Вили Лилков прие да бъде кандидат за кмет на София, издигнат от знакови десни лица

Бившият депутат от СДС Иван Сотиров коментира, че целта е десните хора и демократичната общност да гласуват за нещо истинско, а не да са изправени пред избор "кое е по-малкото зло"

Обратно в новината

Коментари - Вили Лилков прие да бъде кандидат за кмет на София, издигнат от знакови десни лица | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

водата да се оттичат …….та

Тиоя демократ доста се е изкривил от демокрацията

На този "демократ" не е дадена пълната биография. Няма как родителите му да са "врагове на народа" и още по Живково време да бъде главен асистент. Може да е бел и прилежен ученик и дори комсомолски секретар,но това няма да го има в биографията,защото на днешно време това ще е черна точка. Всички бивши комунисти и близки до тях,сега яростно плюят социализма,защото искат да се разграничат от него. И Ванчо циганчето и бил преподавател по Политическа икономика на социализма,но после стана най-отявления анти-комунист. Повръща ми се от такива хора,които щом се смени полетическия модел се извъртяха като фурнаджийски лопати.

Това, че много бивши СДС и ДСБ избиратели не припознават едно ченге-копой с генералски пагони за свой лидер, не означава, че са фенове на Банкянската мафиотска мутра с генералски пагони. С издигането от граждански инициативен комитет на кандидатурата на проф. Вили Лилков от ДСБ, десните избиратели на София сега ще имат възможноста да избират между червен ДС "капиталист" и автентичен син демократ.

Кое му е автентичното? ДСБ излязоха големи продажници след като направиха правителство с БСП.

… непостигнал в живота митингаджия срещу най-успешният ИТ предприемач … изборът е лесен и ясен.

Какъв генерал е толупа от Банкя? Нали МВР не е вече военизирано министерство?

Този вече се яви на едни избори за кмет като кандидат от Реформаторския блок и загуби.

Тази нова дума в българския език "знакови", я използват само хора със беден речник, които се мислят за голямата работа, като я сложат (думата) в заглавието на статията. Има къде по приятни, точни, и хубави думи, отколкото това недорозумение.

Тоя не става. Не ме интересува кои са го предложили.

вили??? кой нормален мъж би се представил с името вили??? здравейте, аз съм вили!???

Има възможност при по-широка подкрепа след балотаж. ПП олекна с Терзиев, Възраждане в София нямат шанс.

Бай Тошо не беше и сънувал 35 години да носим житото само при едни мелничари... Я баста !

Софиянци ще гласуват за този който има качествата на прави нещо за града. Лилков още живее в 90те Не ни трябва изтупан нафталин лежащ на стари емоции

Най-накрая една достойна кандидатура на достоен човек. Нека всички се обединим а креатурата на ДС с настойници Кирчо и Кокорчо да я изпратим при Радев, който си избраха и сега му сърбат попарата. Ама като си прост си прост за цял живот, или ако си розова дъга е по рождение.

Викаш да сложим креатурата на Борисов и Пеевски , а ??

А според теб креатурата на ДС и розовата пасмина ли е по-добра

Хмм... този човек- Лилков, живее в миналото, говори за миналото, познава миналото, в един момент казва: с мен ви чака светло бъдеще. Да бе... Несериозно е. Спомени, спомени. Още повече, че аверите му затриха какво ли не в страната докато бяха на власт. Да седне да напише една книга като толкова иска да разказва. Ама кмет?? Не, благодаря. Поредния нафталинен луд. Нищо ново.

приказките им само за едно време . Сега се състезават кой има най-велика ваденка със синьо уъфче . Гледай им акъла - автентично синьо , знакови демократи , демократи , а не се видят какви павиани са !

хаха Подписалите кандидатурата на Лилков ме убедиха да гласувам за Терзиев. Това не са никакви десни лица, ами обикновени държанки на Мутрата

влах не беше и си изреждал !

Нали сте наясно, че след като се е пенсионирал, той вече НЕ Е професор? Това е щатна длъжност, а не ДОЖИВОТНА! Така че можете да му казвате най-много д-р Вили, т.е. нещо като д-р Аамет Дуан...

мухлю , чехъла се е кръстил президент банов , то бивш !

Вече има и предизборен плакат. На миналите избори Фандъкова на плакатите беше като 18 годишна баданарка, а сега тоя е като 20 годишен студент неблизвал алкохол през живота си. Направо рекламно лице на Фотошоп!

Наклона от банкя през сарая ни го пресдставят като мисловна дейност на лили вилков , смях на парцали !

Изобщо не коментирам Терзиев,за когото няма да гласувам,ама не се сещам този Лилков,като е бил толкова време в общината,какво е направил за София,че не се сещам за нищо. Освен да говори. Нищо. Само приказки. То може изведнъж да бъде подкрепен от ГЕРБ,да върнат жеста. Та той си подкрепяше Фандъкова.

Занимаваше се само с паметника на съветската армия, него София не му е роден град и му дреме на видинския за столицата.

По-добре син на ДС агенти отколкото марионетка на Мутрат и Прасето ! Човек подкрепящ пълните с ченгета ГЕРБ и ДПС не може да се нарече десен !!!

Тази изсмукана от пръстите, омазани от мазнене пред Борисов/ГЕРБ кандидатура е фундаментално глупава. Тая застаряваща и оглупяваща групичка от нагаждачи не е свършила за 5 стотинки работа в полза на демокрацията от 2001ва до днес. Васил Терзиев ще спечели София защото е готов да работи здраво и даде отчет през 2027ма. Нафталинените "демократи" на Вили хоризонта им е идващата Коледа. Неудачници с огромни претенции.

Интересно що така като погледне човек тези десни политици и избиратели поне 80% свързани с бившата НОМЕНКЛАТУРА на БКП .

Сълебрити дет мача на десницата върви с пълна сила! :))) Абсолютни олигофрени са тия! :)))

Браво Вили! Ще гласувам за теб. Мръсното ДС копеле Терзиив да го дууха!

С издигането от граждански инициативен комитет на кандидатурата на проф. Вили Лилков от ДСБ, десните избиратели на София сега ще имат избор измежду червен ДС "капиталист" и автентичен син демократ. От интервюто му в "120 минути" по БТВ се вижда от птичи поглед, че за разлика от досегашните клиширани словесни изяви на момъка Васко с Благоевградско образование по бизнес-администрация, професорът по ядрена физика и бивш зам. председател на СОС Вили Лилков плува в свои води в проблемите на София и има ясна концепция и визия за тяхното решаване.

Само дето по негово време влашките селяни влизаха в университет с привилегии.

То само като прочетеш списъка на "знаковите десни" персони - да паднеш от смях! Тия същите и за подкрепа на войната се бяха подписвали. Явно са дежурни, само дето не интелектуалци, а склеротици, фанфарони и обикновени клакьори го дават!

Едва когато простото стадо проумее че ГЕРБ не са дясна а крадлива партия, тогава ще тръгне нещо да се променя. До тогава ще тънете в мизерия и бедност !

Роднина-милиционер. Роднина-милиционер. С това ли да ги заместим?

Вили Лилков е съосновател на ДСБ и биеш председател на столичната организация на ДСБ. Няма нищо общо с ГЕРБ.

Ха ха, хлъзгавия влах, дето назначи сина си на синекурна длъжност в центъра за градска мобилност на София... Такива селски измекяри НЕ трябва да се допускат да управляват столицата, да си ходи във Видин, там да се упражнява като кмет, ако го искат, но май не го.

Пред нас екандидатурата на една видинска реститутка, полубългарин, полуевреин, костовист по душа, готов на 70 години да оправя столицата на България. Вие избирате!

За разлика от изсмуканите от пръсти клишета на момъка Васко с Благоевградско образование, от интервюто.му по "120 минути" на БТВ се вижда от птичи поглед, че професорът по ядрена физика Лилков, бивш зам. председател на СОС, плува в свои води в проблемите на София и има ясна концепция и визия за тяхното решаване.

Ходи някъде другаде да обясняваш, че видинското лано е нутела, при софиянците не вървиш.

Сас родата ше гласувами за бат Вили ! Сичкото сиган от Чистотата ши гласувами за него ! ГЕРБ са най-хубувуту

Gerb са десно . Пичляветтата трябва да го приемат вече и да спрат да пискат и плюят .

Как може да подкрепяш Йорданка Фандъкова и после да се кандидатираш за кмет при положение че Бойко Борисов спря Фандъкова за трети мандат ?? Що за мекотело трябва да си ?? За идиоти ли ни имате ???

тоя като му гледам мутрате - това си е 2-ра разгърната фаза със сигурност

Аре десният пенсионер Лилков у лево с 200! На 69 години тепърва щял да доказва, че един спукан син балон може да се надуе отново...

Герб си взима 100% от ромския глас, и дори не е нужно да плаща - защо никой не поставя въпроса в коя друга столица се мете на ръка? А кой направи този устойчив модел?

Как е възможно още да се мисли в цветове, а да не се търсят потенциал, способности, възможности за не тясно партийно ограничено мислене и изобщо още качества, необходими за управлението на голям град. Аман от мераклии да се учат. Да не се чудим защо сме на това дередже. Като мислим с категориите на тригодишните...

Изберете Деян Николов!

Няма край на покрусата!

Че ДС Терзиев е просто гавра с десните избиратели, е повече от ясно, но не мисля, че и Лилков е дясната кандидатура, която ни трябва. От всички имена и муцуни, за които в момента се сещам, най-добрата кандидатура е тази на Трайчо, но разбирам, че ПП коалиционно са им извили ръцете и са им натресли ДС-то, щото си плаща. Но още много време има до изборите, ще видим какво ще бъде изкарано на сергията. :)

Винаги трябва да има троянски кон.

Герджиков 2 !

ти да видиш! такава жертва да направи и то за общото благо, не за себе си! не всеки би направил такава жертва

Като му гледам физиономията, дали ще изтрезнее до изборите?

колко ли са платили на тоя алкохолик да размива десните гласове?

Какъв е тоя римлянин пияница?

Просто нямам думи след като "знаковите десни лица" опряха до този деградирал алкохолик. Предлагам им за председател на общинския съвет да предложат другото пиянде, преподавателя от АОНСУ Евгени Дайнов.

Гледах го по БТВ! Това е кмета! Впечатлен съм.

Браво! Ще има за кого да гласуваме! Че още ми се драйфа от ченгесарския избор на ПП. Успех на истинския син кандидат!

Джендърскити номера на другарите демократи нямат край. Ако има нейдне някаква интрига, те обокновено се с двата крака в нея !!! :-)

ГЕРБ нали щяха август да казват кандидата а сега по метода Герджиков пробутват Лилков