Коментари - Виктор Николаев: Много политици паднаха от столчетата | dnes.dir.bg
назад

Виктор Николаев: Много политици паднаха от столчетата

Това, което видяхме, не беше подкрепа, а лавина. Изпод руините на българската журналистика - срутвана и блъскана от доста време, тръгна лавина.

Обратно в новината

Коментари - Виктор Николаев: Много политици паднаха от столчетата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бе каква " лавина",боклуци с боклуци!Каква " свобода" на словото,това е символ,а вие го превърнахте в кофа за боклук и наддаване под масата срещу едни или други политически опоненти или олигарси!Нека го разследват тоя Николаев,Лаев,др. явни несвободни ментаражии манипулатори!

пита е само пет минути глупав, който не пита е глупав цял живот. Китайска поговорка. А този националистически спасител на България няма елементарна юридическа култура. Боже опази България!

Патреотичните тролове са добре нахранени и на амбразурата.

Антон си путна столчето с глупавата си фукня. Защо беше нужно това ежене. Ако искаш нещо да направиш,не говори, а го направи. Така цялата пара през свирката и едно голямо нищо. Антоне,връщай се към старата специалнот-където е текло пак ще тече.

Тоя Николев бил голям наглец

от снимката-скоро,ще остане гладен,май?

Х*мненце

Виктор Николаев фокусира общественото внимание и мнение върху себе си, а то се оказа твърде негативно. И ачик ачик му рече, че е платена подлога. Е затва ще го разкарат. Щото самият виктор е вече дискредитиран. Макар и станал известен.

Николаев, това на Антон Тодоров не беше заплаха срещу журналистите, а гавра с демократично мислещите хора в България. Така че подкрепата не беше за теб, а за демокрацията в страната. По мижавата ти реакция виждам, че не го разбрал.

има и нещо друго. Провокира хората да кажат честно какво мислят за викто Николаев - "журналиста". А коментарите не са в негова полза и се оказва кво ? Голата истина, че Викторчо е срам за журналистиката. Не е само той, естествено. Но в случая става дума за него. Затова, аз прогнозирам, че в скоро време ще го разкарат.

Рейтинга на журналиста няма нищо общо със професионалните му качества-сегашните рейтинги зависят от скандалите около журналиста. Та искало момчето да стане известно и му намерило начина-скандален въпрос ,не особено коректно зададен, при това на Симеонов дето лесно пали и готово-ставаш известeeен! Ама какъв журналист си-няма значение-ти си известен-Знаем и други известни ей така без нищо-Ким Кардашиян,черната Златка русата Златка и цяла плеяда нищоправещи дето се натискат да се показват по който и да е повод.Да се чуди човек от къде време намерили да влезат във всички студия! Това може младежа,това прави. Но сега е известен! И ще го защитават и ще го търсят и ще му подават пикантерии, някого да очерни-ето това е клиентализма и платената журналистика .За това трябва да си известен Дерзай младежо,на прав път си

Ти си само една марионетка

що не питаш например дей ни суверенитета като държава, защо ГРОБ продават националните интереси, къв ни е интереса да седим в ЕС и НАТО и няма ли да има съд за тези, които ни унищожиха държавата, защо се правят ремонти на маловажни обекти, дават се пари за глупости, а хората мрат в мизерия и страната се обезлюди ?! Що не задаваш тези въпроси, бе момче ????

ГЕРБ ожесточено атакува най-мощните медии в страната и получава нечуван отпор като ответ.Нещо повече,на път е да превърне Виктор Николаев и Елена Йончева в национални герои а те просто си гледат съвестно работата,работата на журналиста.

да четеш бе. Сигурен съм, че не влизаш въвъ форумите, щото си тъпо парче и си мислиш, че там само тролове пишат. Ае влез, почети и се виж в коментарите на хората. Мислиш ги за по-тъпи от теб, нали ? И да знаеш, със слугите никой не се съобразява. Слугите служат за парцал, употребяват ги и ги захвърлят. Слугите търпят унижения, могат да бъдат смачкани с един пръст. Ти за какъв се имаш, за журналист ? хахаха

Тоя само мънка, дудне, хили се като идиот, фъфли, превърна журналистиката в порно, само жълтини и сутрин с тая от времето и новинаря се хилят като идиоти на некви тъпи клипове. Отделно, Викторчо не задава неудобните и важни въпроси на гостите си, а ни занимава с тъпизми, битовизми и изобщо разговорите му са на махленско ниво. Ма кво му пука за хората и за България, нали е с тлъста заплата. ПФУ ! Платена подлога.

Ами 5-ти бушон,Валери Симеонов? Та той се насра преди да гръмне.Матряла калпав г-н Борисов, матряла!

Тежка диагноза постави един депутяат на ГЕРБ,диагноза с летален край.Бушо ните на Борисов, един по един гърмят: !-ви бушон,Цв.Цветанов - отдавнаизгорял,2-ри полу-бушон,Делян Добрев - гръмна,3-ти бушон - Антон Тодоров -дефектен,4-ти бушон /най-усиления/,_Томислав Дончев - на път да гръмне.Не ти останаха бушони Боце,смени захранването!

Много ме кефи как комунягите от ГЕРБ кълнат комунягите от БСП. Все едно две сестри да се обиждат на "мангалка".

Червен трол ,на журналистически столЩо е то? Виктор Николаев

Давайте! Разследвайте! Вадете кирливите им ризи! Не оставяйте на мира тези псевдо политици!

ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ И ТОДОРОВ СА ПОМИАРИ И СРАМ ЗА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ !!! СИДЕРОВ СИ ПИЕ ХАПЧЕТАТА И СЕ КРОТНА НО ТИЯ ДВАМАТА СА ЗА ЗАТВОРА !!!

Г-н Николаев, Предвид конкретния случай сте по-скоро прав. Но предвид кастата на журналистите, която предсавлявате Ви моля да знаете, че 4-тата власт е също власт и съответно отговорност. Сложете ръка на сърцето и кажете доколко повече доверието към Вас (журналистите) е високо, защото гледаемостта е по-скоро функция на "ми няма кво" отколкото на доверие.

Корумпирани политици се джавкат с купени журналисти. И си викат "маскари". Мила родна картинка. А ние трябва да заемем страна кой е добър, а кой лош?

А бе, малкият ми "журналист", ТИ защо в студиото се правиш на следовател, прокурор, съдия, парфюмиран наглец, маскиран интелектуалец , вездесъщ !!!.. До кога ?

А бе, малкият ми "журналист", ТИ защо в студиото се правиш на следовател, прокурор, съдия, парфюмиран наглец, маскиран интелектуалец , вездесъщ !!!.. До кога ?

Хайде сега,голямото пресилване ,че Виктор Николаев бил" радетел "на свободата на словото.Вадят се думи от контекста за да се скрие зад гърба му цялата плеяда покварена журналиСтока.Симеонов само е подсказал къде могат да отидат корумпираните журналисти и не ,че Викторчо също не е от тях, също е разследван в момента!Свободата на словото също трябва да има морал ,а не заради " свободата" да се ползва за поръчки от олигарси и подобни!И изобщо да се даде нова дефиниция на тази свобода и злоупотребата с нея,защото няма управия и е видно, че много журналисти станаха подлоги срещу пари!

Хвани Валерко, удари Викторчо... Кво ни занимавате със скандалите началник-подчинен. Вие ни еахте майката за шепа жълтици! Няма свобода на словото тук, няма правова държава, няма институции. Има мафия, омерта и закона на джунглата.

Боко се е обградил с мафиоти, крадци и убиици, какъвто е например случая с председателя на ССА - проф. Васил Николов, който на 27 ми блъсна и уби 20 годишен с колата на академията и пълно мълчание по този въпрос .

Довечера, в кварталната кръчма, в присъствието на пожарникаря, Валери Симеонов ще изнесе лекция на тема: "Как да дадете под съд всички медии от целия свят?" Ще има практически демонстрации. За Антон Т. и всички от герб, вход свободен.

50 години от подлото убийство на Че Гевара. Никой не е забравен, нищо не е забравено!

Не е подло, а от УПОР !-Ти кубинецо, какво правиш в мойта страна? -Аз съм професионален революционер. Изтрел и край!

Пак ли се правиш на мъж бе, момче? Ами ако се беше видял тази сутрин в огледалото, щеше да видиш, че изглеждаш като наакан.

Мушморок....

Лично аз подкрепям журналистиката.Подкрепям силно правдивата,честната,независима журналистика.Казвам "ДА"на свободата на словото-не на жълтото,а на доказаното,истинско,професионално слово. Е къде у нас се намира всичко това? Коя медия е независима,почтена? Дълбоко не харесвам Виктор Николаев.Лично мое мнение.Не харесвам и Далавери.Заплахите в ефир ми идват в повече. Каквото ни е всичкото в Държавата-такива са ни и скандалите,и простотиите.

Господа, тук се цитира какво са рекли интервюираните, но не и въпросите на интервюиращият ги г-н Николаев. Защо ли? - За да не стане ясно, че е участник във фекалната война на БСП за власт и на партията-мафия наемник.

Да, лавина, ама срещу теб бе СМЕШНИК!

Та, значи! Първо Боко да срита патриотичната манерка на капута си Валерка и после последния да ходи да съди уя си!!!

Направи се ригестрирай с ник: "Цицерон Трифонов" Събрал си мъдростта и самочувствието на най-великите мислители от миналото и настоящето!

На върха си! На простащината.

Смешно става, когато марионетката се опитва да се еманципира. Кой не знае, че нова тв е телевизията на мутрата ? Но, когато си марионетка неминуемо се стига до това положение - кукловодите явно да демонстрират наглостта си ! Всички журналисти знаят и си траят, че мутрата им звъни лично и им търси сметка за всяко нещо. А какво да кажем за регионалните медии - превърнали са се в подлоги на кметовете и не смеят да напишат и 2 реда критика! Това е положението, но всички мълчим!

Винкела явно е мобилизирал цялата "патриотична" чета в своя защита. Само не разбрах добре ли Ви плаща, драги съфорумци.

Е как свободно слово? От къде? От медийте собственост на същия олигархичен либерално-корпоративен модел, който слага политиците на техните постове? Свободна журналистика може да дойде само от материално независими хора. Тези мижитурки са платени подлоги. А политиците ни са същите мижитурки и продажници, които чакат "началниците" и "господарите" да им сенсат и да им спуснат нареждания, как да управляват държавата ни, какво да говорят, какво да купуват с наши пари и как да заробват повече народа.

Първо кои провъзгласи ВН за топ журналист , второ лавината от коментари е и в обратна посока към ВН за тази лавина моля кои ще благодари и по коя национална ТВ за да я гледаме. Стига привилегировани топ журналисти когато стъпват по земята трябва някои да върви с метла пред тях. Лицемери и хрантути на хранилка.

Този журналист защо не разкаже за цензурата в тази телевизия? Колегата му Васил Иванов разкри, че има списъци кого да канят и кого не. Има забрани да се разкриват злоупотребите на кметовете на ГЕРБ. Защо не пита по чия заповед му слагат да интервюира индивиди като Тодоров? Защо не интервюира същия, когато издаде книгата "Шайка", разобличаваща документално престъпната групировка ГРОБ? Явно 15-те бона заплата са над морала, почтеността, журналистическите принципи. Заради такива като него и началниците му, готови на всякакви низости в интерес на управляващите, в страната няма свобода на словото (110-то място в света).

Мафията е сплав от олигархия, Съд и Прокуратура, политици и МЕДИИ. Тъй че семейните им скандали само ме забавляват. ..за съжаление пропуснах най-важната съставка на мафиотската сплав - овчедушно стадо, дето ги търпи. Е тук вече няма шанс.

Аз не одобрявам атаката към журналисти, но от друга страна българските журналисти си спечелиха и затвърдиха прозвището на купена журналистика. Всеки е чувал за медийните бухалки на Прасчо, всеки се е сблъсквал с неграмотността и некомпетентността на журналистите (а този цървулчо пък е събирателен образ и за некадърност и за некомпетентност). Всички знаем, че на интервюта се задават само удобни и преговорени въпроси и отговори. Разследващата журналистика не прави нищо, освен да разследва джебчии и автосервизи и туроператори менте. Всички сме чували за уволнени журналисти отказали да раболепничат на Прасчо, на Боко, на Цецо, на Нинова, на Доган и други знайни и ненайни идиоти. Та в този ред на мисли, аз от какъв зор да вярвм на журналистите повече, отколкото на някой друг? Щото е говорител на някой агент на ДС? Щото се е продал по-добре от друг или щото е декларирал по-дълбока вярност?

Лелеле, като ви чета коментарите и установявам, че валерката симеонов доста е платил на някои хора да коментират и да го защитават. Този човек нещо много насериозно започна да се взима. Питам аз, в коя правова държава политик на ръководен държавен пост ще си позволи да дава ултиматуми на медиите? В никоя!

В държавата на "мадийните бухалки" В държавата на "платената журналистика" В държавата на "зависимата журналистика" В държавата на "некадърната журналистика" В държавата на "неграмотната журналистика" В държавата на "опорноточковата журналистика" . . . .

То пък един журналист!Говорят му в ухото какво да казва.

Този мазен и долен плужек не мога да го гледам. Къде е тръгнал да се обеснява гнусния мазник, журналистите нямат право на мнение. Не го ли знае. Платена подлога, само като го видя и ми се повръща, защото знам какво представлява това нещо. Мазен гъзолизец, който може единствено да изпълнява нареждания. От онези хора, които обичат да се натягат с мазния си тон на по-висшите от тях. Обикновено се издигат в обществото със подмазване и лизане на задници. А и кой го взе с тоя мазен гласчец и тая отвратителна физиономия. Явно сме във века на мазненето и лизането на задници.

ЗАЩО ТОЛКОВА УПЛАШЕНИЯ НИКОЛАЕВ НЕ Е ЗАВЕЛ ДЕЛО В СЪДА СРЕЩУ ЗАПЛАШИЛИЯ ГО ??? ЗАЩО ЖУРНАЛИСТИТЕ ЖИВЕЯТ С МИСЪЛТА КАТО ПОЛИТИЦИТЕ, ЧЕ ТЕ СА БОГОИЗБРАНИ И СА НАД ДРУГИТЕ ХОРА ???

Платен боклук! Свободно слово- ДА, но не и за платени мекерета опетняващи истинската журналистика! За съжаление болшинството сте на "независимо" плащане под масата!

Честно казано това не са новини а плюене новина е да създадеш да осмислиш а не като тия едно и също чудя се докога ще плюят всеки един закриваи симеонов