Марешки забрани шумните купони на плажа ”Кабакум”

Веселин Марешки демонстрира силната си воля по отношение на силните децибели по Северното Черноморие.

Обратно в новината

Коментари - Марешки забрани шумните купони на плажа ”Кабакум” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъпо!!!

Това става като епидемия. Всеки министър на водопад и всеки депутат на борба сдецибелите. А преди години приеха закон за шумните реклами по телевизора, но никой не следи за спазването. Защо ли?

ха-ха-ха Якооооо. Фен съм на coma и тогава съм за .

Кабакум - леки жени и дебели мъже. Простотия до шия и песен на геревендия.

...пречили са му да спи, не за друго. Марешки има къща на Кабакум. Повръща ми се от лицемерието на депутатите ни. Един общинар във Варна даже издейства светофар на пътя между "почивка" и траката, за да може да завива наляво към вилата си. Нищо, че стана причина за задръствания. Простосмъртните ще чакат....

Вилата му е незаконна. Лично лилето искаше да му я събаря , но потулиха нещата.

TТова сега за зимния сезон ли е? Смешници жалки!!!!

Затворете дискотеките между обезшумени стени и да гърми музиката, купонът да тече. Иначе в България няма тих морски курорт.

AbuTalib

Со кротце, со благо и со малко кьотек.

плати на дир... га тизаглавието къв е тоя да забранява ве?

Комедиен скеч, в който, човекът построил незаконна постройка на плажа, демонстративно казва, че си е "вкъщи"! Резил и подигравка с народа! Хак да ви е и този простак малоумници!

За тези, които не са разбрали, клипът е пълна пародия заради участието на тази отрепка, който купи гласовете на малоумниците с няколко стотинки за литър! Сигурен съм, че в света няма друг случай, в който политик на такава длъжност да е участвал в нещо толкова пошло! Дано сега избирателите на магарето разберат каква грешка са направили! Страдаме от дебилите в страната ни и срещу тях трябва да се вземат крути мерки! Иначе оправия няма...

А, ша разберът...ша разберът ама друг път. Тъпака може ли да проумене че е тъп???

Марешки не беше ли построил незаконна вила на самия плаж Кабакум на 10 метра от морето, която си стои недосегаема от власт и закон? Да не би силната воля да се проявява само защото е в защита на личния интерес на самия Марешки - иска тишина човека, докато си почива във вилата на плажа?

не нормално този или онзи политик да иде и да се заеме лично с едно-две места а в останалата част ан държавта да е пълен хаос и беззаконие! Или ще се въвежда ред както му е реда на всякъде еднакво или да се махат подобни популисти

Надяваме се г-жа Фандъкова да забрани и шумните кръчми в жилищните квартали,както и пушещите сръбски скари,които замърсяват въздуха на гражданите . Не само символични мероприятия-София диша. В ж.к. Белите брези има една крьчма-Двете халби,които непрекъснато използват за готвене,печене и отопление дърва. Всичко е потънало в дим,пушек и сажди,но няма местна влас,няма централна. Това е безобразие с години. Неможе да си отвориме прозорците. До кога бе господа.До кога в центъра на жека зона ще се горят дърва и дървени въглища ?? Има ли Кмет на СО и СОС. Или сме сготвени в собствен сос.

КОЕ Е ДИМ , КОЕ Е ПУШЕК ? ЮРИДИЧЕСКИ КАЗУС !

Подали ли сте официална жалба в общината или само се възмущавате по Интернет-форумите?

Абе какъв юрист си ти бе, пенсия с два лева д джоба, която завижда, кръчмата е супер, готвае е номер едно, пречел му пушека.. Ами купи си климатик и не отваряй прозореца. Изобщо не е вярнотова, което пишеш, но явно завиждаш на тези, които имат повече от 100 лв. в джоба

Браво Марешки всички срещу самозабравилите се мутри,които мислят , че са над закона !!

Поредната мутра, която би трябвало да е в затвора, но вместо това се прави на големия моралист, а сигурно и малоумни привърженици си има.

КОЙ е Магарешки, че да забранява каквото и да било? В една правова държава има регулаторни орани, които се уведомяват, правят проверка и едва тогава налат санкции и спиране. А не еднолично някакъв си Магарешки

Ами в случая е наемател на плажа. Как мислиш - дали има право а? Аман от писатели бе.

Ми аз зареждам на 1,80. Не от него. От ШЕЛ. Ама понеже е на 150 м от неговата и няма избор. Я сега да ми обясни някой, че не може да се продава на такива цени щото било на загуба. В Бургас, дето разходите за транспорт са най-малки цената е 2,05-2,10. Във Варна на ШЕЛ-а до гарата - 1,82. Може значи.

Ами и аз зареждам дизел не от него в София за 1,80 лв понеже Люлин ми е бая далече. Ясно е, че може.. и нека тези печелят от оборот, а не споразумелите се за еднакви до стотинка цени по останалите бензиностанции.

Много просто мога да ти го обясна. На Запад по супермаркетите има един термин - Лос Лидер - буквално преведно това означава Водеща Загуба. Каква е схемата. Пуска се на загуба (ниска цена) продукт за който се смята че хората ще искат. След това се пускат реклами от типа "елате тука, кабапчетата са само 5ст". Идеята е че като отидеш в този магазин за кебапчета, МОЖЕ и да си купиш нещо друго, което е на нормална цена. Надеждата на Супермаркета е че така може да си избие парите които ще изгуби за продажбата на кебачета. Примено некои от бензиностанцийте в БГ вече правят нещо подобно. Сещам се за ОМВ. Почти не правят пари от бензина....избиват си го от нещата дето продават вътре...Ред Бул за 5лв и разни други неща които би си купил ако спреш да заредиш. Марешки е заел тази идея за бензина. Ще продава на загуба известно време за да види дали няма да си избие парите от други неща които би си купил ако спреш да заредиш там. При него има още един стимул да губи пари което го няма при другите бизнеси и бензиностанции......за него това е полезен ПиАр за да е в политиката..така че загубите му също могат да бъдат считани на реклама за имидж. В БГ е фраш с бензиностанции и конкуренцията веднага би довела до максиламно ниски цени...така че Марешки не е открил топлата вода. За да има една бензиостанция която продава на НАЙ ниски цени, значи тука има и нещо друго. Запомни едно нещо. НЯМА БЕЗПЛАТЕН ОБЯД! Ако една фирма губи от продуктите си или от услугите си, тогава знай че продукта си ТИ!

Разбирам логиката ти, но така или иначе си мисля, че у нас стойността на бензина, газта, дизела и пр. са си доволно завишени, спрямо реалните такива.

Вероятно това дето казваш е вярно. В случая обаче не е приложимо. Не знам как е при другите му обекти обаче в тази в София няма какво да си купиш. Няма кафе или заведение като в ОМВ. Най-много да си купиш вода. Май имаше. Така, че няма от какво да си избие парите. А и вече ги направи 12-15 обектите.

Има и още нещо - не можеш да продаваш под себестойност. По закон де. Пък него го скъсаха от проверки.

Махнете бетона! Махнете панелните клетки и шумът ше си спре от само-себеси!

Нидей така ба ,нидей !!!

Къде му беше ВОЛЯ -та от Май до Август, ами на 01.Септември......Абе да не смачкаме сезона.........

На този още ли не са му дръпнали шалтера?

А джетовете на Марешки на плаж Кабакум ?

Какво за тях? Карат ги нощно време ли? След 22,30 и ти бръмчат?

Браво Веско!

Тоя пък гащник. Като какъв спира тока ?

Като концесионер на плажа! Друго?

Само да питам....А кво стана с милиардите на КТБ?

харчим ги.. какво да става

а НДК и суджука?