17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Зряло,зряло е, чак презряло! Отдавна трябваше да ви лови липсата! Сбогом!

Бай Либене подочувам че ти и оная лудетина Ботьова искате да докарате руския ботуш в Българско. Ако това е така ей на с тия двете кунки ще ви откъсна чепките

Кви патриоти са тия руски кавали ве.Егати рубладжийската пасмина

Добре е Искрен Веселинов да се съсредоточи върху предложението си за бърза законодателна промяна свързана със съкратеният съдебен процес. Иначе цигането от Русе ще мине по "тънката лайсна", а това хората няма да ви простят. Просто ще трябва да си ходите. Сега нещо за единството.Може ли да има безпринципно единство? Та при вас то беше точно такова. Валери Симеонов още тогава си беше против "Южен поток", против АЕЦ"Белене" и неистово мрази Русия. Този човек се нарича "патриот" и влезе в коалиция със Сидеров, който е на диаметрално противоположното становище. Що за коалиция е това? Не знам ВМРО какво становище имат по горните теми. Те не казват нищо ясно. Говорят уклончиво. Все пак едно е ясно със сигурност; събрали са се несъвместими формации. Сигурно е и друго. От трите "патриотични" формации най-невзрачна и с нищожна подкрепа е тая на Валери Симеонов. Сам той никога нямаше да влезе в парламента. Вкараха го Сидеров и Каракачанов, че и вице премиер го направиха. Ами сега сърбайте му попарата. И още един факт по който е добре да помислите. От трите "патриотични" формации самостоятелно в парламента е влизал само Сидеров. Може да ви е кофти, но такива са фактите!

Тези баламурници заслужено вече са ОП-организи прости идиоти!!!!!!!!!!!!

Вярно ли е че преди 4 години ВМРО се явява на европейските избори в Коалиция с Бареков, А ДНЕС СЕ ПРАВИ НИ ЛУК ЯЛ НИ ЛУК МИРИСАЛ ЗА ОНОВА ВРЕМЕ. Ако е така, а то е така на тях нито МОРАЛЪТ нито СРАМЪТ ще им попречи да се ядват на избори с проруската Атака.

седенката!

Лъже патриоти вий сте ИДИОТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!сНИМАЙТЕ СЕ ЗА ПОСЛЕДНО ЗАЩОТО ПАРЛАМЕНТ ВЕЧЕ ЗА ВАС НЯМА ДА ИМА!!!!!!!!!!!!!!!Хората ви видяха какви мошеници излязохте и си навряхте ДЗУРЛИТЕ по шлифера на МУтрата!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Назряло било политическото единство и вече почнало да гние!!!!!То в същност вашето единство беше да се доберете до власт и да се лигавите по медиите ,при което народа ви псува а вие се мазните на Мутрата!!!!!!!!!!!!!!

Не бе, Веселинов, не е нЕзряло, а е НАЗРЯЛО;)

Борисов и Цветанов решават сложен ребус с разединените патриоти ?

ЮРУШ сами си отрязаха клона на който се бяха захванали като шебеци. Повече никога в парламента. Едвам влязоха в този.

две патерици ще влязат?

Някакъв соросоиден тъпак меси Русия в българските ,,патриотични" работи. А истината е, че патриотите са трапезни блюдолизци и патриоти на келепира ...

Смъди ли те нещо. Руският агент реве за СрПЦ и е против българите в Македония.

Ти за какво ревеш ? И какво те смъди ?

Затварянето на българската патриаршия от турският султан по донос от гърците няма допир с каноните на ПЦ. Провалилият се Гундяев разчита на клонирани отрепки. СИДЕРОВ ИСКА БЪЛГАРИТЕ В МАКЕДОНИЯ ДА СЕ УПРАВЛЯВАТ ОТ СРЪБСКИЯТ ПАТРИАРХ.

Че си овца, овца си. Но не руска ... Някакъв джендърски хибрид, обезумял от глупост

Т.н. "патриоти" влязоха в парламента с един народен антибойковистки вот, излъгаха избирателите си и станаха една обикновена патерица на мутрата, с което се превърнаха в сбор от никому ненужни пртии без бъдеще.

Който се е хванал с ГЕРБ да управлява винаги се е изпарявал като Партия и Политик !

Точно македонското вмро дърпа назад Северна Македония. Българското вмро и атака пък, дърпат България назад към руското блато.

Дърпат назад към на Майка ти П....! Скрий се бе ИДИОТ МРЪСЕН ,никой не ти иска задника !

МНОГО СА ЕЛЕМЕНТАРНИ РУСКИТЕ ТРОЛОВЕ ОТ АТАКА

Това което мечтаеха разни трайчовци ,мартиновци ,Христовци и много от прокопиевчетата се сбъдна , разкъсване на Патриотичните сили в България и продължаване на идеите на Сорос и Ран ,за унищожаване на Православието и славянството ! Кога ще видим на позорния стълб някой от Соросоидите Унищожители на СДС и тоталното ограбване на България в началния период на „ демокрацията “ така наречена с малка буква !

Както е тръгнало скоро, предполагам след следващите избори ще останем без "патриоти" във власта, парламента и респективно по медиите. Едва ли много ще ни липсват. въпроса е кой ще заеме позицията. И още по-важен е въпроса, кога най-сетне ще бъдат допуснати морални, истински образовани и поне относително честни хора до управлението?

КОГАТО АЗ КАЖА!

незеряло е българите да ви търпят все още ама нали е със робско съзнание си мълчи.... предполагам затова имаше огромен интерес едно време по сериала робинята Изаура...

И вашето ''единство на патриотичните сили'' е също като ''стабилността и просперитета'' на България.. Защо се правите на заблудени че незнае как хората гледат на вас??? Единствено алчността и властта ви събраха както помежду ви така и с боко. И 1/100 не сте направили от това което обещавахте ама поне джобове напълнихте.

Браво Волене, "РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ", не е измислено току така. 6-те месеца българското председателство на ЕС премина под наслов, "СЪЕДИНЕНИЕ". Оказа се обаче, че това е КЪСО СЪЕДИНЕНИЕ, понеже ПАТРИОТАРСКИЯ "ДИЕЛЕКТРИК" се оказа калпав. Аз лично се надявам, българофилите да намерят сили за преодоляване на силите водещи до противопоставяне чрез ПОДМОЛНО ФИНАНСИРАНЕ от "ЗОНАТА НА ЗДРАЧА". Защото едва когато всеки лично и народът съвкупно осъзнаем, защо ЕДИНЕНИЕТО С БОГ ПРАВИ СИЛАТА, ще разберем защо Джордж Буш - старши е казал някога: "ВНИМАВАЙТЕ БЪЛГАРИТЕ ДА НЕ СЕ ОСЪЗНАЯТ КОИ СА, ЧЕ ЛОШО ЩЕ СТАНЕ!".

ТИ СЕ ИДЕНТИФИЦИРА (обозначи). ТРИЙ, ДОКАТО ТИ СЕ РАЗРЕШАВА!

за посмешище пред хората. Никой не е забрамил предизборните ви дрънканици и послекак се направихте на ударени. А позицията на снишаване на ВМРО по българо-македонския договор....няма да бъде забравена и за в бъдеще.

На какво основание т.н. Обединени патриоти биват наричани "патриотични сили"? Доказано ли е че са такива и само те ли са патриоти?

че така са се нарекли самите те...какво мислят хората за тях не ги интересува.

Кокалът, батка, кокалът и месцето по него са важни за вашето единство! Иначе как щяхте да сте в управлението на държавата и да папкате от държавната софра, ако не се бяхте обединили и продали като мастии на ББ и сие? А иначе сте патриоти толкова, колкото дяволът е светец!

Патриоти ли??!? Вие сте просто поредната шайка крадливи лисугери,не сте никакви патриоти!!!! Нищо добро не направихте и вие за хората,само лични облагодетелства! ГЕРБ и ПФ забиха нож в гърба на избирателите си,сега ние ще ви го върнем тъпкано!!!!

Незряло е , че сте в НС и вие и най-паче герберските тикви!:))))))) .....ама края ви идва с превишена скорост!;))))

Пейтриътгювечът свърши доста бързо...

Атака не са българска партия те са руски проект,

На крив к'р косъмът му пречи е вашата работа... Това е една такава ''партия'' дето гледа единствено келепира си както и всички властващи бая години.

Какви патриотични сили сте вие, ве!!! Вие сте продажници на руска ясла, особено дрогиращия се психопат.... Помияри!!

ние искаме български патриоти, а не руски патрЕоти...

този? В усвояването ли?