Коментари - Версията на охранителната фирма след смъртта на англичанина в болницата в Пловдив | Днес.dir.bg

Версията на охранителната фирма след смъртта на англичанина в болницата в Пловдив

Охранителите действали професионално, при съприкосновение с един от тях, под влияние на алкохола, мъжът изгубил равновесие и паднал на земята

Обратно в новината

Коментари - Версията на охранителната фирма след смъртта на англичанина в болницата в Пловдив | Днес.dir.bg

Коментари

Въпросът не е толкова в охраната, колкото в лекарите. Ако този наистина е имал инсулт, то е напълно логично да се държи неадекватно, поне в началото. Как така в Спешното отделение не са разбрали, че има инсулт? Та това е нещо често срещано и симптомите трябва да са им пределно ясни. А може и да са го разбрали, но да са го изгонидили - да си умре навън и да не им цапа статистиката. А иначе - ми да, ако не е гражданин на ЕС, ако няма здравна карта и осигуровка, ако не иска или не може да си плати, ще го прегледат и ще го пратят да върви по дяволите. Ние пациентите сме само ходещи банкомати за нашите медици. Демокрацията в целия й блясък.

Вие хора сте наистина неграмотно и много просто племе! Ако детето ви е в спешното и лекарите трябва да се занимавам с пиян , насран и нагъл господин (какъвто иска да е ) ще пищите като девици. Даже момчетата са много внимателни, това че го бутат в обратна посока от спешното и той защото е пиян и насран не може да си седи на краката и пада, не означава че те го бият или го хвърлят на земята! Даже не знам защо е нужно да ви се обяснява ! не способни сте да асимилирате дори това което виждате! не се изненадвайте след това че всички политици ви плюят в очите а вие им се радвате!

За мене охраната е виновна! На видеото се вижда, че англичанина тръгва на дясно, иска явно да си тръгне, да прекрати случката. Охранителя обаче тръгва след него, настига го с бързи крачки, дърпа го обратно и го поваля на земята! ЗАЩО? Охранителя не е заплашен, живота му не е в опастност, англичанина си върви по пътя си! Ако охранителя не се бе намесил, англичанина щеше да продължи пътя си и да си замине, с което случая щеше да бъде приключен!

Иди на очен преглед или по скоро на психиатър.

Мръсни, гнусни, потънали в кал, мръсотия и лайна в душите си български подчовеци. Всъщност те души нямат. Нямат нито сърца, нито мозъци. Няма по-долно човекоподобно същество от българския подчовек! Българският подчовек е позор за целия човешки род и за целия човешки генофонд! Неслучайно и с пълно основание българските подчовеци и дегенерати са ненавиждани от всички хора по цялото земно кълбо. Долна, мръсна, българска сган - като започнеш от БГ "елита" та стигнеш до последния там скъсаняк и убитак. Само изроди и дегенерати, нищо друго. Този и още много други подобни случаи е моментна снимка на това що за примитивни същества са българските подчовеци. От 5-6 милиона население 99% са точно такива дегенерати и подчовеци. Свестните, читавите и стойностни истински българи са само 1%, възможно даже и половин(0.5%). Хубавото е това, че световните кукловоди отдавна са им вдигнали мерника на тия български подчовеци и тихичко, безшумно ги унищожават и ликвидират, за да освободят тази иначе прекрасна географска територия наречена България от това диво, варварско племе от български подчовеци. И така трябва. Никаква милост и пощада за тази мръсна българска сган. Ти да убиеш от бой едно човешко същество. Жесток садистичен побой само защото това човешко същество се е почувствало зле и се е нуждаело от медицинска помощ. Тук националността на убития е абсолютно без никакво значение - важното е, че е човешко същество, и него майка го е раждала. И една хубава новина, хубава новина за цялото човечество - съвсем скоро, много скоро, българските подчовеци са приготвени за тотална анихилация, утилизация и могилизация - така трябва, нека тази измет от подчовеци да стане тор за планетата Земя! Това ще е едно богоугодно дело! АМИН!

Виждаме на видеото какво става така че по-полека...

Въобще не беше нужно да бутат англичанина на земята, не представлява никаква заплаха - 50 кг с мокри дрехи, а утрепките с униформи са трима. Да не става въпрос за онази незаконна фирмичка делта гард, която биеше хората на протестите през 2020 г. срещу тиквата?

Както казваше Уилям Уолъс - всички ще умрем, важното да е в битка с охранители...

Двата "екипа" явно се изживяват като едни други хора от деветдесетте - черни дрехи, тесни блузки, дуене на мускули и ръцете в стойка все едно току-що си пуснал щангата на земята. Амн, аман от питеци, питекантропи и простащина в тая държава. Аман!

абе хубава работа ама англичанин

и как от записа стана ясно че е пиян? тоя си ходеше съвсем като трезв - не забавяше, не криволичеше. има ли въобще (независима) експертиза от аутопсията за нивото на алкохол в кръвта?

да не сте кьорави? охранителят го хвана и го завъртя и метна на земята!!! аре да не пишете откровени лъжи!!!

мутрите - не са предполагали, че има камери и затова му направиха салто, на 50 кинта човечец

Така е,англичанинът се е напил и от пукница умрял. Няма какво да разследват.

буйстващ човек. Също така не виждам съприкосновение, а хвърляне на земята. Експертите какъв запис са гледали, интересно...

От записа се вижда, че охранителят от клипа действа непрофесионално. И двата екипа действат абсолютно неадекватно в дадената ситуация.

Пиян англичанин - Англия е № 1 по употреба на алкохол на човек в Европа.

много точен, няма що! И какво като са №1 по пиене - дай де що има англичанин да го трепем... Тия "охранители' са професионални мутри, ама прости! Като останалите им "събратя"

Вие ...нормални ли сте? От записа ясно се вижда, как охранитя го хваща за рамото / или ръката/ , завърта го и го хвърля на земята...дори ми изглежда като хватка от бойни изкуства!!! Какво равновесие, какви 5 лева?

При едно такова блъскане и падане на земята ,всеки може да се нарани смъртоносно.

майко мила....аре невинни ги направиха. Честито на Охранителната фирма. Убихте човек и няма затвор Ех България...

като НСО и про100то!

Само тежко комплексирани дебили и тънкпопишФци, на които жените им спят с половината колеги/блок, стават охранители по такива обществени места...Ясно се вижда как го блъска на земята, как ходи към него с надути ръце, като имбецилна батка...И както винаги, една тумба ромбовидни се върят около болницата!...Мила родна картинка...

Преди няколко години мой колега беше нахълтал рано сутринта в офиса, смятайки че вече има хора, съответно не спрял СОТ-а ... в същото време получава бъбречна криза и се просва на земята в адски болки. СОТ-аджиите дошли, те съответно не знаят дали той е крадец или не е, но виждайки го, го качват на колата и го карат в болница. Същевременно викат друг екип, който да охранява обекта. А те самите (които намират колегата), остават в болницата с него докато се изясни, че не е крадец. Не бързайте да поставяте всички под общ знаменател!

Абе Стефчо, и бате ти Боко има Ипон и мутри на разположение. За него са ангели, за останалите - чума!

почему Не го е "подсигурил" с Наско от БТР као НСО Сеги ще скочат здравните осигуровки на Острова С уважением Принц Чарлз Третий

утрепаха човека и после назначили проверка. демек дали не е дошъл умрял.

убиха човека за едно няма нищо

Опознай РодинаТа ,за да я обикнеш Тук не е Великобритания и империя

преди година-две, моя близка младо момиче. придружила приятелка, която при падане си е ударила челюстта. В Пирогов я превързали, но охраната издевателствала над момичетата как сега нямало да могат да правят свирки и т.н простотии. Те учат в яужбина и бяха онемели от изненада, как е възможно такова непрофесионално поведение на охрана в столична болница...

до торловете по-долу. Не ме вълнува вашето мнение. Факт е че охранител в България е равнозначно на почти 100% социопат и насилник. Да почива в мир пациента. Аз самата се занимавам с медицина зад океана и ми е абсолютно непонятно как е възможно такова поведение. От страна ха докторите в спешното и охраната. За обикновените хора в БГ ми е жал. В Америка поне можеш да осъдиш някой. тук всичко е пародия. Плюйте ме все мие тая. Истината боли. Лека

Ха, ха, в САЩ, където ако нямаш дебела застраховка (каквато все повече нямат) те фалират, след което те натоварват упоен в такси, което да те изсипе някъде? Дето разликата между бездомен и не още бездомен е едно средно тежко заболяване? За тези САЩ ли говорим или за някакви други?

Минусджии дълбокопровинциални, някои от нас имат представа за какво става дума. Да беше казала, че е лекар в Сингапур, примерно, нямаше да се намеся, ама то в САЩ - ха, ха, ха.

Абсолютно права сте. А лекарите са се клели да не причиняват вреда и да лекуват. И са били на работа. И ако бяха прегледали човека както трябва - нямаше за има нито едно от нещата станали след това.

Занимавала се тя, милата ... освобождаваш напрежението на платежоспособни господа, признай си :))

Експертите шебеци от охранителната фирма, въз основа на какви компетенции решиха, че човекът е бил в нетрезво състояине, кръвна проба, дрегер? Щото при някои неврологични състояиня очвек може да се дъжи като пиян - да залита, да има завалена реч и тн и тн..То може и наистина да е бил пиян, но да се изказват така категорично в публичното пространство при положение , че тече следсвие не е нито профеионално, нито особено умно ...Дано роднините намерят и имат средства за добри адвокати.

Разсмя ме!! Те да не са невролози/кардиолози и гадатели!! Те са ОХРАНА и тяхната работа да охраняват. Пиян се познава отдалече......надрусан също. П.П. Не съм охрана и не работя за такава фирма.

Точно де, те са охрана, и компетенциите им свършват до охранителна дейнст, ни повече , ни по-мало. И точно , щото не са невролози трябва да имат едно наум, а не да реагират първосигнално, ама с тия полирани мозъци као билярдни топки.... Между другото охранителната дейност не се ограничава само до побой и изхвърляне от пределите на охранявания обект евентуалния нарушител, а трябва също да са сигурно , че го отстраняват по-най безопасния за него начин , без да го нараняват , също, ако има физически слъсък, да му направят сейфти чек, тва ако са професионалисти , а не прости шебеци на стимуланти.

Много сме бързи да сложим присъдата! Охраната е виновна.......без да знаем подробности, резултати от следствието. Следващият път когато някоя пияна отрепка реши да ви досажда......охраната ще си гледа в телефона! "Толерантността и апатията са последните достойнства на едно умиращо общество.“ Аристотел

Абсолютно професионално докараха един човек до смърт. Рутинно, делово и изключително професионално, спазвайки високите стандарти на територията.

Това, което аз успях да видя е, че човекът го бутнаха на земята. Това ли е професионалното им отношение? Не смея да питам кое е непрофесионалното според тях.

Пореден случай когато влизаш в болница и или излизаш с краката напред или в пъти по зле. Грижата вътре я няма. Има само безкрайни пътеки с пари. Здравни пътеки им викат.

се казва съприкосновение. на 0:35 се вижда ясно, как охрнителя го хваща и го бута на земята. явно са си изпуснали нервите, сега родата му от ингилизия ще ги осъди и ще изкарат някой лев.

Тук интересното е каква теза ще измишльотят без да са вътре докторята и приматите. Ако е имал инфаркт, престилковите са вътре, ако не е имал шемпанзетата са вътре, откровено убийство, остава само да пледират, че се правил на умрял и всъщност е умрял по-късно от инфаркт, получен по естествен път, с който шимпанзетата с бицепси и престилки нямат нищо общо, хахахаха

Не мога да спра да мисля за това от вчера и ме е страх да живея в тази държава. Имам двойно гражданство американско и българско. За жалост в Америка не е по-различно. Без боя може би. И това не е сигурно. Преди 2 седмици влязох в Била в Люлин център с пълна дамска голяма чанта. имам голяма дамска чанта и побира много неща. Била все още оперира с монети и за да си оставя багаж ми е нужна монета за да вляза в магазина. Много рядко нося кеш в себе си и така си влязох да пазарувам. Ползвам само касите на самообслужване защото не ми се реди на опашки с люлински дебили. А и се справям сама по- бързо. Един т.н охранител ме гледа и потрива ръце и се усмихва мазно. Не знаех какво ми готви и си излизам с бележката и покупките. Той само това чака и още на замия изход от касите ми крещи " Вие само това ли маркирахте?" Какво имате в чантата? Тоест аз крада и се опитвам да изнеса неща от тъпия им магазин. При което почти ме принуди да си дам дамската чантата за проверка. Първо има камери навсякъде и второ няма право на ме пребърква. Намери други неща купени от друг магазин в дамската ми чанта за които си имах касови бележки. Аз съм 160цм 46 кг. Нали се сещате този застаряващ гларус на около 65г какви си мисли. Отне ми много енергия да не си загубя възпитанието. Прибрах се в къщи и се обадих на мениджър на магазина. Тя се извини 15 пъти и каза че ще разговаря с шефката на охранителя. Каза че това е безумно и ще придвижи случая. Не ми се обадиха повече. Не съм стъпила в този магазин оттогава. Този е абсолютен психосоциопат и е за затвора или окован в психото. Мр.зя Б.лгария. Мр.зя и А.ерика.

Постави се и на тяхно място. От къде ще знаят какво носиш. Да има камери. Преди по говорители и предупреждаваха, че ако влезнеш с голяма чанта, ще бъде претърсена. Да бе питала къде да оставиш чантата охранителите при влизане.

какво стана с презумпцията: Невинен до доказване на противното?

Ти ще мразиш всичко и всеки даже и да си на луната.......

За психиатрията си ти.

Използвате нетипични за чужденец устойчиви словосъчетания правилно и на мядто, добре съгласувани по род и число. Типичен русоробски трол сте който мрази България и Америка

Аз също съм с двойно гражданство - американско и българско. От 3 годишен живея във Флорида. Не мразя нито УСА нито България. И двете си имат плюсовете и минусите. Само инфраструктурата в България, където е много много много зле.

Същата ситуация - мразя тук, мразя и там. Въпросът е, сега накъде.

"Първо има камери навсякъде и второ няма право на ме пребърква. " - така си мислиш само ти и група кравари и укропитеци...

Бил пиян и залитнал, те действали професионално. Ми не , не действахте професионално. Професионално щеше да е, като го проснахте, тоест когато залитнал, щото бил пиян, вмесо да го прескочите и да го оставите да се въргаля на земята , да отидете до него да го вдигнете, да направите сейфти чек, ако е наранен да го вкарате обратно в болницата , ако е ок, да го пуснете по живо по-здраво ..ако продължи да буйства да викнете полиция. От това, което се видя на видеото - четири шимпанзета се втурнаха и скочиха да се саморазправят с един хърбав, подийнал човецец, с цел да го възпрат да влезе обратно в болницата.

ПО-КЪСНО ИДВА КОЛИЧКА, ДА ПРИБЕРЕ ТРУПА, ЧЕ ЩЕ СЕ ВМИРИШЕ НА ТОВА СЛЪНЦЕ. ТАКА Е В БГ БОЛНИЦИТЕ.

Извод: ако сте в България и ви е зле не отивайте в болница, че може да ви убият!

на видеото ясно се вижда,че единия "охранител" така силно го дръпна,че човека падна земята.Да не ни обясняват,че сам е паднал защото бил пиян.дори да е бил пиян...Това са четирима трезви хора,които се държат като мутри срещу един пиян човек..човека тръгна да върви някъде.за какво го дърпат така?възрастен пиян човек какво може да им направи на 4 има?

разбрахме, млад пиян човек без инфаркт се е самопребия, а след това е починал от старост въпреки професионалното съдействие на медици и охранители. мда, остава да се надяваме английските адвокати с любезното съдействие на британското посолство, да съдерат задниците на няколко алчни булгаристанеца и заобикалящите ги мутри-подчовеци.

В тези охранителни фирми е пълно с разбойници . Има даже с излежани присъди . Докога ще търпим това ? За какво плащаме данъци и нужна ли е изобщо полицията щом държавата се охранява от тези фирми !

да направят експертиза,,дали са му менте да пие някъде

Англичанина искал да го приемат в болницата ,че е зле независимо от какво ,а охранителите го бият.Първо бият после те приемат и умираш защото си ,,паднал” и ударил главата.Здравно обслужване нали? Сега ше има дела ако не в България то евросъда ще решава.Ще плаща България както винаги а не биячите.

Ще бъде много яко ако алкохолната проба на клетника покаже 0,0%% Тогава версията ще бъде, че точно преди да започне записа той ги е нападнал с пистолет, нож и 2 ръчни гранати но храбрите професионалисти са го обезоръжили максимално бързо Ще кажат и че след края на записа започнали да му оказват първа помощ но той опитал да ги отрови с антракс

А може ли сега да ни дадат същото обяснение но не от тяхната си измислена гледна точка, а от гледна точка на закона, за да видим до колко професионално са се държали тия мутрафони. Аз съм абсолютно сигурен че са си превишили правата и не са си изпълнили задълженията които пса регламентирани в закона. Лично аз имах подобен случай в магазин на Лидл в София, където охранителите мангали на Лидл, първо не ме пуснаха да изляза от магазина без да им покажа съдържанието на раницата ми, а след това извикаха и въоръжени с пистолети мутрафони от СОД-161, които ме биха и ми изтръгнаха със сила телефона от ръцете и изтриха видеото на което бях записал противоправните им насилствени действия. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Изтритото видео може да се възстанови. Изключи телефона веднага и го занеси на специалист.

ама не досаждам по болниците,ама си пия сок от кисело зеле..

не всички са прости като българите,Затова в цивилизованите държави като Великобритания ползват услугите на лечебните заведения

Ами, това е, глава без мозък. Пиеш за да те боли понеже явно за друго не става.

пие сок от кисело зеле за да му мине махморлука, та да се напие отново! и тъй докато свърши или ракията или разсола!

Абе то се вижда как си го подхвърлят като футболна топка и накрая последният в ляво го хваща за дрехата и го запраща на земята...АКо и това мине за нещастен случай-еми е"ати и държавата!Дано поне като чужд гражданин държавата му понатисне и има най накрая справедливо наказани доктори и охрана

обезщетения на близките му до дупка. Британските адвокати ще си свършат работата. И без това има да си връщат за измамата със социални помощи.

Двамината пазачи да не би да се оправдаят, че имало неравности по настилката и при ходене са се препънали и държейки човечеца (да почива в мир) са залитнали заедно с него ... живи + здрави

се вижда ясни, че охранителети не го удрят а само го дърпат. Дали са винивни или не не е ясно, но едно нещо е 100% ясно. Медицинските лица са пряко отговорни за смъртта на човека. Какво е станало: чичето се е напил посред бял ден при 36 градуса жега и му е прилошало. Уплашил се е и е тръгнал да търси медицинска помощ. Инфаркт след пиянство при 36 градуса е почти сигурен. Медиците са реагирали тотално неадекватно и непрофесионално, като не са отчели, че е бил пиян и навън е било ад, а човека се е оплаквал, че не е наред. Отчели са само агресивно поведение, което е нещо нормално за пиян човек. На това му се вика непрофесионализъм довел до смърт на пациент. Болницата и медицинските лица пряко отговорни трябва да си понесат наказанието. И е крайно време някой да влезе зад решетките,. Тия лекари ни избиват!

пиян ингилиз

абе хвърли си го на земята, пък нали да ми дават версия щом има видео не ми давай никва версия бе...

Очевидно е че човека си тръгва но бабаитите го удрят по главата и го връщат обратно. Почти всеки би загубил равновесие при това хващане и засилване към земята от страна на празнотиквения охранител.

Ча у Филибето ли ги фръгат Да не се е смалило Сънибиич по высота

Коментари - Версията на охранителната фирма след смъртта на англичанина в болницата в Пловдив | Днес.dir.bg

Версията на охранителната фирма след смъртта на англичанина в болницата в Пловдив

Охранителите действали професионално, при съприкосновение с един от тях, под влияние на алкохола, мъжът изгубил равновесие и паднал на земята

Обратно в новината

Коментари - Версията на охранителната фирма след смъртта на англичанина в болницата в Пловдив | Днес.dir.bg

Коментари

Въпросът не е толкова в охраната, колкото в лекарите. Ако този наистина е имал инсулт, то е напълно логично да се държи неадекватно, поне в началото. Как така в Спешното отделение не са разбрали, че има инсулт? Та това е нещо често срещано и симптомите трябва да са им пределно ясни. А може и да са го разбрали, но да са го изгонидили - да си умре навън и да не им цапа статистиката. А иначе - ми да, ако не е гражданин на ЕС, ако няма здравна карта и осигуровка, ако не иска или не може да си плати, ще го прегледат и ще го пратят да върви по дяволите. Ние пациентите сме само ходещи банкомати за нашите медици. Демокрацията в целия й блясък.

Вие хора сте наистина неграмотно и много просто племе! Ако детето ви е в спешното и лекарите трябва да се занимавам с пиян , насран и нагъл господин (какъвто иска да е ) ще пищите като девици. Даже момчетата са много внимателни, това че го бутат в обратна посока от спешното и той защото е пиян и насран не може да си седи на краката и пада, не означава че те го бият или го хвърлят на земята! Даже не знам защо е нужно да ви се обяснява ! не способни сте да асимилирате дори това което виждате! не се изненадвайте след това че всички политици ви плюят в очите а вие им се радвате!

За мене охраната е виновна! На видеото се вижда, че англичанина тръгва на дясно, иска явно да си тръгне, да прекрати случката. Охранителя обаче тръгва след него, настига го с бързи крачки, дърпа го обратно и го поваля на земята! ЗАЩО? Охранителя не е заплашен, живота му не е в опастност, англичанина си върви по пътя си! Ако охранителя не се бе намесил, англичанина щеше да продължи пътя си и да си замине, с което случая щеше да бъде приключен!

Иди на очен преглед или по скоро на психиатър.

Мръсни, гнусни, потънали в кал, мръсотия и лайна в душите си български подчовеци. Всъщност те души нямат. Нямат нито сърца, нито мозъци. Няма по-долно човекоподобно същество от българския подчовек! Българският подчовек е позор за целия човешки род и за целия човешки генофонд! Неслучайно и с пълно основание българските подчовеци и дегенерати са ненавиждани от всички хора по цялото земно кълбо. Долна, мръсна, българска сган - като започнеш от БГ "елита" та стигнеш до последния там скъсаняк и убитак. Само изроди и дегенерати, нищо друго. Този и още много други подобни случаи е моментна снимка на това що за примитивни същества са българските подчовеци. От 5-6 милиона население 99% са точно такива дегенерати и подчовеци. Свестните, читавите и стойностни истински българи са само 1%, възможно даже и половин(0.5%). Хубавото е това, че световните кукловоди отдавна са им вдигнали мерника на тия български подчовеци и тихичко, безшумно ги унищожават и ликвидират, за да освободят тази иначе прекрасна географска територия наречена България от това диво, варварско племе от български подчовеци. И така трябва. Никаква милост и пощада за тази мръсна българска сган. Ти да убиеш от бой едно човешко същество. Жесток садистичен побой само защото това човешко същество се е почувствало зле и се е нуждаело от медицинска помощ. Тук националността на убития е абсолютно без никакво значение - важното е, че е човешко същество, и него майка го е раждала. И една хубава новина, хубава новина за цялото човечество - съвсем скоро, много скоро, българските подчовеци са приготвени за тотална анихилация, утилизация и могилизация - така трябва, нека тази измет от подчовеци да стане тор за планетата Земя! Това ще е едно богоугодно дело! АМИН!

Виждаме на видеото какво става така че по-полека...

Въобще не беше нужно да бутат англичанина на земята, не представлява никаква заплаха - 50 кг с мокри дрехи, а утрепките с униформи са трима. Да не става въпрос за онази незаконна фирмичка делта гард, която биеше хората на протестите през 2020 г. срещу тиквата?

Както казваше Уилям Уолъс - всички ще умрем, важното да е в битка с охранители...

Двата "екипа" явно се изживяват като едни други хора от деветдесетте - черни дрехи, тесни блузки, дуене на мускули и ръцете в стойка все едно току-що си пуснал щангата на земята. Амн, аман от питеци, питекантропи и простащина в тая държава. Аман!

абе хубава работа ама англичанин

и как от записа стана ясно че е пиян? тоя си ходеше съвсем като трезв - не забавяше, не криволичеше. има ли въобще (независима) експертиза от аутопсията за нивото на алкохол в кръвта?

да не сте кьорави? охранителят го хвана и го завъртя и метна на земята!!! аре да не пишете откровени лъжи!!!

мутрите - не са предполагали, че има камери и затова му направиха салто, на 50 кинта човечец

Така е,англичанинът се е напил и от пукница умрял. Няма какво да разследват.

буйстващ човек. Също така не виждам съприкосновение, а хвърляне на земята. Експертите какъв запис са гледали, интересно...

От записа се вижда, че охранителят от клипа действа непрофесионално. И двата екипа действат абсолютно неадекватно в дадената ситуация.

Пиян англичанин - Англия е № 1 по употреба на алкохол на човек в Европа.

много точен, няма що! И какво като са №1 по пиене - дай де що има англичанин да го трепем... Тия "охранители' са професионални мутри, ама прости! Като останалите им "събратя"

Вие ...нормални ли сте? От записа ясно се вижда, как охранитя го хваща за рамото / или ръката/ , завърта го и го хвърля на земята...дори ми изглежда като хватка от бойни изкуства!!! Какво равновесие, какви 5 лева?

При едно такова блъскане и падане на земята ,всеки може да се нарани смъртоносно.

майко мила....аре невинни ги направиха. Честито на Охранителната фирма. Убихте човек и няма затвор Ех България...

като НСО и про100то!

Само тежко комплексирани дебили и тънкпопишФци, на които жените им спят с половината колеги/блок, стават охранители по такива обществени места...Ясно се вижда как го блъска на земята, как ходи към него с надути ръце, като имбецилна батка...И както винаги, една тумба ромбовидни се върят около болницата!...Мила родна картинка...

Преди няколко години мой колега беше нахълтал рано сутринта в офиса, смятайки че вече има хора, съответно не спрял СОТ-а ... в същото време получава бъбречна криза и се просва на земята в адски болки. СОТ-аджиите дошли, те съответно не знаят дали той е крадец или не е, но виждайки го, го качват на колата и го карат в болница. Същевременно викат друг екип, който да охранява обекта. А те самите (които намират колегата), остават в болницата с него докато се изясни, че не е крадец. Не бързайте да поставяте всички под общ знаменател!

Абе Стефчо, и бате ти Боко има Ипон и мутри на разположение. За него са ангели, за останалите - чума!

почему Не го е "подсигурил" с Наско от БТР као НСО Сеги ще скочат здравните осигуровки на Острова С уважением Принц Чарлз Третий

утрепаха човека и после назначили проверка. демек дали не е дошъл умрял.

убиха човека за едно няма нищо

Опознай РодинаТа ,за да я обикнеш Тук не е Великобритания и империя

преди година-две, моя близка младо момиче. придружила приятелка, която при падане си е ударила челюстта. В Пирогов я превързали, но охраната издевателствала над момичетата как сега нямало да могат да правят свирки и т.н простотии. Те учат в яужбина и бяха онемели от изненада, как е възможно такова непрофесионално поведение на охрана в столична болница...

до торловете по-долу. Не ме вълнува вашето мнение. Факт е че охранител в България е равнозначно на почти 100% социопат и насилник. Да почива в мир пациента. Аз самата се занимавам с медицина зад океана и ми е абсолютно непонятно как е възможно такова поведение. От страна ха докторите в спешното и охраната. За обикновените хора в БГ ми е жал. В Америка поне можеш да осъдиш някой. тук всичко е пародия. Плюйте ме все мие тая. Истината боли. Лека

Ха, ха, в САЩ, където ако нямаш дебела застраховка (каквато все повече нямат) те фалират, след което те натоварват упоен в такси, което да те изсипе някъде? Дето разликата между бездомен и не още бездомен е едно средно тежко заболяване? За тези САЩ ли говорим или за някакви други?

Минусджии дълбокопровинциални, някои от нас имат представа за какво става дума. Да беше казала, че е лекар в Сингапур, примерно, нямаше да се намеся, ама то в САЩ - ха, ха, ха.

Абсолютно права сте. А лекарите са се клели да не причиняват вреда и да лекуват. И са били на работа. И ако бяха прегледали човека както трябва - нямаше за има нито едно от нещата станали след това.

Занимавала се тя, милата ... освобождаваш напрежението на платежоспособни господа, признай си :))

Експертите шебеци от охранителната фирма, въз основа на какви компетенции решиха, че човекът е бил в нетрезво състояине, кръвна проба, дрегер? Щото при някои неврологични състояиня очвек може да се дъжи като пиян - да залита, да има завалена реч и тн и тн..То може и наистина да е бил пиян, но да се изказват така категорично в публичното пространство при положение , че тече следсвие не е нито профеионално, нито особено умно ...Дано роднините намерят и имат средства за добри адвокати.

Разсмя ме!! Те да не са невролози/кардиолози и гадатели!! Те са ОХРАНА и тяхната работа да охраняват. Пиян се познава отдалече......надрусан също. П.П. Не съм охрана и не работя за такава фирма.

Точно де, те са охрана, и компетенциите им свършват до охранителна дейнст, ни повече , ни по-мало. И точно , щото не са невролози трябва да имат едно наум, а не да реагират първосигнално, ама с тия полирани мозъци као билярдни топки.... Между другото охранителната дейност не се ограничава само до побой и изхвърляне от пределите на охранявания обект евентуалния нарушител, а трябва също да са сигурно , че го отстраняват по-най безопасния за него начин , без да го нараняват , също, ако има физически слъсък, да му направят сейфти чек, тва ако са професионалисти , а не прости шебеци на стимуланти.

Много сме бързи да сложим присъдата! Охраната е виновна.......без да знаем подробности, резултати от следствието. Следващият път когато някоя пияна отрепка реши да ви досажда......охраната ще си гледа в телефона! "Толерантността и апатията са последните достойнства на едно умиращо общество.“ Аристотел

Абсолютно професионално докараха един човек до смърт. Рутинно, делово и изключително професионално, спазвайки високите стандарти на територията.

Това, което аз успях да видя е, че човекът го бутнаха на земята. Това ли е професионалното им отношение? Не смея да питам кое е непрофесионалното според тях.

Пореден случай когато влизаш в болница и или излизаш с краката напред или в пъти по зле. Грижата вътре я няма. Има само безкрайни пътеки с пари. Здравни пътеки им викат.

се казва съприкосновение. на 0:35 се вижда ясно, как охрнителя го хваща и го бута на земята. явно са си изпуснали нервите, сега родата му от ингилизия ще ги осъди и ще изкарат някой лев.

Тук интересното е каква теза ще измишльотят без да са вътре докторята и приматите. Ако е имал инфаркт, престилковите са вътре, ако не е имал шемпанзетата са вътре, откровено убийство, остава само да пледират, че се правил на умрял и всъщност е умрял по-късно от инфаркт, получен по естествен път, с който шимпанзетата с бицепси и престилки нямат нищо общо, хахахаха

Не мога да спра да мисля за това от вчера и ме е страх да живея в тази държава. Имам двойно гражданство американско и българско. За жалост в Америка не е по-различно. Без боя може би. И това не е сигурно. Преди 2 седмици влязох в Била в Люлин център с пълна дамска голяма чанта. имам голяма дамска чанта и побира много неща. Била все още оперира с монети и за да си оставя багаж ми е нужна монета за да вляза в магазина. Много рядко нося кеш в себе си и така си влязох да пазарувам. Ползвам само касите на самообслужване защото не ми се реди на опашки с люлински дебили. А и се справям сама по- бързо. Един т.н охранител ме гледа и потрива ръце и се усмихва мазно. Не знаех какво ми готви и си излизам с бележката и покупките. Той само това чака и още на замия изход от касите ми крещи " Вие само това ли маркирахте?" Какво имате в чантата? Тоест аз крада и се опитвам да изнеса неща от тъпия им магазин. При което почти ме принуди да си дам дамската чантата за проверка. Първо има камери навсякъде и второ няма право на ме пребърква. Намери други неща купени от друг магазин в дамската ми чанта за които си имах касови бележки. Аз съм 160цм 46 кг. Нали се сещате този застаряващ гларус на около 65г какви си мисли. Отне ми много енергия да не си загубя възпитанието. Прибрах се в къщи и се обадих на мениджър на магазина. Тя се извини 15 пъти и каза че ще разговаря с шефката на охранителя. Каза че това е безумно и ще придвижи случая. Не ми се обадиха повече. Не съм стъпила в този магазин оттогава. Този е абсолютен психосоциопат и е за затвора или окован в психото. Мр.зя Б.лгария. Мр.зя и А.ерика.

Постави се и на тяхно място. От къде ще знаят какво носиш. Да има камери. Преди по говорители и предупреждаваха, че ако влезнеш с голяма чанта, ще бъде претърсена. Да бе питала къде да оставиш чантата охранителите при влизане.

какво стана с презумпцията: Невинен до доказване на противното?

Ти ще мразиш всичко и всеки даже и да си на луната.......

За психиатрията си ти.

Използвате нетипични за чужденец устойчиви словосъчетания правилно и на мядто, добре съгласувани по род и число. Типичен русоробски трол сте който мрази България и Америка

Аз също съм с двойно гражданство - американско и българско. От 3 годишен живея във Флорида. Не мразя нито УСА нито България. И двете си имат плюсовете и минусите. Само инфраструктурата в България, където е много много много зле.

Същата ситуация - мразя тук, мразя и там. Въпросът е, сега накъде.

"Първо има камери навсякъде и второ няма право на ме пребърква. " - така си мислиш само ти и група кравари и укропитеци...

Бил пиян и залитнал, те действали професионално. Ми не , не действахте професионално. Професионално щеше да е, като го проснахте, тоест когато залитнал, щото бил пиян, вмесо да го прескочите и да го оставите да се въргаля на земята , да отидете до него да го вдигнете, да направите сейфти чек, ако е наранен да го вкарате обратно в болницата , ако е ок, да го пуснете по живо по-здраво ..ако продължи да буйства да викнете полиция. От това, което се видя на видеото - четири шимпанзета се втурнаха и скочиха да се саморазправят с един хърбав, подийнал човецец, с цел да го възпрат да влезе обратно в болницата.

ПО-КЪСНО ИДВА КОЛИЧКА, ДА ПРИБЕРЕ ТРУПА, ЧЕ ЩЕ СЕ ВМИРИШЕ НА ТОВА СЛЪНЦЕ. ТАКА Е В БГ БОЛНИЦИТЕ.

Извод: ако сте в България и ви е зле не отивайте в болница, че може да ви убият!

на видеото ясно се вижда,че единия "охранител" така силно го дръпна,че човека падна земята.Да не ни обясняват,че сам е паднал защото бил пиян.дори да е бил пиян...Това са четирима трезви хора,които се държат като мутри срещу един пиян човек..човека тръгна да върви някъде.за какво го дърпат така?възрастен пиян човек какво може да им направи на 4 има?

разбрахме, млад пиян човек без инфаркт се е самопребия, а след това е починал от старост въпреки професионалното съдействие на медици и охранители. мда, остава да се надяваме английските адвокати с любезното съдействие на британското посолство, да съдерат задниците на няколко алчни булгаристанеца и заобикалящите ги мутри-подчовеци.

В тези охранителни фирми е пълно с разбойници . Има даже с излежани присъди . Докога ще търпим това ? За какво плащаме данъци и нужна ли е изобщо полицията щом държавата се охранява от тези фирми !

да направят експертиза,,дали са му менте да пие някъде

Англичанина искал да го приемат в болницата ,че е зле независимо от какво ,а охранителите го бият.Първо бият после те приемат и умираш защото си ,,паднал” и ударил главата.Здравно обслужване нали? Сега ше има дела ако не в България то евросъда ще решава.Ще плаща България както винаги а не биячите.

Ще бъде много яко ако алкохолната проба на клетника покаже 0,0%% Тогава версията ще бъде, че точно преди да започне записа той ги е нападнал с пистолет, нож и 2 ръчни гранати но храбрите професионалисти са го обезоръжили максимално бързо Ще кажат и че след края на записа започнали да му оказват първа помощ но той опитал да ги отрови с антракс

А може ли сега да ни дадат същото обяснение но не от тяхната си измислена гледна точка, а от гледна точка на закона, за да видим до колко професионално са се държали тия мутрафони. Аз съм абсолютно сигурен че са си превишили правата и не са си изпълнили задълженията които пса регламентирани в закона. Лично аз имах подобен случай в магазин на Лидл в София, където охранителите мангали на Лидл, първо не ме пуснаха да изляза от магазина без да им покажа съдържанието на раницата ми, а след това извикаха и въоръжени с пистолети мутрафони от СОД-161, които ме биха и ми изтръгнаха със сила телефона от ръцете и изтриха видеото на което бях записал противоправните им насилствени действия. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Изтритото видео може да се възстанови. Изключи телефона веднага и го занеси на специалист.

ама не досаждам по болниците,ама си пия сок от кисело зеле..

не всички са прости като българите,Затова в цивилизованите държави като Великобритания ползват услугите на лечебните заведения

Ами, това е, глава без мозък. Пиеш за да те боли понеже явно за друго не става.

пие сок от кисело зеле за да му мине махморлука, та да се напие отново! и тъй докато свърши или ракията или разсола!

Абе то се вижда как си го подхвърлят като футболна топка и накрая последният в ляво го хваща за дрехата и го запраща на земята...АКо и това мине за нещастен случай-еми е"ати и държавата!Дано поне като чужд гражданин държавата му понатисне и има най накрая справедливо наказани доктори и охрана

обезщетения на близките му до дупка. Британските адвокати ще си свършат работата. И без това има да си връщат за измамата със социални помощи.

Двамината пазачи да не би да се оправдаят, че имало неравности по настилката и при ходене са се препънали и държейки човечеца (да почива в мир) са залитнали заедно с него ... живи + здрави

се вижда ясни, че охранителети не го удрят а само го дърпат. Дали са винивни или не не е ясно, но едно нещо е 100% ясно. Медицинските лица са пряко отговорни за смъртта на човека. Какво е станало: чичето се е напил посред бял ден при 36 градуса жега и му е прилошало. Уплашил се е и е тръгнал да търси медицинска помощ. Инфаркт след пиянство при 36 градуса е почти сигурен. Медиците са реагирали тотално неадекватно и непрофесионално, като не са отчели, че е бил пиян и навън е било ад, а човека се е оплаквал, че не е наред. Отчели са само агресивно поведение, което е нещо нормално за пиян човек. На това му се вика непрофесионализъм довел до смърт на пациент. Болницата и медицинските лица пряко отговорни трябва да си понесат наказанието. И е крайно време някой да влезе зад решетките,. Тия лекари ни избиват!

пиян ингилиз

абе хвърли си го на земята, пък нали да ми дават версия щом има видео не ми давай никва версия бе...

Очевидно е че човека си тръгва но бабаитите го удрят по главата и го връщат обратно. Почти всеки би загубил равновесие при това хващане и засилване към земята от страна на празнотиквения охранител.

Ча у Филибето ли ги фръгат Да не се е смалило Сънибиич по высота