Марешки се отказа от депутатския си имунитет

Лидерът на партия "Воля" и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешки е подал писмено съгласие за сваляне на депутатския му имунитет.

Обратно в новината

Коментари - Марешки се отказа от депутатския си имунитет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НИКОЙ СЛУЧАЕН,НЕ МОЖЕ ДА ПРОНИКНЕ,КАМО ЛИ ДА ПОДБИВА ЦЕНИТЕ В ПЕТРОЛНИЯ МАФИОТСКИ БИЗНЕС У НАС!!!ТОЗИ Е ПОРЕДНАТА МАРИОНЕТКА В РЪЦЕТЕ НА КУКЛОВОДИТЕ!!!

Енергийната мафия си развали комфорта на който безпроблемно рзчиташе и реши да се пробва с дела и документи!Защото Марешки какъвто и да е,намали цените на горивата и другите от немай къде се принудиха,но никога и през ум не им е минавало че може и да им случи,хем да е по добре за потребителите,хем да има и по малка печалба! Особено за това, че единия обидил ,а другия го шамаросал да се създава впечатление за тежък процес със затвор е доста съмнително и то за лека телесна повреда ,ако и тя не е нагласена допълнително!Че то за средна минават с глоби !

Това вече е парадокс!Констадинов на какво отгоре се прави убедително на съдия"ще бъде осъден и ще влезе в затвора" преди да е приключило производството и то за един шамар!Не изглежда нормално,както и да погледнеш!

Марешки набил някакъв общински съветник от Варна. Валери набил туски баби на границата. Сидеров ;асега се кротна, но биеше наред стюардеси на Луфтханза, сервитьорки и артисти. Даже посягаше на полицаи

Сидерката гърмеше с пищоф по магистралите

Магарешки е една противна и неинтелегентна мутра, която е срам за народните избранници.Изплува на фона на народното недоволство от управлението на герберите и безизходицата на народа ни да гласува за нормални хора, тъй като такива бяха кандидатите.Но като селски хитрец г-н магарешки се надупи на управляващите, които имат нуждата от подкрепящи ги гласове и е готов да прави всякакви кавали на Борисов, за да му бъде изгоден.При всяко изказване се вижда колко е прост и брутален този образ на народното безхаберие и последовотел на Бареков.

И тебе кумунягите от бкп(левица-бсп) и от бкп(десница-герб) те пре....ха. Гледай от златното пръстче(средното) виж колко е добре сега........

На Марешки съвсем му скъсиха каишката!

Ситуацията е деликатна и опасна, възможно е да бъде ефективно осъден или да стане пожизнен Роб на правосъдната система.

Марешки ще постарда подобно на Ал Капоне, за най-дребното нещо, а за реалните престъпления ще му се размине. Шамарът за Коцето е напълно заслужен, според мен.

Марешки да не е станал зам-шеф на НС заради някакъв си имунитет!?