И в Англия купуват злато от автомат

Във Великобритания се появи първият автомат за продажба на злато, функциониращ подобно на автомат за цигари.

Обратно в новината

Коментари - И в Англия купуват злато от автомат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да му мислят сега българските автоматоразбивачи. То сега ша карти, скици, планове ,дебнене, умуване... Ей, злато си е това.

А мината в Брезник, започна ли да изнася?

Автоматът не е в Лондонското сити (както наричат бизнес зоната в центъра), а в един от Моловете в западния край на града. Не че има значение де ;)

Как решихте че купуват ? Най-вероятно просто зяпат ! С тия цени няма разумни причини да купуват.

Къде е българското злато? Да каже бившия министър М. Велчев и патрона му Мадридския лъжец! Смешни напъни на неолибералец 2- Англия изпаднала във банкрут тоже, да покрие обезценения долар/паунт със злато. Усмивки от старите ленти.

АКО НЕ МЕ ЛЪЖЕ ПАМЕТТА ПРЕЗ 2002 ГОДИНА ЗЛАТОТО НИ БЕ ИЗНЕСЕНО В ШВЕИЦАРИЯ ЗА ИЗДАВАНЕ НА САРТИФИКАТ. В него освен кюлчета имаше и тонове ЗЛАТНИ МОНЕТИ, които естествено е при подобна процедура да се превърнат в кюлчета. Въпроса е дали цената на кюлчетата е съпоставима с тази на монетите? РАЗБИРА СЕ, ЧЕ НЕ !! Кой спечели от тази врътка може да ви обясни г-н Искров и бившия шеф на БНБ г-н Мартин Заимов (Майкъл Голдсмид). В ЕДИН ОТ ДОКУМЕНТАЛНИТЕ ФИЛМИ ЗА Г-Н ЗАИМОВ СЪЩИЯ НИ ПРИПОДНЕСЕ ЕДИН НОВ ПРОЧИТ НА ИСТОРИЯТА СВЪРЗАНА СЪС СЪДБАТА НА НЕГОВИЯ ДЯДО -ГЕНЕРАЛ ЗАИМОВ. Оказа се, че историята която четем е написана за глупаци, а истината за "комуниста" Заимов и дядото на Бойковия цар са нещо съвсем различно. ЗАВЪРШВАЙКИ ЩЕ ЦИТИРАМ КАЗАНОТО ОТ КОЙЧО БЕЛЧЕВ: " ЦАРЯ Е АГЕНТ НА КГБ"!! ОСТАВЯМ НА ТЕБ ДА РАЗБЕРЕШ КОЙ Е КОЙЧО БЕЛЧЕВ И ДАЛИ КАЗАНОТО ОТ НЕГО ИМА СТОЙНОСТ.

Вярно, че четири века грабиха по света, но днес по улиците са им останали да крачат само забързаните автомати. Наверно ще да е някоя туристическа атракция. Като ходят там туристи, те са по-богати от местните, на които трябва да се обяснява всеки виц и шега, къде и в какво се крие майтапът.

"В същото време на нюйоркската борса една тройунция злато (31 грама) е струвала 1493 долара - или приблизително 31 долара за грам."....хахаха...при цена 1493 долара разделени на 31.1(1тройунция) 1 грам злато е 48 долара,а не 31 долара.