17-11-2017 20-11-2018

Коментари

този? В усвояването ли?

ние искаме български патриоти, а не руски патрЕоти...

Какви патриотични сили сте вие, ве!!! Вие сте продажници на руска ясла, особено дрогиращия се психопат.... Помияри!!

Атака не са българска партия те са руски проект,

Пейтриътгювечът свърши доста бързо...

Незряло е , че сте в НС и вие и най-паче герберските тикви!:))))))) .....ама края ви идва с превишена скорост!;))))

Патриоти ли??!? Вие сте просто поредната шайка крадливи лисугери,не сте никакви патриоти!!!! Нищо добро не направихте и вие за хората,само лични облагодетелства! ГЕРБ и ПФ забиха нож в гърба на избирателите си,сега ние ще ви го върнем тъпкано!!!!

Кокалът, батка, кокалът и месцето по него са важни за вашето единство! Иначе как щяхте да сте в управлението на държавата и да папкате от държавната софра, ако не се бяхте обединили и продали като мастии на ББ и сие? А иначе сте патриоти толкова, колкото дяволът е светец!

На какво основание т.н. Обединени патриоти биват наричани "патриотични сили"? Доказано ли е че са такива и само те ли са патриоти?

за посмешище пред хората. Никой не е забрамил предизборните ви дрънканици и послекак се направихте на ударени. А позицията на снишаване на ВМРО по българо-македонския договор....няма да бъде забравена и за в бъдеще.

че така са се нарекли самите те...какво мислят хората за тях не ги интересува.

Браво Волене, "РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ", не е измислено току така. 6-те месеца българското председателство на ЕС премина под наслов, "СЪЕДИНЕНИЕ". Оказа се обаче, че това е КЪСО СЪЕДИНЕНИЕ, понеже ПАТРИОТАРСКИЯ "ДИЕЛЕКТРИК" се оказа калпав. Аз лично се надявам, българофилите да намерят сили за преодоляване на силите водещи до противопоставяне чрез ПОДМОЛНО ФИНАНСИРАНЕ от "ЗОНАТА НА ЗДРАЧА". Защото едва когато всеки лично и народът съвкупно осъзнаем, защо ЕДИНЕНИЕТО С БОГ ПРАВИ СИЛАТА, ще разберем защо Джордж Буш - старши е казал някога: "ВНИМАВАЙТЕ БЪЛГАРИТЕ ДА НЕ СЕ ОСЪЗНАЯТ КОИ СА, ЧЕ ЛОШО ЩЕ СТАНЕ!".

И вашето ''единство на патриотичните сили'' е също като ''стабилността и просперитета'' на България.. Защо се правите на заблудени че незнае как хората гледат на вас??? Единствено алчността и властта ви събраха както помежду ви така и с боко. И 1/100 не сте направили от това което обещавахте ама поне джобове напълнихте.

На крив к'р косъмът му пречи е вашата работа... Това е една такава ''партия'' дето гледа единствено келепира си както и всички властващи бая години.

незеряло е българите да ви търпят все още ама нали е със робско съзнание си мълчи.... предполагам затова имаше огромен интерес едно време по сериала робинята Изаура...

Както е тръгнало скоро, предполагам след следващите избори ще останем без "патриоти" във власта, парламента и респективно по медиите. Едва ли много ще ни липсват. въпроса е кой ще заеме позицията. И още по-важен е въпроса, кога най-сетне ще бъдат допуснати морални, истински образовани и поне относително честни хора до управлението?

КОГАТО АЗ КАЖА!

Това което мечтаеха разни трайчовци ,мартиновци ,Христовци и много от прокопиевчетата се сбъдна , разкъсване на Патриотичните сили в България и продължаване на идеите на Сорос и Ран ,за унищожаване на Православието и славянството ! Кога ще видим на позорния стълб някой от Соросоидите Унищожители на СДС и тоталното ограбване на България в началния период на „ демокрацията “ така наречена с малка буква !

Точно македонското вмро дърпа назад Северна Македония. Българското вмро и атака пък, дърпат България назад към руското блато.

Който се е хванал с ГЕРБ да управлява винаги се е изпарявал като Партия и Политик !

Дърпат назад към на Майка ти П....! Скрий се бе ИДИОТ МРЪСЕН ,никой не ти иска задника !

Т.н. "патриоти" влязоха в парламента с един народен антибойковистки вот, излъгаха избирателите си и станаха една обикновена патерица на мутрата, с което се превърнаха в сбор от никому ненужни пртии без бъдеще.

Затварянето на българската патриаршия от турският султан по донос от гърците няма допир с каноните на ПЦ. Провалилият се Гундяев разчита на клонирани отрепки. СИДЕРОВ ИСКА БЪЛГАРИТЕ В МАКЕДОНИЯ ДА СЕ УПРАВЛЯВАТ ОТ СРЪБСКИЯТ ПАТРИАРХ.

Някакъв соросоиден тъпак меси Русия в българските ,,патриотични" работи. А истината е, че патриотите са трапезни блюдолизци и патриоти на келепира ...

ТИ СЕ ИДЕНТИФИЦИРА (обозначи). ТРИЙ, ДОКАТО ТИ СЕ РАЗРЕШАВА!

Смъди ли те нещо. Руският агент реве за СрПЦ и е против българите в Македония.

Че си овца, овца си. Но не руска ... Някакъв джендърски хибрид, обезумял от глупост

Ти за какво ревеш ? И какво те смъди ?

МНОГО СА ЕЛЕМЕНТАРНИ РУСКИТЕ ТРОЛОВЕ ОТ АТАКА

ЮРУШ сами си отрязаха клона на който се бяха захванали като шебеци. Повече никога в парламента. Едвам влязоха в този.

Борисов и Цветанов решават сложен ребус с разединените патриоти ?

две патерици ще влязат?

Не бе, Веселинов, не е нЕзряло, а е НАЗРЯЛО;)

Назряло било политическото единство и вече почнало да гние!!!!!То в същност вашето единство беше да се доберете до власт и да се лигавите по медиите ,при което народа ви псува а вие се мазните на Мутрата!!!!!!!!!!!!!!

Лъже патриоти вий сте ИДИОТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!сНИМАЙТЕ СЕ ЗА ПОСЛЕДНО ЗАЩОТО ПАРЛАМЕНТ ВЕЧЕ ЗА ВАС НЯМА ДА ИМА!!!!!!!!!!!!!!!Хората ви видяха какви мошеници излязохте и си навряхте ДЗУРЛИТЕ по шлифера на МУтрата!!!!!!!!!!!!!!!!!!

седенката!

Вярно ли е че преди 4 години ВМРО се явява на европейските избори в Коалиция с Бареков, А ДНЕС СЕ ПРАВИ НИ ЛУК ЯЛ НИ ЛУК МИРИСАЛ ЗА ОНОВА ВРЕМЕ. Ако е така, а то е така на тях нито МОРАЛЪТ нито СРАМЪТ ще им попречи да се ядват на избори с проруската Атака.

Тези баламурници заслужено вече са ОП-организи прости идиоти!!!!!!!!!!!!

Добре е Искрен Веселинов да се съсредоточи върху предложението си за бърза законодателна промяна свързана със съкратеният съдебен процес. Иначе цигането от Русе ще мине по "тънката лайсна", а това хората няма да ви простят. Просто ще трябва да си ходите. Сега нещо за единството.Може ли да има безпринципно единство? Та при вас то беше точно такова. Валери Симеонов още тогава си беше против "Южен поток", против АЕЦ"Белене" и неистово мрази Русия. Този човек се нарича "патриот" и влезе в коалиция със Сидеров, който е на диаметрално противоположното становище. Що за коалиция е това? Не знам ВМРО какво становище имат по горните теми. Те не казват нищо ясно. Говорят уклончиво. Все пак едно е ясно със сигурност; събрали са се несъвместими формации. Сигурно е и друго. От трите "патриотични" формации най-невзрачна и с нищожна подкрепа е тая на Валери Симеонов. Сам той никога нямаше да влезе в парламента. Вкараха го Сидеров и Каракачанов, че и вице премиер го направиха. Ами сега сърбайте му попарата. И още един факт по който е добре да помислите. От трите "патриотични" формации самостоятелно в парламента е влизал само Сидеров. Може да ви е кофти, но такива са фактите!

Кви патриоти са тия руски кавали ве.Егати рубладжийската пасмина

Бай Либене подочувам че ти и оная лудетина Ботьова искате да докарате руския ботуш в Българско. Ако това е така ей на с тия двете кунки ще ви откъсна чепките

Зряло,зряло е, чак презряло! Отдавна трябваше да ви лови липсата! Сбогом!