той е за стената!

На продажните слуги, които са спрели АЕЦ Белене, няма начин да не им е платено по един или друг начин! Някой знае ли Добрев какво е направил че да го направят министър? Изглежда кукла на конци от всякъде!

Ако Борисов е бай Х;й, то какъв ли е Добрев ?

Е КАК КАКВО ТОВА В КОЕТО СЕ ВКАРВА ВЪПРОСНОТО НЕЩО

А каде е Бойко и гьола в тази сага за АЕЦ,,Белене"г-н Цаца? Цацата, машата на Бойко за натиск.Този път предизборно Герб забрави изхабената роля на ДС,Костов,Станишкко,Тройната коапиция,Орешарски и прочие опорни точки за отклоняване вниманието на българите от мизерията и проблемите .Сега предизборно е АЕЦ,,Белене" ,а в бъдеще ще внасяме ток от братска Турция,ако случайно се съвземе разрушената БГ промишлност и селско стопанство.

Доган взе Добрев за заложник предизборно! Лъсва зависимоста между ортаците Боко и Пеевски.Всичко е толова гнило ,че смърди. Цацаров е просто една маша на Доган с което последният шантажира всички партии лапащи от спфрата. Само глупака би гласувал за някой от тия партии : Герб,Бсп,Дпс,Абв. До един са корумпирани !

И така да е, нема лошо. Това леке отдавна трябва да търка наровете при бай Ставри... Даже бай Ставри така се е влюбил в сочните му джуки, че е написал до Цацаров молба за удължаване на присъдата му, да не изпусне хайванчето...

Гбупости на смърдяща соросоидна фъшкия. Добрев е за затвор веднага. навремето каза че Росатом няма да съди България, защото ние не сме прекратили едностранно договора. Вероятно Швейцарският съд е в грешка

Обвинението е абсолютно конкретно, няма заобикалки и увъртане, което доказва, че е вярно. Иска им се на соросоидните хайдуци да не е така, но уви

дано да е вярно - ще се тадвам един гербераст от слугинажа да влезне в панделата. Ама какво ще правим тогава с Гоце,Р.Овч.и останалите боклуци ,които са най-виновни? А,тъпунгер неграмотен???

Виновен си, Добрев, виновен си. Щом са изхарчени 4 милиона и отгоре евро които не е трябвало да се изхарчат - виновен си. Само не разбирам защо няма постановление за задържане под арест на лицето Добрев? Няма бизнес в България (като депутат няма право), очевидно е участвал в корупционни сделки (в което го обвинява прокуратурата, а тя издава постановлението за задържането за 72 часа), има възможност и вероятност да се укрие (един Господ знае къде е скрил парите, а и жена му не му е вярна, даже май го е зарязала). Е, този трябва да е в пандиза. Бай Х., да не вземе да го гръмне утре някой и да излезе на другата сутрин главния секретар и да каже, "ако беше в ареста, където му е мястото, това нямаше да се случи".. Не искам да съм пророк, ама.... имало е много такива случаи, предполагам си ги спомняте.

Нова Костинбродска афера. Г-н Цацаров не се умори от поръчкови циркаджийски изпълнения. Къде е сега Бареков да облече бялата риза и да чака разправа.

просто да спреш плащанията. Той има клауза можеш ли и как да ги спреш. Прокурорите знаят това, но голямо е изкушението да се покажат работливи по куха тема, вместо да закопчаят тия, които разрешиха къща по къща да се построи цял град във вододайната зона на Панчарево. Пак искат да ни хлъзнат на динена кора.

Делянчооо, плаща ли по заповед на ТИквата? ПЛАЩА КУЧЕНЦЕ КУПУВА ЛИ? КУПУВА

Вижте му стандарта на живот - апартаменти, коли, пари.....пък после пак да ми обясни Как е невинен???

Е някой трябва да си ходи заради некадърност или заради делавера, но трябва да е един от двамата.

Мяза ми на кьорфишек

Герберите един по един към панделата

Мижитурко--ти не говори през медиите засветовните енергопроблеми---а защо пехвърляш неправомерно държавни пари в частни банкови сметки--НАРЕДИ ЛИ ТИ НЯКОЙ -или САМ реши

Не се излагай бе човек. Млад си. Поеми огъня с гърдите си. И в затвора живеят хора, някои дори стават свестни докато излязат.

ЗА КТБ кОЙ?

В България никой от политиците не е виновен за нищо.Това е основния закон,а не конституцията.Най-виновен е нискокачествения и прост материал.Само да попитам,кой е виновен,че след като стана ясно ,че сме осъдени да платим реакторите продължаваме да плащаме милиони лихви?Или то няколко десетки милиони са нищо.Егати тъпия народ сме!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Пеевски удря по ортака Боко предизборно. Взаимотношенията между Бай Хой и Пеевски са като на двама олигарси поделили държавата си.Лапат заедно ,но поотделно има конкуренция. В момента Пеески демострира на Боко,че държи Цацата и трябва да внимава" порциите" да не намаляват,че ще стигне и до него. Спасението да изринем тая мафиотска проказа сковала всичко в държавата ни.Герб,Дпс,бсп,Абв са посъщество мафиотски отганизации смучещи от населението.Всичко друго е цирк за наивници.

Напълно споделям това,което си написал и се чудя на наивността и простотията на българина.

Системата на прокуратурата е ясна!

Само съд за такива!

Прокурори, нали???? Всичките са за панделата защото не са повдигнали читаво обвинение срещу нито един мафиот, олигарх или друг едър крадец/пример масларка, фронтиер, р.овч., гоце, герговчето,пеевчовци, хидроинженера, орешаро и т.н. Но удивително бързо пжвдшигат обвинение на всеки, който им пречи.....в случая гоце, р.овч.........и др. ограбили милиарди от този цирк-Беляне.

Добрев е виноввен и за огромните харчове, които предстоят.Те се увеличават всеки божи ден .... Но най-виновен и отговорен е неговият началник Борисов. Все още се помнят хвалбите му, че бил спрял руските енергийни проекти. И неговите жалби, че не бил оценен от американците за вярната си служба. От сега нататък България ще плаща грешни пари заради Борисов и Добрев и плазмодиите край тях

Добрев, Белене може и да е, а може и да не е далавера. Теб искат да те съдят за конкретен неправомерно превод на 4.5 млн. евро.

Приветстваме действията на прокуратурата по отношение на усилията й да намери виновници за Белене Всъщност прокуратурата търси само виновниците на неизгодните сделки свързани с Белене и то за периода от 2007-2013 година.За останалото време явно не е толкова важно.

Ха, значи хем си спрял проекта, хем си продължил плащанията по него!? Деляне, кажи си всичко, ще ти олекне!

Когато някой най- много иска да се преследват виновниците за Белене, да знаете, че този човек е в основата на всичко и също е участник в краденето на пари.

Делян е дребна риба, той изпълнява заповедите на ББ.

Добре де , а ко праим ако прокурора докаже вината му ?

Правим го посланик в Русия.

Трайчо за това ли го сложиха за кандидат-президент, за да не го закачат за Белене до 7 -ми ноември ли ???

Ние знаем, че ни си виновен, защото мозъкът ти е толкова малък, чи такава далавера е непостижима за тебе, но поне кажи КОЙ ти нарди да си траеш и спотайваш и КЪДЕ отидоха парите, ако знаеш, но мисля , че пуделче като тебе не знае !

Ма моле ти се кой казва че си виновен Вие всички сте чисти като сълзата на мамка ви