РБ готов да поеме отговорност за управлението на страната

Проф. Вили Лилков от ДСБ каза, че в РБ има готовност от всички партии за участие в управлението с ясно разписана програма, заедно с партньорите.

Обратно в новината

Коментари - РБ готов да поеме отговорност за управлението на страната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

плоски клишета, нищо за енергетиката и обирджийството

Много ми е интересно как така наречения Патриотичен фронт ще подкрепи коалиция с реформаторския блок,където се намира най-турската партия на Касим Дал.

Коалиция няма да има, защото депутатите няма да искат да гласуват заем, а това означава, че всяко правителство е обречено, Никой не иска да се топи в коалиция за обречено правителство...

Преведено, означава: Риформаторския блок иска своята тлъста мръвка. Господарите им чакат.

съставят правителство,защото много време изгубиха.А изводите от това кой какво е говорил преди изборите ще си ги направим в движение и ще им дадем подобаваща оценка на следващите избори. По делата им ще ги преценяваме.

ГЕРБ ще управлява с едноличната власт на Борисов, а Местан ще го подкрепя докато не са застрашени схемите на ДПС. БСПто ще се прави на отговорна опозиция и ще вдига протести, за да легитимира липсата на реформи, които ГЕРБ не искат да правят. Националистите ще сплотяват ДПС и ще лумпенизират масите, за да внушават нуждата от бащицата. Красивите и умните пак ще гледат отстрани и ще намаляват от година на година, напускайки страната.

ЩОМ ПЛЮВАЧИТЕ ТАКА СА СЕ РАЗПЕНИЛИ - НА ПРАВ ПЪТ СА! СТИГА НА ПАЗВАНТИНА НА ТАТО ДА МУ УВРИ ГЛАВАТА!

Защо никой от вас не предлага разумно решение за състава на правителството? Май нещо се затрудняваме, а?

Тебе специално ше те туриме за портиер на МС. Ще е справедливо след усилията за съставяне на правителство, които полагаш.

В това тежко психично състояние, по-добре да се обадиш на тел. 112. Или на Кондьо ....

Докато няма контрол върху правителството и народното събрание ще продължаваме да мизерстваме. Упражняваме ли контрол, ще се изненадате, колко малко от сегашния " елит" ще искат да управляват!И друго, повечето партийци от всички партии в България нямат хал хабер от нищо, да не говорим, че от политика даже не се и интересуват. Представете си, наш Бойко, Местан, Цветанов и т.н. в парламента на Германия. Не можете нали? Щото и аз.

ГОТОВИ СМЕ НА ВСИЧКО ,....НАЛИ СМЕ В ПАРаЛАМЕНТъ...

чети бе тиквеник, сто пъти казаха "не на всичко" само ако ще има реформи със зададени срокове -реформи в съдебна система, в образувание и т.н. да не ти ги изброявам. а това е всичко което всички искаме но ГЕРБ тук съм на 80 % че няма да се съгласят, те нежелаят реформи искат лентички.

А кой ще ги устоява бе приятел тези принципи ?? Нали за това трябват хора, а не притурки ??

Хроника за Де Пе Се Който цунка го Местан, незабавно става спам! Серж така фирата даде, и партньорът го изяде! Петьо Коня си замина, след една такваз дружина. И на виден пост: Здравей! Гоце лъсна да ни пей Баце и Местан в милувка? По прилича на преструвка! Помни Баце Димитров, как бе пушнат кат на лов. А ефендито от всички, смуче власт със две ръчички, и до край не кара той, умен е, а не копой! Паси, 06.10.2014г. Reply

Ей,пуста власт!!!

Великите "форумци" нека да предложат работещо решение за състава на правителството. Айде, нека ви видя.

Уважаеми 911, не форумците, а победилата в изборите партия може да предлага състав на правителството.

Понеже все сте недоволни, пък и понеже представените в НС искат да се допитат до вас, дайте разумни предложения. Май ви секна мисълта.

Аз мисля, че след толкоз дълги пости са готови да поемат и пържолите, и кифтетата, чер хайвер ит тн.!Ей прост народ сме и това си е...

До Серго: Ами ще се борим да не стане пак така! Ако имате конкретно предложение, кажете го!

Атака и ДПС предлагаха на Б. Б. да поеме БНБ, ама той що отказа?

Господа, от РБ сега виждаме провокация в ход и самохвалство. Провокация е твърдението за бизост на партии в отстраняване на ДПС. Провокацията цели: - разпалване на етническа вражда; - саботаж на съставянето на правителство. Първото е застрашава народа, второто държавата. Провокацията е тъпа, защото ДПС не може да се отстрани и е опасна, защото . И самохвалството е тъпо. Твърдят, че е "ясна" програмата им. Типично тъпо соцсамохвалство - рекли "точно" и "много точно", "ясно" и "много ясно". Сами писали, сами се оценяват. Защо ли? Наистина е много ясно защо. Оценката на РБ от избирателите е под средната. Не е умряла циганката, но не ги хвали, та се хвалят сами. По великия хуморист: -"Пани Патачкувна знаеше много добре цената си, но не бе съгласна с нея."...

Все някой трябва да се озъби на ДПС-то. Иначе от форума е много лесно и безопасно да квакаш.

Нещастнико,защо тогава си "квакал" срещу АТАКА и Сидеров, които поставиха този въпрос преди доста години?Или може би защото ГЕРБ,СДС,ДСБ,ПФ и другите бяха заедно с ДПС и вършеха кражбите заедно и пиеха кафето си с Доган и Ердоган!

Драги "бруно", заблуждавате се. Тъкмо озъбване не трябва и е опасно. В тези обстоятелства "озъбването" ще продължи с окървавяване - не на негодяите провокатори, а на народа.

Писанията са ти тъпи, тъпи та дрънкат от тъпота.

Уважаеми 123, докажете го.

Преди имa нямa 20 денa , Бойкотко им предлaгaше упрaвленивто нa БНБ, не можели дa поемaт тaзи голямa отговорност, сегa зa уорaвлението нa държaвaтa, били готови! Пaрaдокс!

как да поемат управлението на БНБ ? Там няма никой бе човек. Само един Искров е останал.

Незнaм бе пич. Знaм сaмо, че и в държaвaтa никой нямa, билa фaлирaлa, aмa сa готови дa поемaт отговорносттa.

ТРЯБВАЛО БИЛО ПРАВИТЕЛСТВО! МЕН ТАКОВА ПРАВИТЕЛСТВО И ПАРЛАМАМЕНТ НЕ МИ ТРЕБВАТ! НИТО СЪД, МИЛИЦИЯ, ЦАЦАРАТУРА, БЮРОКРАТУРА И Т.Н. ТРЕБЕ ГОЛЕМА СОПА! САМО ТАКА ЩЕ СЕ ОПРАЯТ НЕЩАТА ТАКА МИСЛЯ АЗ - ПРЕДСТАВИТЕЛ НА НАЙ ГОЛЯМАТА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА С АБСОЛЮТНО МНОЗИНСТВО ОТ 52% ! НЕ ВИ ИСКАМЕ ! ВСИЧКИТЕ!

Да си гласувал, бе, заедно с другите 50%, а не сега ДА врещиш ПО ФОРУМИТЕ.

е за кой да гласуваш бе, като всички са тъпи крадци и мошенници, това е все едно да искаш да си купиш мляко, отиваш в магазина и ти казват че няма мляко , е ти какво ще купиш К.Р ли? ТЪМПАНАРИ ПРОСТИ избори се правят когато има за кой да се гласува, когато са едни и същи крадливи копелдаци това не са избори а е изнасилване на народа!

Тези от 10години се мъчат да влязат в управлението на страната, помним и не забравяме как ни управляваха до просешка тояга ! Кои идиоти гласуваха за тях? Пак стари пладнешки хайдуци се намърдаха , колективната отговорност не е подсъдна и могат пак да ни клатят както си искат !

Тези стари муцуни влезнаха с гласовете на двете турски партии които приобщиха в РБ.За какво бяха протестите една година стани ти да седна аз. Някои да говори за повишение на заплати и пенсии .Що за хора сме като допуснахме пак същите да ни управляват.Правителство от Герб,РБ, ББЦ,ПФ със подкрепата на ДПС това е........

Всички други да рно без РБ и ДПС. Ивачо Костов и Миглена продадоха 90% от България и сега се готвят да я довършат а ДПС ни превземат тайно и полека за да ни подърят на съседите от юго изток и затова са готови с такава охотна бързина да участват. Не ги допускайте ни ден в управлението !

Вярвам, че Кунева трепери от желание да поеме отговорност за енергетиката. Тя там има опит. Като затвори останалите блокове на "Козлодуй" ще се оправи (финансово) до следващите избори. Сигурен съм, че и Корман Исмаилов има велики планове за България като част от неоосманската империя. Изобщо предател до предателя желаят да "поемат отговорност". Но като има идиоти да им гласуват, така ще е. ШЪ СЪ УПРАЙМ!

билa нaй-подходящa зa министър нa Енергетикaтa.

Правителство на РъБъ! Даже звучи плашещо.

Страшното минА. Иде УЖАСЪТ.

вервам ти, вервам ти, вервам всичко що пишеш. И за висшите образования. Откак дойде Царя - на всичко ВЕРВАМ. Вервам, че руснаците ще измислят и то много скоро ваксина против ебола. Блажени са верущите.

Не "правителство на консенсуса4,а на хайдутлука-повишаване цената на тока,замразяване на пенсиите,изплащане на КТБ с народни пари,увеличаване на годините и вноските за пенсии,замразяване на социалните плащания,запазване на плоския данък ,за да останат малко парици на богатите и за яхти и пр.......Вие можете да продължите.....Гласувай прости народе!

хахахаха голям смяхтази 'новина'!!! събрали се 5 маргинални партиики и след масирано коМедиино налагане успяват да влезнат в парламента с няма и 8% (което прави по 1.6% на партиика). та тези маргинали сега предлагали да 'поемат отговорност за управление на страната'?? хахахахахахаха

Колко ли ще бъде голям министееския съвет? Меги Пръмовa ще е министър по еврофондовете!

Въпросът е, че каквато и да е Кунева, пак е 100 пъти по-компетентна от всички гербери накуп.

О, да, несъмнено! Особено вярно е казаното от вас, ако наскоро сте си ударили главата и не помните какво договори същата тази Мадам Пръмова при присъединяването на България.

Прав си - всички гербери накуп не могат да направят нейните зулуми.

Прав си. Компетентна е как се продават българските интереси.

ПИПО

И в знак на благодарност, ще затвори окончателно Козлодуй.

Абе щели да откриват министерство на ''жриците на любовта''.Мадам ''Yes'' би подхождала перфектно.

ша са упраим, как няма. Та тук всички - корифеи на политиката. Бойко такъв, онакъв - но пак на първо място. Ама не ви се харесва. Абе що забравихте комунистическата, т.е. социалистическата преименувала се и сега партия. Та как беше. Още не сме и научили новото име. И за радост - няма. Тя май почти изчезна. Браво! Едно хубаво нещо - светъл лъч.

То че я няма, няма я! И как да я има като се прероди в ГЕРБ, ДСБ ( да се чете Държавна Сигурност на България ), СДС и разбира се поредната рожба на мерудията на всяка мандажа "Госпожа Yes"

Ако народът искаше РБ да поеме управлението да държавата,щеше да си каже.А в тяхната увереност не се съмнявам.

ми става едно леко,леко, че вече дванадесет години съм извън тази страна - няма да слагам епитети, оставям това на вас - каквото се сетите все ще е на място.

Ако ти беше леко,нямаше да ни четеш.

Сaмо зa еднa годинa дa поемa отговорносттa зa упрaвлението нa стрaнaтa кaто министър. Сaмо зa еднaгодинa.

И после за цял живот няма да ти се изпуска тая ''отговорност''.

касим дал - по опасното дпс - официално подкрепено от ердоган...

След като комуномутрата увърта за реформи в съдебната система и е за запазване на принципа "Ало, Танов" над "буквата на закона", всичко е тинтири-минтири!

ходи си на мелмак там да тролиш,ние тука ще се оправим и без теб

Да ни няма, за да не ти пречим? Напомняш ми Джугашвили. Нали уж "демокрад" го раздаваше?

Част от оръжията били произведени преди 1991 година с подкрепата на западни страни, пише Ню Йорк таймс в статия, поместена на сайта на вестника, като се позовава на интервюта и секретни документи, получени съгласно Закона за свобода на информацията.

В пет от шестте случая боеприпасите били проектирани в САЩ, произведени в Европа и запълнени на производствени линии за химически агенти, построени в Ирак от западни компании.

Aко съм aз, ще нaкaрaм всички политици по време нa предизборнaтa нaдпревaрa, когaто обещaвaт, дa се кълнaт в децa и внуци, или в нaй-скъпото си, щото след изборите имaт винaги "некои съобръжения".

Да не си чувал да го правят и то без да ги караш и какво от това.Препоръчително е и да знаеш кого караш да се кълне за да има ефект.Тия боклуци с клетвите проблеми нямат.

Робот готов да поеме отговорност за управлението на страната?!

Според интервюираните военнослужещи правителството се опитвало да не допусне изтичането на информация по много причини, в това число защото не искало да признае неправотата си. Информацията поставя под съмнение резонността на войната, започната от администрацията на президента Джордж Буш, която твърдеше, че Саддам Хюсеин укрива активна програма за изработване на химически оръжия Трябваше им нещо, което да доказва, че Саддам е използвал химическо оръжие след атентатите на 11 септември (2001 г.), а всичко това беше останало от времето преди 1991 година, казва бивш майор от ВВС, служил в Ирак и открил един от най-големите арсенали на химическо оръжие в страната

На всичко са готови другарите от РъБъ! В крайна сметка цели 10 години минаха, откакто закриха половин действащ АЕЦ, над 15 години откакто продаваха по 1 долар Кремиковци и по 5 лева Нефтохими! Гладът е страшен фактор за компромиси!

А ти какво предлагаш, освен да лаеш срещу луната?

Винаги съм предлагала едно: Незабавно съставяне на Правителство от спечелилите изборите - ако ГЕРБ не искат, от вторите, третите и т.н. И сега най-важното: непрекъснат граждански контрол! Започнат ли пак безобразията - тоягите и физическо възпитание до придобиване на подходящи навици за общуване с народа!

Гладът,явно е страшен фактор за поемане на "отговорност" за управление на държавата. В България е така "гладните" в началото са били винаги най-отговорни.

Алтернативата вече я видяхме в предишното правителство. Ти тогава беше против тях. Сега пак си против. А за какво си "ЗА"? Все за нещо трябва да си "ЗА".

"Орешарски" и "алтернатива" в едно изречение?! Не може нова алтернатива да води до стари резултати! И причината не е в протестите или моето недоволство.

ДОКЪДЕ СЕ ДОКАРАХМЕ: В Германия не може да съществува политик като Бойко Борисов, нито пък в България е възможна германската голяма коалиция, заявява пред Агенция БГНЕС Детлеф Кухенбекер от Асоциацията за инфраструктура и устойчивост Инфраню. Той е специалист по политически маркетинг, социалната проблематика и трудови пазари, посещавал е страната ни 3-4 пъти, ходил е по избори, включително в етнически смесени райони, и може да се каже, че добре познава задния двор на България. Не мога да си представя, че канцлер в Германия може да стане такъв човек. Абсолютно недостойно е хора с подобна история да кандидатстват в парламента. Нито една партия не може да допусне подобен кандидат в своите листи. Естествено, промъквали са се кандидати със съмнително минало, но те са били изключвани. Това, което наблюдавам в България, е, че много хора говорят, а малко неща се правят. И това е нещо, което гневи младите хора и ги кара да напускат страната. Практиката Не гледай какво върша, а слушай какво говоря, не може да бъде приложена в Германия. " КАКВО ЛИ МИСЛИ МЕРКЕЛ И ОСТАНАЛИТЕ ПОЛИТИЦИ НА ГЕРМАНИЯ ЗА БУДА СЛЕД КАТО ИМАТ ПЪЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА НЕГО?

Да се внушава:" Меркел не познава миналото на Борисов и затова му е приятелка. Ако знаеше какви ги е вършил..никога нямаше да го кани и да говори с него"!

Вярно си опорна точка. Гербава при това.

В Германия целите ръководства на БСП-ДПС-Юруш-ББЦ щяха да са на държавна издръжка,но не по курортите,ами в панделата.

Кой ще им е министър председaтел нa реформaторите?

РБ имат няколко свестни опции за премиер - едната е омбудсмана Константин Пенчев. Бил е председател на ВАС, депутат, успешен адвокат и т.н. Не е важно как изглежда, а дали е опитен в държавните дела.

Бойко Борисов. Хa хa хa Бойко ще кочaмдвa реформaторите!

ЕК посрещна с одобрение радикалната съдебна реформа....РБ първи предложи още преди една година такава реформа в съдебната система, нали???? Така, че стига сте плюли по РБлок...РБ предлагат реформите...другите се ослушват...после го повтарят като "измислено"и като предложено от тях....ха-ха-ха...

Те всички "поемат отговорност", когато влизат във властта. А после се дръпват като кучка от хуЙ и до сега за 25 години, няма осъден!!!!! А тоя, с тая физиономия, ме съмнява, че пие повече от мен, а това ме дразни. Обичам да съм най-добрият :)

Не си спомням да има наказания за лошо управление, иначе тези 25 години що политици трябваше да са в затвора не е истина. Така че това изказване ми звучи нагло.

Бат Бойко нищо не може да обещава и да раздава, просто защото не е негово. Народът отсъди, че не му се полага да разпределя. Е, освен в собствената си партийка.

РБ готов да поеме отговорност за управлението на страната Въпросът е ,че в началото на мандата всеки е готов да поеме отговорност, но в края на мандата, всеки бяга от нея, като дявол от тамян.

Да се внушава: " ГЕРБ бяга от отговорност"!

Ами при тази опасност, що не вземем да стоим без правителство!

ДА НАИСТИНА РБ ЩЕ "ПОЕМЕ ОТГОВОРНОСТ"!!БАТ БОЙКО ИМ Е ОБЕЩАЛ ТРИ МИНИСТЕРСТВА! ЕДНОТО Е ОБРАЗОВАНИЕТО!

Казваш,Той не си пада по образованието?!Абе май си прав и аз наблюдавам подобно нещо.

Успех на РБ! Радостно е, че се пръсна още една дебела лъжа на Позитано и Операта - лъжата за БОСТАН....

Пръсна се явно, именно поради разобличаването чрез БОСТАН. Но това не им пречи да са коалиция в сянка.

по медицински аспект Волен нещо не фела, но батка, не само той.Мисля,че 50% от преминалите бариерата. А Йори не беше ли от животински аспект магаре. Що не се кандидатира и ти - само ти липсваш в НС.Верно бат Сали е вече там.

Предлагаха ми, честно казано, но отказах, защото с моите само 2 висши образования, едното от които придобито в Германия, сметнах, че не съм достоен.