Коментари - АПИ чака 350 млн. лева от винетки през 2018 г. | dnes.dir.bg
назад

АПИ чака 350 млн. лева от винетки през 2018 г.

Започва разпространението на винетните стикери за 2018 г. - с 2 лв. се увеличава цената на еднодневната винетка за тежкотоварни автомобили.

Обратно в новината

Коментари - АПИ чака 350 млн. лева от винетки през 2018 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма друга такава държава, където ти вземат пари за нещо, което не се знае какво ще е и кога ще го бъде!

Интересно ми е кога някой от журналята ще посмее да постави на тези от АПИ и премиера няколко въпроса: - защо никой не прави маркировки -защо никой не поддържа банкетите и канавките -защо никой не чисти пясъка хвърлен през зимата -защо, ако кърпят случайно дупките, фирмите не почистват и дори работниците хвърлят камъните отстрани до асфалта или направо в канавките -защо, когато има опасност не я отстраняват, а веднага слагат знак за намаляване на скоростта -и кога катаджиите при ПТП, ще спрат да пишат "не съобразена скорост", ако пътя е бил заледен, имало е дупка, кал и т.н.. Нашите политици нали си прекарват повечето време в Европа, е виждали ли са такива "пътища"?

Защото КРАДЪТ и то яко!

Да ви преседнат дано! И не само парите от Винетки, но така също и от: Гражданска отговорност, Общински данък, Годишен преглед и Глобите на милицонерите по пътя.

Забрави и парите от "синята зона" и незаконните скоби/паяци

А аз чакам разширението на пътя Лясковец - Елена! Повече от две години минаха от като бяха изсечени крайпътните дървета (предполагам за предстящо разширяване на пътя, макар че сечта беше за масивната дървесина) между селата Миндя и Разпоповци. Понеже разширението не се случва, вероятно се чака и поникналите издънки да станат годни за сеч!!!

АПИ: Агенция по Плячкосване и Източване

е добре де може ли сега заедно със сумата от 350 милиона от нашите данъци да слагате и такава дърта комунистическа крадлива муцуна? не е нормално това, настройва ни да спрем да си плащаме данъците и да съботираме цялата система....

Хем ни карате да слезем от колите,хем чакате стотици милиони печалба от винетки?!?!? Глупав е народа,че изобщо ви ги плаща и не е задружен... Тези пари поне наистина да отиваха за качествено строене на пътищата,но не,те се крадат с некачественото строене на пътищата!!!! 350 000 000 лв ще си раздадат ,като бонуси управляващи и обръчи от фирми и ще започнат да полагат подобието на асфалт,който до следващата зима ще е в канала...

И аз чакам милиони по сметките ама...

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Чудно заглавие и чудно съдържание. Пари, бюджети, приходи. Очевидно основната цел на АПИ е печалбата, захранване на бюджета с приходи. Не чух нито дума за пътната инфраструктура. Нали за това събират парите. Може би е време да си сменят името, защото не са нищо друго освен още едно звено за събиране на пари, т.е. плячкосване от хората.

Всички са наточили ЗЪБКИТЕ НЗОК АПИ ТОПЛОФИКАЦИЯ ЕНЕРГОТО ДАНЪЧНИ ОТДЕЛИ В ОБЩИНИТЕ ХРАНИТЕ с 35% НАГОРЕ И др.

АПИ чака- ми то в АПИ само това и вършат- стоят и ЧАКАТ! Само лафа при тях не върви- "подпрял се на лопатата и чака" защото в АПИ не са виждали и не знаят какво е това лопата!

Спецйално този ли, с пpовиснали бузи? Да да, ама едва ли? Петъp, вика всички! Поп стажант Икенти

Колкото и да влязат в АПИ, никой наивник да не си въобразява, че ще се подобри състоянието на пътищата и че ще се правят нови или ремонти там, където има най-голяма нужда. Работи се избирателно, а лапачката в пътищата е мнооого голяма!

А ние чакаме 350мил. да бъдат правилно похарчени за ремонт на пътища! И нека напомня: ремонт не се прави декември месец!

се счита, когато само за три месеца работа като шеф на ГУП/АПИ се построява триетажна вила - така стоят нещата с корупцията в тази организация.

Добре ще се хранят на наш гръб в АПИ през 2018 год. Да им е честито на софиянци- те и винетки не купуват, нали София се смята България без провинцията! Пък те с тез навирени чушки какво да правят в провинцията?

350 цирея да излязат на г*за на Лиляна Павлова!

Карай офроуд и си свиркай. Като искаш пътища - ще плащаш. Ако искаш безплатни пътища - хващаш кирката и ги правиш.

Е па, нали плащаме бе, другарю? От 25 години все си плащаме за пътища, а то все няма? Старите кърпят-прекърпват, но за нови - все "няма"? Или май, по-изгодно иде, да се "ремонтират" всяка година едни и същи дупки?

Ма споко- то място на това малко дупенце колкото искаш. За 350 бройки все ще се намери едно ъгълче!