Медии: Има видео от последните секунди на полет 4U9525

Появи се информация, че нови ексклузивни кадри от последните секунди преди разбиването на самолета на "Джърмануингс" са открити сред останките.

Обратно в новината

Коментари - Медии: Има видео от последните секунди на полет 4U9525 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Конспираторите пак изпълзяха !

Доста коне успяха да спрат!...

Излиза, че другата черна кутия не може да се намери, а някакъв си телефон със неясни записи е намерен и виждате ли ето ви доказателствата. Пилота изведнъж полудя и свали самолета. Вервайте ни.

Питам се- разбиването на самолет със 150 пътника на борда с умисъл не е ли тетористичен акт!? Трябва ли пилотът да е арабин или някой от държава ""втора ръка" за да се признае действието му като тероризъм!? Или щом е от "богопомазаните" нации от девет кладенеца вода ще донесат и ще ни убедят колко са велики. Жалко, много жалко за загиналите и техните близки!!! Искрени съболезнования!!!

Значи черните кутий които са направени да издържат и на взив са се унищожили а телефона на един пътниците е здрав.... нещо немога да разбера

това е потенциална реклама... ето виждате ли - нашите телефони са по-здрави от черната кутия на самолет.

Стого секретно. Лубиц е кадър на Реформаторския блок. Щом се издига адвокат със спрени права за министър на правосъдието, юрист за министър на икономикато, защо наше момче да не се уреди за пилот в Луфханза. При това сме партньдри в ЕНП с Меркел.

И къде е видеото бе дирници. Има видео, ама няма видео. Нещо не ви разбрах логиката на тъпия сайт.

това, журналистите, не са хора.

Явно колегата ще да е бил доста луд!? Защото, при нормална лудост- "въздухът" отрезвява и мобилизира! Не се съмнявам, че е снижавал машината той, НО защо още от излитането силно са се отклонили от трасето? А и като е искал да приключи 'На Земята' - бил е планерист и достъп до малки самолети?

не са се отклонили от курса. има един сайт дето пази история на всички полети няколко дни назад - те са сравнили траекторията на фаталният полет с друг от преди няколко дена и съвпадат абсолютно точно (което донякъде е странно). Ще рече полетът не се е отклонил.

Този клип е премахнат от потребителя .........НОВА ИЗДЪНКА НА ПОСЛУШНИТЕ МЕДИИ.Признавайте че самолетът е свален и застрахователите да плащат а баба ви меркел в пенсия да не се прави на лили иванова....

Чети и не се ебавай със застрахователи.юююююВярно е, че е опит но....7-годишният Теодор няма да плаща 600 000 кръвнина 04 август 2014, 17:44 link Нова ТВ Снимка: Нова ТВ Теодор с майка си Съдът отхвърли иска за застрахователно обезщетение, повдигнат заради загиналия баща на детето Първокласникът Теодор от Варна няма да плаща 600 000 лева кръвнина на наследниците на човека, загинал заедно с бащата на момчето при катастрофа. Това реши Софийският апелативен съд по едно от делата, съобщават от Международната асоциация на застраховани и пострадали при катастрофи. През пролетта на 2012 г. бащата на Теодор предизвиква катастрофа във Варна, при което след удар в бетонна стена самият той и пътникът с него намерат смъртта си. В началото на 2013 г. четиримата наследници на загиналия при злополуката пътник предявиха по съдебен ред претенции в общ размер на 600 000 лева срещу застрахователя по Гражданска отговорност на катастрофиралия автомобил. В производствата по четирите дела беше привлечен като трета страна и малкият Теодор. Като наследник на виновния за инцидента той беше изправен пред несправедливостта да отговаря за действията на своя баща. и ако имаш достойнство извини се на фараона , той ще ти прости.

Pesh0

1. Твърдят, че самолетът се снижавал дълго време и чак на осмата минута диспечерите подали сигнал за тревога. Т.е. в продължение на 8 минути диспечерите изобщо не ебават, че самолета се снижава и не комуникират по никакъв начин с него. Доста неправдоподобно. 2. Твърдят, че вторият пилот се заключил в кабината и предизвилак катастрофата... бахти здравите врати имат тия кабинки, с много качествени ключалки, и разбира се в самолетите(особено немските) няма никаква система за предотвратяване на такива ситуации - Вие преценете. 3. Най-баналното - първо черната кутия беше повредена, после нещо уж се разчете, пък втората кутия не могли да я открият или пък нямало записваща лента и изобщо съчиниха тон глупости и небивалици докато решат след 2 дни да покрият случая като обвинят младия пилот и опетнят паметта му.

но според мен на твоята теория бих и дал 5-10%. От всичко до тук мисля, че е почти така, както казват, а именно че най-вероятно пилота се е самоубил повличайки всички с него с идеята да направи нещо "забележително". Тепърва ще има още журналистически разследвания, но не мислиш ли че хиляди пилоти и специалисти от цял свят не си ги мислят твоите версии и щеше все някъде да излезе нещо солидно.

1. самолетът се е снижавал 10 минути по напълно регулярен курс за кацане. В същото време въздушен контрол не са получили нито един отговор на техните запитвания. Навярно РВД-то са подали сигнала, чак когато самолетът е достигнал опасно ниска височина. Изобщо не е неправдоподобно, защото много неща могат да изкарат от строя радиоуредбата на самолета. 2. вратите на пилотските кабини след събитията в щатите 2001-ва година са сменени с блиндирани врати с 3 панти и самозаключване. Да я разбиеш ти трябват сериозни инструменти и много време. Дори въвеждането на emergency кода иска 30 секунди изчакване за реакция от хората в кокпита. А както се оказа ако се заключи по команда от пилотите от вън не може да се отвори за 5 до 20 минути. Системата е измислена да може да се отвори отвън само ако пилотите вътре са в безсъзнание (и не са се облегнали случайно на бутона за заключване). 3. по официалните канали глупости и безмислици не са говорили. Ти къде си ги чел тези неща е друг въпрос.

Цялата тази история показва колко са глупави 95 на сто от хората и добре правят капиталистите и ги използват като роби. Как да иска пилотът да се самоубие като се снижавал 20 минути? Ако искаше да се самоубие, за три минути самолетът щеше да е забит в земята, тъкмо нямаше да има риск да му отворят вратата на кабината!

Искал е да се наслаждава по-дълго на мисълта, че вече няма да плаща данъци.

случайно е така да прочете че единствения начин да се направят кутиите неизползваеми, е точно тоя, плавно снижаване и удар в скалата при пълна скорост. ако вкара самолета от 11 км в свредел, той ще се разпадне преди това и кутиите почти сигурно биха оцелели.

airbus-ите са толкова автоматизирани, че да ги вкараш в свредел се иска майсторство, което се съмнявам, че може да го демонстрира пилот с 650 часа. Може и да бъркам де.

намерили мбилни телефони но,черната кутия не се намира,в кутията която е намерена се чуват писаци но,взрив не.в мобилните телефони не се различават ясно лица и, не трябва ли черните кутии да издават някакав сигнал з0 дни след инцидента или втората кутия се е заровила на 500 метра в земята.за германци това ми изглежда повече от пародия *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе, само Костов е виновен за всичко!

От всичките до сега предполагаеми причини ,за станалата ужасна катастрофа със самолета , една е истинска :Виновен е само пилота ,защото е мъртав!

Трябва да се направи разследване на експертната верига-рачиталите рекордера, следпватели в германия и други които магат да станат много богати от дезинформация, а пешкира да опере втория пилот, за да прикрият авариите с каталясалите 25 годишни бараки на Германуингс.Този барутник може да се е разпаднал във въздуха.Не се вждат следи от горене, а там е имало тонове керосин.Двигателите омат яки ротори, които няма как да станат на чакъл.А бе нещо е стричено и с тези бързи заключения, а и изкараха пилота педал.Има късмет, че е немец, иначе ако е в БГ цялата му рода и пеленачетата ще плащат на роднините на загиналите, както се гласят у нас и чакат да порастне едно момче, чийто баща е направил катастрофа и сега момчето трябва да плаща на роднините.Видрата Български съд не прощава, само и само МАТРИЯЛ да има.

Глупости на търкалета, няма такова нещо деца да плащат грехове на родители.

Ти на мене ще ми кажеш какво има и какво няма в България.

да не плаща - като се откаже от баща си официално, т.е. от него и от наследството му - нещо такова съм чувал, но не знам кога и в какви случаи може да се приложи

експертизата, как па успя да наредиш тъпотия до тъпотия. значи свидетели казват че самолета е бил цял преди да се удари, ама нашия експерт го разпада, щото така му уидисва на него. тоновете гориво са между 3 и 4 тона, а не 30-40, така че не знам точно какъв огромен пожар очакваш. а роторите наистина са много яки, ако си виждал пораженията по ротор на самолет, попаднал в градушка щеше сам да разбереш колко са здрави. много от големите авиокомпании ползват "бракми" по над 30 години, ама ти отде да знаеш, като четеш само форума в дира и оттам вадиш експертните си заключения

питай гугле за flightradar24 и номера на полета. Самолетът е следен как плавно намалява височината от около 10 километра до височината на Алпите в региона. Още повече хората ти казаха, че от записа на черната кутия се е чул сигнала за близост до земята, който няма как да се включи докато самолетът е на голяма височина

Това видео е фалшификат, и нищо не показва.

си е оригинално, но определено нищо не показва.

Оригинално, ама не от този полет. Абе чудя се как може изобщо да се публикуват първоаприлски шеги точно на тази тема!

Ако има такова видео наистина то тогава не пилота е забил в планината самолета,а нещо друго го е разтресло.То и разследващите са наясно,но се чудят как да заблудят света.То не бе психар пилот,не бе брадва и подобни глупости. Масй от някое учение ще да се е отплеснало нещо дето улучило самолета.От сателит доста нации наблюдават,света е биг брадър.

Искам да знам какви ще бъдат санкциите срещу Germanwings? Трябва да им се отнемат правата за международни полети, нека си летят само в Германия!

Няма санкции, всяко чудо за три. Само тотален бойкот може да ги срине, нищо друго.

DIDA

Това разследване е същото като атентата в Бургас - жертвите са на лице, само атентатора липсва!

айде стига вече с тоя самолет,ако беше станало нещо в България ,нямаше толкова да се интересувате и да пишете за него

Коментарите се изпълниха с психиатри и експерти по авиация. Я споко! Само трагедията на пътници и екипажи е важна. Сега ще ме е страх да отпътувам в чужбина, за да помогна за внуците, малко да ги погледам. Това не коментирате, всички изпаднахме в страхова невроза.

Годишно в ЦЕЛИЯ СВЯТ от авиокатастрофи загиват по-малко хора, отколкото са годишно жертвите по българските пътища. Няма по-сигурен транспорт от авиацията. От мен го знай. Да са ти живи и здрави внуците.

Това го знам и благодаря за психотерапевтичното послание. Проблемът, който засегнах беше по-различен.

Досега в цялата история на излитанията до околоземната орбита са загинали по-малко хора, отколкото по българските пътища за месец. Това не означава, че пътуванията са космически кораб е по-безопасни.

"всички" не е ли прекалено генерално заключение? Проблемът е доказан само за Луфтханза и техните поделения, които споделят общи медицински експертизи, които явно са компрометирани.

мобилния телефон издържал удара, а специализираната черна кутия - не.

Мобилните телефони може и да не работят или да са на парчета, но флаш паметта с видеото, която е на чип може да издържи натоварването и да се прочете в последствие.

щото черната кутия пише днес на магнитна лента

DIDA

Искаш да кажеш, че флаш паметта може да издържи на удар, вода и пожар - тъпо, приятел, много тъпо....

Омекнаха последните десетилетия.

Откакто се омешаха с ГДР, нещата в Германия не са същите.

Много пари им струваха гедерейците - наливат, наливат, наливат, а то все едно в каца без дъно. Само за 40 години стриктните германци бяха превърнати в пияни руснаци. Зор й е на баба Меркел, но тава е палажението, дургарко.

Ми, тя канцлерката не е пи от ГДР?!?

Това е изключително ужасно, а публикуването на тези записи е отвратително и гавра с паметта на трагично загиналите. Не бива жаждата за журналистически сензации да надделява над елементарната човечност към ужасната им гибел. Горките хора... Бог да ги прости.

Пет кадъра, които се повтарят... Може и на Вакарел да се снима това - през зимата... Тцтцтц

Не е това видеото,не е публикувано и се вижда кабината вътре..така пише в Индепенънт.Ако наистина има такова видео-и медиите го излъчат,ще бъде най-голямата идиотщина!Веществените доказателства от мястото на катастрофата са за разследващите,не за масово "ограмотяване"!

Това видео ще да е ,като кацането на хамериканците на луната, байряка се вееее...........без вятър .........

Глупако, не си чел достатъчно. Още преди полета, НАСА обяви, че ще поставят знаме на Луната, за да стои като развято, в него има телена рамка! Преди да плюеш като други глупаци, вземи че се ограмоти малко. Но то четенето не е като плюенето.

А ти имаш пружина в мозъка, за по-сигурно възприятие новините от НАСА.

Чукча писател, не читател !!!

ако вярвате господине,че хамериканите са били на луната,то вярвате и на жена си че не е била с мен!

да препомния първо на модератора точката от правилата за писане, че имат мераци за триене. "- написани са ИЗЦЯЛО на език, различен от български" Та сега за путлеристите цитат от РУСКАТА википедия относно лазерното огледало на луната и кой го е поставил: 21 июля 1969 года астронавты программы Аполлон-11 установили на Луне первый уголковый отражатель. Аполлон-11 (англ. Apollo 11) пилотируемый космический корабль серии Аполлон, в ходе полёта которого 1624 июля 1969 года жители Земли впервые в истории совершили посадку на поверхность другого небесного тела Луны.

Явно има много шизофреници тук, защото се поставят минуси, когато се споменава това заболяване, но за жалост то не се лекува за разлика от другите психични разстройства и този втория пилот МОЖЕ да е страдал от някаква форма на шизофрения, с лекараствата и лечението само се подтиска това заболяване, но ТО не се лекува и с годините тези хора стават по-опасни....ето го резултата!

Колко ли още заболявания ще измислят на този пилот, само де не вземе да падне някакво съмнение върху авиокомпанията и изправноста на старите и ремонтирани и "безупречни" самолети....

може всичко може да се случи, прав си

big_uncle@dir.bg

Споко, това е само началото, утре ще го изкарат извънземен терорист, и ЕС ще наложи санкции на Алфа Кентавър...

върху Луфтханза и Germanwings вече тегнат съмнения, че не осъществяват контрол върху медицинските прегледи. Според вас колко още Лубиц-а са пуснали да летят?

Зловещо,дали главният пилот не е могъл да разубеди и да подходи по-друг начин в този момент.

Какво иска де каже авторът с думата "ексклузивни"?Специални, изключителни или получени от Централния център на Консултативния съвет?Ние сме майстори по унищожаване на своето българското и да го подменяме с чуждо.После се чудим защо изчезва България. Французите за компютър използват френска дума и по никакъв начин не можеш ги накара да сменят. 2. Има ли петно от изгорелия керосин върху скалите? 930-980 г/Ц.Този самолет в момента на нещастието би трябвало да носи 8-10 тона гориво, което пламва веднага от искрите на удара и от горивния процес в моторите. Да не се получава ситуация подобна на падналия в Украйна, където бяха "забравили" да заредят кетъринг храна-фуд.

Прав си, има много въпроси обгърнати с мистерия, но истината няма да излезе наяве или поне ще я знаят отбрани хора, кой крив, кой прав - резултата е 150 души ги няма и затова компанията "удобно" се скрие истината от света, защото иначе ще има загуби и то солидни!!!

компанията едва ли ще си признае, но този човек е страдал от нещо повече от депресия това си е направо шизофрения, сиптомите го доказват...

Кой ли вярва на скалъпени теории.Такава промивка но нали трябва с нещо да замажат.Още версии ще измислят и изфабрикувани обяснения.Жалко за невинните жертви.

Доста отдавна двама известни американски психиатри казваха, че след 200 години всички ще бъдат психо.

М да, Малко цитати от Ванга: "Много и незнайни болести ще се явят. Хората ще падат по улиците без видима причина и без видимо да са боледували. А това е все още предотвратимо, защото е във вашите ръце." "След 40 години няма да има сегашните болести, но ще се появят нови. Те ще са свързани с мозъка." "Лекарство против СПИН ще излезе и от желязо ще бъде. Защото този елемент намалява в човешкия организъм. Но ще дойде друга болест, по-страшна от рак и от СПИН." И всичко това се дължи на съвременния и модерен свят на ГОЛЕМИТЕ КОРПОРАЦИИ, чиято единствена цел е да трупат милиардите в зелено, без да се замислят за нищо друго...

То е ясно, че Путин е виновен! Защо го крият??? Псаки спиш!!! Наш чехлю разполага с неопровержими доказателства...

Ако това видео е оригинално, заслушайте се и ще чуете гласа на бебето на испанката, които са били на самолета. Иначе се вижда с просто око, че е съставено от няколко повтарящи се едни и същи кадри..

На това видео няма нищо!?

Ами какво да ви кажа? И на мен ми поставиха диагноза "тежък депресивен епизод" през 2006 г. и от време на време взимам медикаменти. Да уточня, че съм разведена и това доста ми тежи. Депресията е единственото психично заболяване, което се лекува на 100% и не уврежда умствената дейност, както е при шизофрения или БАР. Така че, защо да не го вземат на работа като се е считал за излекуван?

защото компанията не иска да си признае, но този човек със сигурност е страдал от нещо повече от депресивно състояние, на няколко пъти споменах, че шизофренията е с такива симтоми като неговите...

И как точно сега му дошло психо страданието в действие.Зад всяко недоказано деание се крие истина която някои се опитва да замаскира.А за да е по реално излизат улики но не и факти.

Кики, мила, разликата е, че на теб никой не ти е дал да караш самолет с 200 човека на борда... иначе има доста хора с психически заболявания, успокой се...

Видио откриха,отлепнали ретини откриха,ай гиди втората черна кутия не могат да окрият.

На час по лъжичка... Вервайте ми!

Само мога да ви кажа че това което се прикрива е много по жестоко от тази случка. ТВ нюз7 се опитват да повдигнат завесата и да ви отворят очите.

Преди година влязох в една виенска болница, на която вътре имаше надпис " Съвсем нормално е да имате психически отклонения ". Преводът ми е точен. Бях втрещен.

Човекот си е признал през 2009, черната кутия смачкана а джиесема оцелял, абе желязна организация...

Достатъчно е да е оцеляла картата-памет...

Според полковник от френската жандармерия намерените МОБИЛНИ телефони на мястото на инцидента все още не са проучени.

и как така ги намериха тези телефони в тази баркотя, а кутията -не могат

деер

Точно казано!!!

От телефона е достатъчно да оцелее меморикартата, която е по малка от нокът. Сега си я представи поставена в телефона, а телефона поставен в джоба на някой от пътниците. Вероятността да оцелее това е много по-голяма!

Сега остава да обясниш защо след като могат да намерят картата, а в статията твърдят че са намерили цели мобилни телефони, не могат да намерят черната кутия, или поне парчета от нея... или Нютоновите закони не важат в този случай?

Тъп си, това е причината за болестта ти.

Правилно си му го казал, тъп тъпунгер, къде била кутията, на баба му във ... Чудя се такива що направо не си казват тяхната версия, а се правят на умни. Ми кажи какво се е случило та и ние да знаем. Сега искал подробно обяснение на целия полет със снимки, диспечерски данни, кутии и тн, защото нещо не му се връзвало. Еми и аз още се чудя кво стана със Сена или Шумахер та от нищо се размазаха, ама на не казват, извънземни ли са кво е.

джиесема може и да не е оцелял но достатъчно е SD картата да е оцеляла

Мога да Ви кажа как се прави такъв запис.При всеки полет е възможен такъв запис , като накрая се добавят "гласовете" и се завърта телефона накрая.

Що да не оцелее като видеото е в един чип.Никой не казва че телефона работи.

Аз да съм написал нещо относно клипа, айде и на теб да повторя: В СТАТИЯТА Е НАПИСАНО ЧЕ СА НАМЕРЕНИ МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ КОИТО НЕ СА ИЗСЛЕДВАНИ, СПОРEД ТВЪРДЕНИЯТА НА НЮТОН КОГАТО ДВИЖЕЩО СЕ ТЯЛО СЕ УДАРИ В СТОЯЩО ТЯЛО ВСИЧКИ ЧАРКОВЕ ОТ ПЪРВОТО ЗАПАЗВАТ СТРЕМЕЖА СИ ДА ПРОДЪЛЖАТ ДВИЖЕНИЕТО СИ НАПРЕД, ТАКА ЧЕ ВСИЧКО ОТ САМОЛЕТА ЩЕ СЕ СЪБЕРЕ В СРАВНИТЕЛНО МАЛКА ПЛОЩ ОКОЛО МЯСТОТО НА УДАРА. ШАСИТО НА ЧЕРНАТА КУТИЯ Е СТОМАНЕНА ПЛОЧА ТЪЙ ЧЕ ПОНЕ НЕЯ МОГАТ ДА НАМЕРЯТ, ТА АКО ЩЕ ДА Е НАГЪНАТА ИЛИ РАЗТОПЕНА.

В Германия и Австрия всички са с психични разстройства. Просто това не може да е впечатлило лекарите. Но, не всички управляват самолети.

абсолютно вярно! Навсякъде около нас е пълно с психопати и хора с психични разтройства,и броят им за съжаление ще се увеличава

Без втората черна кутия всичко ще си остане в сферата на догадките. Всеки ден излизат сведения ,които си противоречат.Сега излиза ,че Луфтханза е знаела за това ,че пилота има психически проблеми и независимо от този факт му е поверила самолет. Плюс това,че до днес е укривала този факт . Записи от салона ,какво точно ще разберат от тях ,че самолета пада и хората са в луда паника, и обезумели от страх,неща ,които интересуват жадните за сензации човекоподобни журналисти

И от кога двете черни кутии записват различни неща?

В днешно време самолетите имат по две черни кутии едната записва данни за полета (FDR), а другата записва случващото се в пилотската кабина (CVR). FDR кутията записва най-различни данни за полета, в това число скорост, височина, мощност на двигателите и контролните параметри.

Черните кутии винаги записват различни неща: - Едната записва разговорите в пилотската кабина и с диспечерите. - Втората записва технически параметри на полета - от различни уреди и датчици.

винаги е било така.

а как точно втората кутия ще отговори на въпроса луд ли е бил вторият пилот или не? След като тя записва само физическите параметри на полета и показанията на няколко прибора + контролните инструменти?

Видях го в сайта на ТВ-7 стюардесата снимаше с телефон и крещеше : Казах ли ви , нали ви казах .

кефи! човек със склонност за самоубийство да го държат за пилот. евала!

сега пък и заис

Дано след периода на либерализация на изискванията за психическо годност да последва период на затягане.

Мдаааа.... И една синя катерица подскача и яде лилав шоколад.... Успешен ден на всички!

Направо им повярвах.... чак сега били разбрали че пилота им е бил хахо! Надявам се да ги осъдят за милиарди и да фалират! Да са обица на ухото на другите хитреци!

Много се изложиха ''великите'' немци!!! Ако беше самолет на БГ щеше да се излее много помия!