Първият брой на ”Прас прес” се изчерпа, правят ксерокопия

Първият брой на новия сатиричен вестник "Прас прес", издаван от трима известни карикатуристи, се изчерпа още рано сутринта.

Обратно в новината

Коментари - Първият брой на ”Прас прес” се изчерпа, правят ксерокопия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шарли ебдо - "смело, демократично" и едностранно- нагодено според системата.

Този вестник е за интелигентни хора с чувство за хумор и ирония, а те не са много у нас- как така се изчерпал!Явно тиража му е бил мижав или е наредено от Някъде да се дава само по един брой на будка.

Уж независими, но защо ли и този вестник ми навява следния цитат: ''медиите и пресата с ужасна смрад ни обгазяват слуги на чужди интереси са народа си продават обикновения човек стои и слуша тез л--на че новия световен ред е бъдещето на света не вярвай на тез лъжи не вярвай и запомни че син си на велик народ не си роден да бъдеш роб'' поредната медийна смрад

А защо ли ми се струва, че просто искаш да кажеш стихотворение пред публиката?

тези "смели" карикатуристи ще нарисуват как България е онождана от Еврейския съюз и НАТО. Няма, знаем го още сега. Те са мръшляци и не смеят да закачат САЩ.

Че малко ли руски медии има да рисуват това, което искаш ти? Това е вестник на хора, които имат своите убеждения. Като не ти харесва не го купуваш и не го гледаш. А, ама не ви отърва на руските опорни точки. Е като не ви отърва, тогава ДУХАЙТЕ!!!

А дали ще покажат как Русия е цоцала и цоца наша кръв? Може би да!

САМО ДА НЕ ЗАКАЧАТ КОМУНИСТА ХРИСТОС , И ДРУГАРИТЕ БОТЕВ И ЛЕВСКИ :)) ... ИНАЧЕ ВСЕКИ Е СВОБОДЕН ДА СИ ИЗКАРВА ХЛЯБА КАКТО СИ ПОИСКА - НЕ Е СРАМНО ДА СИ ДОРИ ПОЛИТИЧЕСКА ПРОСТИТУТКА :))

А КЪДЕ СА РАДВАНКАТА И ДЕБЕЛАТА ВОЙВОДКА ???? ... ТВА СИ Е ЖИВА ДИСКРИМИНАЦИЯ НА ПЕДАЛИТЕ В ДЪРЖАВАТА

Баце както и да го нарисувате винаги ще е едни гърди на пред...ама и в действителност е така и ще ви го покаже на 26-ти

Но защо само политчески, сексизъм и тъпи шеги? Някой сме е ли се?

Странно, как тези велики карикатуристи не се заиграват примерно с президента Радев, с другарите от партията майка, а изтипосаха Бойко на първа страница?!

И Курнелия е в неговите прегръдки.

Има време и за това...

Защото са платени комунистически подлоги.

Защото тиквун 2 им дава много матерял за усмиване. Извира

Свободни са.. от съвест

Црън Ваньо пълни ли сметките ви ? Е да ще триете неудобните мнения.

четете Стършел хора, там е истината

Браво, Страхотни са, а карикатурите са на Ниво. Ще взема да си купувам Вестник най-сетне, пък мога да мина и със "копие", може и сканирано... Да са Живи и Здрави и трудолюбиви, че да ни Радват истински, в тази наша "свинщина". УСПЕХ.

Къде бяхте досега ДРУГАРИ-ГОСПОДА та да се бъзикате с нас

Да са живи и здрави тези карикатуристи! А на който не му харесва да си купува тоалетна хартия от ПрасПресМедиаХолдинг.

То затова си носим славата,че сме много зле,което не е съвсем вярно. А сега с политическите нескопосани карикатури ще влезем в историята като най-неединен народ на световно ниво.

Щом гравитират около "Сега", ясно ви е колко са "свободни" и колко ще е смешно. Щом говорят за "популисти", и как ще ги осмиват, ви е ясно кой стои зад тях. Сорос бил и майтапчия.

Хайде сега,като сте казали "А", да кажете и "Б".Къде се продава този вестник,подлистник или каквото е ? Преди 27 години вестник "Демокрация" не се продаваше по официалните будки, а го продаваха от разни сакове и пазарски чанти в района на пл."Орлов мост". Къде се продава сега "Прас Прес"? Както е казал Хамлет "Това е въпросът".

Със сигурност не в лаФка

Продава се в будките на КОЙ - ЛАФКА

Вестникът само за реклама ли е пуснат? По будките в града го няма, освен в една - дали й 1 един

дано най дебелото от трите прасета не спре ракетата"прас прес"

Най-накрая карикатуристите и сатириците се ....събудиха ,браво!!! А тук има мнооого хляб !

Щом като "тъмно червения" Чавдар Николов участва може да се сетите кой го субсидира този червен парцал.(БСП и ДПС) Колко недобронамерени шаржа е направил Ч. Николов на Станишев, на Нинова, на Доган и други червенушковци, а ???

Името Прас прес е заигравка с Делян Пеевски, на първа страница Корнелина гола в обятията на Бойко значи до тук лиминираме като възможност и ДПС.Рекламират го в дира и БТВ значи вече замириса на грантове, кой има сметка да вземе гласове от големите партии за да влезе в парламента топло топло ощ малко напрегнете мозъците да Жю сюс Шерли още малко оп- да познахте.

тъп си та си плосък.

Българско Шарли Еба ли е това?Ай сиктир.И кой трябва да обслужва този ОРГАН, съдейки по името не е БСП и ДПС, остава Прокопито да е бащата???

Самият факт, че ги рекламират по бтв ... прави цялото начинание подозрително.

Честито на всички ЦСКАРИ с тирета и без, вече си имат вестник... ;) :) :) А по теманта, ще си купя следващия брой, дано да е по-голям тираж.

Кога ще видим някога в този парцал карикатури на тръцко тръцкин ,мазника нойзи,гнома,ицко бойкикиев,радко плиткия , драгалевския лаборант и финасиста цецо мустака ?

Ми те пичат бе.

Соросоидите знаят, че заради антибългарската си политика - нямат шанс да влязат в НС на тези избори и купиха няколко талантливи творци да насъскват народа и да го подготвят за протести с големи свирки и малки сиси като се постопли!

Усмивайте ги!

Осмивайте ги! (така се пише правилно)

Има необходимост от такава преса! Пожелаваме ви увеличение на всеки следващ тираж!!!

Новата чалга за простолюдието... Хайде како, хайде свяко на битакоооо.... Това навремето даже и балкантон го издадоха на плоча...

В едно легло легнали и уж се боричкат а то друго било......Корни бил мъжа, сигурно ще извади един камшик като строга господарка и ще има 50 нюанса зачервено.....

Утре ще го "трансформират" по натиска на мутрите и комунягите и в други ден ще го издават от Румъния за България.

Положението ни не за смях.

В 8 /осем/ вестникопродавници проверих сутринта, НЕ СА ГО ПОЛУЧАВАЛИ!

проверих в 4 лафки,не са и чували за прасето прес,и много други питали преди мен

А "Праз Лук" кога?

От къде е произхода на думата ксерокопиране? Ами ако копирната машина е Nikon или Minolta, какво правиме?

Името на корпорацията Ксерокс (Xerox Inc.) от названието на процеса ксерография (от гръцки ξηρός КСЕРОС - сух, и γραφία ГРАФИЯ - писане) - първият процес за СУХА репродукция. Процесът е открит и патентован от Честър Карлсон, но е базиран на изследванията на Пал Селени (унгарец, работил в позабравената TUNGSRAM). Та, ПОНЯКОГА е хубаво ТЪПAHAPИТЕ да си траят.

ТИ си HEГРAMOTHИК. Откъде (ЕДНА ДУМА) е произходЪТ (ПЪЛЕН ЧЛЕН, МЪЖКИ РОД, ПОДЛОГ) на думата ксерокопиране? Ами, (ЗАПЕТАЯ) ако копирната машина е Nikon или Minolta (ТЕ ТУКЕ ТЕ НЯМА ЗАПЕТАЯ) какво правиМ?