Задържаха чернокожи, измъчвали бял младеж онлайн (видео)

Полицията в Чикаго е задържала 4-ма души, които са предавали на живо във Фейсбук как малтретират мъж с психически увреждания.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха чернокожи, измъчвали бял младеж онлайн (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Извратени малоумни копелета.

Този клип трябва да го пуснат на Меркел и на всички еврокомисари, които дрънкат за интегриране на арабски, африкански, афганистански и пакистански мигранти в европейските държави. Интегрирани ли са негрите сред белите американци след толкова века съвместно съществуване? Интегрирани ли са циганите сред белите балкански народи след толкова века съвместно съществуване? От друга страна колко добре са интегрирани арменските бежанци и еврейските мигранти в споменатите народи след доста по-къс престой. Значи ИМА значима разлика между расите - по култура и манталитет, която не може да се преодолее векове, камо ли петилетки, както се опитва да ни убеждават Меркел и подобни европейски "политически коректни"лицемери.

dsco@

Трудна работа да намерят такъв затвор.

Тия четиримата трябва много да се пазят от Бялото братство в затвора, защото дълго ще играят на "Кой скри салама".

Тези направо трябва да бъдат разстреляни. Явно щом могат да правят това с беззащитен човек, който не им е направил нищо, те са изроди, които обичат да измъчват, а може би и да убиват други хора. И да не реват разни защитни организации за "нещастните" черни и техните права. От такива организации се стига до тук. Явно е дошло време да се развърти голямата здрава тояга в целия свят, който се разпада пред очите ни благодарение на подобни античовешки организации.

Тия са като тримата от съседната новина. Единият с 9 присъди за кражби и побоища, другия с 4 и т.н. Влезли и пребили с пръти 80-годишна жена и дъщеря й, за да им вземат 30 лв. ТЕЗИ ТУК ПЪК ОЧЕВИДНО СА ДРОГИРАНИ. ОТ ДРОГИРАН СПАСЕНИЕ НЯМА. ДРОПЛАТА С ЦИГАРАТА И В МОМЕНТА СЕ ДРУСА.

ама когато бял полицай гръмне черно копеле.....лелеле яко рев

Как мразя расистите, най-вече черните!

В ХРИСТЯНСКА АМЕРИКА СКОРО ЩЕ СЕ ТРЕПЕМ ОТ ЛЮБОВ :))) .... ГРАЖДАНСКАТА ВОЙНА НАБЛИЖАВА :))

Всички световни неклиматични извращения се случват благодарение на тая сган американска. Понякога ми се ще просто да ги думнат всички и да настъпи " световен мир " .

Когато Господ реши да накаже американците, им изпраща урагани, тайфуни и земетресения. Когато Господ реши да накаже другите народи, им изпраща американците.

Тия мърши що не са хванали някой рокер да измъчват, а сакато и беззащитно момче. Щото толкова им е куража на приматите, малко ги стрелят, требва още...

Кво приказвате бе? Били измъчвали! Ми нищо подобно беее! Това белото е мазохист и е искало неграта да го поизмъчват и те нали са добри души са му откликнали! Айде сега и обвинения! Къде сте бе ХК, Рейнбоу и т.н. паразитни организации? На крак, че си изгоряха нещастните негра! Това не е Булгаристан, раят на цингарелите садисти!

Няма проблем. Скоро пак ще четем новина за застрелян на улкицата цветнокож, защото не е изпълнил разпореждания на полицай. Общото взето, достатъчно е да си бръкне в джоба и там ще си остане.

негрите в Америка са като нашите цигани. Мързеливи, престъпни, необразовани.

На 18 год. и вече варвари. Чудовищно е, че тези млади хора никога няма да се поправят. Важното е, че все пак са американци, мечта на половината планета!

Как не ги е срам... полицаите... да проявяват такъв расизъм - те не са ли ги видяли, че са черни и имат само права?

Що ли си мисля че скоро ще има "боядисани" с катран, овъргаляни в пера, и провесени от по-високо нИгра?... :::))) Дааа...!!!

И американските роми нападат безащитни жертви само като глутница.

Sibirski

Мултикултурализъм in action.

ПИПО

Това представлява "най голямата демокрация" в света.

За едно поне са прави американските ромки - Ма*ата им тако ваха на белите хора"

интерсно, че по западните медии никъде в тази новина не се споменава за расистко нападение. ама ако беше обратното- бели да ритат черен- ела да видиш какво става!

На видеото се виждат само черни със "специални потребности"

Негрите дори еволюцията не може да оправи.

негрите са като нашите мангусти-термити за трепане