Млада българка почина в САЩ, блъсната от кола

21-годишната българка Стела Христова е починала в американска болница, след като била блъсната от шофьор, докато карала велосипеда си в Сан Диего, съобщи сайтът sandiego6.com

Обратно в новината

Коментари - Млада българка почина в САЩ, блъсната от кола | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

които кара колело в сан диего ,знае какви идиоти има там.знам от личен опит

Дано Господ да утеши душата и!Съболезнования на родителите и!Едно българско сърце е спряло да тупти пред прага на живота и радоста!Бог да пази всички българи където и да се намират!

Много ми е интересно какво ще се случи и ако в Б-я въведат такива правила ! Шофьорите да се съобразяват с Велосипедисти , а не обратното както е сега !!!

е там поне шофиора ще е наказан справедливо.не като тука

Ей, вярно бе, я да се опитаме да разберем какво става с делото, ако го има въобще, срещу Гугутката. Той наистина пиян уби хора на пътя, но сигурно се е отървал, както кой ли не още у нас. Няма съд, няма справедливост...

Е и? Къде е тук новината? Те хора загиват постоянно по всякакви начини...

Ченгел, ще ти кажа защо е новина. Първо е нелепа смърт на млад човек. Второ младият човек, не е в България. Както тук описваме всяка катастрофа и жертвите, така и ако наш гражданин загине в друга страна. Нямат нищо общо БСП, СДС, ГЕРБ, Атака и не мога да изброя всички партии. Това просто са нещата от живота.

Много станахте софийските тъпаци. Ти самият, нямаш нищо общо с т.н. столица, освен това, че живееш във Факултето. И за какво село говориш, неграмотна тикво, ако имаш малко ум в пияната си глава-кофа, трябва да се молиш да има селяни, за да има какво да ядеш, нещастник. Придойдохте от циганските гета из страната в софийските, и опа, вече сте столичани??? Абе, как няма назидание за вас, които изоставихте нивите и градините на дедите си и оставихте България в комунистическото блато. Я, бързо обратно на село, поне нещо градивно там да свършите!!! Да се пъчиш като софиянец е най-големият цинизъм и простотия!!!

Мислете какво пишете.Има близки и роднини, търсещи информация,които ще се почувстват още по-гадно,като прочетат някои коментари!Нямате никаква представа,колко отвратително и тежко е, хора,които не познават починалия човек, да коментират със всякакви обидни изрази , такъв бил, онакъв бил,така му се падало...Имате ли представа колко боли?

Ами той българина няма никакво чувство за съпричастност и съчувствие. Докато не дойде до неговата глава..

Виновни са тия от дира с тъпите им новини или по скоро с тъпите им неновини. Какъв е смисъла на тази статия можеш ли да ми кажеш? С какво информацията смъртта на това момиче е заслужила да седи в информационнен сайт? И от там идва тъпите коментари, тъпи "новини" тъпи коментари...

Как може да говориш така! Та тук става въпрос за БЪЛГАРИН! Нима не ти пука за българските граждани, които умират ей така по чуждия свят? Замисли се малко, преди да пишеш!

Това е топ новина само щото се е случило в САЩ. Ако се беше случило в България или Русия нямаше даже и с едно изречение да го отразите. Ама нали е партийна повеля да се показва винаги, колко е лошо в капиталистическата Америка.

саболезнованя на близките и и жалко за момичето.за сажаление всяка година тук си отива по една млада душичка.онази година вав флорида не беше ли бласнато по сащтия начин едно момиче-студентка.по-преди -един студент от варна не загина ли в увеселителен парк.

И това ли е новината? Колко деца умряха вчера от глад?

Николко, населението расте с ужасяващи темпове, особено в Африка, и за това вече не виждаш кампании за дарения срещу глада

автомобили и велосипеди са несъвместими ,това е

Не съм съгласен с теб. Дай на кретена ролери, пак ще направи мазало.

А как в Дания се чудесно съвместени и колите дават път на велосипедистите?

Пътища, автомобили, колоездачи, колелета, мотори, инциденти, жертви... Има ги по цял свят! Идиотизирани прости селяни и софиянци. Само в България!!! И в частност ТУК! Жалко за младото момиче. Няма значение българка, американка или от друга нация.

Пиша от Детройт и досега се чудя на велосипедиста,когото срещам по тъмно почти всяка сутрин.Кара колелото без каска и светлини,движи се по посока на движението,като кола и е само със светлоотражателни обувки.Всяка сутрин се моля,този самоубиец да не се окаже пред мен!Явно се е обучавал при вас!

ПЪК ЛИ ПОЛИТИКА? И ТУК! Абе хора,има други форуми за това! Кой от вас има кураж да отиде при тези родители и да им каже колко е жалко или хубаво тяхното дете да загине точно там? Едните защото руските пяници са по лоши-музици а другите защото САЩ са агресори!СТИСКА ЛИ МУ НА НЯКОЙ ДА ГО НАПРАВИ? МИР НА ПРАХА И!

тaжно, мир на душата и. но искам да знам какво ше предприеме вwншно за изясняване на случая.

казва се шофьора

Както винаги не се казва цялата истина и се изопачават фактите. Шофиора е бил пиян! Стела се е прибирала към къщи.. не говорете и не коментирайте без да знаете какво се е случило! ...

Абе ,гостенино,ти Български не знаеш,а си тръгнал да даваш ум на по-умните от теб ?!!!??

а пък в бг никои не се възмущава когато статиите на журналистите звучат оправдателно спрямо виновните

Милата тя може би е свикнала като у нас да се прибира сама, да не спазва правилата за движение и уви е платила за това с живота си.

За съжаление тук много правила не се спазват!Едно от тях е че такива като теб не ги интернират и резултатът е на лице!!!!

отиди си на село моляте. не се връщай и си спри интернета. срам си ти за България.

Заради такива, като теб се напълни София.Софиянци останахте само таксиджии и дюлгери...и трябва да идваме от другите градове, да управляваме държавата.

Много станахте софийските тъпаци. Ти самият, нямаш нищо общо с т.н. столица, освен това, че живееш във Факултето. И за какво село говориш, неграмотна тикво, ако имаш малко ум в пияната си глава-кофа, трябва да се молиш да има селяни, за да има какво да ядеш, нещастник. Придойдохте от циганските гета из страната в софийските, и опа, вече сте столичани??? Абе, как няма назидание за вас, които изоставихте нивите и градините на дедите си и оставихте България в комунистическото блато. Я, бързо обратно на село, поне нещо градивно там да свършите!!! Да се пъчиш като софиянец е най-големият цинизъм и простотия!!!

не,тя е спазвала правилата,но изроди зад волана има колкото искаш.особенно пешеходци, велосипедисти и мотоциклетисти са наи-уязвими.

Вместо да цъкате минуси просто се поучете. Толкова ли е трудно?! Моето семейство също е потърпевшо от шофьорска немърливост така, че по-добре вие внимавайте какво пишете.

Изключително много инциденти се случват с българите в САЩ.В последните 10 г. инцидентите завършили със смърт са стотици :(

прочетох в нета за какво става дума... сори, обаче там пише че е карала в 3:30 сутринта в средата на ЛЕНТАТА а не в средата на платното, което е значителна разлика... жалко за момичето но не мога да разбера какво е правило с велосипед точно по това време точно там където минават коли и е доста опасно... има си паркове и алеи, защо е отишло там да кара?

Бог да го прости момичето, не завиждам на горките роднини.

И какво точно би ѝ помогнала каската при удар от кола?! Каската се носи за предпазване от падане и поне в България не е задължителна за велосипедисти. Ако каската предпазваше от удар с кола, трябваше пешеходците да ходят с каски.

по принцип си прав, но братовчед ми го блъсна кола с колело и той беше изхъврлен от колелото при удара като си удари главата в предното стъкло на колата. Беше после едни месец в кома. Експерти на делото казаха че ако е бил с каска е нямало да има никакви поражения.

Симо Симов

Аз го видях тоя път какъв е - истинска автомагистрала с 3 платна в посока. Там не карат с 50, та при удар отзад едва ли щеше да ѝ помогне каската. А и като цяло проблемът не е защо тя е умряла при удара, а защо я е ударил изобщо. Също така е много подозрително, че говорят за каски, когато там също е законно да караш колело без каска, а не говорят как са били светлините през нощта. Аз лично в началото много бях против жилетките, но съм по-спокоен сега като карам нощем.

Преди месец загина българин при тежка катастрофа в Русия не видях това да беше отразено масово в българските медии.В САЩ жертвите от катастрофи са сравнително малко, поради качествените коли, които карат там.Но е жалко за човека и неговите близки.

Що за глупости пишеш?

не му обръщай внимание момиче.Този е някой болен соросов мозък!

абе умник, значи, ако те блъсне "качествена" американска кола със 100 км/ч., просто ще станеш и ще се изтупаш, така ли??? Не си ли разбрал, че всичко на пътя зависи от човека, не от машината.А, ако говорим наистина за качество на колата, което може да предпази шофьора, навремето имах москвич 403, модел 1964г., бронята беше от трофейни немски каски.с чук да удряш отгоре, не се огъва.Днешните коли имат супер дизайн, красиви са, но всичко е алуминий и пластмаса. и с 50 да се наденеш в някое дърво, ще се нагънеш като хармоника.....

Нещо ти се губи Съпромат... Идеята е не да се натресеш със стомана - ти да излетиш, колата да е здрава, а материалите да поемат силата на удара - колата може да се натроши, но ти възможно по-малко... разбираш ли разликата?

мир на праха и ! но реално погледнато толкова ли няма за какво да се пише в България че ни се сервират новини от Щатите, били те и за българи там ... Като се има на предвид че около 1,5млн българи живеят зад граница то по тази логика не само за тях трябва да се пише ... защо например се не пише колко обири са станали снощи в София или в Пловдив ? не ме разбирайте погрешно- в никакъв случай не омаловажавам или отричам болката на близките и приятелите но мисля че съвсем други неща вълнуват хората в БГ.

Като чете човек коментарите ще рече ,че само в САЩ стават катастрофи.За съжаление не е така...

Мир на праха й! Съболезнования и кураж за близките й! Винаги съм се чудил защо към всяка новина трябва накрая да се припомня и някоя стара, макар и по същата тематика. Това за пълнеж ли е, що ли?

Дано да не е моя студентка, че името и възрастта съвпадат! Вече ми се е случвало да чуя за смърт на младеж, който съм обучавал и е ужасно усещането, че младият живот, който познаваш отблизо, изпълнен с енергия и устрем към бъдещето, си е отишъл завинаги! Съболезнования на родителите!

Карам BMW ot 15год и .... Мн умно, няма що, хахаха ... да се прекръстя, ама че простотия

Забравили са да напишат че е карала велосипед в 3:30 сутринта (събота срещу неделя). Какво правят тези хора в Сан Диего?

Написаното в статията не казва цялата истина. Шофьора на автомобила е бил пиян. Стела не е била сама а още с две момичета. Както винаги се търси сензация.

Бог да прости тази млада душа! Жалко, че си отиват млади хора, и без друго населението в България намалява драстично. Що се отнася до убийците на пътя в Америка, бъдете сигурни, че ще получат жестоко наказание от съда, там няма компромис, нито подкупни съдии. Тук е мястото отново да попитам, и някой, ако знае, да отговори: какво стана с тартора на футболните говеда от Гейрена, т.нар. Гугутка, който пиян уби хора на магистралата край Пловдив. Гледам новини, че шета из агитката на Лефски, ходи по мачове, дори дава мнение по спортните медии. Явно, нашите съдии отново някак си са заспали и са го изкарали невинен?????

Да прав си и още да допълня, че там кока-колата тече от чешмите, бургерите растат по дърветата, негрите са бели и т.н и т.н., не простотия като при нас.

Ако се беше случило тук,щяхте да обвините Б.Б.за пътищата и незнам още какво.Там кого обвиняваме сега?

Пак Боко Боклуко - задето прокуди децата на Майка България !

Затова ли повечето от жвеещите в чужбина гласуваха за ГЕРБ

Както се пееше в една песен - Проклета да е Америка! Горкото момиче!

Съболезнования към семейството и близките ! ------ Какво Казва Нашата Диаспора там по случая ?

САМО на 21 години... Много тъжно... Дано душата им намери покой.

Когато се качваш на колело или на BMW, първо се прекръсти, а когато слезеш се ощипи.

Безродникът иска да каже БАЙК-АР, тъпо съчетание на членувана по БГ език англ/амер дума. т.е ВЕЛОСИПЕДИСТ. БГ езикът си е много добър но има някои недостатъци за които в БАН трябва да се работи. Най-големият недостатък на БГ ез е непродуктивна способност. 2. Описателност - не е кратък. Затова "ваканцувам" е уж смешна дума но точна, банка -банкирам, черква -черкувам. Външни сили искат БГ езикът да бъде разгромен и затова плащат на министри да въвеждат турски и цигански в училище- крайна цел РАЗГРОМ на БГ и ГРАБЕЖ над българина. В Чикаго на ЛОУРЪНС от две платна в едната посока направиха 1 за коли и 1 за вело: резултат едно нищо, велосипедистът винаги е в опасност.

Много безродници, много неграмотници, за това.

генерализирам вместо обобщавам

почиваи в мир ...... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

TIREX

силата на естествения подбор..българите ги трепят на всякъде по света не само в собствената им кочина.

Жалко за момичето, дано почива в мир! Поне се е случило в САЩ, а не в БГ и виновника ще получи справедливо наказание.

Съболезношания!

Съболезнования!

Нямате право да обвинявате Америка - нали много ви харесва .Една от най агресивните държави .Те за всичко са прави,а всички останали виновни.

малоумна си!

спецялно в сан диего са изроди спрямо баикари

На какъв език пишеш, бе неграмотнико?

на разбираем,нямам кирилица