Везиева обжалва доклада за плагиатство в дисертацията й

Това се казва в позиция на председателя на Съвета на директорите на БДЖ, след като днес беше обявено, че 95 % от дисертацията ѝ е преписана

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нагла, тъпа и нахална! Какво ще пбжалва? Да се скрие някъде и да я уволнят от БДЖ, но такива нагли хора не можеш да махнеш, защото са се впили като пиявици в държавните алужбици. Оставка!

Нароиха се "университети" за всички видове дебили и лоулайф...

Национален военен университет?! Wtf?!

Аз съм те виждал ма. На околовръстното. Ма мноо си грозна ма

И това ако не е наглост.

таз кат я видиш и вече имаш нужда от доктор

МунЧо пепепудките много яко се усират. Да не останат по назад от насрания фатмак

Само дето не мунчо е избирал, а хора от пп. Стига си досаждал, защото не разбираш, че тая си е от герберастката клика.

Тази женица несъмнено не е автор на своята т.н. "докторска дисертация" и най-вероятно нахалост е платила, може би на рецензентите, които в някои случаи се явяват истинските списвачи.

Ако обжалва, значи женицата освен че е нагла е и проста. Тя няма никакъв шанс.

И как така е минала защитата, като е била такава очевидна плагиатска работа?

Въпросът е към рецензентите

Ваш Кирчо раздаде ли сертификатите за почтеност, че вече много време мина

Много време мина откакто Боко вече не е на власт и вече власт няма да види, за злоба и ужас на гербопитеците и депесарите.

Редно е да проверят всички дисертации, щом са почнали, а не само на тези, дето се бутат в политиката. Ако дисертациите имаха истински научен принос, да сме от първите страни в света. Кой проверява, като обикновено журито е некомпетентно и рецензиите са написани от самия дисертант? Какво се иска от един преподавател - да познава материята, която преподава. Сега какво проверяват? Кой го е мързяло да префразира взетото от чужд научен труд или ... ?

Пуска се един viper и за секунди става ясно дали си плагиат или не. В някои университети се прави. В други не. Ама университетите са автономни.

Управлението на Муунчо е : Куче влачи самосвал

Джаф, джаф :))

Пълно е по университетите с такива измислени доктори, доценти, професоря с мижава професионална реализация. На нищо няма да те научат, но надменни и високомерни до безкрайност.

Един такъв го гледахме по изборите срещу Президента.

Да се провери и дипломната работа на Боко Тиквата. Абсурд е полуграмотен еднокнижник да е успял да напише книжовен текст повече от 3-4 реда.

Педал

Ха ха, ти ли си бе, Боче?!

Плагиагството е престъпление съгласно НК предвижда до 2 години затвор и глоба .

В регистъра за академични длъжности и дисертации за този дисертационен труд пише: Дата на защита: 08.06.2018 Научен ръководител: Венелин Кръстев Терзиев; Марин Тодоров Петков Рецензенти: Венелин Кръстев Терзиев; Нено Христов Христов Председател на научно жури: Марин Тодоров Петков Членове на научно жури: Венелин Кръстев Терзиев; Нено Христов Христов; Иван Тенев Димитров; Никола Благоев Нинов

Регистрите у нас са за това - да са пълни с грешки. Колкото до рецензиите - всички рецензии си ги пишат докторантите, дипломантите, ... Официалните рецензенти само се подписват. Пък и те едни рецензии - обикновено споменават пропуснатите запетаи.

Имаше научен ръководител, който даваше само обща оценка без тежест. Имаше двама рецензенти които даваха научна оценка. Имаше специализиран научен съвет по специалността пред който се правеше публичната защита, и кандидата за степен трябваше да отговаря на въпроси. За кандидат на математическите науки изискването беше поне 3 статии, от които 2 самостоятелни. И най-накрая се минаваше през ВАК която имаше право да назначил допълнителни рецензенти при съмнения.

Ако така пише в регистрите, гнило е, но не е ясно къде! Щото това звучи абсурдно и не е законосъобрахно.

ами те всички от служебните правителства на Мунчо са такива, един плагиатства, друг лъже за гражданство, трети съден за кражба на интелектуална собственост,ама постегнал извънсъдбно споразумение, една писала великия текст на Славчо "Ша ти скъсам гъзъ" и сега е в СЕМ, дрег пък назначил и двете си деца като "специалисти" в БЕХ и т.н. И простият материал вика "Да живее Мунчо,той ще ни избави от крадците". Абе прост народ, какво друго може да се каже.........

То, да бяха само тези мошеници, с мед да ги нахраниш!

То въпросът не е да й се отнеме фалшивата титла, това е ясно от само себе си. Въпросът е на такива да се праска и 1 глоба от примерно 50 000 кинта + да върнат всички пари с лихвите, които са взимали като заплати за периода, в който е фигурирала фалшивката в скапаните им автобиографии. Това е закон, това е право. Другото е алабала.

Ами то сигурно 90% ще трябва да връщат - ще се препълни хазната, нова ли да правим?

Тъпото ,гея и еврея , и баща им мунчо невнятника !!!! Оправиха този народ , през последната година ...... по библейски !!! И вече е позабременял . С няколко милиарда нов дълг , и хиперинфлация

Ако се разрови в тази посока един "научен" кадър няма да остане.

не я е писала тя! Онзи беше ....

Колкото и пари да откраднаха всичките през годините, чужд интелектуален труд няма как. Особено в ерата на комуникациите. Става жалка, обжалвайки очевидното!

Kажи си, Везиева, кажи си! Аман от такива "калинки", които хал хабер си нямат, но винаги са поставени на заплатаджийски постове от които нищо не зависи.