Весела Чернева: Икономически санкции от Европа могат да стреснат Ердоган

Изявлението на турския президент за възможността да пусне над 3 млн. бежанци е политическо, но не е решение

Обратно в новината

Коментари - Весела Чернева: Икономически санкции от Европа могат да стреснат Ердоган | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А как ще правят санкции като заводите им са в Турция.. това е малко като да се санкционираш сам.

Ъхъм

Ко? Не! Нека и дам на тази един пример: Европа налага санкции на Турция -> Ердоган заплашва с отваряне на границите за емигранти -> Европа си сяда на Д-то Истината е, че Турция е стиснала ЕС за единия т*шак, а САЩ за другия и каквото кажат - това става

Престанете с тези санкции че вече само за накриво пикае,е не сте ги налагали... А колко ще да загуби за пореден път Европа от тези ''санкции'' за да угоди на сащ???? И тъжното е че пак такива подлоги като нас ще загубят защото се вижда как се увеличава стокооборота на Германия с Русия въпреки непрестанните санкции дето налагат ама май за други тъпунгери дето не се интересуват от интересите на страните си,.

Тъкмо ще се върнат пак в Европа Да не мислиш че са щастливи че заводите са им в Турция

Много цинично изказване. ЕС няма да направи нищо освен да спре експорта на оръжие за известно време. И няма да направи нищо, защото Ердоган държи 3-4 млн. бежанци, които дори не е достатъчно да пуска, а само да премести в лагери близо до границите с България и Гърция, за да наводни всички. Подобни изказвания звучат малко като Германските обещания за силни санкции срещу Русия, докато работят с всички сили за бързото завършване на Северен Поток-2.

Тази, със сигурност не е печелила състезание за особена схватливост. Вижда дървото ама не вижда гората. Вижда парченце от пъзела ама не може да намери оново с усмихнатото лицице на Путин :) Изобщо нямам нищо против него! Играе си така тънко със света, че другите ирачи мудно мигат :))))

Ха ха ха Тъкмо Борисов построи хъба и сега чака газта от Русиа И изведнъж ..... Пак е от страната на булката

Оставил съм манафите да оправят такива еврофинали като теб.

И заем взе И парите ги даде на арабите да строят тръба до Сърбия Там да продава газ .... Муха ха ха

В очакване сме Ердоган да се уплаши от ЕС.

Еееей, Европа, какви бежанци ще пусне Ердо? Той да не е луд да изпусне единствения си коз, с който ни изнудва непрекъснато? Щото ако не са те, с какво ще ни плаши? Значи Европа ще му налага санкции, а САЩ, срещу които турските войски стреляха, не говорят за никакви санкции, даже си изтеглиха воиските да не ги обстрелват повече. Санкциите са икономическо харакири за налагащия ги. А Франция защо е против влизането на Албания и Македония в ЕС? Да не би да имат обща история, която макетата крадат нагло? Или македонския език да е френски диалект? Сега е времето ББ да натисне франсетата и да осигури безпроблемното приемане на македоните, с което после да се хвали по купените медии.

Само Путин може да го озапти, за съжаление Ердоган има респект само от Путин.............

Вече е ясно че Ердоган ще свърши като Кадафи и Садам Не е ясно обаче какво ще стане с пощенския му гълаб Тиквоча В България място за него няма да има а в чужбина без език не е хубаво

....свят едни се скъсват от работа, а други само плямпат глупости,вкл. и тази безполезница ?

PEYTSCH

В края на краияата светът ще признае правото на кюрдите да имат обединена своя държава и Турция ще умре от яд и недоимък...

Направо съм потресен от това ,,весело,, предложение!!! Абсолютно невъзможно на практика да се осъществи. Госпожата е под някакво въздействие,какво ли?

Кое от свирепата страна в характера на Турция не знаем, та го научаваме сега?

Само САЩ. И ще го махнат Ердоган е заплаха за всичките им съюзници Плаши България Гърция Кипър Ирак Израел Заради тирски произвол Грузия е на път да изгони американските бази и да поиска помощ от Русия Системата за колективна отбрана не работи ако вече Ако преди година САЩ не приемаха идеята за Кюрдистан то сега това им се вижда напълно разумно

Отново наблюдаваме турската политика на свършените факти ! Така изклаха и прогониха българите от Одринска Тракия. Така изклаха и изгониха арменците. Така ще изколят и изгонят кюрдите-евентуално. И какво от това.

Незабавно да наложим санкции на Турция - тотална забрана на излъчването на турски сериали! Турските сериали, освен пропагандно оръжие на режима на Ердоган, са извор на корупция и финансови престъпления, като пране на пари и укриване на данъци! Турция само фиктивно продава турски сериали, но всъщност плаща за това и издава фактури! Затова и бг-медиите "купуват" на поразия, хем получават необлагаеми пари, хем си оправдават несъществуващи "разходи" и си увеличават действителната печалба! Всичко спестено - в офшорни сметки, после джипчета, вилички, отборчета, "Арени", флотилии, яхтички, каравани, пластмасови жени с препарирани физиономии, екскурзии в Турция, почивки в Кушадасъ и Анталия...

Естествено че може...само да поска.. да наложат забрана за внос на автомобилите също...:))

Млък бе шушляк ! За това ли ядеш парите на народа ? Да не би Меркел и Макрон да говорят глупости ?

Кви санкции, кви пет лева! Завод за 1 милиард му правят там.

Молете се да няма Кюрдистан, защото всяко прекрояване на граници, създава прецедент...Много ли ще е хубаво- Източни Родопи в Турция??? Всяка държава е в правото си, да защитава границите си. Турция това прави- на нея нови територии не й трябват, тя и с тези трудно се справя...

Що ве, VW отвориха завод и ще инвестират 1млрд. долара в Турция.

"Ислямска държава" основен враг е Западът".?!? Спа ли "западът" като се създаваше и въоръжаваше ИД? Службите и разузнаването да не беше ж отпуск по майчинство? Сигурен съм, че на политиците всичко е докладвано, ама те да не развалят кефа на САЩ услужливо са мълчали като пукали! Тогава не ги е интересувало. Ето, че сага изпитват небивал интерес, ама е късно за китка! Меркелица и пияндето Юнкер да излязат и да обяснят на средния кюстендилски зрител, глухи ли бяха или имаха сливи в устата, че не реагираха адекватно и навреме! После Асад бил лош, сатрап бил видите ли!Ай сифон!

Имам един прост въпрос - коя все пак е Весела Чернева за да да оценки изобщо и в частност по този въпрос ?

Щастливи са само от звъна на жълтичките, без значение как са придобити.

източните Родопи ще отидат в Турция као не е тайна, като тма има българи, а не турци? Отделно исторически това е България мног оповече от някаква Османска империя. това, че промиват населението е такива като теб е друга работа, деба нихилистите. Отделно преди източните ти Родопи е Сакар планина и там сичкото диворасляк ненавижда турчори, поеже са бежанци от Одринско.

След като балканските народи се освободиха от Османската империя, редно е това право да се признае и на кюрдите. А прецеденти има достатъчно - Косово например.

Обратно Точно Кюрдистан ще откаже Тирция да гледа извън границите си А ако си говорим за Родопите Гърция ги иска и връща Адрианополис Но не вярвам дасе стигне до там

Кой си ти, че да даваш оценки на Весела Чернева?

Ердоган, прави всичко възможно, един ден да има и „пролет“ за пуйките!!!?

Иначе как ще лъжат за дизела и как ще плащат по 3 лева на час? В Турция стачките са забранени.

Никът много ти тича !!!! А от кога задаването на въпроси е обида ?

Ако даваш равни права на етническите турци в Източни Родопи, никой няма да иска да се присъединява другаде.

Санкции на ЕС за Турция! Има ли нещо по-смешно?!

Тая що говори глупости. Какви санкции, като Фолксваген отива там. Ердоган си е един сатрап и има нужда от война и външен враг за да си укрепи позициите.

Въпроса със санкцийте ще се решава тази седмица в Брюксел Ясно е че ще има но не се знае още какви ще са ? Въпроса е ще се противопостави ли Борисов ?

Спирате полетите на Тюркиш Еърлайнс, спирате тировете, спирате продукция от и за Турция и след една седмица лично Ердоганя ще си храни бежанците! Ай стига с тоя вече! Щял да пусне бежанците, а вие не може ли да му ги върнете бе серсеми или да стреляте още по границите?! Това не е Европа, това е гейпарад...

Каква работа има ЕС да се меси на Турция? ЕС не е ООН че да отсъжда кой прав, кой крив и как да се изправи кривия - това при положения че и правия и кривия не са част от ЕС. Напомня ми за признаването на Гуайдо за президент на Венецуела. От какъв зор? Тъпи имперски амбиции.

Благодаря, твоят ник също много ти тича. Нали затова си ги избираме? Но щом го приемаш като обида, значи има нещо.

Санкцийте са веселата част След санкцийте идва и турска пролет А после и Кюрдистан

Хайде Веске, спретни му едни санкции на Ердоган. Американците ще са ти благодарни, че не трябва да си цапат ръцете...

Работата е във войната, от която губят всички. Пък и без това не е твоя работа да се месиш на ЕС на кого ще налага санкции и на кого - не.

Лесно е да се коментира. Какво щяхме да правим без първосигналните форумни политици? Ако беше толкова лесно да са го направили!

ЕС не е длъжна търгува със Турция И скоро няма да търгува Това е всичко

Какви санкции от Европа. Фолцваген си направи завода там, вземат милиарди за бежанците от Европа. Реално прецаканите в Европа сме ние - та дори и без санкции.

Изказването на мнение не е намеса.

Ха Ха Ха Ха