Москва: Видеоклипът за въздушен удар по училище е монтаж

Руското министерство на отбраната е установило, че информацията на УНИЦЕФ за въздушен удар по училище в Идлиб не отговаря на действителността.

Обратно в новината

Коментари - Москва: Видеоклипът за въздушен удар по училище е монтаж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вас, американската пропаганда, да не ви подбират по конкурси за идиоти? Морско свинче, до това ти е капацитета. я да видим статията: "Дрон Минобороны показал неповрежденную авиацией школу в Идлибе" Тук не става дума за изявления, а за приложени факти. Дали правиш разлика между тези две понятия, господин чужденецо.

Аз не вярвам на международната общност, твърде много пъти ги уличих в лъжа и лицемерие!

САЩ СЕ ЯВЯВА В ТРИ ЛИЦА: 1. САЩ 2. НАТО 3. МЕЖДУНАРОДНИ КОАЛИЦИИ/ГЛУТНИЦИ/ САЩ СА ПОСТРОЕНИ ВЪРХУ КОСТИТЕ НА НАД 30 МЛН. ИЗБИТИ КОРЕННИ ЖИТЕЛИ НА АМЕРИКА. КАКВО ДА ОЧАКВАМЕ ОТ ТЯХ? ФАЛШИФИКАЦИИ, ИНТРИГИ И УБИЙСТВА

30% от журналистите по света са американски агенти. Дават им готови статии, които подписват. Дават огромни пари. Фалшифицират и мародерстват законни правителства. Това прави демократичната мародерска америка

В основата си САЩ са фалшива и измамна държава. Избиват и обират коренния народ. Създават първите конзцентрационни лагери в света/резервати/ 300 г. експлоатират роби. Е, как няма да са богати. Да не би да са заплащали земата и издръжки на робите ?? Изборите за президент не са преки. Избират 476 електори, които избират президента.Защо? Едно е да плащаш на 300 млн., а друго на 500 души зао да те изберат.Президентът им е кукла на конци. Помните изказванията на Обама за мир ? За два мандата направи войни в Украйна, Либия ,Сирия и втора война в Ирак. Но накрая, на зло куче зъл руски прът. Това ще бъде. Справка, Швеция, Германия, Франция и Турция

А като твърдят ,че е монтаж това показаха ли го по телевизията?? Или не? Май само думи думи и лъжи със тях?? Показаха ли го от къде до къде е рязано и каква техника са използували?? Или пак с чука са действали и ножицата?? Руснаци и черна кутия е като маймуни с кокосов орех в зоопарка.

Е, дали ще го покажат по телевизията е малко вероятно. За журналистите е важно да пуснат новина, а разследването да си го правят експерти. Лошото е, че играта загрубя, лъжите и фейковете са много повече от истините и хората вече на нищо не вярват. И тази "новина" е повече за шум, отколкото нещо за разследване.

Това, че ти не си видял нещо, не значи, че не съществува. отиди на очен лекар, ако те пуснат посподарите, които ти плащат за долнопробната американска пропаганда. В тая статия са описани част от фалшификациите. Но и те стигат. Американската излагация е тотална. Фалшификатите им са некадърно изпълнени: "Странный удар по школе в Идлибе: мощнейший взрыв, целая мебель и отсутствие крови "

Тия Избрани коментари(или да ги наречем руска пропаганда и лъжи) кой ги избира??

като иранските военни, пратени в Йемен за стрелба с ракети срещу американски кораби.

А има ли такава новина или е измислена? Нали чуваш как звучи? Девическо училище при ДАЕШ?? Ти луд ли си?? Кажи бе лъжльо?? Там момичетата не се пращат на училище.

Точно при ИДИЛ момичетата учат отделно от момчетата!Дори и само Корана да изучават то пак е училище!Когато не сте ама хич информирани-по-добре мълчете! Не знам откъде Ви изкопаха такива неграмотници и празнописци!!!

Има ли луди дето вярват на руснаците?? Пак ли са използвали чука при това разследване?? Като ги знаем колко са добри с техниката!!

Щеревци, къде се скрихте?! Къде са ви коментарите ?! Блюдолизци и лъжци !

ей перхидролен под масата не се крия . Я излез от там няма да те пляскам..ха.ха

Е, защо му обръщате внимание на този или тази, този в не един пост си е признавал, че не мислел така както пишел, а му се плаща за да пише така! Щом хората са анализирали, че така наречената "бомбардировка" над училището е монтаж значи, че може би е вярно това! Не се и учудвам да е вярно!

е известно напоследък, че Путин скрито финансира значими елементи от крайно десния спектър. Такъв е и случая с István Győrkös в Унгария близо до словашката граница. Този случай е показателен като предупреждение към Запада че путинска Русия се насочва към скрито финансиране на терористи в нашите страни.

Какво да коментираме руски лъжи? Не са казали нищо смислено. По големи лъжци от тях няма.

На путевите лъжи кракат са къси!!

Бе ти от колко компа пишеш та ръсиш простотии във всички новини???

Щерита е мобилизирала целия катун, да ударно заработват, че малко им остана. Тръмп иде, а с него и края на надниците от АзБ. Глад ще мори простестърите. :)))))

на один сделоно в России..ха..ха.ха

Ха,ха Щерев мислиш ли , че някой ,ще вземе под внимание твоето мнение след като е видно колко неграмотно пишеш? Само се виж и сравни колко и смешен, писал си: Очасвал = Участвал

ЗАЧЕТОХ, ЧЕ РУСНАЦИТЕ ПРОИЗВЕЛИ БОМБА, КОЯТО ЩЯЛА ДА УНИЩОЖИ ДВА ПЪТИ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ !!!!НАЙ ПОСЛЕ НАПРАВИХА НЕЩО ЗА ХОРАТА, СЛЕД МОСКВИЧА И ЗАПОРОЖЕЦА !!!! УРА ДРУГАРИ, УРРРРРРАААА ! ЗА ЕТО ВЕЛИКОЕ ДОСТИЖЕНИЕ НАРОДНОВА ХОЗЯЙСТВО, УРА !!!!

Хайде, Щерев пусито застъпи в смяна!

Абе някой видя ли сириски деца и майки да се радват на "руските освободители" и да ги посрещат до сега с хляб и сол... Имаше само едно посрещане на руски парашутист от сваления СУ-24 . Просто го застреляха във въздуха..ха.ха

а къде са плачещите майки и бащи? Само талибани ще щурат? Долни амрикански инсинуации те така тука в Америка промиват мозъците на райята.

Москва отрича, че те са убили децата, както отрича че Американците са ходили до Луната, и то многократно. Щом не им изнася, отричат.Чиста работа.

Много на дребно лъжеш, мека киткао Всъщност официална Москва, никога не е оспорвала американското кацане на Луната, макар момента с развяващото се американско знаме на лунната повърхост, да е много подозрителен.

руснаците са народ на паталогични лъжци и подлеци... Та нима някой е очасвал да признаят някога една своя "грешка"... Тези пиандурници са силни само срещу цивилни деца и жени... Щяха да приключат за седмица с ИД..ха..ха ама на думи..

Щерев ти да не си 2 клас?

По същия начин ТЕ кацнаха и на Луната...

наи-вероятно децата сами са взривили училището. остава путин да намери доказателствата за това.

Хора, престанете да водите един и същ безсмислен спор! Когато сравняваме САЩ с която и да е друга държава, трябва винаги да отчитаме, че САЩ са уникално явление. Там се печатат световните пари, което е пряка и най-важната последица от ВСВ. Те могат да си позволят неща, които останалите не могат, но това не значи, че са толкова гениални. Просто са богати. Ако съм достатъчно богат, ще си купя самолет, при това не е нужно да мога да пилотирам, защото ще си наема екипаж. Така е и в САЩ, там наемат мозъци. Те не крадат, те купуват. Включително и българи. Всеки пенсионер е горд, когато обяснява къде са заминали децата му, но роптае, че е ниска пенсията му. И не си дава сметка, че е отгледал кукувици, които наливат вода в чужди икономики. Кой тогава да произведе качествените стоки и да изкара пари за висока пенсия?

Най-хубавия видеомонтаж в който вярваше цял свят освен руснаците е, как Нийл Армстронг стъпва на Луната! Много ми е кеф като си представя 200 милиона американци зяпат с надежда телевизорите, а 50 години след това се оказа, че всичко е било Холилуд продокшън! Бог да прости актьора!

vasil

Е,и?Доста народ не вярват и,че Гагарин е летял .

ЕЙ , ТВА ЦРУ НЯМА ДА СЕ НАУЧАТ ДА НЕ ПРАЩАТ НЕГРИ ПИЛОТИ :))

Ако беше избрана московското протеже Бокова за шеф на ООН щяха да се замазват руските воени престъпления към човечеството... Сега вече ще ги съдят за всяко убито дете по света.

А какво Ви е мнението за американските измами сър?

Къде беше ООН-то като САЩ изсипваха обеднения уран над сърбите и ни отрови земеделието? 3-4 години след войната домат на 200км от границата не никнеше. Какво стана с оръжията на Садам? Защо няма осъдени от международният съд за фалшифициране на доказателства с цел разпалване на война?

Все едно да питам защо американците, англичаните и руснаците са бомбардирали германците. :) Ами причината е същата, поради която бяха бомбардирани сърбите. Но трябва да се чете история, не само да се пише.

Когато се чете историята трябва да се мисли, защото в противен случай се пишат глупости.

Ти като гледам, някаква измислена история си чел.

Блядюхите са се наковали с водка както винаги (че кога не са), свалиха граждански самолет вместо военен, както винаги (и при корейския боинг 1982 беше същото), сега лъжат и мажат - пак както винаги (така лъгаха за Чернобил, за Катин, за всичко).

За тази случка има американски документален филм. Там определено си признават че този самолет е бил за цел да тестват ПВО-то на руснаците. До него е имало военен самолет. Гледай малко американска телевизия и може да научиш истината дори от тях.

Гледам само RT, там е много по-весело, и ти може да ги гледаш, ще ти заместят стария в-к Стършел идеално.

За Чернобил опищяха цял свят. Но за Фукошима мълчат като бити г.зове. Ама ни носят на нас рибата от там да я ядем нали?

Бро, ако ти можеш да си позволиш японска риба, значи по погрешка си попаднал в Дир.брг :)))

Руснаците имат доказателства, че видеото е монтаж, но американците нямат доказателства за твърдението, че не са пускали атомни бомби върху цивилно население в Япония и всичко е монтаж на японската техника.

Запомни добре - американците наистина са използвали ядрено оръжие - и наистина пак ще го използват.

е, не знаем, може пък Хилъри Клинтън да не стане президент.

Само законното сирийско правителство има законното право да раследва. Други могат да раследват само ако Сирия им разреши.На краварите няма им мине номера.

Истината е, че след гротескният цирк на Колин Пауъл в ООН вече никой не вярва на Вашингтон...

Така както Киев даде координати на холандския самолет да прелети над зона забранена за граждански полети, така вярвам, че видеото е монтаж! Как да не вярваш на руснаците, който директно казаха, че платим ли реакторите за Белене ще ни опростят лихвата, но в същия момент МВФ и ЕК то грам не си поплюват с лихвите и наказателните глоби за каквото и да е било, дори в ситуации в който сме невинни.

Ти пикам на лихвите, те са 20 милиона, а на гнусните блядюхи трябва да платин над 600 милиона за нещо, което никога не са смятали да изработват. Това е схема за източване на България, но ти си тъп, за да го разбереш.

А ти явно си от глупаците, които вярваха че търговски съд ще стане политичекси угоден и няма да ни осъди

Ловеч Скревена Белене И чехската пролет и те ли са монтаж от западно - американска пропаганда Както и нахлуването в украйна ... Айде лумпените да пият хапчета и лека нощ

Не, не са ама затова сега си заключваме вратите! А за фалшифи доказателства пред ООН всички знаем за оръжията на Ирак!

Е да вратите .... А преди и устите и ушите ... А който много знае изчезваше и никой веч го незнае Позитанчик малък

Пражката пролет през 1968 и антикомунистическото въстание в Унгария през 1956 били всъщност цветни революции, тъй казват по Путя-ТВ, а то е защото Путя истерично се страхува от цветни революции.

Монтаж на западната пропаганда е, че имахме мощна войска, СС23 ракети и днешните демократи още кльопат от подареното и построено от бай Тоше с пари на рашките! Монтаж е също, че мариците ни ограбват! Също е монтаж паметниците на американските пилоти унищожили цяла София и хиляди загинали. Монтаж са и атомните бобмби в Япония! Монтаж е и виетнамската война, Либийската, Афганистанската , Иракската. Монтаж са и изказванията на верния ни съюзник в НАТО-Ердоган, че иска целия балканско полуостров. Монтаж е, че турски граничари пускат мигранти да пъзят из България... Лека нощ!

"имахме мощна войска" - имахте - таратанци. Благодари се, че никой не нападна България, че с тая мощна войска нямаше да изкарате и 20 минути против НАТО.

Партийна войска .... В коя войска или армия по света има ЗКПЧ .... Лйолю ..... хапчето и в леглото Бееееегом марш

Ама, ти си продължаваш с изтъркания лаф за хапчетата, хаха. Я, питай Ебама за некой по-пресен, че тоя мухлясА...

Те и за холандския самолет твърдяха че не са го сваляли! Убийци! Убийци на деца!

Ако погледнеш реално на нещата руснаците не са свалили самолета. Колкото и да се напъва западната пропаганда. Това че оръжието руско е едно, кой го използва е друго. Да не би в България не се взривиха едни американци докато ръчкаха руско оръжие за да го дадат на Украйна? Почва да ми писва от тази пропаганда все едно сме малоумни!

че сте малоумни, това никой не го отрича - само идиот може да харесва москвич, запорожец и водка пред BMW, интернет и рок.

Руските бомби са миролюбиви и хуманни, те не убиват децата, а ги спасяват от мизерния им живот.

кажи на сърбите колко са миролюбиви американските бомби с убеднен уран

Само мозъка ти е Убеднен, неграмотно. Научи български, научи история, тогава идвай да пишеш. Ако на сърбите им се е приискало да убиват босненци, хървати и черногорци, то накрая разбраха, че не става толкова лесно.

Интересно никой не рева като американците заливаха Сърбия с обеднен уран и в България нямаше домати над 3 години! Ама сега реват на умрело и лъжат чисто по краварски.

Долу ръцете на УНИЦФ от единствените борци против Ислямска държава, храбрите пилоти на руските ВКС!Оставете пилотите да воюват с болни и деца!

Съжалявам но на комунисти не вярвам. Жалко за загиналите и роднините им.

А вярваш на дир-а! Нещо тезата ти издиша.

ООн напълно разкри проамериканския си и реакционен лик. Генералният секретар на Организацията на обединените нации Бан Ки-мун призова за разследване на въздушния удар в Сирия, при който загинаха над 20 души, повечето от които деца. Ако е умишлена, тази атака може да се равнява на военно престъпление , заяви генералният секретар в изявление.

Обама крещи на Кери в кабинета си: - Заобиколен съм от идиоти. Как ви хрумна да правите тия фалшификации в Идлиб? - Искахме да притиснем руснаците, господин президент. - Но какво правят Кейт Уйнслет и Леонардо ди Каприо на снимките? - Искахме да внесем повече драматизъм, сър.

да не се окаже, че руският дрон (ако изобщо е имало такъв) е прелетял над друго училище? те и за конвоя на оон отричаха...

аз разбрах че американския дрон е прелетял над майка ти и е хврлил малко хайвер

Подържащите паразитите ,бацилите вирусите ги чака съдбата на гейлюнистите. обикновени шабец гой и мъжки шикси

Абе няма ли най-накрая да монтират малко мозък на лилипута от Кремъл.

Е, от маймуната в бялата къща ли да вземат?

ИСкаш да кажеш да му изрежат мозъка. Та идиот, вие, американчетата дори една провокация не сте в състояние да изфалшифицирате. От ГМО ли, от лекарства и дрога ли, но сте тотална изтъпели. Дори не можеш да лъжеш. Само някакви клишета с обиди. Сякаш американската пропаганда набира служители по конкурси за идиоти.

Когато хамерите научат истината за своята престъпна държава ще настане апокалипсиса.

Великият екстрасенс и познавач на руската душа е бръкнал в мозъка на повечето руснаци. Те се опияняват от манията си за величие. Не признават никого друг освен себе си.

Нали? И затова сеят смърт и "демокрация" навсякъде по света...

Чухте ли сирииските руснаци какво направили? пак някаква агресия се е случило

което означава,че инструкторите на сащ,израел,англия ,катар и т.н не могат да осъществят "демократичните" си цели и дори баба клинтън не може да им помогне .

в момента се сглобява този,който ще ни покажат след два-три дена,някоя болница или погребение ,може да бъде с участието на уил смит, за по -трогателно .

Московското издателство - Комунистически Манифест пише , че всяка информация която се разпространява във всички държави на Запад от Москва е лъжа и долна западна пропаганда. Трябва да се слуша само какво казва Кремъл. Който не слуша ще гълта полоний, а не мелдоний.

Дефарминг Фашингтон .Убийстото на 3 млн фермери в САЩ И 100 млн индианци ,Луизитания,Хирошима ,Виетнам и арабската пролет . Югославия долни анти човеци и престъпници.

Хилъри към Обама: - Нямам търпение да стана президент, ще видят руснаците какво ще им се случи. - Това е много глупаво, Хилъри. Ако ние стреляме първи те ще отвърнат и света ще стане едно по-добро място за живеене, но чак след 100 млн. г. - Но ако те стрелят първи, ние няма ли да отвърне ме? - Не, но ще имаме половин час да емигрираме при тях и да кандидатсваме за гражданство.

Путю ще свърши в килията на Милошевич !

Ех Пинокио скоро ще те екстрадират в Турция за да ти смалят носа

УНИЦЕФ продакшън конкурира Студио Лубянскый преступник ли?

Някой пита радио Ереван: "Къде са гробищата, училищата, болниците и сватбарите в Ирак, Сирия, Афганистан и Йемен?" Радио Ереван отговаря: "Барак Хюсеин, познахме те по гласа! Спри да задаваш този тъп въпрос вече за стотен път!"

Масовата лоботомия в Русия продължава.

тъй ли ви каза дедко Шорош преди да ви подфърли дребни...

Спор няма че руснаците за боклуци. Лъжат повече от нашите цигани на моменти. А убийството на цивилни го нямат за нищо. Цака година ги чакаме да видим как воюват срещу ИС. Досега освен цивилни и деца друг не са нападнали.

Когато съвецките руснаци свалиха през1983 г.корейския самолет над Сахалин - отричаха. И путиновските руснаци отричаха за сваления малайзийски над Донецк. И сирйските руснаци отричат за бомбардирането на Алеп. Но пък никой не му вярва на Путин. Това е все едно да вярваш на Комсомольская правда сега или на Рботническо Дело - преди.

дедко Шорош е развързал кесията отново и ви подфърля дребни центчета да спамите по цел ден

Ти чу ли за сирийските руснаци :)))) това ми оправи настроението за доста време.

"Когато съвецките руснаци свалиха през1983 г.корейския самолет над Сахалин - отричаха" Хайде де. Аз пък даже гладах тогава тази новина по телевизията и руснаците показваха на карта полетът на самолета, откъде е минал, къде е свален.

Буратино с вас гейлюнистите е прилючено. Ша ходите при сините каски

Не руснаците, украинците отричаха та се наложи американците да им покажат снимките от техните сателити...