Путин: Не сме се месили в британския референдум

Русия следи подготовката на референдума за членството на Великобритания в ЕС, но не се е намесвала в този процес, заяви руският президент Владимир Путин.

Обратно в новината

Коментари - Путин: Не сме се месили в британския референдум | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само може да съскате от злоба срещу Русия и Путин.Но нали знаете "кучетата си лаят, керванът си върви". Русия е НЕПОБЕДИМА!

ами добре

Ти като им ближеш аналното отверстие, оттам излиза ли черен хайвер. Май го правиш заради наследен инстинкт от мама и тати. "КПСС - БКП (3 пъти) Вечна дружба (3 пъти)" - крещяха те в екстаз под строгия поглед на ПАРТИЯТА И ВОЖДА

Путин: Не сме се месили в британския референдум и този в Крим.

вярно Путин не се е месил пряко, но просто всички англичани искат да имат силен политик като него а не като камеран който имаше сметки в панама и лиже насраните задниците на обонго и на всички от европа.Просто Англичаните са един свободолюбив див островен народ и искат сами да си решават проблемите да бъдат независими (навярно мечтаят за някой като Путин или за някоя нова Маргарет).С една дума Путин е най-силния политик на планетата в момента и със своето поведение излъчване винаги казва истинита в очите държи на думата си не прехвърля топката на другия За мен той е човекът който ми дава кураж, че не всички хора са алачни, злобни, зависливи и че е останало доброто в хората и че спрадевливоста най-накрая ще възтержествува.

Гермаците също са искали политика на силната ръка и са си избрали Хитлер - да избран е напълно легитимно. Проверете. А после какво става ... нямам думи, но вие знаете.

Искам да Ви призная страшната истина: Оня ден ми се обади Владимир Владимирович от Москва и ме помоли да направя магия на англичаните. Аз се напих с отвара от мухоморка, призовах духа на великия Северен Елен, беснувах и правих заклинания цяла нощ. О, чудо - успах да хипнотизирам 52% от англичаните да излязат от ЕС и да се хвърлят в неизвестността като стадо леминги( вид полски мишки, живеещи по нашите краища) от скалите край Ледовития Океан!

В Русия в момента върви една невиждана реакция на независимата (от Кремъл) преса срещу платените телевизии на Путин. НТВ, "Россия" и "Первый канал" започнаха пропагандна кампания срещу няколко вестника, които си позволиха да критикуват "най-великия, краля-слънце". Отговорът беше неочакван! Над 250 вестници отпечатвайки програмите на тези телевизии отправиха предупреждение към своите читатели, че може да станат жертва на изкривената информация и пропаганда на тези телевизии. Това е предупреждението: БУДЬТЕ ОСТОРОЖНЫ! Под видом журналистических материалов на канале НТВ вы можете получить искаженную информацию или пропаганду.

Ако някой се чуди защо нашите средства за масова дезинформация нищо не споменават за този отпор на пропагандата на Путин(Кремъл) в Русия, то аз мога да ви кажа, че това е защото те "никак не участват" в хибридната война на Кремъл тук в България.

"Путин: не сме се месили" това джудже пък къде се навира все едно нещо зависи от него и от русия(с малка буква) - икономическото джудже

Русия полага големи усилия в България да живеем зле от 1878г до сега.Пробва да влияе и в международната политика,ама без успех

Да да - тя Русия е виновна, че скоро ромеите ще са повече от нас. И че по-разделен народа не е бил от 30 години досега. И че навсякъде живеем само върху едни тлъсти лъжи - било за безработицата, за средната продължителност на живота, за задлъжнялостта, за престъпността. И че скоро както вървят нещата бг няма да я има.

Момче,това което се случи през тези 26г беше осъществено от кръга около правешкия свинар."Прехода" е рожба на цк на бкп.Това е капитализма на комунистите.Те така си го представят.Днес всичката СОБСТВЕНОСТ В БГ КОЯТО ИМА НЕКАКЪВ ИКОНОМИЧЕСКИ СМИСЪЛ Е ТЕХНА.Тя беше техна и преди 89г.Сега просто и юридически е техна.А "прехода" беше "вдъхновен" от съветска русия.Единствено тук в БГ.И за това БГ е троянския кон на русия на всекъде по света

Ей, турчин - при Падишаха вярно добре си ни беше - колехте ни когато ви е кефа като овни за Курбан-Байрам!

Това наистина е любопитно. САМОЧУВСТВИЕТО на руските управници.Кое е странното в случая.Нормално е самочувствие имат тези които представляват некакъв фактор.Фактор в некаква област.А русия в действителност не е фактор в никоя област.Това е една страна с един СМАЗАН НАРОД.Смазан от живота наложен му от господарите на този хубавец. Това е една икономически изостанала държава.Единственото което може да направи Е ДА ЗАТРИЕ ЖИВОТА НА ЗЕМЯТА.Нейния "авторитет" се дължи единствено на този факт.Мислите ли че ако това не беше така некой изобщо щеше да се занимава с русия.И така света е заложник на руските управници единствено заради тези "способности" на русия.Този подход според мен е напълно безперспективен.Подхода да си заложник на шепа варвари.Както видехте, запада има глупоста да се отнесе цивилизовано към русия. Даде и възможност 25г да модернизира икономиката си като наля огромен финансов ресурс чрез цените на горивата.И видехте какво стана.Вместо модернизиране на икономиката-пак модернизиране ама на въоръженията с парите на запада.Това стана.Така че този подход е неразумен.Това ръководство на русия требва да бъде изолирана по всички начини.И проблема не е путин.Той е само една марионетка на тези които го поставиха на това място.Всекакви отножения с тези управници е не само загуба на време а може да доведе и до последствия ,които днес дори и не си представяме. Икономическите връзки с русия трябва да бъдат сведени до възможния минимум.Това е единствения разумен подход днес.Както се видя другия подход води до негативни резултати.Той е израз на слабост и показва пълно неразбиране на проблема от тези които го осъществяват.

Има ли някой който да не знае във форума кой е виновен. Когато Тръмп победи на президентските . ЕТО ПУТИН ВИНОВАТ"погледнете към Москва .

Путин ограмоти ингилизите.Може да се каже със сигурност, че последното поколение на белите деца, влизат в числото на хората, за които се отнася на нашия план. Сред задачите на нашите комисари се има такива, които контролират насаждането на расови предразсъдъци , принуждавайки белите жена да се омъжат за хора на тъмните раси и белият човек да се ожени за черна жена. Тогава бялата раса ще изчезне, тъй като смесването на расите означава край на белия човек и тогава нашия най-опасен враг ще остане само в спомените ни. Когато това стане, управлението на богатството ще бъде наше и нашата раса ще владее цялата вселена безспорно. Нашата интелигентност ще бъде в състояние да доминира навсякъде над цветните раси. Всички научни открития на белия човек ще се обърнат срещу самия него. В пресата и радиото ще се излъчват нашите желания, а продуктите на тежката промишленост като оръжия и други материали ще се обърнат срещу него. Ние ще запазим еврейските обреди и обичаи като привилегия, за да укрепваме нашата управляваща класа и нейните закони. На никой евреин няма да бъде разрешено да се жени извън нашата общност, нито да приема чужди сред нас. Сред нашите интереси във Вашингтон е приемането програма за значително индустриално развитие на страните от Третия свят и ние ще направим това, което е необходимо, за да може след време бялата раса да не е в състояние да се противопостави на огромни маси от хора от Третия свят, които ще имат техническо и индустриално превъзходство. , Трябва да се насърчи разоръжаване на белите цивилни граждани и насърчаване на масовата имиграция на цветни елементи сред белите народи.

Говореха, че Русия е в криза! За една нощ 2 трильона евро смениха притежателите си .....Само за нощ! И само като начало! Искам да кажа, че погледите да са насочени към Великобритания, а ушите към Русия!

Русия просперира бе какава криза?Европейският съюс е в криза щото краварите са го заробили,но Путин ще го освободи!Ей Англия до няколко дни ще започне преговори за влизане в Евроазиятският съюз и въвежданье на рублата щото паунда съ обезцени, а пък рублата е покрита със злато.Даже на няколко пъти!

КГБ-то ни лук яло, ни лук мирисало...

Шило

Какво за нея?

НАТОвските кораби са успели да я открият. Това е било провокация. Подводницата е била в надводно положение придружавана от буксир. Това е неопровержимо доказателство за агресивните намерения на азиатите. С тях не може да се преговаря

Ако путин беше организирал изборите във Великобритания, 120 % от хората щяха да гласуват за присъединяване към евразия :))) путин , за съжаление , не ги е организирал и резултатът е налице - младите и образовани хора са гласували ЗА оставане в Европейския съюз !!!

Дори и да си образован, нямаш ли жизнен опит, забравиш ли историята на своя народ - губиш.

Коментар и поведение на истински политик и дипломат - много над нивото на европейските бюрократи.

Тази пролет пропусна ботокса и погледни на какво е заприличал:))) На изсъхнала гюдерия:)))

Ти па си един убавец, що не се погледнеш първо в огледалото? Те тези, които управляват света, не са красавци по традиция. Е, Обама прави изключение, ама той е Американец, нищо че е афро....

а,какво ви е пречило?

Това е демокрацията. Свободата да избираш. Кой каквото си направи никой друг не може да му го направи.

Точно в случая на Путин последната идея му е била "финансиране" на страна от референдума..по скоро тези дни се изказа в типичният си умерен тон, пусна 3 загадъчни усмивки пред камерите, западната преса веднага прозря сигнал към спящите клетки и ей го вна..ние такъв демон сме създали в негово лице че не е нужно да финансира квото и да е било.... Чудя се утре ако се пошегува с думите "На Берлин" каква ли ще е реакцията...въпреки че той не се шегува...

Както винаги, перфектен. Това много дразни евреите. И какво от това!

Всички на килимчето! Нуланд пред кабинета на зам. министъра, според ранга и! Това за сведение на Роско!

А Роско къде може би трябва да чака за прием при Кони, лабрадорката

ПРАВ Е ГНОМА ХИ !!ТЕ НЕ СА СЕ МЕСИЛИ НИТО В КРИМ, НИТО В КАРАБАХ, НИТО В АРМЕНИЯ НИТО НИКЪДЕ, АМА НИКЪДЕ, НИТО В УКРАЙНА ТЕ ГОРКИТЕ, ТОЛКОВА СА ХРИСИМИ БАНДЮГИТЕ МУ С БАНДЮГИ !!!!

За какво да плащат няколко милиарда долари да го вземат след като знаят, че то ще се върне само при тях?

Сами сте се посрале, не са британците виновни, че избегаха от вас, въпреки отстъпките, пазарлъците и специалния статут само за тях, не ви издържаха рекета и диктата!

путин и вся осталная сволоч. в превод ще рече путин е велик ръководител.

на всяка мандя меродя това тупо немско сюдже още си мечтае че има евреиски суветниси които му помагат да изглешда велик а като се субуди се усеща че е само еда греманска подлога

Ало грантоядите, много сте тихи днес. Защо така???

А и още нещо сега ще видите как казусът с бивша Украйна автоматично отива в девета глуха за ЕС...

Не се меси джуджето, само спонсорира антиевропейски партии, като тези на Льо Пен, Фараж и т.н.

Сега Путин и Си ще си пият шампанското заслужено и с кеф...един конкурент в лицето на ЕС по-малко... Хе хе

Русия е виновна и за чирпанското земетресение у на с в началото на миналия век

Самото съществуване на Путин пука западните структури по шевовете. Прекалено е голяма класата на тоя велик държавник в сравнение със западните мижитурки и мошеници.

"Великият" ти държавник има класа на селски хитрец и държавнически способности на мравояд! Тотален психар и социопат!

Щом Путин го е казал, значи е точно обратното: финансирал е евроскептиците, ама като няма акъл, така е

С Тръмп си отива НАТО - доброволно и без бой. Остане ли баба Кица, ще има руски кютек по брадърушките в териториите на поне няколко източни лимитрофа. При всички случаи НАТО ще си отиде, заедно с ЕС. Така отминава...

За какво му е на Путин да се меси след като ние сме в ЕС-то. Много кекаво излезе не можа да ни устиска дори дест години сед като ни колонизира и взе да се разпад. СИВ беше къде по коров

ЕС е пътник, Великобритания е пред разпад, идва реда и на НАТО...

Гърмете шампанското! Сега в ЕС се отвори място за Украйна :)))

Само да не почнат с ...Деветосептемврийските манифестации тези??!

Нима някой е очаквал да си признае. Такова пъклено дело без ръката на Москва не би могло да мине.

..Путин: Не сме се месили в британския референдум... -- месенето е от европата! и то стига за да съсипе всичко! --

Западът е напълно изчерпан идеологически и даже идейно. Коренът на цялата им днешна беда е в абсолютно невежественото тълкуване на свободата като "свободна консумация". Няма такава простотия, цялата им цивилизация е една пищна безсмислица - в нея всичко закономерно завършва с разкапване и смърт. И това е така, понеже западняците са болестно обсебени от параноята да оправят другите. Докато Русия в същото време се занимаваше със себе си.

евразийския съюз, там на редовите граждани е гарантирано пълно волеизявление.

а слободията и свободията е при такива като теб, иначе от къде този коментар :?!)))

Ба, Путин ще ги покани игилизите за Джулая в Сочи, ама те няма какво да дадат на мужиците за алъш-вериша! Уиските и бърбънът ще са им доста скъпи.

Така е!

Ами ако на англичаните им хрумне да влязат в Брикс-а?

Ще трябва да стане откъм Индокитай!!?

За едни сватба за други брадва...май се получи ситуацията. Докато ЕС се разпада, в ШОС ще влязат Индия и Пакистан, а утре Путин е на посещение в КНР. Уж чакахме РФ да се разпадне, пък то какво стана??? Ама такае, който нож вади от нож умира... И накрая искам да успокоя всички гейрофили. Няма страшно, Англия ще бъде достойно заместена в ЕС от Украйна!!!Хахахахаха.

Признай си, товарищ и ще ти олекне! Дори не си опитал да се месиш, а? Ха-ха ха, повЕрвахме ти, да знаеш!

Убаво ти го рекна дудукът!

Тая мацка какво казва ? 1. масква не се меси на Европа ? 2. масква си стои в Азия и си трае ? 3. масква вече няма бездомни кучета т.е. спрете санкциите пък после ще видим ? 4. масква е бистра вода ненапита и само бяли златки и развалят имиджа ?

Интелелектуалка!

А защо не се намеси бе, нали лъжеш, че искаш силен ЕС, що не даде пари на Мърдок, за да няма Брекзит?

Не знам какво ще каже Путин, когато след няколко месеца Камерън му се яви на доклад в Кремъл! Всички помним кой беше Ким Филби!

Пропуснал си! докладът мина, вече ходи да докладва и ...се порадва на Кремъл и " Христос Спасителя", ама изпитвал притеснения от Путитата/ Пуситата, де/ - да не му изнесат природонаучен спектакъл!?

викам на мястото на островитяните ЕС да приеме Русия! Така ше се оправят всички! Едните ше имат ресурси, другите технологии! Пазар за всички! И мито за англичаните! Много голямо!

Не става , ич!!! Налагам .вето.!

Добра идея - Русия да влезе в ЕС! Ако трябва, чак до Брюксел да влезе!

Та да видим последсвията: ЕО вече е трета а не втора по производство в света (и то доколкото е единна). Второ: САЩ ще продължават да поддържат Великобритания както досега (Обама, днес). Канада и пр. също. В ООН няма да се измени статуса им (т.е. Гермения става по-слаба). Засилено търсене на лири в БРИКС. Счита се че ще могат да си оправят отношенията и ембаргото с Русия. Великобритания нама да има нужда да влиза в ТТИП, защото вече имат търговски договор чрез Commonwealth, който е на значително по-равноправни начала. Е отново както каза Нуланд Европа да се .и.а.

Великобритания не, но ЕС може да влезе! Те все още не са обвързани!