ВСС не откри нарушения в имотните сделки на кандидатката за съдебен инспектор

Етичната комисия към Висшия съдебен съвет (ВСС) изслуша единствената номинирана за главен съдебен инспектор - Веселина Тенева, заради информацията за нейни имотни сделки. След заседание кадровиците решиха, че няма данни за нарушения на съдийката от Върховния административен съд.

Обратно в новината

Коментари - ВСС не откри нарушения в имотните сделки на кандидатката за съдебен инспектор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази дърта хиена крадлива ще оправи българската съдебна система а дано а ма на дали.

И после, когато прочетете, че не сме народ, а мърша, или че сме лош материял, теглете една майна на Бойко Борисов и си легнете при жената на топло! Само така ще се оправят нещата!

Пази боже стрина Веселина Тенева да те съди ... малииий

откъде я намериха тая медуза?

Откъде излезе тази баба Яга?Чумпилка такава , да плаши батковците в съда .Мани я да не ни плаши.

да ама Цветанов го разкарвахте Боклуци?

Тази възрастна женица как се е добрала до съдебната система с ниската си диплома? От къде Тенева е имала толкова много пари за да си купи няколко имота? След това ги продава на майка си и след това обратно си ги получава , но вече като дарение. Няма място за такива като нея в съдебната система. И е доста стара. Младите не могат да си намерят работа и отиват в чужбина и там си раждат децата.

Невинна съм, мога да заема високата длъжност. Не се притеснявайте за мен, ще се оправя !

БСП и ДПС номинираха за главен съдебен инспектор магистрата от Върховния административен съд Веселина Тенева, нашумяла с оправдателната присъда на почетния лидер на ДПС Ахмед Доган по делото "Цанков камък". Той беше признат за невинен по обвинението, че е в конфликт на интереси, получавайки хонорар от 1 млн. евро за консултантски услуги по хидроенергия проект. Кандидатурата на Тенева е внесена от социалистката Мая Манолова и народният представител от ДПС Четин Казак два часа и половина преди крайния срок.

Е, все едно някой се е съмнявал в почтеността на ВВС и Съда!

Ейй, колко е доволна Тенева, Доган се добре отблагодарява

Може да е много честна тази Веселина Тенева, но изнесените факти са смущаващи. Възрастна жена купува апартаменти, пари от къде ? После ги дарява? Не е ли съмнително? А още посъмнително е, че това е съдийката по делото за хонорара на г-н.Доган. Чудно е решението, и сега идва отплатата. Та само при тази мисъл,че може някой така да си помисли, беше необходимо да отхвърлят тази кандидатура.Но има ли други - избор от 1 кандидат ? Къде го има това?

Значи може да бъде допусната до конкурса? - Нали! Конкурса може да се проведе АКО ИМА ПОНЕ ОЩЕ ЕДИН ЧЕСТЕН СЪДИЯ !!! Трябва да се предложат още кандидати иначе съдиите са ОВЦЕ!

Знаете ли, коя е най голямата беда в случая. Тия хора са толкова нагли, че не се учат от грешките си. Току що свършиха протестите по скандала с назначаването на Пеевски и сега се задава друг. Абе няма ли в България вече честни хора, та ни предлагат такива ачик корумпиране личности. До кога с тия имоти и апартаменти, подарени от стари майки. Не се ли засрамихте, толкова ли нямате въображение да измислите някако друго оправдание за ограбените имоти. Ще се появи ли най после един български Октай, но въоръжен не с тапешник. Ай сиктир.

ще се намери честен ,нито български Октай ,затуй ша съ затрием ,следователно, ударете го на живот. Институт за изследване на социалполитикоелекторалните нагласи-Ив.Костов

Е това ли чудовище ще е Инспектор Това да не е зоологическа градина ?

На тази вуйна в CV пише: Оправдала Доган! От тук натаък, не и пука за вашето мнение. Вас нали ви вързаха с Костинброд, като риби ...

Е, няма толкова корумпирана съдебна система по света. Пази боже тази другарка (Тенева) да те съди...

Тази женица от Панагюрище притежава 5 апартамента в София и 3 гаража,подарени от 80 годишната си майка.Има имот и край морето,всичко това е постигнато за 10-тина години. Аз съм софиянка и имам един апартамент,толкова колкото разрешаваше БКП да имам в едно населено място.Въпросът ми е: 1.От къде взе бабичката парите за тези подаръци? 2.Как се извършва заменка от "честният"мъж на тази провинциалистка от 350 кв.м. в Лозенец за 3 апартамента и 3 гаража. 4.Как селяните придобиха по 6-7 жилища в София,когато на нас софиянци ни се разрешаваше да имаме по едно и то с точно определена квадратура на член от семейството. 5.До кога ще се подигравате с народа? Цинизъм е,че не е установено нарушение,а един беден нещастник,в такъв случай ще бъде разпъван на кръст,до пълното му унищожение. Това управление е най-корумпираното което ще закопае цяла държава,само и само да си задоволи лбакомията и подсигури гърба за яко крадене.

Хайде поредните колорадски бръмбър излезе на повърхността от полите на червената вихрушка и това е наградата за оправданието на Доган да си вземе хонорара като "хидроинженер" за Станков камък., когато същата другарка е била съдия по делото.Така се награждават "умните" хора, които почитат ага Доган, целуват ръцете на БСП и мият задниците на ДПС! Аферим, ашколсум, другарно Тенева!

Точно етичната комисия трябва да обръща внимание на етиката и морала. От правна гледна точка - няма проблем. От морална - има сериозен проблем. За всички е ясно защо се правят тези прехвърляници. Ако й бяха направили данъчна проверка - нямаше да излязат няколко стотин хиляди лева. Не може да покаже с какви пари е купила имотите и затова ги продава на майка си. Така си узаконява 130 000 лв. и пак си има имоти на нейно име. Разбира се майка й също не може да покаже с какви пари ги е купила, но това е въпрос на друга проверка. Тази друга проверка няма да се състои поради напредналата възраст на майката. Освен това, ако започне проверката и майката се спомине - ще започнат спекулации и обвинения за причинен прекомерен стрес, който е довел до летален изход. Помните ли майката на Вальо-Топлото как теглеше милиони от банките? Така и така е нагазила морала - най-добре да направи още веднъж тази врътка с имотите, докато майката е налице. Вече се знае, че никой нищо не казва. Самите съдии казват, че няма проблем. Така ще узакони още 130 000 лв. Ще си има и занапред. А иначе ние ще искаме повече морал, но какво от това? Кой ни слуша нас? Кой?... Кой?...

на ум заглавието на един филм на Клод Шаброл - "Невинните с мръсни ръце"

отново едно политическо назначение тип "пеевски" на омразните ни бесепарски депесари , ОСТАВКА

тая хищно корумпирана блюстителка на закона служителка на доганя е за сливенския , да инспектира килиите там

Каква сладурана е само!?1?как да не бъде избрана?А пък е спасила и Сокола!?!Как да не я направят- нали сега турците управляват!!!

кесарю...Гарван....гарвану ...итн. Всичко незабранено от закона е...законно...! Ма, трехвърляла имото и презумпцията е...пране на пари... Аде, сега - тя е от нашите - няма да си ровим из битието, щото не се знае какво ще си намерим...:))) И всичко това напълно ЗАКОННО - не напразно Темида е със завързани очи ! Бравос, както е казал бай Ганю...:)))

Има нещо гнило в тенева!Ама много гнило.Нещо като загнил хидроинженер.

Кръгът се затвори- Доган, Делото, Тенева, Росенец, Яхти, Летящи чинии.

Такава е /не/зависимата съдебна система в България ... Политически назначения на наши тройкажийки на висши постове ... Рай за Мая Манолова и Четин Казак.

За да съдиш престъпника трябва задължително да не приличаш на него.

МАмина маймунка златна! Хем облажила с мъжа си,хем решавала честно делата на Столична община в съда.Та тя е свързано лице ако е решавала дела на Столична община, но за етичната комисия няма проблем.Как да има като за Цацаров нямаше. Всички във властта са с подобни ръце ,мити с един и същ перилен препарат,произведен в цеховете на кораба- майка.

КО? НЕ!

8901

Ама другарки и другари дайте да се разберем-другарката Тенева е лично предлажение от почетния.Айде сега всички колеги юристи дето я поплюваха да дойдат и да видим какво още могат да кажат за нейните високи морални качества.Сега да благодаря на кадровиците за правилната оценка на ситуацията.Ако бяха сбъркали нещо веднага щяхме да ги кадруваме на бързо.

Кажи ми, кажи, бедний народе, кой те в таз рабска люлка люлее? Тоз ли, що спасителят прободе на кръстът нявга зверски в ребрата, или тоз, що толкоз годин ти пее: "Търпи, и ще си спасиш душата?!" О С Т А В К А !

Няма ли възмездие за вас бе! Гадове.

"Тенева има безупречна репутация, заяви заместник-председателят на НС Мая Манолова (БСП)" - ПОЗОР и ЦИНИЗЪМ!!! Това ли ма манолова е "безупречна репутация"-продаване и препродаване!!! БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД НЕ ТОЛКОВА ПРОСТ, КОЛКОТО ГО МИСЛИШ!!!

НАпълно те покрепям. Тези "законни" машинации се наричат спекула. Как да позволим една спекулантка по душа да заеме висок пост? Или е достатъчно да си бъргаска еврейка и всичко е позволено? В талмуда пише :" Всички методи за унищожение на гоите са морални!" Така, че какво толкова?

Трогателни са тези покупки,дарения и обратни изкупвания между родители и деца-най-често магистрати.

твърде е весела веселина. не прилича на човек, а на психопат. какви е гъски и маимуни раждала българска маика болшевишка?

Защо няма червените тролове този път в коментарите тук?! Или нямат опорни точки или и те вече се засрамиха!Факт.

Ужас и безумие. И тази пача ще контролира правосъдието. Боже, Боже, с какво толкова съгрешихме, та така ни наказваш?

да ги размажем тия бесепарски депесари , иначе ще има все такива назначения тип пеевски

да ги размажем тия бесепарски депесари , иначе ще има все такива назначения тип пеевски

Сокола помни и се грижи за хората си - оня следовател (Александров май се казваше), дето го беше "опандизил" преди 10.11.1989г. след промените го направи шеф на следствието, той пок назначи Пеевски без конкурс и т.н. Тая съдийка, дето го е оправдала, сега ще я сложи да проверява другите съдии, за да можа да оправи когото трябва и да затрие когото трябва... Въобще - повсеместна гадост... Питам си обаче ББ какво ще се извърти този път, щото без техните гласове няма да мине назначението... или ще стане като с мораториума за земята - не знам, не чух, не видях, ама гласувах и после - олеле...

народен съд за бързо забогатели магистрати след като са заели пост в правосъдието , и най сурово наказание за корумпираните блюстители на закона

Една ехидна и самодоволна физиономия. Личи си, че доста се е облагодетелствала през живота си. Явно иска още. Къде ги намират тези отрепки. Не остана ли нещо по-свестно в България?

рушветите в съдебната система са пък са строго секретни а присъдите строго лични , тия от правосъдието хептен се сбъркаха , защо ли ? - поради необослованото им скоротечно забогатяване , необходимо е да им се изисква и свидетелство от психиатър за заемането на съдийски пост

Какви комунисти! В България няма комунисти, всички управляващи и кандидат-управляващи и минали управляващи са чиста проба новобогаташи капиталисти.

"...Манолова и Четин Казак от ДПС номинираха Тенева...." Къде сте, бе платени червени боклуци и клакьори, покажете се, изпишете един пост в поддръжка на любимата ви управляваща партия. Нали бяхте много отворени и с пяна на уста си защитавахте кабинета? Или и вие приехте практиката на ДпС да си мълчите като биени гъзове? БОКЛУЦИ ! ОСТАВКА НЕЗАБАВНО"

Време е да изрежем комунистическият тумор от тялото на майка България !!!!

тази е прекалено весела за да прилича на нормален човек. вместо от етичната комисия би трябвало да бъде разпитана от психиатричната комисия!

тази е прекалено весела за да прилича на нормален човек. вместо от етичната комисия би трябвало да бъде разпитана от психиатричната комисия!