Веселин Марешки отново се кандидатира за президент

Негов вицепрезидент е инженерът Полина Цанкова, която ще се бори срещу въвеждането на джендър идеологията в училищата у нас

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А по този повод днес аптека марешки /не заслужава главна буква/ в Лом, в18:33 ч. вече не работеше с клиенти. Обявеното раб. време е до 19:00. Браво!Само така!

Наглец

Само в България.... може да си осъден престъпник, да не лежиш в затвора, че и да си кандидат за политически пост! А сега амнистирайте всички, излежаващи присъди, че изборът ни да е по- голям!

+

Егати сайта. Влизам да напиша едно изречение за кирото, дето не зачита Конституцията и хоп - било ми блокирано айпито. А тук не е. А кажете какво става?

Не е важна победата , важно е да участваш . НО , при толкова много кандидати с различни възможности трябва да има и парапрезидентски избори ... мдааа ... иначе ще се оплачат на арменския поп че има дискриминация ;))))

Тоз нали има запазено място другаде, къде е ръчнал

Сигурен съм, че този път ще изберем Вазелин.

да чуя крепостните селяни-има ли по-абсурдна държава от Булгаристан?? На една страна Чекмеджан, друга роби изкарани да протестират от шефовите си, от трета Пеевски и прочие. Отивам да си доставям пакетите в UPS, а вие злобейте, кий къде бил в чужнина и миел чинии!! Това се случва само в болните ви глави панелистанци - не газя в калта, като ми се наложи посещавам истински лекар, ям хубава храна. Хайде със здраве и да наблегнете на пълненето на чекмеджетата!

Бат весо кога ще влезеш в затвора

Само в България шутът-тулуп може да си има собствен шут!

Само в БГ може един тъп и злобен фатмак да има селски кретени които да го обичат но пък да видим ще му носите ли цигари като го окошарят?

Е, не е фатмак.