Плевнелиев: Да бъдем врата за виетнамския експорт към ЕС

България може да улесни виетнамския износ към ЕС и за целта страната ни е готова да предостави необходимата логистична инфраструктура – черноморските и дунавските пристанища и българските индустриални зони.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев: Да бъдем врата за виетнамския експорт към ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ти си вреден за България.

В този сайт има много платени плюячи, но вече се научихме да ги различаваме. Напразно атакувате Президента. Единствено той и институцията на Омбудсмана са свестни. ОСТАВКА на кухия Орешарски и разтуряне на жалкия парламент !!!

ИСКАНИЯТА НА НАРОДА НЯМАТ ПАРТИЕН ЦВЯТ: 1. ОСТАВКА! НЕЗАБАВНО И БЕЗУСЛОВНО! 2. МАЖОРИТАРНА ИЗБИРАТЕЛНА СИСТЕМА! 3. ИЗБОРИ!

Сега пък с Виетнам ще ни сродява! Без туй котките и кучетата в България се навъдиха много. Ако не знае,във Виетнам е все още социализъм, заедно с Китай, Куба и Сев. Корея!

А ти смешник кога си бил за последно във Виетнам да те питам???Щом само за кучета говориш значи много са ти са прияли.Айде започвай,какво чакаш?

Не университети трябва да бъдат окупирани, а акъла на тези, които искат да дадат власт на Бойко и другите сикаджии!!! Плевня, ти, защо не си останеш там?

тая карикатура водеща се за президент.......

Такъв изрод като тоя никога не е населявал президентството, всичко е по-важно от колкото реалните проблеми на държавата и хората. Оставка Плевнелиев ти си срам за нацията.

КАЗАХ МУ ДА СИ ТРАЕ, ТО ПАК ДРЪНКА ГЛУПОСТИ

Студентите никога не са били проблемът, те са неговото решение! Докато това не бъде разбрано, страната ни няма да може да отбележи търсената политическа и икономическа стабилност и растеж. Но, разбрано от самите студенти. А не, да се водят по ума на някои, дето го нямат, на имат пари! Уважаеми студенти, мислете с парите си, а не с джоба си. Трудно е, но е истинско. Щом Виатнам е по- важен от случващото се тук- съгласен съм с вас, господин президент.

се отървем от непрезидента, небългарина, необединителя, неграмотния, недоброжелателния към народа и държавата защитник на чуждите интереси и монополи и олигархията, комсомолски сатрапин Плевнелиев.

Плевела по стьпките на стругарката Цецка Цачева

не се учудвайте какво прави Плевнанлиев вьв Виетнам ;имено вьв Виетнамската икономика най ммного средства милиарди долари е инвестирал международния мошеник и спекулант СОРОС с който плевнанлиев и неговия ортак Прокопиев подьржат топли бизнес отношения ;надявам се Плевньо да не внася пангасиуси ибанани анаси от Виетнам -които са бькани с отрови -диоксини итоксини останали от щедрите бомбардировки на американската армия

тоя "категоричен", "прозрачен" безполов гущер само във Виетнбам го викат,дееее и евнуха противен

От Плевнелиев нищо друго освен Оставка.

Цитат: "По същия начин разчитаме Виетнам да бъде вход за България и за ЕС към Азия. " Браво Господин Президент! БРАААВО! От кога ЕС чака някой да го вкара във Виетнам! И о небеса! Сбъдна се Европейската мечта! Появи се месията Плевенлиев- Ураааа! Да живей! Сега очаквайте сърдечни благодарности от всички членки на ЕС устремили се към необятния Виетнамски пазар!

Ние хубаво ще внасяме и правим реекспорт на виетнамски стоки. Ама какво ще изнасяме за Виетнам, бе господин президент? Какво произвежда България, че и да го изнаса за Азия дори>? По-смешен е и от Тодор Живков с неговите бисери!

Имаме кучета бол,там много ще им се зарадват.Можем да им ги подарим и пак ще сме на сметка. Обаче Г-н Президента пак не е в час.

Този се занимава само с безсмислени конференции, сбирки и тем подобни, на които ръсе ли, ръсе глупости и безсмислици. "Отчитайки някаква уж дейност" този екземпляр продължава да срива институцията, която уж представлява. Това е най-неадекватния и некадърен, отвсякъде зависим президент на България в най-новата история на държавата!

на разеденителя на нацията и ликвидатор на България Плевнелиев Офшорски.

Не го е срам да се среща с лидер на комунистическа държава. Иначе добре ще останем без кучета /голям износ ще падне/ ама и лошо само като си спомня вкуса на виетнамското кафе.

Аз съм против платените клакьори пред президентството , които искат оставката на Президента. Обаче, Европейският съюз има бъдеще само ако се стимулира износа на страните на съюза. В това число и нашата страна - колкото повече се стимулира износът, толкова повече пари яе влезат в страната. Съдействието на вноса е допустим само доколкото създава по голям износ. Така че това решение на Президента никак не е стратегическо издържано. пп Износът на цигани (ловци на соц. помощи, циганете, проститутки, джебчийки и тн) и на високообразовани гравдани не влиза в стратегията за стимулиране на износа..:)

Виентам вече е подписал договори за експорт към ЕС, а България само трябва да помогне за трансфера на тези стоки, за което предполагам, че ще получим някакви жълти стотинки. Няма лошо. Жалкото е, че при такива природни условия и хора, които искат да работят, ние ще гледаме как държавите си търгуват помежду си, а ние ще събираме стотинки.. Понеже сме какви? - прости ли сме? мързеливи ли сме? Унизително е!

Браво, г-н Президент. Виетнам се промени изключително много през последните години. Ще Ви бъдем изключително благодарни, ако съдействате за развитието на връзките между двете държави. Дерзайте и не слушайте лумпените.

Абсоютно неадекватен прлезидент!

аз от Виетнам съм виждал внос само един крем, тип Финалгон и пресовани банани, тъй че какво ще внасяме нямам представа, а преди години внос на виетнамци имаше ахахахаха

Не знам какво си виждал, но Виетнам произвежда много високотехнологични продукти. А за нас остава жалката роля на посредник. И тази пародия на президент се гордее с това. А България произвеждаше компютри, когато 3/4 от света не знаеше дори значението на тази дума. СРАМ!

Махни се човече!Докъде ще ни докараш с необмислените си изказвания.Че си кукла на конци разбраха и бабичките в с. Балей Видинско,но имай малко мяра или "тайминг".Не можем да понесем такава количества глупост толкова често.

Da si vidial niakoia zabogatiala VRATA!!!Biznesat se var6i zad vratite a ne na tiah!!!

Този всеки ден ръси глупост след глупост, като че ли живее на Луната е не в България. Виетнамците не по-лошо от нас знаят къде се намира Европа.

Да бъдем врата за виетнамския .... за китайския ..., за турския ..., за щатския ..., за европейския ..., за руския ..., за гръцкия ..., за ... Ами че ние сме си просто врата! Да си й портиер ...

това позорящо институцията нищо да бъде махнато от там и глупостите веднага ще спрат.

Държавата ни се тресе дълго време, а Нашият се отвя, този път в Азия. Поне да беше към Ирландия, където в предишния си живот е бил пастирка? (овчарка?). Нещо на кучета ми намирисва...

За сега сме "врата" за бежанската паплач ... това мисля че ни е предостатъчно.

АБЕ,НЕ Е ЛИ Е ЯСНО,ЧЕ ТОЗИ ИЗБЯГА ЧАК ВЪВ ВИЕТНАМ

Какво казва хороскопът? Ще се получи ли?

Вече няма никалво съмнение, че TV7, БЛИЦ, Бареков, Шамара и Лекето са едно и също нещо. Не им вярвайте. Просто приемайте за вярно обратно на това което те твърдят.

Е, И КОЙ СЕГА Е НОМЕР ЕДНО!? Нека сега руснаците да пукнат от завист!

Радвам че, че най-после намерихме решение с многото кучета в столицата и другите градове в Държавата!

Ще призная заслугите на този президент само ако успее да договори износ на няколкостотин хиляди цигани за някъде еднопосочно!

Малко са ви китайските "стоки"??!

Струва ми се, че инж.Плевнелиев трябва да разреди интервютата.

този росен е много прост не визда ли че в балгария сме на прага на гразданска воина а тои отишал вав виетнам.

Каква гразданска война , бе теле??

БЕ тиквун!!!

Следващата визита е по покана на Вожда на Папуа и Нова Гвинея. Предстоят преговори за техническа помощ на туземците при изграждането на резервати за примати(може и ГРОБари) в България.

Е на това от снимката се вика Змейова невеста!

"Плевнелиев: Да бъдем врата за виетнамския експорт към ЕС" О-о-о-о-о-о-о... Тоя пак се изказва без да знае за кво говори!!! Аз рекох че ще призведен мещо да го продадем във Виетнам, да отворим нови работни места, да влязат свежи пари, пък то и от там ще сме почвали да внасяме...

Позаинтересувай се малко кои произвеждат във Виетнам и защо!!! И спри да ръсиш глупости!

Кой бил произвеждал... Ако е да си купим - стока да искаш - Кеф ти маркова, кеф ти незнайска. Проблема е че никой не иска да купува нашата, а даже и да иска, ЕЦ налага квоти и не можем да изнесем достатъчно от това което произвеждаме и се харчи навън

Mpb Eu Благодарение на коментар на страницата ни получихме повече информация около случващото се днес. "Емисари на Цветан Василев обикалят университетите в столицата и страната, с тлъсти финансови оферти към студенти и преподаватели за организация на контрапротест. Снощи към 22 мой преподавател от УНСС ми звънна дали искам да изкарам малко кинти като участвам за 2-3 часа в контрапротест в университета. Каза си ми и че така помагаме на един добър човек като Василев, а след това той щял да се отблагодари на университета. Менторът на Орешарски и корпоративен властелин в държавата Цветан Василев е твърдо решен да спре студентстката окупация и е пробил и при нашите преподаватели в СУ. Плаща луди пари на бедните ни преподаватели, които да ни подкукоросват да излезем като контра на окупацията. На мен ми предложиха 100лв за три часа днес по обяд в СУ. Хора на банкера Цветан Василев са ходили в Нов български университет, в УНСС, Техническия университет и НСА да предлагат кеш за организация на контрапростети на студенти. От Студентския съвет на Технически ми звъннаха вчера към 23 часа за днес да ходя за 80лв за 2 часа, че закъсали с хората. Тъпаци. И при нас в Свободния във Варна ни предлагаха днес сутринта в общежитията по 60лв за 2 часа контрапротест пред унито. Нямате шанс - продажници."

За такава дезинформация и уронване престижа на фирми и физически лица, във всяка нормална държава по IP адресчето те откриват, закопчават и не ти мърда поне една петарка в панделата!

ти да бъдеш закопчан и да стоиш на топло 10 години,а?

Плевнелиев, не виждаш ли, че страната е пред извънредно положение? Ще се вземеш ли в ръце и да направиш нещо за спиране на разделемието? За какъв Виетнам става въпрос тук?

маи ще е по-добре да внесем 100 хил виетнамеца отколкото 100 хил арабо-африканско-муслимски уж бежаниц наричани за благозвучие пришалци сякаш от марс идват.

Защото селското стопанство колкото по се развива, толкова по-малко хора храни. Механизация, автоматизация, укрупняване. В Америка, най-развитата страна, СС дава хляб на 4% от населението. Ами останалите какво да правят ? И освен това земеделието е ограничено - имаме 50 милиона декара и една реколта. Не можем да вадим по 2 и по 3 реколти, природен закон. Туризмът също е ограничен - вече всичко се застрои, виждате, зелените пищят, не дават повече да се строи. Селското стопанство дава 6% от националния доход - към 5 милиарда лева. Туризмът дава към 2 милиарда лева. И дотам. А къде са 80 милиарда лева, дето ги произвежда България всяка година. И които са ужасно малко, трябва да са поне 200 милиарда. Не става с туризъм, не става със селско стопанство. Става с индустрия, с производство, с технологии. Няма нация, която да разчита на прогрес само чрез селското стопанство, това го знаеха още съвременниците на Стамболов.

Ти си ненужна плевня, а дали ние ще сме врата, не е твоя работа.

какъв го играеш и защо реши че е твоя работа?

Всеки нормален държавник би потърсил контакти с Китай, Южна Корея, Япония, Тайван, Сингапур...А наш Офшорко Плювналиев ще ни сродява пак с Виетнам! И пак да пием виетнамско кафе, от което циганките помятат! В кухата му кратунка бошуват понятия като "врата към Европа", но май входната врата на президенството го е халосала по челото!

Това само някой заровил си главата в пясъка може да го напише. Заинтересувай се какво се произвежда във Виетнам и защо!

Тотална некопметентност и крещяща некадърност - тази марионетка въобще не е в час с проблемите на нацията ! До кога ще търпим това недоразумение на печатницата в Костинброд ?

А, кога ще станеме врата на Хонолулу?