София - световна столица на виното

За първи път България е домакин на Световния конгрес по лозарство и винарство.

Обратно в новината

Коментари - София - световна столица на виното | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

София - световна столица на нищото...

.. преди нас по износ (ако ние сме 6-та) ... Нека помислим - Франция, Италия, Испания, Аржентина, Чили, Южна Африка, Австралия, Нова Зеландия, САЩ ... само дотук станаха 9?

Госпожата въпросира а децата подскачаха: Бате бойко, бой, бой.. бате, бойко е, герой.. И пак: бой, бате, бой..

Софийско е единственият регион в страната, който е неподходящ за винарство. Навсякъде другаде има добри вина и винопроизводителни традиции...Но както знаем от Витоша по-високо НЕМА...та така и с лозаро-винарството! Аман!

София е столица на бездържавието.Държава няма ,но столица има.До кога?

Прав си Димят, в София само поркат. Лоза на снимка да им покажеш няма да я познаят. Толкова изби и винопроизводители има, можеше някой от тях да стане домакин.

Изба да бъде домакин? Представяне на вина от целия свят в една конкретна изба? Да не би тя да е производителят им, че в нея да ги дегустират и да говорят за вино? Да не би да имаме изба на световно равнище, че точно там да се проведе конгреса? Трябва неутрална територия и неутрален регион, а не конкретно село, област, изба...

София е най-достойна за световна столица на менте храните , алкохола, фалшивите дипломи за висше образование и евтините корви.

Жена ми да не ме чака. На конкрес съм и ще участвам във всички дискусии и сесии. Ще дойда на себе си след една седмица ,с брада и ще съм на Канарските острови . Ха наздраве на всички световно извместни и "анонимни" "участници"

След официалната част ще има семинари по интереси-"Да се накапелиме" "Сеам дойдох"

Няма такава тъпота политиците си навират носовете и тука аман

И защо в София ? Какво общо има София с винарството и лозарството !!. Като консуматори да .

Дай да пратим Световния конгрес у ваше село, а? Да копаят лозето? Не това е целта, а да се популяризира и да се продава готовия продукт, а не да се учим взаимно как се копае.