Коментари - Рашидов се извини на лекарите в ”Пирогов” | dnes.dir.bg
назад

Рашидов се извини на лекарите в ”Пирогов”

Министърът на културата Вежди Рашидов се извини със специално писмо на лекарите в "Пирогов" заради твърденията си, че в института имало лекари с абсурдно високи заплати и се давали много пари за банкети.

Обратно в новината

Коментари - Рашидов се извини на лекарите в ”Пирогов” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВСЕКИ може да се извини, стига да е разбрал, че греши и стига да е решил, че няма да повтори грешката си! Извинението е не просто думички някакви, драга, а съзнание да не направиш повече това, за което се извиняваш!!!

Време е да се научим да се превъзмогваме, и да не се мислим за непогрешими. Г-н Министър - Поздравления!

Интелигентният и културен човек не говори и не върши неща за които трябва да се извинява.Веждито не е от тях.Ама те от това правителство и от ГЕРБ са всички един дол дренки.Малоумници.

Грешката на Рашидов не е езикова, както ни приказва. Той е министър - грешката му е управническа.

И ТОЗИ 2 ДЕНА НЕ Е НА ЕДИН АКЪЛ

BRAVO VEJDI!

Достойните хора, мило Роси, не бият полицаи и не дрънкат измишльотини. Ако си беше просто пияното Вежди-простено му е,но не и на министъра Вежди! Мило БГ мамче, щом смяташ че е достойно да се извини - добре, само че извиненията на публични люде от такъв калибър се наричат ОСТАВКИ.

Мила МАМО, де са децата ти, де са внуците ти?! Погледни с широко отворени очи в собствената си Душа. Там е по-Страшна клоака, само колко аборти са направили българките за тези 20 години?! Геноцидът, УНИЩОЖАВАНЕТО НА БЪЛГАРСКИЯТ ГЕН, са двете лица на една монета. Искам да повдигна и въпросът за УВРЕДЕНИТЕ ОТ КОМПЮТРИТЕ БЪЛГАРСКИ МЪЖЕ, които не са в състояние да заплодят една жена. Мила BG мама, имайте милост към способните и умни българи, УВАЖАВАИТЕ ГИ, ЗА ДА ПОЛУЧИТЕ ПОДОБАВАЩО УВАЖЕНИЕ И ОБИЧ.

Не всички художници (скулпторите също са художници, за сведение) са тотални измекяри. Сред тях има много хора с талант, които живеят повече от скромно, но не са се отказали от професията си, защото тя е техният жовот, а не защото не стават за друго.

Браво на Вежди Рашидов голям мъж е!

Аматьори.

Тук коментарите ПРЕКАЛЕНО ОЧЕВИДНО са тенденциозно подбрани. Моите уважения към Рашидов. За плюене - майстори много. Да се извини, обаче, не всеки може. Още повече - публично. Страшна клоака е българската душа днес. От злоба сме позеленели и пак не спираме да бълваме жлъч. Е, КАКВА ДА Е СЪДБАТА НА ТАКЪВ НАРОД?????

Защо ще се извинява - огромни заплати на шефове, а мърсотия, износен ивентар и апаратура, и разбира се корупция! За хубавите работи не говоря, защото се затлачват от алчността за пари! Гледат да те пробутат по някаква пътека, и да лежиш по-малко а се подписваш на повече дни! Ипари, пари искат! А пред очите ми си отиде един човек , защото не е-а да му обърнат никакво внимание , охка охка и свърши!!! Това си беше умишлено убийство! Но тях не ги съди никои!!! Те са на принципа парите и живота! да ти вземат!!

toq e palen rab vijdal sam go aroganten i nepristoen ama tva e toi i za kuciaj ne stava ABSOLUTEN SELQNIN

ГЕРБЕРИТЕ първо приказват, после милсят.

Ето това са герберите и загербованите - мозък нямат в главите. А пък че има лекари, които взимат високи заплати - ами да взимат, какво лошо има в това! И аз искам всички депутати и министри да взимат по 600 лв. на месец и да видят как се живее с тези пари, и без това нищо смислено не правят!

ЧЕ ТОЯ ПУХ НЕ СТАВА МИНИСТЪР МНОГО КЪСНО ЗАЦЕПИХТЕ

първо дрънкат, а после мислят....това е патент на повечето от министрите в това правителство....прик за мечката и лошата дума е известна на всички...надявам си и на министрите...файда от извиненията.....

BRAVO!

Цялото правителство от циркаджии, вместо от политици, най-после няма ли да слезе от централните новини?!

sus absurdno visoki zaplati moze bi ne, no s absurdno visoki ru6veti -da. Na medizite mozem i da prostim al4nostta , no na Ra6idov prostotiite sa o6te po-absurdni.

БРАВО ,ДОСТОЙНО ЗА УВАЖЕНИЕ ПОВЕДЕНИЕ! ДАНО ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ СА КАТО БОРИСОВ,ЦВЕТАНОВ И РАШИДОВ.ИМАМ НАДЕЖДА, ЧЕ МОЖЕМ ДА СТАНЕМ ЦИВИЛИЗОВАНИ,НО И ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС ТРЯБВА ДА СЕ ПРОМЕНИ.ДОСТОЕН ЧОВЕК Е РАШИДОВ.БРАВО!

На министрите от ГЕРБ им стана навик да правят гафове в изказванията си. То не беше БД, после СД, а сега ВР. Иначе Вежди Рашидов е от симпатягите в това правителство.

Медици ли? Да не им паднеш у кунките!

Добре, че не е отишъл лично да им вкара по един тупаник, то тоя лумпен това си може.

изпусна се Вежди, каза истината за Пирогов....без да иска и сега се опитва да замаже.

Човек с достойнство ,интелектуалец ,който явно след пребиваването му за няколко месеца в тази глутница на ченгета неволно започва да се включва в общиятон на ГЕРБ .Спасявай душата си творецо овреме.

По гадна корумпирана сбирщина от тая на персонала на Пирогов няма ,там нито лекар нито санитар ще ти обърнат внимние ако не им бутнеш нещо. Пирогов няма нищо общо с болницата,която беше преди годни не случайно 80 % от кадърните хора се махнаха от там през последните 5-6 годни! П.С. А и ако ми стане нещо недай си боже ,ще отида във Военна.

А на другаря Рашидов говори ли му нещо поговорката Казана дума, хвърлен камък? Откъде ги изрови това пожарникарче тия министри? Ужас! И тая сбирщина ни управлява и представлява ! Ужас !

а защо не изкоментира своята заплата и представителните, с които разполага в едно изявление същия тоя вежди???...е, винаги чуждата паница е по-пълна и по-голяма и по-хубава... хахаха, голем смех... та, я да чуем за заплатката на веждито???... сигурно е една такава мъничка, мъничка... най-много до размерите на нормална ще да е... хахаха

еиииии, все си врем носленцата там, дето не ни е работа....

Може би Рашидов е казал ЛАПАНЕ СУС , но след като жена му го е инструктирала снощи е осъзнал грешката на незнаещите майчин език журналисти, от поръчковите медии. Човешко е да се греши, но на министър Рашидов нищо човешко не е чуждо. Дано е разбрал министърът какво е да нямаш морал и когато ръси кандидатстудентски бисери какъв е ефекта от лапсуса му. Вам думам журналисти АЗ, Бойко го отнася.

КАКВО ИЗВИНЕНИЕ БЕ ? КОЙ НЕ Е БИЛ В ПИРОГОВ НЕ ЗНАЕ КАКВИ КОЖОДЕРИ СА !!! МЕДИЦИ ! ДА БЕ ДА !!!

Не стреляйте по пианиста, то диригента и целия оркестър толкова могат...

ВЕЖДИ, ХОДИ БАЧКАЙ, ЧЕ ВСИЧКО ТЪНЕ В МИЗЕРИЯ, ЮРНИ ХОРАТА ДА ОПРАВЯТ ПОНЕ НДК-то,ЧЕ СРАМОТА, УЖ СМЕ СТОЛИЦА, ДА НЕ КАЗВАМ ЕВРОПЕЙСКА,ДА ВИ СКОЧА И НА ДВОРЕЦА И НА КУЛТУРАТА. СТИГА СИ ВЯ ЗАДНИКА ПО МЕСТА ДЕТО НЯМА СМИСЪЛ,НАЛИ СЕ ИЗВИНИ, СЕГА КАКВО И ПЪТЕКА ЩЕ НАПРАВИШ ДО ТАМ, АЙ СИКТИР...ОМРЪЗНА МИ И ОТ ВАС, СЪЩИТЕ МЪРЗЕЛИВИ ДРЪНКАЛА СТЕ КАТО КОМУНЯГИТЕ

Първо тоя ятаганаджия ще трябва да докаже на психиатрите, че наистина няма намерение да отреже главата на жена си. Нито да посяга физически да я малтретира като първата, пък после да се извинява.

да си подаде оставката и да се научи да се изказва подготвено. Жена му като взема голяма заплата, да си трае!

Който не е гледал предаването, може и да повярва.Той разбра, че е направил грешка/още докато говореше/ и започна да го увъртва,но...когато думите изпреварват мислите..., много вредно за политик.Впрочем, много трудно се намира човек на изкуството, който има данни и за управленец...Вежди най-добре е да си гледа това, което Бог му е дал, но...пуста власт-блазни...А и като си спомня инцидента пред Софийската община...уязвим е...по-добре за него е да е далеч от властта.

е, за радост тоя път няма пребит полицай...

Така си ги бръщолеват много от политиците ни...И то начело с Борисов...И ако вземат да се извиняват...няма да смогнат...Наскоро Борисов искара че 800.000 милиона се равняават на няколко милиарда....но медиите си траят...

ВСИЧКИ ПРОЕКТОЗАКОНИ,МНЕНИЯ И РЕШЕНИЯ НА ТОВА ПРАВИТЕСТВО СЕ ОБРЪЩАТ НА 180º ЧАСОВЕ СЛЕД ПОЯВЯВАНЕТО ИМ. ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА СИНХРОН.

Ми то повечето от хората на Бойко първо се изказват, след това проверяват фактите, а понякога и се извиняват... На кого ли са се метнали?

Един човек починал и на погребението погребалната агенция извикала близките да се простят с него преди да затворят ковчега. Тогава роднините забелязали, че той е облечен в син костюм, а неговото последно желание било да бъде погребан с любимия си костюм със зелен цявят. Помолили те агенцията да го преоблекат. Погребалните агенти го изнесли и за няма и минута го върнали със зелен костюм. След погребението близките на покойника благодарили на агенцията за бързата реакция, но ги попитали как са успяли да го преоблекат толкова бързо. Отговорът бил: А то имаше един от останалите покойници за деня със зелен костюм и ние само разменихме главите...

Извинил се, а настройката на хората, че лекарите са крадци и мошеници си остава. Мой приятел - психиатър взима чисто 370 лв, моя приятелка - физиотерапевт (25 години стаж) - чисти 650лв. Аз - програмист на 30 години - 4000 лв. Осигурявам се на 330, така че тези 4000 лв са ми чисти. Ходи учи да ставаш лекар :) хаха Ама дано не се налага да опираме до тях...

Много се извиняваме за всички поразии, които ви причиняваме мили хора!

Тия са като с конкурс подбирани. Всички плещят без да мислят, а после се чудят как да замазват. Я, недай си Боже, нещо да стане, ще хукне към Пирогов първо.

нека взимат високи заплати ако си вършат перфекто работата. Но такива са малцина, многото др. са пълнеж и са обърнали вс. на бизнес. Няма правда в живота. Но ИМА ГОСПОД и да си знаят ,че тези дето шарлатанстват рано или късно ще си получат заслуженото.

И на жена си да се извини,защото в ефир заяви,че ще и кръцне зелката

Всички като шефа си станаха бе - прости и нагли

Човек на изкуството, занимаващ се с политика. Всички такива опити са завършвали смешно. Примери колкото щеш. Не се излагай Вежди, а се махай ако искаш да те запомнят с хубавите ти творби.