17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много лошо ме ебут в гза в лудницата. Задникът ми го разпльокаха жестоко.

иван

EU Реве искаме ви UK вашите врски вашите морски води за риболов Ще си общувате Сами С идиоти Германци и Африкански Франсета А еврейте са преебали БГ жалко че сме ги спасили а те ни го забиха в гърба Rdndall Izrael e Твоята страна

за какво са тези преговори като нито едната страна не ги иска... Да ги прекратят и толкова.. От 2021 ново начало начисто.. Ако има взаимна изгода има търговия.. ако ли не.. кой откъде е ...

Кой се занимава още с теа?

Аз

С ЕС? Никой.

Нема ли да се спреш бееее?!?! Където отворя коментар - все Рандъл Педала с неква снимка на дядка. Ай ходи се скрий некъде. Аман!

иван

От Лондон До нашите ербапи който си честитят банята в неделя !!!! Не Англия се моли на Европа а Европа и се моли да остане след 31-12-2020 Европейския съюз се разпада А вие Гледай те последното интервю на Тодор Живков 1997 Там той Обяснява за 5-6 човека Еврей който ???? E гледаите Randall ти Еврейн ли си бре ???

След провала на главния преговарящ за Брекзит от страна на Франция и ЕС Мишел Барние,същият бе преназначен на любимия му за него пост-главен мнетчия в забутаните улици край река Сена. Неговото мнение и изказвания са без всякаква стойност.

Браво. Този вид ЕС трябва да умре.

Тези бият тъпомера!

Допуснат съм. Заминавам за Англия да ближа кенефите с език в тамошните приюти за луди.

......и не могат да разберат че вече не са империя, а среден остров със затихващи функции

АНГЛИЙСКИТЕ НАВЛЕЦИ БЯХА ОСНОВЕН ИЗТОЧНИК НА ЗАРАЗИ У НАС. ДА СЕ МАХАТ ТИЯ ЗОМБИТА. ДА РОНЯТ СЪЛЗИ ОТ УМИЛЕНИЕ НА ВСЯКО РАЖДАНЕ В КРАЛСКИЯ ДВОР И ДА МУХЛЯСАТ НА ТЪПИЯ СИ ОСТРОВ

Англичаните никога не са ни обичали заради Османската империя, и особено след битката при Дойран! В същото време колко от вас, както и жителите на острова знаят какъв е всъщност истинският произход на крал Артур ? – Преди 15 год. дори имаше един англо-американски филм по въпроса (излъчен беше по БНТ 1). Но тогава никой журналист, историк, социал-антрополог и пр, не взе отношение по въпроса?!

Аз

... бошкеее... Надявам се да нямаш предвид Клайв Оуен... Ама комай точно него имаш. Точо типът образование, до което ни доведоха европейските ценности...

българските миячи на кенефи ,а в същото време пакистанци са им кметове и министри ,така че всички влюбени в Англия да отидат и да го духнат на принц Чарлс ,той най после бил КОРОНЯСАН

Последните поколения не знаят даже с кого граничи България,Сорос така искаше ...постигна го

защото са влюбени в английската кралица,но историята на България не познават кретените

Аз

Сороската идеология е пропагандирана ИМЕННО от ЕС. На европейски език ѝ викат "европейски ценности". Иначе ма боли фитката за Великобритания - чакам с нетърпение референдумита за независимост в Шотлндия и Северна Ирландия. А защо не и в Уелс. Обаче ние не сме във Великобритания, а в ЕСССР. Затова за нас най-голямото зло е ЕСССР.

Бомбят София от 1941 до 1944,чети бе нещастник избили са 4000 българи..чети бе кретен

Основно София я бомбят САЩ, с които си приятел.... И бомбенето е, щото едни политически БГ киртаци първи обявяват " символична война" на Съюзниците. Кво е това " символична война" е ясно колкото какво е "евроценности"....

Англичаните са хитра нация ! Никога не са били на страната на губещия. Щом бягат от ЕС,значи са усетили,че корабът потъва !

Много хитра. Затънаха в дългове и се напълниха с имигранти от къде ли не азия, африка. Там вече местните жители са малцинство. Този брексит ще ги дозатрие

Анджак,щото бяха в ЕС ! Сега ще се изчистят от боклуците и щи си стабилизират !

Така е. Ще се изчистят от белите имигранти. Вече всичко от Африка и Азия само

Той щото ЕС не се е напълнил с имигранти от азия и африка и процъфтяват !

На 31.12. 2020 г. Англия ще гръмне новогодишно шампанско "Икономически Брекзит". А Барнието да се концентрира върху буксуващия ЕС!

англедите са влъдили пуйвиста свят! пък тоз плл с е уйно за таъй!!!

Докато англичаните бяха в ЕС,бяхме забравили ,че са хвърляли бомби над София и че не са ни обичали ! Като напуснаха ЕС се сетихме ,че са хвърляли бомби и са ни правили мръсотии. Да се смее ли човек,да плаче ли ?

Е някои да ,бяха забравили То те същите и за САЩ не си спомнят ,като и че маршал Франсоа Де Еспер е французин

иван

Стария Евреин ли си ????

In 2018, UK exports to the EU were £291 billion (45% of all UK exports). Това казва всичко. Брекзитаджиите са напаст и ще съсипят собствената си държава.

50% от износа на Великобритания е за ЕС в момента. Това са основно европейски фирми регистрирали се там, заради по-изгодните условия. Още едно доказателтво, че в главите на брекзитаджиите има само един конец, който крепи ушите им да не паднат.

По -лошо за тях е ,че и вноса им е основно от Ес.Имам предвид вноса на доста суровини и компоненти за индустрията,а за плодовете и зеленчуците няма да коментирам.

вижте как РОНАЛДО и футболният свят се смеят на изцепките на Валери Божинов https://www.youtube.com/watch?v=f5Dwii6JXg0&list=PLL0K7ro7wxRE5etW6TVJEAQPqc3hz9g45

Англичаните са надушили гангрената в ЕС ,и никакви молби не могат да ги върнат при Болният човек ЕС . А жалките Комисари от ЕСССР изглеждат смешни с молбите си към Великобритания .

Аз

Ингилизите просто са осъзнали, че от ЕС в сегашния му вид има само вреди и нулева полза. А ЕС има способността да се промени точно толкова, колкото и СССР през 1989.

сринахте СССР, сега сривате и Великобритания, и Европа :) мразиш народите на Европа що бе Рандал?

Аз

Са па и СССР съм бил сринал... Бахсау комундето, ръйшли... Не мразя никакви народи. Ама мразя га се опитват да ми пълнят гз с лимонада, както правеше едно време СССР и както едно към едно се опитва да прави днес ЕС. Всички източноевропейски страни бяха вкарани в ЕС от комунистическите си изчадия, а често и от самите комунисти, които едно време ги бутаха към СССР. В България за пример ще ти дам само Станишев и банкянския бабуин. Опитайс е да преброиш партийните и комсомолските секретари в ГЕРБ! ЕС изчака да се смени поколението, което познаваше комунистическите методи на СССР и започна да прилага същите методи към новите поколения, лишени от имунитета на по-дъртите. Примами ни със свободно движение и търговия, а днес ни индоктринира с идеологии, прикрити зад безсмислието "европейски ценности". Едно време му викаха "идеите на комунизма". Та... Като имаш предвид какво се случи със СССР, сам си отговаряй кой мрази и кой кого срива!

Да се прасидиним към Евразия и да въведем рублата и руски коли и техника,така доволен ли си. Мухал руски

Това е единственият начин. И не ,те не карат само руско коли ,а каквито си искат ...

Аз

Еми стой си тогава в СССР!

Кой по дяволите сега се интересува от Великобритания?

Аз

Еми... ЕС, очевидно. Щом толкос са се разревали...

Не знае нещастника че английски самолети са сринали София и той като лидера ни ,чел само една книга

Кога са сринали София? През руско-турската война или през втората световна война? То не е имало много за сриване в София през руско-турската война.

Бомбят София от 1942 до 1944, чети бе нещастник

Единствения гъзобрък който са направили е на такива като теб, сега ще ти трябва виза за да можеш да им миеш кенефите

Копелето Чърчил ни подари на Сталин за 45 години

Аз

Така се постъпва с тези, които се продават.

Рандал минаха временат в които ви правеха интелектуалции псиатели и шефове н аразузнавания, видяхме каква е свършихте провалихте цели държави и народите им ....дали умишлено дали по некъдърносът не знам ... сега плитките ти мухо ловки не са вървежни ....Чърчул мрази българите защото се оказват доста по кадърни , по време на първата световна война... знам че ти се иска да осмееш българите защото сте българофоби

Не съм им фен на ингилизите още от времето, когато разбрах, как Чърчил заедно с Рузвелт ни е продал на СССР с "онези" 75% влияние на СССР в следвоенна България.

Що просто не публикувате това предложение? Няма нужда някой да ни казва какво той мисли за предложението - нека ние да го видим. Българите се оказаха най-големите защитници на ЕС. Каква пародия. Местните мучовци са разочаровани че англичаните гледат на тях като на цигани... Ужас. Англичаните са единствените раситки тъпанари! Ако ние преговаряме за излизане от ЕС няма да е толкова трудно. Понеже сме готин народ и имаме силни политици избрани от мучЕСовци.

Аз не виждам, каква полза може да има ЕС в момента от ЮК. Те нямат никакво производство, самата тяхната икономика има нужда от много стотици милиарди за спасяване. По добре твърд Брекзит и да заминават по течението. Това е добре и за ЕС.

има,че това означава по малко война и удари под кръста.... отнемат ли великбритания от европа , ще организират вражди , интирги каквито са организирали от към края на византииската империя

Не е баш така, както си го мислиш това с производството и износа. Данни за 2019г на топ 10 на стоките, които изнасят в световен мащаб. Това са стоки без услуги и интелектуален труд Machinery including computers: US$73.3 billion (15.6% of total exports) Vehicles: $50.7 billion (10.8%) Gems, precious metals: $42.4 billion (9%) Mineral fuels including oil: $41.4 billion (8.8%) Electrical machinery, equipment: $28.5 billion (6.1%) Pharmaceuticals: $27 billion (5.8%) Optical, technical, medical apparatus: $19.9 billion (4.3%) Aircraft, spacecraft: $18.3 billion (3.9%) Organic chemicals: $12.7 billion (2.7%) Collector items, art, antiques: $12.3 billion (2.6%)

един от шефовете на фармацията каза още в преди референдума,че излязат ли от ЕС губят фармацията понеже изцяло зависи от ЕС и ЕС стнадартите и правилата и остнаото повечето е износ за ЕС

Да, ама се оказа че всичката фармация пакетира стоките произведени от Китай и Индия... сиреч по това перо нищо не губят.

по време на РУСКО–ТУРСКАТА война са били на страната на Турция,хвърлили са много тонове бомби над София ,избили са много хора ,да вървят на майната си

по време на тази война шеф е бил Дезраели, който лекопрецкава парламента , по същия начин както Борис Джонсън се опита....въобще нищо общо не еимало с англииските интереси , както и сега прецакват великобритания , както прецаха навремето Русия .....

Какво хвърляне на бомби през 19 век! Че и много тонове. Преди да лъжете поне помислете малко дали някой ще ви повярва ( освен такива като вас).

избили са 4000 българи ,чти нещчстнико

Едни китайци, руснаци и араби платиха на брекзитаджийския цирк да направи Брекзит максимално бързо и след тях и потоп. Не разбирам какво се чуди Барние въобще? Брекзит заедно с пандемията ще потопи Великобритания много дълбоко. но това очевидно не притеснява папагала борис и клоуните край него. Техните лични пари са на сигурно място.

Ами сега баба Меркел къде ще си продава мерцедесите и беемветата? :)

"Нoвaтa фaбрикa нa Mеrсеdеs-Bеnz в индуcтриaлния пaрк "Ecипoвo" щe зaрaбoти нa 3 aприл, cъoбщaвa гeнeрaлният дирeктoр нa "Мeрceдec-Бeнц Руc" Ян Мaдeя, цитирaн oт ТACC. В прeдприятиeтo c кaпaцитeт 25-30 хиляди aвтoмoбилa щe ce прoизвeждaт Е-Klаssе, GLЕ, GLС и GLS." "Публикувано във факти.бг: След Mercedes и BMW строи завод в Русия"

Ха хаааа! Англичаните голям гъзобрък направиха на скапания ЕС !

И що бре?! "Той добави, че има договореност съдържанието на предложенията засега да остане тайна за държавите от ЕС и Европейския парламент."

Вече на всички взе да ни писва с тия нагли-чански номерца. Да се махат и каквото ще да става. Ще се оправим и без Велико-Британия. Като са велики, айде марш!

На такива, такъв! Граничен, митнически и паспортен контрол. ПЪЛНО прилагане на ВСИЧКИ митнически тарифи, санитарен и технически контрол на движението на стоки, услуги и хора влизащи от УК в ЕС.

Ще им пръднеш на такъвия !

PEYTSCH

Ние също.

Тези са първи дружки с Индия. Една от най-големите по население държави в Света. Не им дреме особено за ЕС вече. Тук социализъма победи и те се изнесоха! Съвсем нормално!

Нещо, яко си се объркал:))) Затова ли, Индийския премиер и показа СРЕДЕН ПРЪСТ при опита за търговско споразумение???!!! Я попрочети малко за Индийците които сега са на власт коооооолко долюбват ингилизите:)))

То е голяма далавера да си първа дружка с държава като Индия. ХАХАХАХА

Да не излизат!!!

Да духат супата.Голям праз че се махат.Никаква прошка от страна на Евросъюза.

ако забелязваш, европейците са тези, които драпат да имат споразумение. За да могат да продават на един многобогат

те драпат защото са отговрни към своите народи, а Борис не му дреме за Великобритания само за банкерите с които с е обвързал