Велислав Минеков: Не съм искал оставки в Народния театър... все още

Проверка в театъра започва следващата седмица, уточни служебният министър на културата

Обратно в новината

Коментари - Велислав Минеков: Не съм искал оставки в Народния театър... все още | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този бездарен глупак Минеков трябва да се изучава в учебниците по психология.

Абсолютно. Проидоха, която мина Веждито и професора по всичко Божо Димитров, абсолютни алкохолици.

Толкова е просто! След-ИЗТРЕЗНЯВАНЕТО,МОРФОВ МОЖЕ ДА КАЖЕ ЕДНО:ПРОСТО,ЧОВЕШКО-ИЗВИНЯВАЙ,БЕХ СЕ-НАПИЛ,НАДРУСАЛ! ОСВЕН,АКО НЕ Е-СПИРАЛ!

Добре,ДЕ! Нали-Морфов,постоянно парадира,че прави-Постановки по света! Щом е такъв-ПИЧ,що не направи същото,в някой-Театър в чужбина! Виена,например! Да пробва,какво ще стане!!! Историята познава,много-Известни творци-НИЩОЖЕСТВА В ЧОВЕШКИ ПЛАН! Да намали и-Наркотиците!!!

А ако е свързан с ДБ също ли трябва лустрация? Свършиха членовете на БКП и им трябва нова идея за лустрация. Въобще не харесвам ДПС и ГЕРБ, но имаме презумпция за невинност - невинен до доказване на противното. Ако е извършвала нарушения, не си е изпълнявала задълженията - става, ама само защото е била ПР на ДПС...Това е страшно.

МИНЕКОВ Е-КРЕЩЯЩ ПРИМЕР,КАК ХОРА БЕЗ И НИКАКВИ-ПРОФЕСИОНАЛНИ КАЧЕСТВА-ПРОБИВАТ С-НАХАЛСТВО!!! А-ОСТАВКА,ТРЯБВА ДА ИСКАТ,ОТ-НАРОДНИЯ ТЕАТЪР-НЕГОВАТА,СЛЕ ИЗКАЗВАНЕТО МУ: “НЯКАКВИ -АРТИСТИ,ВЗИМАТ-ПО-ГОЛЕМИ ЗАПЛАТИ,ОТ-ДИРЕКТОРИ НА-ДИРЕКЦИИ(КВОТО И ДА ЗНАЧИ)”!!! НЕЩО,КАТО-РОБЕРТ ДЕ НИРО,ВЗИМА ПОВЕЧЕ ОТ-СЧЕТОВОДСТВОТО!!! ОТКЪДЕ ИЗВИРАТ ТАКИВА-…..!!!

АБСТИНЕНЦИЯТА СЛЕД-ЗЛОУПОТРЕБА,СМЕСВАНЕ НА:АЛКОХОЛ,КОКАИН..ВИНАГИ Е-ТЕЖКА! ЯВНО-МОРФОВ СИ НЯМА ВЕРНИ ДРУГАРЧЕТА,ДА ГО ПРЕДПАЗВАТ ОТ-ИЗЛАГАНЕ..ДАЖЕ-ОБРАТНОТО!!!

Да отива при Амеда да я храни

Нали си спомняте отговора на радой Ралин - че го е страх не от министъра на културата, а от културата на министъра? Та такива ми ти работи по нашенска........Кой ли ще е следващият "щастливец" да го обгрижат, щом сега обгрижват Светая Светих на Мелпомена?

Случващото се,е лесно обяснимо! АЛКОХОЛ И КОКАИН,СА ПОМОЩНИЦИ НА-ТВОРЕЦА,НО ПРАВЯТ МОЗЪКА НА-ПИХТИЯ! МОРФОВ ДА СИ-РЕЖИСИРА(ДОБЪР Е В ТОВА),ДА НЕ СЕ ЗАНИМАВА С-ПОЛИТИКА! ЯВНО НЯКАКВИ-ХИТРЕЦИ,ВЪЗПОЛЗВАЙКИ СЕ ОТ-НЕАДЕКВАТНОТО МУ СЪСТОЯНИЕ,ГО ИЗПОЛЗВАТ! ДАЛИ МОЖЕ ДА СМЕНИ-АДМИНИСТРАЦИЯТА НА-ВИЕНСКИЯ ТЕАТЪР..НАПРИМЕР???

Кръстева е подлога на Доган, Морфов е алкохолик, Василев - амбицозен селянин-комунист от Ямбол, чудна компания управлява Народния театър.

За тия борци нямаше да е проблем ако тази придружаваше канадския тапир, но щом е доган вече е голям проблем.

„Християнство и комунизъм“ от 1942г. на румънския професор Валерий Йорданеску е най-забранената книга в България. Хиляди български свещенници като архимандрит Ириней , които са превеждали книгата в България са били убити от комунистите. Тя казва ясно, че ако си християнин не може да бъдеш комунист и обратното. Тази книга и до днес не е издадена и се намира трудно на висока цена, още плаши нашите комунисти.

Тоя плужек Минетков да оди да мета риба и лайна по жълтите павета а да не се прави на министър. Нечистоплътна утайка слуга на Мунчо.

Непосредствен боклук като баща си.

Радой Ралин: Ходеше и разнасяше ковчези, хвърляше домати и глави на риби по сградите на МС НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ. И ТОЗИ ЛУМПЕН ЩЕ Е МИНИСТЪР НА КУЛТУРАТА. ОТ ТОВА ПО-ГОЛЯМА ИДИОТЩИНА НЯМА. И ВОДИ ВОЙНА С ВЕЖДИ РАШИДОВ? КОЙ СИ ТИ БЕ ПАПУНЯК? КЪДЕ СА ТВОИТЕ ТВОРБИ? КЪДЕ СА НА ВЕЖДИ? ДАЙ НА ПРОСТИЯ ВЛАСТ И МУ ГЛЕДАЙ СЕИРА. МИНЕТКОВ, ЗАЩО НЕ СИ С ХАДЖИГЕЙНОВ ОНЯ АРМЕНЕЦ НАПИКЯН? МАЙ БЕШЕ БАБИКЯН ИЛИ НЕКЪПЯН? АЗ ЗНАМ. ВЛАСТТА ПРЕДИ ВСИЧКО. ДОЛНО КОПЕЛЕ СИ ТИ ! ЗЛОБНО, МАЛКО ЧОВЕЧЕ. ТОВА СИ ТИ!

Радой Ралин Не ме е страх от министъра на културата, а от културата на манистъра.

Минеков у олицетворение на прикаската ДА ВЛАСТ НА ПРОСТАКА И ГО ВИЖ

Твойта оставка ..смотаняк

По прост злобен и бездарен министър на културата не сме имали през нашата история. Баща му лижеше задника на бай Тошо а синът на Мунчо. Професионални гъзоблизци!

Морфов - страхотен е меко казано! Но не мога да си обясня, защо трябва да бъде изгонена пиарката. Той няма ли политически пристрастия? А Карабашлиев? А другите актьори? Ще забраняваме партии? Ще уволняваме? Ще горим книги скоро?

изхвърлете Айшето от снимката и всичко ще се оправи

Трябва ли някой да бъде преследван и уволняван заради политическите си пристрастия? Не е ли въпросът, справя ли се с работата? Да не стане лов на вещици? Минеков, мисли! По-лесно се руши, отколкото гради.

сашето морфия от време оно zлоупотребява със Zабранени субстанции и огнена вода / пиячка !

славяновския селтак радев на два пъти назначава за министър на културата индивид, който се прочу с това, че хвърляше яйца, зеле, спанак и тоалетна хартия срещу държавните учреждения!

Морфов пак е бил пиян като талпа,превърнал се в най обикновен алкохолик,живее на стари лаври

Велислава може и да е подкрепена от ДПС , ама Сашко Морфологията си е подкрепен направо от КГБ/ФСБ ..тейко му е бил офицер , а майкя му преподавателка на руски еZик ! Сашко е руски агент Zа влияние , а те му плащат като го дундуркат финасово в Рускатата Федерална Театрална територия т.е. уж прави некви театрални постановки там с/у които получава цели КамаZи с рубли ! ясно е ..че в Московия вече нема театър от доста време , Путинската пропаганда е обсебила всичко : театър , кино , медии ..пресата ..всеки който има свое мнение се обявява zа чужд / чуждестранен/ агент и точно там най случайно :))) се иZявява наш славний дженерал реджисьор иZявяващ се напоследък кът Генералгубернатора на народнио ни театър Сашко Морфологията :)))) ..апропо и Сашето си е пар екселанс чужд агент по путинската логика ..Zащото получаваше и получава хонорари от Московия ....

Марш бе свиньо!

Цървул, е този мазен бояджия. Само като му чуя името и ми се повръща