Вежди Рашидов: Ако не поканим Митрофанова в парламента, е обявяване на война

Кой е казал, че българските депутати могат да казват кой да влезе, това е работа на дипломацията, заяви избраният за депутат от ГЕРБ

Обратно в новината

Коментари - Вежди Рашидов: Ако не поканим Митрофанова в парламента, е обявяване на война | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

sawo

Прав е човека - ако вземат, че ни нападнат и извънземните? Кой ще носи отговорността? Да вземем да я поканим, че да ни е мирна главата!

Браво! Веждито една смислена приказка да каже. Какво ни пречи дипломата Митрофанова или толкова вече са сковани от комплекси българските депутати, че се чудят накъде да си ги избиват....

И ся у война ли сме вечи?

Важната тема. А защо за 30години оставаме най бедните и корумпирани. Русия ли ви е виновна или сте просто изплува на повърхността боклук.

Слушайте тиквун корумпето.

Ще се наиграете всички споко.30 години се правихте на много хитри.Имате милиони,но ще живеете в бункери( па макар и луксозни) Само това трябва да ви говори колко сте прости.

Веждичка, първо едно горещо шкембе с много чесън, да се изпотиш хубаво, после душ и чак след това интервюта. всичко това, да става следобед, разбора се!

Че тя Русия отдавна ни е обявила война. Съветска Русия ни е обявила война на 5 септември 1944. А на 8 септември са ни окупирали съветските войски. Били сме окупирани до 31.12.1947. А после глутница руски съветници са се разпореждали със съдбините на България. Тази година със спирането на газа на 1 април Русия ни обяви икономическа война. И досега ние имаме действащ договор с Газпром, който те не изпълняват. Що се отнася до бомбите, колкото и да им се подмазваме, ако Путьо реши така или иначе ще ни удари. Въпреки че.....е малко трудничко да нападнеш страна членка на НАТО. Щото и теб ще бомбардират. Не ние, американците ще го направят. Щото на тях не им пука, те са далеч. Що се отнася до Мутрсфонова, трябваше да я изгонят преди 7 месеца. За намеса във вътрешните работи на България.

Комунистически маймун.Позор

Алкохолик! Същият като Медведев!

Нямаше нужда от тия нови доказателства за безпросветната, алкохолизирана, морална нищета на тоя жалък бакшиш. То и без тая нова порция простотии, всеки българин знае, че веждито има някакъв талант, но е ужасно глупав.

Явно възрастта не прощава... хубав човек, ама нев за тая работа вече. Кой, ако не депутатите да кажат? Парламента е домът на депутатите, там те работят, те решават. Дипломатите са назначени от депутатите, чиче! Ако не искат някой да дойде, това е тяхна, а не на магарето работа!

Как да разпознае токсичните партии и политици? Всички те ще ви плашат с нещо! Ако не поканите Митрофанова ще ви пуснат бомбата... или ако не купувате от Газпром идва тежка зима...и т. н. Заиграват се със страховете на хората, защото не могат да предложат нещо смислено, а искат да изглеждат важни... Всички те са безгръбначни подлоги... Не гласувайте за такива мишоци независимо от коя партия са!

Тоя пък кога за последно е бил трезвен! Аре марш, руска подлого!

Вежди Рашидов още преди години твърдеше, че сме били във война, както личи от предния ми постинг.. Значи явно с фриволното използване на тази дума (явно има проблем със знамението на думите в българския език, който АРТИКУЛИРА:)), той го доказва! И пак опитва да разпалва страх и объркване.

Вежди Рашидов за Делян Пеевски: Най-големият дарител е най-черният ангел Скулпторът депутат с интервю при Хекимян – материал за карикатуристите и народния Фейсбук-фолклор „Сега сме във война, а целта на войната е да унощожи живия човек“, обясни Вежди Рашидов и подчерта: „Брат брата убива, предава заразата“. Снимка: Стопкадър от Би Ти Ви - Вежди Рашидов за Делян Пеевски: Най-големият дарител е най-черният ангел „Сега сме във война, а целта на войната е да унощожи живия човек“, обясни Вежди Рашидов и подчерта: „Брат брата убива, предава заразата“. Снимка: Стопкадър от Би Ти Ви Силвия НЕДКОВА 24.04.2020 Време за четене: 3 мин. Дежурните герои от нормални времена звучат още по-абсурдно насред карантина. Днешното интервю на Антон Хекимян с председателя на парламентарната комисия за култура и медии може би трябва да влезе в златния фонд на забавните програми. Само за петнайсетина минути Вежди Рашидов успя да даде материал за карикатуристи и зевзеци за седмици

Дирници, колкото пъти пак го изтриете, толкова пъти пак ще го пусна: Вежди към медиите: Продадохте се на дебел, грозен лайнар (аудио) ЕЛИЦА МАРТИНОВА 01 август 2013 в 14:30 | 56045 |127 Вежди Рашидов. Снимка БГНЕС. Всички ли сме роби само на един дебел, грозен, на 20 години милионер бе, да му еа птката майна. Всички ли сте роби на такъв изрод, нямате ли смелост? Как е станал този боклук мултимилиардер на 20 години и е изкупил всички хора и за 1000 лева заплата всички му слугуват“. С този нецензурен упрек се обърна към медиите бившият министър на културата Вежди Рашидов в кулоарите на парламента и бе записан от информационна агенция PIK. Обидите са по адрес на депутата от ДПС Делян Пеевски, който е и най-големият медиен магнат. Рашидов се възмущава от факта, че журналистите нямат смелост да се противопоставят на указанията на Пеевски. По думите на бившия културен министър за едната заплата репортерите продават ценностите си. "Аз не съм против вас, но срещу 1000 лв. кремирате майка си. Не може да кремирате най-милото си - морала си", притеснява се Рашидов. Със същата ярост скулпторът направи откровен коментар и за медийния комфорт, който кабинетът "Борисов" си е осигурил в предишния мандат. "По мое време г-н Борисов направи голяма грешка. Какво направи той - на него му трябваше медиен комфорт. Това са на Доган вестници. Ако смятате, че този фес не ви управлява, селски от Дръндар - то това ви е нацията на 1300 години. Да ви е*а циганската нация. Това го напишете, ама няма да посмеете. Това са парите на Доган и на двама шейхове от Оман. Ако толкова не знаете какво седи в банката - Банката е собственик на вестниците, а Делян Пеевски е боздуганът с майка си отпред. Те перат едни пари", коментира Рашидов. Аудиото с гневните признание на Вежди Рашидов можете да чуете по-долу.

За Пеевски го знаем ама и Бойко го знаем.

Ами единият е образът на другия в отледалото! Така че които гласуват за тези са или тъпаци, или мошеници, или на хранилка при тях и държавата, кръговете и обръчите им!

Герб трябва да си допълнят името на партията, на Герб трансформърс. Като везна са, където се сложат повече килчета на там се накланя!

Явно някой е променил "мнението" на Бойко и той е пратил Вежди, да говори истината както е. За пореден път се видя, колко са неадекватни партиите и как не мислят за народната благост а за своя джоб. Но всичко, което е казал Вежди е вярно ама "след дъжд качулка"

Виж следващия ми постинг, там Вежди Рашидов всъщност посочва и кой (и защо)! (Дира веднага го изтриха, но аз пак ще го пусна)

Значи да ме обяви някой открито за враг не било обявяване на война, но да НЕ го поканя някъде БИЛО обявяване на война! Да ти е.а майката проста, алкохолизиран простак!

И ти си пич и смел, бабаит, откровен и умен, и преуспял така, а другите сме лижели заднизи!

Да,... и да го поканиш от страх да не ти пусне бомбата било... висша дипломация..!

“Ти му викаш куме Ване, то хвърчи за уя да те фане!” На го гониш през вратата, то напъва дъ влезе през прозопеца!” Ти го гониш от държаната ((въздържаш се от възпитание и приличие) ТО НАПЪВА ДА Е В ПАРЛАМЕНТА!?! Аз от много години ви казвам (и при избори): ПО НАГЛОСТТА ИМ БЕЗПОГРЕШНО ЩЕ ГИ РАЗПОЗНАЕТЕ!!! И по лъжите!

Аз имам един много прост въпрос към Вежди Рашидов и към парламента, президента пранителството, И той е: Какво още трябва да направи един посланик, Митрофанона и Путин - чисто фактически, за да решат тези, ме НЕ ВОЖЕ ПОВЕЧЕ ДА СЕ ПРАВЯТ, че не виждат и не разбират? Да грабят - милиарди и така десетилетия? Да убиват - мирно насерение? Да ни кленетят и дискредитират? Да насъскват постоянно съседите, да откъсват територии от нас (Сърбия, Македония) До осъществят кървав геноцид и половин вековна диктатура и да се гаврят да ги наричаме освободители? Да ни избият цялата интеригенция? Да ни крадат и крият архивите, за да не се знае историята ни? Да инстарират и свалят редовно правителства и парламенти с агентите си? Редовно да ни рекетират, заплашват и рушат държавицата ни? Да не компровентират, като мекеретата им в България им вършат мръсната работа и извън Бългапия (Троянски кон)… Какво още, Рашидов!

Абе , нас Русия нали ни обяви за вражеска държава , какво тогава ще прави техен посланник в откриването на парламента ни !?

Ами а де! Нари тези уж били и смели, и големи бацаити (от нищо не го било страх), и неподкупни патриоти! И врякат как другите били страхливци, продажни и слуги на ЕС и САЩ!?!

Тия боклуци ни грабят и съсипват хуцавата държава с мекеретата са веме поне втори век, а ние трябвало да ги уважаваме и да се страхуваме от тях! Я си е.и майката, бе простак

Съмнявам се,че останалите 65 поканени посланници ще останат в залата ако тя бъде там.Накрая ще го откриете с посланниците на Белорусия,Сев. Корея и Никарагуа.Където според половината ни политици е мястото на България.

Главатарят на тази, когото та представлява, ни обяви за враг, по време на война, на неговата агресия в Усрайна! Тази откровено се гаври и ни се подиграва! И отрепките им в Цългария им лижот задниците и всяват страх как щели и нас да нападнат ако не им демонстрираме непрекъснато уважение и продължаваме да се правим, че не виждаме поредните им престъпления, зверства и геноцид! Щото пък и имали газ, без който същи не сме можели да оцелеем! Абе, какво стана с опорката, която въртяха до вчера как ние без руски газ те воже да живеем? И че няма да имаме газ, ако не свирим по гайдата на Путин?

Ей , кух, получаваме газ основно от Азербайджан, газопреносните мрежи на Русия и Азербайджан са свързани, така че хич не знаем какъв е газа! Само Алиев знае и гледа хитро. А ти ще пукнеш да лижеш отзад краварите, без език остана....

Невероятно нечистоплътен е и Нежди Рашидов, и ГЕРБ! Как воге един толкова нечистоплътен човек да е добър артист и скулптор е въпрос, който може би е интересен за по-компетентните! Как може чонек дотолкова да изпадне. дотолкова да няма себеуважение, че да изрича подобни простотии и лъжи!

Рашида се опитва да изземе функциите на Т.Биков и започна да прави пропаганда за Гроб! "Според Рашидов евроатлантическите партии трябва да се обединят." Те и ДПС постоянно зад тази фасада застават-евроатлантическо парадиране! Това не е критерий, да се обединят новите партии с крадливата и продажна мафия на хунтата Герб! Не може да се обединяваш с мафията само защото изповядваш евроатлантическата идея! Е, като не може депутат да казва, кой да бъде поканен на откриването на новия парламент, той не е ли депутат? Като какъв се вживява той, та да казва, кой да бъде поканен и защо трябва и Митрофанова да присъства на откриването! Той да не е ментор и диригент на бъдещия парламент? Хайде стига гробарски пинизи! Вече ни се повръща от вас гадове!

Така е, аз затова веднага напомних, че това е обсолютно измислена тема като основен приоритет! Всъщност това може да е актуално само за Путин и агентите му в България - за останалите българи АМИ ТИЯ ВЕЧЕ СМЕ Европа и ЕС и НАТО! Което означава, че другите са “в нелегалност”, и затова правят теза лупинги и се гърчат и всяват и поддържат хаос! По подобен начин тези свалиха правителството ни, уж заради Македония, но народът макар и бавно ги разбра, каквито са “хитрези” и се “правят на луди”!

Москва е виновна и за дългогодиините ни проблеми и със Сърбия и Скопие! Не е наша вината, че Путин гуци войната, дето уж щеше са свърши за 3 дни с превземането на Киев!

С две думи, много ясно се вижда НА ДЕЛО, не на думи, кои са 5-та колона на Путин в България! Това, което всъщност ни казва този тъпак - доайенът на този парламент (и само това дава ясна представа що за парламент ще е и колко ще го изтраем), е че когото целият свят (Европа, Аверика,…) НЕ поздравиха Путин за рождения му ден, значи те му обявиха война:) Що за идиот може да прави подобни твърдения, и то по време на истинска война с нападението на Путин над Украйна! Е, и кой всъщност всява хаос в държавата? Кой е страхливецът и лиже чужди задници? Кой лъже? От коя (чия) шайка, оопс партия?

Ама , как само изплуват , плъховете на заплата при Митрофанова! За някакви нещастни 4000лв.и душата си продават някои!

Да, в крайна сметка истината винаги изплува! (Но същите путинови боклуци обвиняват другите, че били комунисти и фашисти)

Докато тия бумари са още живи в България ще е мизерия.

а кой е казал, че един пияница може да определя дневния ред на парламента. Откъде накъде чужди пос"р"аници, вероятно защото са от вечно пияна нация, ще присъстват на откриване на парамента???

Те са извършвали геноцид у нас, бяхме половин век под тяхно робство, разграбиха чрез мрежите и олигарсите ни страната, компроментирана сържавата ни като най-верния слуга на Москва, откраднаха тонове от архивите ни и още ги крият и не ни ги връщат, те и техните хора създадоха организираната престъпност в България (ДС), обявиха ни дори открито за враг, гаврят се с нас и езика и историята не, насъскват съседите ни от десетилетия срещу нас, спират ни газа за да провокират страх и размирици, заплашват с ядрени удари, обвиняват ни дори в терористични актове, които те са осъществили..,Не от дълги години и свалят и инсталират правителства и парламенти в Бългапия… Цели 5 премиера в България са техни мекерета, техни, руски граждани - нещо нечувано в света!!! А за капак техните мекерета и боклуци, които им лигат заднизите обвиняват другите, че слугували на Запада!?! И този деградирал тип има наглостта да дрънка, че ние сме им обявявали война като не искаме повече тези да ни грабят, рушат и клеветят! (Това ми напомня онзи пиян побойник и престъпник, дето спира хората и ги пита: “Ти мен защо не ме уважаваш, бе!”) Идиоти!

Значи по логиката на този впиянчен циганин ако аз не поканя някого някъде значи му обявявам война! И този е “въдрецът” доайен, който открива Парлавента! Само едно мога да кажа: ЗАКРИВАЙ! (Както важи и за много други институции, като главен прокурор, МВР, ВСС,…КОНПИ) И създавай отново от нямало!

Какво стана, бе Вежди, даланерата с недвижими имоти и фирмата ти оттече ли?

Помня този пияница и побойник, налитащ на безпомощни порицаи, скрит зад депутатски имунитет - като боклука Борен Сидеров - (а защо полицаите са безпомощни в такива случаи е друга дълга нева…), как по едно време - като министър на културата (който свободно псува публично…) за да изглежда по-умен и интелектуалец бе научил и много си бе харесал думичката “артикулирам”, и при интервю по Нова Телевизия при Виктор и Ани я вмъкваше по няколко пъти във всяко изречение;) Явно високопорният израз на някои - като Доган с метапространството , Местан с екзастностна си бяха модерни и заразителни:)

И между другото какво изобщо прави този простак Вежди Рашидов в парламента, след всичко, което каза когато декларираше, че напускал политиката и че си бил надвил на васрафа, че си имал достатъчно честно изкарани милиони - след като орева орталъка за 2-та му милиона в КТБ и успя и той да си ги уреди с врътките с зесии, които “горевият юрист” Герджиков на времето пламенно и “съвсем безкористно” защитаваше и така КТБ бе хубаво доограбена (с помощта на сламения свидетел на Гешев Лазов).

Наздраве Веждичка

“Вежди Рашидов: Ако не поканим Митрофанова в парламента, е обявяване на война” Това е не само лъжа, но и откровена простотия! Вежди Рашидов може и да е склуптур, но е прост човек и простак! Възрастна не винаги носи мъдрост (и достойнство), и Рашидов е един добър пример.

Луди имало навсякъде,даже и в лудницата....................

Оказа се че и този е лизач на руски задници.

Страхливците умират всеки ден , а смелите веднъж! Интересно , какво ли би казал Левски , ако ви прочете коментарите ! Може би , ако племето не беше толкова страхливо , поне щяхме да знаем , къде са костите му!

В момента какво искаме от руснаците,че ще обиждаме руския посланник.Миналото си е минало.Сега сме в ЕС и НАТО и какво искаме да направи Русия.

Искаме от Русия 4 пъти по-скъп тръбен природен газ, за да стане демократичен, като втечнения американски газ.

Интересно дали Веждито е съгласувал това свое изказване с Бойко, щото той нали напоследък е ястреб , евроатлантически. Или пък е нарочно ?

Веждито не ме ебава за слива, но ще стане отново МУЛТАК НА РЕПУБЛИКА.

Гласът на разума, дано да го чуят

Путин е лгбт

Робът смята, че е свободен ... защото е роб. Джендърът смята, че и Путин е джендър.

Траверса пии си анаболите за цици

Герб са най-великите евроатлатици! Да живее Митрофанова!

Доста успешно манипулират българите да се дразнят с Русия,за да започне война и в България .Краварите ще ни дават оръжие,за да се бият и умират нашите момчета и да се руши България,не САЩ.И това всичкото е защото сме много прости.

Че ако си заврем главите в задника и се надупим на Путин ще ни пожали! Колкото Хитлер е подписал пакт, за не нападение над Полша! Когато си имаш работа с невменяем психопат , винаги очаквай неочакваното!

За Байдън ли говориш ? Така е, напълно невменяем е.

Бай Дън е напълно невменяем, защото ЗЛОУПОТРЕБЯВА СЪС СИЛАТА. А според космическите закони, Байдън е загубил битката с ВРАГЪТ НА ЧОВЕКА СИЛА, с произтичащите последствия.

Байдън е на години , но по интелект е бил Путин по точки! И кой се оказа, изолираният диктатор?

Ето , такива като ТЕБ сеят страх и хаос в по-лабилното и страхливо население! А такива, като Копейкин се хранят от Това!

И кой ще ни нападне бе нещастник , в НАТО сме?! И това , само по себе си ни пази! Ще се задейства член 5 , а Путлер после да му мисли!

Са в НАТО,но това не попречи на Турция да окупира Кипър и НАТО не прави нищо.Илюзия е,че като сме в НАТО може да се зъбим на руснаците.

Ама нека се пробват турците , че да видим!

До колкото знам Кипър , не е в НАТО!

А защо Ердоган казва, че някоя нощ ще ни отиде на гости на нас гърците? Нали УЖ има Член 5 на NATO, а? Не дърпайте на мечока опашката в тъмното, защото да не се окаже че му държите мазната опашка. Поляризацията на партиите се свежда до евроатлантици, евразийци и родолюбци. Тези, които се застъпват за вечното съществуване на Майка БЪЛГАРИЯ, дори да не са генетични българи, ги наричат "русофили". А пък нали само евреите са надарени с таланта за "лепене на етикети" и за провеждане на хуманен геноцид?! Защото навярно си мислят, че Содом и Гомор няма да се повторят и ще бъдат пощадени (както през 1943 година в България).

Ами Да ви плаши, за това ! Но куче , което лае не хапе !

Обаче Господ българина не лае, обаче "хапе". Затова Световното правителство КАБАЛА се мята като агонизираща змия, в този момент а и в следващите.

Пази, Боже, NATO да те пази! За нищо не става!

Алкохолът не прощава!